2009 Kasm Anneleri

slm kızlar ay çok yoruldum üç gündür iş yapmamıştım kalktım sabah yaptım bu gripli halimle kemiklerim sızlıyor geçmedi bu meret

canim ya uzulme bosver. kendini ve bebisini uzmeye degmez. hep ayni seyleri yasiyoruz.

benimkide sabah sabah daha gozumu acmadan, yarin inegole gidelim butun amcalari ziyaret edelim (ki bu amcalar bir menfaatleri olmadan bir kere bile aramazlar), ordan gorumceme gidelimmis. Allah'im ne kadar guzel bir bayram programi.

baska dedim, bu gobegimle kapi kapi hicccc gezemem, kardesinde bir zahmet gelip abisini ziyaret etsin dedim. seninde dedigin gibi 3 gun yanyana otursak iki kelime edemeyiz, frekans olayi. en fazla annene kadar gider geri donerim evime dedim, birsey demedi.

sadece kendimizi uzuyoruz, ama bizi dusunende yok. sikilma bosver.:sinifsinif:

slm kızlar ay çok yoruldum üç gündür iş yapmamıştım kalktım sabah yaptım bu gripli halimle kemiklerim sızlıyor geçmedi bu meret

canim bosver yapma ya. valla benim ev tozdan gorunmuyo, bayram temizligi falan hak getire. esime bugun cikmiycaksan biraz yapalim beraber dedim. erken gelirse yapariz azcik, olmazsa olmaz, napim.

nan delimisin bırak mok götürsün evi.ben bi daha iş miş yapmam.dün sabah baya bi temizlik yaptım gece uyuyamadım valla.bel ağrısından geçtim ama kasık ağrısı çok korkuttu beni.dedim doğuruyom heralde.artık yapamam iş ya 34.haftam bitiyo iki gün sonra.35.haftamda bebiş gelmeye kalksa doktor durdurmayız dedi.çok dikkat etmemiz lazım

arayinca sana bir faydasi oluyor mu?

kız geçtim faydasından ama hamile kaldığımdan beri insan bi kere aramazmı yok hatun bir kere bile aramadı.neymiş oğluna küsmüşte banada küsmüş.tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok hesabı işte.ama iki gün sonra nasıl olsa barışacak oğluyla o zaman aramızdaki uçurumu burnuna burnuna sokcam valla.

canim bosver yapma ya. valla benim ev tozdan gorunmuyo, bayram temizligi falan hak getire. esime bugun cikmiycaksan biraz yapalim beraber dedim. erken gelirse yapariz azcik, olmazsa olmaz, napim.

yok bacım ben öldüm gece kasık ağrısından bide korkudan.dedim geliyo bizim velet

bosver ya, zarari olmasinda, faydasi da olmayiversin. sen herseyi kendin yaptin bugune kadar. Allah yardim eder yine yaparsin.

valla bende korkuma hicbirsey yapmiyorum, evin kirinide gormezden geliyorum. kuzumdan onemli mi?

kız bayram temizliği yapmadım günlük olan temizlik

bosver ya, zarari olmasinda, faydasi da olmayiversin. sen herseyi kendin yaptin bugune kadar. Allah yardim eder yine yaparsin.

valla bende korkuma hicbirsey yapmiyorum, evin kirinide gormezden geliyorum. kuzumdan onemli mi?

öyle valla herşeyi kendim yaptım düğünüme kadar.allah yardım ediyo çok şükür.

valla önemli değil kuzulardan.bırak götürsün evi mok.ben dün dedim kocişe ben bi daha temizlik yapmayacam sen evde olduğun günler yaparız bentoz falan alırım o kadar.adam halimi görünce acıdı herhalde.yemek falan yapmıştım kalktı sofrayı hazırladı şaşırdım.

ayy takmıcam diyorum anneme anlatıyorum olanları olsun ne var bunda diyo deli etti beni yaa bi kerede benim tarafımda olsa sasırırım onunlada papaz olduk yani yalnızım artık
özeniyolardır seni gormek istiyolardır
iş mi yaptırcaklar buhalinle diyo
resmen onların kayıgına bindi yaa
herkesi kendi gibi sanıyo bu kadın
yaa cok sıkılıyorum orda anlatamam
hatır yapayım derken sinirlerimi bozamam
ogluyla gideriz işte

senin esinde iyimiş yani kardesi gelsin canım ne işi var orda kardeşine elini mi opturmeye gidecek
ayy bu erkekleri anlamak zor yaa
inegölün havasından mı suyundan mı bilmiyorum

benimkinin asıl patlama sebebi bu değil aslında bi elestiri yaptım dogruyduda ses cıkaramadı onun için bu konuya patlıyomus gibi gosterdi yoksa umursamaz gidip gitmediğimi

aman banane yaaa
sende umursama bosver

kenyacım canım ne oldu ya geçmişe şöyle bi göz gezdirdim kocişin üzmüş seni.takma kafana bacım.konu aileleri olunca hırçınlaşıyo bu adamlar.bende bu konuda çok çektim valla.şimdi konu ailesi olunca hiç konuşmuyorum.onlar yüzünden yeterince huzursuz oldum

kenyacım bu erkekler hep aynı aile konusunda patlıyorlar ben bir bucuk aydır bu konular yüzünden derbeder oldum

anneler idare etmek icin onlarin tarafindaymis gibi yapiyorlar. maksat gecim olsun, kizlarinin agzinin tadi bozulmasin diye. yoksa onlarla ayni bota binmemistir, merak etme.

hee, benimki elini goturcek opturmeye herhalde. arayip ta abi napiyosun bile demezler. belkide diyorlar benim haberim yok, sormuyorum ki.

ayy, ben bu bayram ailemden kimseyi gormiycem. ablam, kardesim ingilterede, annemlerde yazliktan memlekete gecti. zaten duygusalim, kocise de kizip duruyorum habire bu aralar, inegolde kapi kapi gezemiycem.

bizim kavgamızda bayramın ikinci günü başlar gene ilk annesine gidecem ertesi günde kendi anneme gidecem bakalım gelmezse kıyamet o zaman kopar hadi geldi diyeli üçünçü gün ablama gitmek isteyecem gelmezse bende onunkine gitmem

konu aileleri olunca nasil aslan kesiliyorlar di mi? seni beni korumazlar o kadar, ne kadar hakli olsak bile.:sinifsinif:

hep ayni seyler ya.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…