sen ne götürcen gıı kaynanayaa naniknaniknaniknanik
hem ne dicem bayramda kaynanası yada kaynatası hediye alan varmı gıı bizimkiler ilk zaman alıydı bilezik sonradan unuttular nann kötükedihüsokötükedihüso
hadi yap cnm bende yapıcam ya gece yada yarın kısmetsee :lepi:
bende pedikür yaptım şimdide manikür yapıommzemuszemusamann bende saçlarımı düzleştircem her ne kadar eşarp takıyo olsamda kendimi ii hissedim nan saçlarım böle fönlü fönlü dümdüz olunca :roflol:
hacı milföyler fırında pişiyy şerbeti de soğudu kızarsınlar büyük bulaşmayı gerçekleştirecumm kısmetsaaa :jeyyar:
5 bayram geçirdim nişanlı olarak ilk iki bayram bilezik taktılar soora bişler getirdiler işte kurban bayramında bi koyun bile getirmediler bide gelmelerine 20 kişi olulardı anam dinim ağlardı bide tek kızım her halt bana bakardı döner bide yanımızda da heeç oturmayon derlerdi o kadar kalabalık gelemeyin de bende oturam sanki ben hevesliyem canımı çıkarmayasen ne götürcen gıı kaynanayaa naniknaniknaniknanik
hem ne dicem bayramda kaynanası yada kaynatası hediye alan varmı gıı bizimkiler ilk zaman alıydı bilezik sonradan unuttular nann kötükedihüsokötükedihüso
onuda heeç görmedim ellerinden gelse benden isterlerben gidicem ya yeter sırnaşık şey
benim kaynanada bi kere sözlü müydük nişanlı mıydık neydik o zaman bi bayram bilezik taktıydı daha da bişey görmedik ama bayramlarda harçlık verir sağolsun
bende yarın zabah köfere gidecem inşallah -tatlicadiarzu-hadi yap cnm bende yapıcam ya gece yada yarın kısmetsee :lepi:
eee sn iftarlarda yapıldı Allah ım seneyede gösterir bugünleri inşallah
bu sene tutamadık emme Allah ım tutanlarınkini kabul etsin
eee sn iftarlarda yapıldı Allah ım seneyede gösterir bugünleri inşallah
bu sene tutamadık emme Allah ım tutanlarınkini kabul etsin
inşallah canımamin inşallah asebacım opuyorumnanaktan
inşallah ödeyebiliriz birikmeden bitirebilsek süper olurinş. seneye kadar borclarımızıda odeyebılırız yaa...rabbım yenısını erdırsın tum sevdıklerımız ve bebıslerımızle saglıkla inş.
kizlar napiyosunuz nerdesiniz? ben iki gündür yasli neneler gibi yürüyorum.. ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum.. kalcam cürümüs gibi aciyor.. yarin bayram ama ben annemlere bile gidemicem.. 4ncü kata hayatta cikamam..evde wc ye bile zor kalkiyom.. bu kalca agrisi nedir kizlar sizlerdede oluyormu?benim kiz hazirlaniyomu yoksa kanala girmeye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?