2009 Kasm Anneleri

hee harbi ii sallamışım haaa :1ninca:
bakalım güzel diiy herkeş bende gaza geldim elifcim tüm topic bayramda aynı tatlıyı yiycükk gııı hamile tatlısı oldu haa :roflol:

bebemmm demek vardınız sağ salim şükürrr Şeniz
pabıçların hayırlı olsun daaatlumm yerimseniben

güle güle giy canım ayakkabılarını.iyi hadi rahat gecmesıne sevındım canım yolculuğununn

anamm bende poğaça yapacudum bak kartanesi deyince aklıma geldi haa kalkam onu da hazırlıyamda bare fırına atam birlikteeee
ulaaaaaa size laf yetiştirecum deye şerbeti ağdaya çeviridim az dahaaaaa abuuuu :roflol:

kız ben almadım ben en fazla bi kiloluk alıyom.kocişten istemiştim iş çıkışı al dedim almış bunu gelmiş.kırk yılda bir bişey istedim oda baya bi abartmış haaa

kız edoooooooş hayırlı olsun pabuçların.güle güle giy.ayy bende şu bilekte biten topuklu botlardan istiyom vanın karlı kışında nerde giyeceksemkaydirigubbakcemile3

nan çok bilmiş hatunlar ben tavuk haşladımda suyunu buzluğa koymak istiyom ama nasıl koycam bilemedim.şu buzluktaki buz kalıbına koymayı düşündüm amma buzluk tıka basa dolduğu için buz kalıbını çıkarmıştım şimdi onu koycak yer yok ne edem

edoşşşş vardın mı gıı anangileekaydirigubbakcemile3

heee vardım gııı zemuszemus

bebemmm demek vardınız sağ salim şükürrr Şeniz
pabıçların hayırlı olsun daaatlumm yerimseniben

sağol cnm benimmm opuyorumnanaktan

güle güle giy canım ayakkabılarını.iyi hadi rahat gecmesıne sevındım canım yolculuğununn

sağol cnmmm opuyorumnanaktan valla rahat geldim inşallah rahatta dönerizz opuyorumnanaktan

kız edoooooooş hayırlı olsun pabuçların.güle güle giy.ayy bende şu bilekte biten topuklu botlardan istiyom vanın karlı kışında nerde giyeceksemkaydirigubbakcemile3

hee gıı nere çıkacanda giyecenn kaydirigubbakcemile3 hemide doğurunca al valla ayağım şişte değil fazla ama 38 olmadı yaa :kedi:

kız çıksamda baya bi kar oluyomuş burda o karda topukluyla tıkır tıkır giyerim artık.
anaam ben normalde 38 giyiyom

ayyy, aksam oldu hala cikamadim mutfaktan. daha corbayi bitircem, pilav yapicam, camasir asicam. ayyy, bayilivercemsimdi.akannehir

kızlar buna bi baksanızaa ne kaa dadluu
hakkatten ya cok güzellermis cok pahali ama 20 lira deyüüü yuh yani
kocam bayildi hepsini kaydetti bilgisayara tekstil baskisi yapan yer arastiriyo simdi yaptircakmiskaydirigubbakcemile3

selam sekerüümmm
güle güle giy ayakkabilarini
fil ayagi gibi oluyo ayaklarimiz ondan olmuyolar,,,ayni sorun bende de var...

hee harbi ii sallamışım haaa :1ninca:
bakalım güzel diiy herkeş bende gaza geldim elifcim tüm topic bayramda aynı tatlıyı yiycükk gııı hamile tatlısı oldu haa :roflol:
valla haaa:roflol:
millet durmadanda özelden mesaj atiyo soru soruyolar galiab bütün kk yarin bu tatliyi yicekcokacimcoook

normal suyu buz yapar gibi canim doldur buz kabina tikistir biyerlere..kcücük bir yerin bile mi yok

kız buzdolabı poşetine koysam olur dimi.zaten sırf su gibi olmuyo tavuk suyu.

elif gıı meşhur oldum
bugün yarın sen yimek programlarındanda teklif alırsın meşhur olursun dahada bizi tanımazsın heee

kız buzdolabı poşetine koysam olur dimi.zaten sırf su gibi olmuyo tavuk suyu.

onu nasil eritcen sonra:uhm: tek seferde kullanmak gerek öyle yaparsan..
buz kaplarinda dondurursan istedigin kadar pilava corbaya knorr bulyon gibi kullanabilirsin..burda buzdolabi posetlerinin kalip kalip olanlari var suyu icine dolduruyon ayni kalipta dondurmus gibi oluyo..ordada varsa öyle biseyde dondurabilirsin

kız çıksamda baya bi kar oluyomuş burda o karda topukluyla tıkır tıkır giyerim artık.
anaam ben normalde 38 giyiyom

hee bende 38 giyidim emmee bu 39 :kedi::kedi:

üselam sekerüümmm
güle güle giy ayakkabilarini
fil ayagi gibi oluyo ayaklarimiz ondan olmuyolar,,,ayni sorun bende de var...

ayy heç sorma yavv kocaman olmuş ayaammm :kedi:

çok pis gaza geldim şimdi önümdeki bütün tarifleri yapacam haaaaaaaaa :roflol:
biri beni tutsun nannn yiycek adam bile yok evde haa yapıp yapıp dağıtırım artıkkkk delikafadulden

ay evde normal buzdolabı poşeti var onlardan yok evde.neyse olmadı az az koyar atarım buzluğa.yarın bayram nerden bulcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…