2009 Kasm Anneleri

elif gıı meşhur oldum
bugün yarın sen yimek programlarındanda teklif alırsın meşhur olursun dahada bizi tanımazsın heee

:roflol::roflol::roflol:
he kizzz
avrupa yakasinda dursun sacit e silah zoruyla tatlinin adini degistirtmisti..emine hanim tatlisi yapmisti...bende patent mi alsam ne etsemkaydirigubbakcemile3

çok pis gaza geldim şimdi önümdeki bütün tarifleri yapacam haaaaaaaaa :roflol:
biri beni tutsun nannn yiycek adam bile yok evde haa yapıp yapıp dağıtırım artıkkkk delikafadulden
tut kendini lmaz:yaparsin sonra canin yemek ister bide al sana gelsin kilolar:dance:

ay evde normal buzdolabı poşeti var onlardan yok evde.neyse olmadı az az koyar atarım buzluğa.yarın bayram nerden bulcam

az az koyarsan olur kullanicagin kadar cikarirsin...

ulaaann saat 6 ya yirmi var ben daha bi kasik ymek yapmadim gidemde yemeemi yapam bari
yoksa herif son iftarini suyla yapicak

biri beni tutsun nannn yiycek adam bile yok evde haa yapıp yapıp dağıtırım artıkkkk delikafadulden

yap gıı yapp
kaynanana anana falan götürürsün
bayram bayramm iyi yalakalık olurr :jeyyar:

:mymeka: kendine gel nan :roflol::roflol::roflol::roflol:
kalkta yemek yap delikafadulden

ayyy, aksam oldu hala cikamadim mutfaktan. daha corbayi bitircem, pilav yapicam, camasir asicam. ayyy, bayilivercemsimdi.akannehir

canım çok yorma kendını yavaş yavaş yap dinlen arada...kolay gelsın sana canım....
buarada sanada iyi bayramlar canım...
anam aşkı-memnunun yenı bölümünü gösterdıler beşir ağlıyo arabada bence söleyemıcek yaa...
bihteri kolundan sarsıyo nan adnan beyy yanı kocası ne oluyo ya heyecan yaptım haaa

yap gıı yapp
kaynanana anana falan götürürsün
bayram bayramm iyi yalakalık olurr :jeyyar:

sen ne götürcen gıı kaynanayaa naniknaniknaniknanik
hem ne dicem bayramda kaynanası yada kaynatası hediye alan varmı gıı bizimkiler ilk zaman alıydı bilezik sonradan unuttular nann kötükedihüsokötükedihüso

ben gidicem ya yeter sırnaşık şey
benim kaynanada bi kere sözlü müydük nişanlı mıydık neydik o zaman bi bayram bilezik taktıydı daha da bişey görmedik ama bayramlarda harçlık verir sağolsun

kızlar ben bi çıkayım saclarımı düzleştircem yarın şöle süslü püslü çıkam kocamın karşına.işim bitince dönerimm..öptümmm

ben gidicem ya yeter sırnaşık şey
benim kaynanada bi kere sözlü müydük nişanlı mıydık neydik o zaman bi bayram bilezik taktıydı daha da bişey görmedik ama bayramlarda harçlık verir sağolsun

ben kaynanalan görüşmediğim için sorun yokk :lepi:
bana ilk zamanlarda taktılardı boşandıklarından beri yok bişe nan laelaelaelaelae
amannn ne edekk gıı kocama sölerim üzülüyom diye o alırr :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yok nan heç bi şey görmedim iyimi.

Son düzenleme:
kızlarrr yyemekler hazır heralde burda olduğunuza göre :))))
offf ben ölüyorum yorgunluktan belim kopuyo yaaa
sabah bi çıktık evden kocişlee alıfşeriş yaptık
bebişimin detarjanlarını bezlerini ıslak mendillerini
tırnak makası,tarak,birde bakım setini felan aldık
evin eksiklerinide almaya çalıştık
saati 4 ettik geldik
sonrada yemeğe giriştim eşim son iftarında düzgün şeyler yesin diye
onun sevdiği şeyleri yaptım
poşetleri felan yerleştireyim derken canım çıktı yaaa
bu alışferiş herşeydn çok yoruyoo insanı..

sizler ne ediyonuzzzz
yarın giremeyebilirim
hepinizin bayramını kutluyorum kızlarrrr
bebilerimizleee olan ilk bayram bu
2.sindede kucağımızda olucaklar inşallah
hepiniziii yanaklarınızdan kocamannn öpüyorum..

he gıı bi iki replik atarsın murat enişteye dayanamaz alır sana şölee bi üçlü adana burmasıı :roflol:

sağol canım seninde bayramın kutlu olsun.ayyy inşallah kurban bayramında bebişlerimiz kucağımızda olacak.sende yorma kendini bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…