aman bu kocalara da noluyosa benimki de az yiyosun deyip duruyo evlendiğimizden beri bıktırdı valla
bu aralar çok kızıyom kocişe tahammülüm kalmadı heç, inş sıkı bi kavgaya tutuşmayız bayram üstüüüklava:
doğru kız mesela benim iştahım arttı mı kilo mu alıyom bi bakıyorum kocam da aynı durumda
bişey canım çektimi bi bakıyom kocam benden çok aşeriyo
bu aralar dengesizim herşey kayıyor düşüyor elimden kocam benden dengesiz oldu
bide utanmadan diyo ki; sen ne yaşarsan bana da bulaşıyo ben de sinir oldum istersen ayrı yaşayalım doğuma kaa dedim alla allaaa ne bu ya bi naz yapamıyom kocama ne biçim hamilelik bu hamilelik sultanlık ya tek nazlanacağım zaman yahuuuu ama benm kocam nazlanıyo gene ben naz çekiyrum ben masaj yapıyorum o horul horul uyuyo benm omzum boynum tutuk umrunda olmuyo sonra da özür diliyo hey allaaam sabır sabır sabırrr
ay canım dikkat et kendine.ben bugün baya iş yaptım ayyy korktum dahada yapmam valla
ya benimde bebişim günde 4-5 kara bazen daha fazla toplanıyo böyle sanki biyerini dikmiş gibi.kız o kasılmamı.
aynen canım onlar kasılma işte..
evet ayrıca iş yaparken iki kez düşünün bundan sonra,kocalarınızın gözünü korkutun..benimki korktu epey hiçbişeye elini bile sürme diyo kızıyo,haftasonu hepsini yapıcam diyo.
anaaaaam iyi bakalım bu son olsun artık işler kocişin ellerinden öper.
abovvvv şimdiki kızlar bi değişik yavvv
bana da geçen bi arkdş dedi naz yapamıyoz benm yengelerim ne nazlar yaptıydı abilerime diyoo ben de naz nası yapılır onu bilem bilmiyomm kız
bide seviyom ben kocamı yaaa kızsam bile, kıyamıyorum onaa
he kız kk kadınları hazırcevaptır eferin sağaaa iyi demişin kocanaaa
hiç anlamıyolar halden yaa
acaba doğuma soksak mı ki azcık akıllanırlar belkimm
güle güle cnm sen de ii bak kendineeee
kız benim kociş normal olursa girerim diyo.bende iyi gir o zaman ama yanımda dur elimi tut dedim.öle bebiş nasıl geliyo falan bakmak yok,yoksam herif şok olurakannehir
kız benim kocam düne kadar melekti hatta hayatta bilmez bulaşık makinesini doldurmayı boşaltmayı öğrret bana dedi kaydirigubbakcemile3 gösterdim hani ne nereye konuyo ben uyuya kaldığım akşamlar hep boşallttı yerleştirrdi o bile öyle iyi geliyoki evi süpürür toplamaya yardım eder. son bir haftadır huyudeğişti oruçtanmıdır nedir ay herşeye kızıyor dinir ediy beni amaaaaklava: klava:
ay canım dikkat et kendine.ben bugün baya iş yaptım ayyy korktum dahada yapmam valla
ya benimde bebişim günde 4-5 kara bazen daha fazla toplanıyo böyle sanki biyerini dikmiş gibi.kız o kasılmamı.
aynen canım onlar kasılma işte..
evet ayrıca iş yaparken iki kez düşünün bundan sonra,kocalarınızın gözünü korkutun..benimki korktu epey hiçbişeye elini bile sürme diyo kızıyo,haftasonu hepsini yapıcam diyo.
aaa hani karnımızın bi yanına toplanıyo da ben hep poposunu ya da kafasını oraya dayıyo sanıyoduuum kasılmaymış heeee abov ben de kasılıyorum o zaman be... kaç oluyo ki günde aman saymak lazım ayol.
he benimki de yapma diy ama evi öyle görünce de cinnet getiriy anlamıyorum ne istiyo bu herif sanki elimde sihirli değnek var dokununca her yer ışıl ışıl olcak reklamlardaki gibiii
ya sorma valla biz bilmiyoz aslında nazlanmayı.geçen kuzanimle konuşuyom 18 yaşında falan.bana diyoki naz yapıyonmu.dedim yok ne nazı.diyo şöyle belinden tutcan karnını öne atcaan diycenki ayyy babası bebek hiç durmuyo kalkamıyom yemek yap çay yap.yok şuna aşerdim buna aşerdim.lan dedim sen kal hamile yap ben yapamadım.
aaa hani karnımızın bi yanına toplanıyo da ben hep poposunu ya da kafasını oraya dayıyo sanıyoduuum kasılmaymış heeee abov ben de kasılıyorum o zaman be... kaç oluyo ki günde aman saymak lazım ayol.
he benimki de yapma diy ama evi öyle görünce de cinnet getiriy anlamıyorum ne istiyo bu herif sanki elimde sihirli değnek var dokununca her yer ışıl ışıl olcak reklamlardaki gibiii
canim ozellike alt kisimda sertlesip gevseme oldugu zaman kasilma o oluyor iste. benim gecen hafta persembe-cuma baya sik kasilmisti. dr. tekrar progestan baslatti rahatladi biraz.
slm kızlar ben söle bi gecmişe bakıp geliyorumm
aboovvv ben diyom bu karılara anlamıylar bi türlü
canm çok geçmiş olsun valla
bana da herkes aşağı inmiş ayakta durma diiy bakalım haftaya dr a gitçem ona sorcam ne dicek
ben kasılmayı daha anlamadım ya ebeye sordum tarif etmek zor dedi slak işte o da anlamıy heralde:))) ben de zorlamadım ebe bilem anlamıysa benim anlamamam normal heralde dedim moralini bozma bence pek çok kişi bu haftalarda yatak istirahati alıyo dinlen işte fenamı bebeler doğunca çok arıcaz bugünlerimiziiiiii
he ben anlamıyom kasılmadan be güzelimmm((
ay hakkaten ya ben aşermedim bile adama yazık dedim şimdi o hasta ben koşuyom peşinde kaç lt su içti ilacını içtimi vs biz çok doğalız yaaaaaaaaaaasimdiki nesil herseyi biliyo. bak benim ikinci hala dogru durust naz yapamiyorum. yapmaya calisinca ceken yok zaten.:sinifsinif:
ay ewet arada melek arada şeytan ben de anlamdım noluyoruzzzzkız benim kocam düne kadar melekti hatta hayatta bilmez bulaşık makinesini doldurmayı boşaltmayı öğrret bana dedi kaydirigubbakcemile3 gösterdim hani ne nereye konuyo ben uyuya kaldığım akşamlar hep boşallttı yerleştirrdi o bile öyle iyi geliyoki evi süpürür toplamaya yardım eder. son bir haftadır huyudeğişti oruçtanmıdır nedir ay herşeye kızıyor dinir ediy beni amaaaaklava: klava:
abov senin iş daha fenaymış kız çok da şikayet etmeyelim biz:)vardir bir hayir insallah. bende kac gundur payliyorum adami, gozum gormesin valla, ille kizacak birsey buluyorum. bu haftalarda hormonlar boyle emrediyo herhalde.
sizin en azindan sadece kocalariniz var. benim birde benden once aseren bir oglum var. benim canimin birsey istemesine kalmiyorki, baba-ogulun cani benden once istiyor.kaydirigubbakcemile3
he bence direk nasıl doğduğuna baksın da kolaymıymış görsün....anaaaaam iyi bakalım bu son olsun artık işler kocişin ellerinden öper.
kız benim kociş normal olursa girerim diyo.bende iyi gir o zaman ama yanımda dur elimi tut dedim.öle bebiş nasıl geliyo falan bakmak yok,yoksam herif şok olurakannehir
ay nolmuş bu kocişlere hepsine birden hemi deeeeeeebulasici herhalde. benimkide gecen haftaya kadar kanatsiz melekti, bu hafta adamin icindeki seytan cikti.kötükedihüso
he benimki de pek çekmez heralde denesem mi ne etsem bi:))simdiki nesil herseyi biliyo. bak benim ikinci hala dogru durust naz yapamiyorum. yapmaya calisinca ceken yok zaten.:sinifsinif:
slm kızlar ben söle bi gecmişe bakıp geliyorumm
slm cnm geçmiş pek derin kıı hiç okumayaydınnnn
ay hakkaten ya ben aşermedim bile adama yazık dedim şimdi o hasta ben koşuyom peşinde kaç lt su içti ilacını içtimi vs biz çok doğalız yaaaaaaaaaaa
hmmm altta sertleşme gevşeme anaam şunu bi çözebilsem gam yemicemmcanim ozellike alt kisimda sertlesip gevseme oldugu zaman kasilma o oluyor iste. benim gecen hafta persembe-cuma baya sik kasilmisti. dr. tekrar progestan baslatti rahatladi biraz.
saol cnmsağol canım sende aşağıda hissediyosan dikkat et..
amaan yok anam bizden karı olmazzzzay hakkaten ya ben aşermedim bile adama yazık dedim şimdi o hasta ben koşuyom peşinde kaç lt su içti ilacını içtimi vs biz çok doğalız yaaaaaaaaaaa
he valla bizden nazlı çıktılar noldu yav bunlar da bi erkekler kulübü kurup da aralarında anlaşıyolar mı nedirrrrmerhaba kızlar nasılsınız baktım kocalardan şikayet var bende yazam dedim benimkide degişenler içinde adamın agzı vardı dili yoktu derlerya o cinstendi ama adama bişe oldu durmadan kavga ediyoz şurda iki naz yapcaz herzamanmı hamile kalıyoz ama onlar bizden nazlı maşallh
he doğru diysin bacımm naz çekmiyolar maalesefffffdogalligin otesinde safiz herhalde, herseye yetmeye calisinca kimse naz falan cekmiyor.:umursamaz:
ve malesef safızzz
abov senin iş daha fenaymış kız çok da şikayet etmeyelim biz:)
hormonlardan mı acep wannam ya ay bi kaşık suda boğuvercem herifi
sanki ilk aylarım midem bulanıyo uykum çok banada bi haller oluyooo
merhaba kızlar nasılsınız baktım kocalardan şikayet var bende yazam dedim benimkide degişenler içinde adamın agzı vardı dili yoktu derlerya o cinstendi ama adama bişe oldu durmadan kavga ediyoz şurda iki naz yapcaz herzamanmı hamile kalıyoz ama onlar bizden nazlı maşallh
ay valla ne biliym benim saf bi yanım vardır zaten kendime gelince aklım bazen çalışmıodogalligin otesinde safiz herhalde, herseye yetmeye calisinca kimse naz falan cekmiyor.:umursamaz:
ay valla ne biliym benim saf bi yanım vardır zaten kendime gelince aklım bazen çalışmıo
ama etrafımdaki olayları çok iyi analiz ederim hatta akıl felanda veririm kendime gelince fosssssss laelaelaelaelae
ay benm karnım ağrıyo kızlar ben çıkayım bari
daha da yemek hazırlancak of of canım da istemiyo hiç muhabbeti bırakmayı
:)
ne güzel içimizi döktük ayol oh iyi de oldu
yarın sabah yolcuyuz artık kayınvaldemgilden giremem o nedenle hepinizi öpüyorum bebelerinize ii bakın hepinize iyi bayramlar benim bayram şekerlerimmmmmmm:) kocaman sarıldım hepiciğinize (nasılsa sanal sarılıyoruz essahtan sarılmaya kalksak göbekler çarpışır heee ne komik olur dimiii)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?