2009 Kasm Anneleri

hergunumuz bayram tadında ve guzellığınde olsun.gelecek bayram mınışlerımız kucağımızda sevgılı kocalarımız yanı basımızda(benımkı bu bayram yokta(( )olsun.kucak dolusu sevgıler

herkesin bayrami mübarek dualari kabul olsun.. bu bayram göbislerle gecirdik.. kurbanda yavrularimiz kucagimizda geciririz insallah.. hem böylece bayram gezmelerininde tadi cikar..

Sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmenız dileğiyle....
birdahakı bayramda minişlerimizde kucağımızda olacaklar....:CüvCüv:
beraber nice bayramlara kasım anneleri.....opuyorumnanaktan

iyi bayramlar kızlar.ben kocişimi işe gönderdim geldim kimsecikler yok yawwwww

he ya nolmuş bacım bu puanlara

hoşgeldın canımmm.benım koçişde gitti.bizde sabah mezarlığa gittik.ordan kayınvalidemlere.ordan eve geldım eşim yattı ben uyudum,kaltım 3 te.öle evın içinde dolanıyom napsam bılmıyorum ya çok canım sıkılıyooo
hakkaten ne oldu bu puanlara ya şaka gibi
bizden başka kımse yok kız nöbetteyız haaa kaydirigubbakcemile3

bizde akşama doğru kocişin iş arkadaşlarına gittik.bi saat önce geldik işte.valla iyi geldi aylardır kimseye gitmemiştim offf baya değişiklik oldu.
he ya kimsecikler yok biz nöbetteyiz ne yapalım.bakem tv de ne var bugün

iyi yapmışsınız tatlımmm,vallahı ya ne var acaba bu akşam tvde.bişey olcanı zannetmıyom ama bakalımm:hulya:

selammmmmmmmmmmm
herkesin bayramı mubarek olsun a.s.
inşallahhhhhhhhhh bidahi bayram yavruşlarımızla mutlu huzurlu geçirmek duası ileee :Saruboceq:

aman ya tv de hiçbişey yok euro starda allah allah var ibrahim tatlıses ona kaldım iyimi.
gerçi hayalet sürücü var çok güzel bi film ama ben onu izlemiştim bidaha izleyemem valla

aman ya tv de hiçbişey yok euro starda allah allah var ibrahim tatlıses ona kaldım iyimi.
gerçi hayalet sürücü var çok güzel bi film ama ben onu izlemiştim bidaha izleyemem valla

yok anam seyredılcek bişi azcık uzanayım dedım oturuyom bılgisayar başında belım kakalandı.anam uyucaktım kalkayım dedim.canım çok cay cektı içsemmı acaba demleyıpp...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…