2009 Kasm Anneleri

nan bilezükten geçtik insan bi harçlık verir bizde adettir normalde ama bunnarın tındığı yoh nan para mı virmiylerrrrrrrrrrrr kötükedihüso klava:

hacı milföyler fırında pişiyy şerbeti de soğudu kızarsınlar büyük bulaşmayı gerçekleştirecumm kısmetsaaa :jeyyar:

amann bende saçlarımı düzleştircem her ne kadar eşarp takıyo olsamda kendimi ii hissedim nan saçlarım böle fönlü fönlü dümdüz olunca :roflol:
bende pedikür yaptım şimdide manikür yapıommzemuszemus
hacı milföyler fırında pişiyy şerbeti de soğudu kızarsınlar büyük bulaşmayı gerçekleştirecumm kısmetsaaa :jeyyar:

bağdaa yolla hacı tamam mıcokacimcoook

5 bayram geçirdim nişanlı olarak ilk iki bayram bilezik taktılar soora bişler getirdiler işte kurban bayramında bi koyun bile getirmediler bide gelmelerine 20 kişi olulardı anam dinim ağlardı bide tek kızım her halt bana bakardı döner bide yanımızda da heeç oturmayon derlerdi o kadar kalabalık gelemeyin de bende oturam sanki ben hevesliyem canımı çıkarmaya

ben gidicem ya yeter sırnaşık şey
benim kaynanada bi kere sözlü müydük nişanlı mıydık neydik o zaman bi bayram bilezik taktıydı daha da bişey görmedik ama bayramlarda harçlık verir sağolsun
onuda heeç görmedim ellerinden gelse benden isterler
dün kaynanam şeker alan olmadı alırsan bi sen alırsın demiş bizde aldık çarşıya çıktığımızda

hadi yap cnm bende yapıcam ya gece yada yarın kısmetsee :lepi:
bende yarın zabah köfere gidecem inşallah -tatlicadiarzu-

eee sn iftarlarda yapıldı Allah ım seneyede gösterir bugünleri inşallah
bu sene tutamadık emme Allah ım tutanlarınkini kabul etsin

eee sn iftarlarda yapıldı Allah ım seneyede gösterir bugünleri inşallah
bu sene tutamadık emme Allah ım tutanlarınkini kabul etsin

inş. seneye kadar borclarımızıda odeyebılırız yaa...rabbım yenısını erdırsın tum sevdıklerımız ve bebıslerımızle saglıkla inş.

kizlar napiyosunuz nerdesiniz? ben iki gündür yasli neneler gibi yürüyorum.. ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum.. kalcam cürümüs gibi aciyor.. yarin bayram ama ben annemlere bile gidemicem.. 4ncü kata hayatta cikamam..evde wc ye bile zor kalkiyom.. bu kalca agrisi nedir kizlar sizlerdede oluyormu?benim kiz hazirlaniyomu yoksa kanala girmeye?

amin inşallah asebacım opuyorumnanaktan
inşallah canım

inş. seneye kadar borclarımızıda odeyebılırız yaa...rabbım yenısını erdırsın tum sevdıklerımız ve bebıslerımızle saglıkla inş.
inşallah ödeyebiliriz birikmeden bitirebilsek süper olur

geçmiş olsun canım aman dikkatli ol eğer aynı yerdeyseniz annenler gelir merak etme canım inşallah senin minik yaramazlık yapmaz

eneeeeeee kimse neden yok yawwwww
yarın bayram deyü herkes erkenden mi yattı acabee
bende mutfak ve banyoyu temziledim geldim
gündüz gezdik de yoruldum biraz
yarın da erken kalcaz malum kociş namaza gidecek
ben ilk bayram sabahını o kadar çok severim ki
kocişi kapıda karşılayıp ilk onun bayramını kutlamak ne güsel bir duygu
bu sefer kızımızla karşılayacaz kapıda
harçlıkta alsam iyi olur
hem kızım için hem kendim içinkaydirigubbakcemile3

offfffffff kıslar hadi gelin yawww

herkesin mübarek ramazan bayramını kutlar.aramıza katılacak bebişleriniz ve tüm sevdiklerinizle sağlıklı mutlu huzur dolu bir ömür geçirmenizi dilerim.nice hayırlı bayramlara canlarım.ipek kızımızla hepinizi öpüyoruz.opuyorumnanaktan
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ramazan bayramınız mübarek olsun Allah sağlık mutluluk dolu nice bayramlar nasip etsin inşallah opuyorumnanaktan

sevgili arkadaşlarım dünyanın en şeker anne adayları ve hasretle beklediğmiz minik yavrularımız hepinizin bayramını kutlar evlatlarımız eşlerimiz ve sevdiklerimizle beraber nice güzel bayramlar dilerim
hepinisi çoooookkk seviyorummm inşallahh hepimizin bayramı şeker tadında geçerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…