2009 Kasm Anneleri

vardir bir hayir insallah. bende kac gundur payliyorum adami, gozum gormesin valla, ille kizacak birsey buluyorum. bu haftalarda hormonlar boyle emrediyo herhalde.

sizin en azindan sadece kocalariniz var. benim birde benden once aseren bir oglum var. benim canimin birsey istemesine kalmiyorki, baba-ogulun cani benden once istiyor.kaydirigubbakcemile3

bulasici herhalde. benimkide gecen haftaya kadar kanatsiz melekti, bu hafta adamin icindeki seytan cikti.kötükedihüso

simdiki nesil herseyi biliyo. bak benim ikinci hala dogru durust naz yapamiyorum. yapmaya calisinca ceken yok zaten.:sinifsinif:

sağol canım sende aşağıda hissediyosan dikkat et..

simdiki nesil herseyi biliyo. bak benim ikinci hala dogru durust naz yapamiyorum. yapmaya calisinca ceken yok zaten.:sinifsinif:
ay hakkaten ya ben aşermedim bile adama yazık dedim şimdi o hasta ben koşuyom peşinde kaç lt su içti ilacını içtimi vs biz çok doğalız yaaaaaaaaaaa

ay ewet arada melek arada şeytan ben de anlamdım noluyoruzzzz
zaten benimki pek konuşmazdı ama bi haller oldu herife
neyse gitsin bi anasını görsün belkim düzelir
he benimki de hiç anlamaz bulaşık makinesinden ben bu halde eğilip doldururum napim bi onu anlamadı anlatamadım elde yıkar çok şartsa
abov senin iş daha fenaymış kız çok da şikayet etmeyelim biz:)
hormonlardan mı acep wannam ya ay bi kaşık suda boğuvercem herifi
sanki ilk aylarım midem bulanıyo uykum çok banada bi haller oluyooo

merhaba kızlar nasılsınız baktım kocalardan şikayet var bende yazam dedim benimkide degişenler içinde adamın agzı vardı dili yoktu derlerya o cinstendi ama adama bişe oldu durmadan kavga ediyoz şurda iki naz yapcaz herzamanmı hamile kalıyoz ama onlar bizden nazlı maşallh

abov senin iş daha fenaymış kız çok da şikayet etmeyelim biz:)
hormonlardan mı acep wannam ya ay bi kaşık suda boğuvercem herifi
sanki ilk aylarım midem bulanıyo uykum çok banada bi haller oluyooo

bosver hormonlara atalim sucu gunah bizden gitsin.zemuszemus

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dogalligin otesinde safiz herhalde, herseye yetmeye calisinca kimse naz falan cekmiyor.:umursamaz:
ay valla ne biliym benim saf bi yanım vardır zaten kendime gelince aklım bazen çalışmıo
ama etrafımdaki olayları çok iyi analiz ederim hatta akıl felanda veririm kendime gelince fosssssss laelaelaelaelae

ay benm karnım ağrıyo kızlar ben çıkayım bari
daha da yemek hazırlancak of of canım da istemiyo hiç muhabbeti bırakmayı
:)
ne güzel içimizi döktük ayol oh iyi de oldu
yarın sabah yolcuyuz artık kayınvaldemgilden giremem o nedenle hepinizi öpüyorum bebelerinize ii bakın hepinize iyi bayramlar benim bayram şekerlerimmmmmmm:) kocaman sarıldım hepiciğinize (nasılsa sanal sarılıyoruz essahtan sarılmaya kalksak göbekler çarpışır heee ne komik olur dimiii)

ay valla ne biliym benim saf bi yanım vardır zaten kendime gelince aklım bazen çalışmıo
ama etrafımdaki olayları çok iyi analiz ederim hatta akıl felanda veririm kendime gelince fosssssss laelaelaelaelae

o saflik iyi niyetimizden kaynaklaniyo canim. yoksa hepimiz cin gibiyiz masallah.sositososito

gule gule canim. sanada iyi bayramlar.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…