slm kıslar
çok hastayım
dün acildydim 5 saat kaldım
2 serum yedim ishal oldum hala geçmedi
şiddetli karın ağrıları çekiorum ne ysem ya kusuorum ya wcdeyim
mikrop kapmışım sizde dikkat edin kendinize hamileyken çok zor katlnılıo ya
bugün azcık daha iyiyim heryerim delik deşik oldu
kolllarım bileğim serum takacak yer bulamadılar
enerjim klmadı 1 kg verdim bebek şimdilik iyi durumda mafoldumben
antibiotik kullanorum
selam kizlar biz doktordan geldik.. kiziim 2150gr olmus.. bende 10kiloya ulasmisim.. hersey iyi hosta benim az bi acilmam olmus.. 3te biri acik dedi ama bisey olmaz dedi.. bundan sonra korkama gerek yokmus.. büüyk ihtimal normal gelicek dedi.. herhafta nts ye gidicez artik vakit daraliyor.. 36dan sonra dökülcez insallah..
selam kizlar biz doktordan geldik.. kiziim 2150gr olmus.. bende 10kiloya ulasmisim.. hersey iyi hosta benim az bi acilmam olmus.. 3te biri acik dedi ama bisey olmaz dedi.. bundan sonra korkama gerek yokmus.. büüyk ihtimal normal gelicek dedi.. herhafta nts ye gidicez artik vakit daraliyor.. 36dan sonra dökülcez insallah..
Maaşallah canım bebişinede sanada, eğer dr birsey olmaz dediyse endişelenmeye gerek yok demektir...
Hayırlısı olsun Ayşecim önümüzdeki hafta Nts benimde var yine haftalık kontroller artık..Dediğin gibi bir süre daha sabretsin tatlı bebişlerimiz sonrasında bir bir bekleriz efendim :ecrin_bebek:
Maşallah tatlı kızınada kocaman olmuş annesi
15 ekimde ayrılcam işte ondan önce de 1 hafta izin alabilmeyi denicem bakalımm o zaman 8inde falan ayrılabilitrim inşallahh :Saruboceq:cersu çok geçmiş olsun güzelim dikkat et kendine az kaldı gayret... kartanesi ne güzel hazırlığın çoğunu bitirmişin darısı başıma sen bayağı çalışıcan bir sorun çıkmasın nasıl dayanıcan ben 5 ekimde izne ayrılıyorum kısmetse dayanamıyorum artık dahadfa dersler başlamadı öle oturmak yoruyor
maşallah bebişineeee bişey olmaz dediyse korkma zateennselam kizlar biz doktordan geldik.. kiziim 2150gr olmus.. bende 10kiloya ulasmisim.. hersey iyi hosta benim az bi acilmam olmus.. 3te biri acik dedi ama bisey olmaz dedi.. bundan sonra korkama gerek yokmus.. büüyk ihtimal normal gelicek dedi.. herhafta nts ye gidicez artik vakit daraliyor.. 36dan sonra dökülcez insallah..
cersu cum geçmiş olsun tatlım
kızlar ben gene tgek başıma çalışıyom o yüsden yetişemiyom size
geçmiş olsun canım umarım bi an önce sağlığına kavuşursunslm kıslar
çok hastayım
dün acildydim 5 saat kaldım
2 serum yedim ishal oldum hala geçmedi
şiddetli karın ağrıları çekiorum ne ysem ya kusuorum ya wcdeyim
mikrop kapmışım sizde dikkat edin kendinize hamileyken çok zor katlnılıo ya
bugün azcık daha iyiyim heryerim delik deşik oldu
kolllarım bileğim serum takacak yer bulamadılar
enerjim klmadı 1 kg verdim bebek şimdilik iyi durumda mafoldumben
antibiotik kullanorum
gözün aydın canım ayy siz böle yazınca bana daha çok var ama sizin yerlerinize ben heyecan yapıyorum Allah ım hepimize kolay doğumlar nasip etsinselam kizlar biz doktordan geldik.. kiziim 2150gr olmus.. bende 10kiloya ulasmisim.. hersey iyi hosta benim az bi acilmam olmus.. 3te biri acik dedi ama bisey olmaz dedi.. bundan sonra korkama gerek yokmus.. büüyk ihtimal normal gelicek dedi.. herhafta nts ye gidicez artik vakit daraliyor.. 36dan sonra dökülcez insallah..
tesekkür ederim nazlim..sen ben mart birer gün var aramizda ilk kiminki gelicek bakalim.. 2500 kiloyu bulup gelseler baska bi istegim yok.. ama ahyirlisi artik o kadar minik bebisler doguyorki 2kiloyu bulmalari bile cok güzel..hepimizin hakkinda hayirlisini versin RAbbim.
15 ekimde ayrılcam işte ondan önce de 1 hafta izin alabilmeyi denicem bakalımm o zaman 8inde falan ayrılabilitrim inşallahh :Saruboceq:
ya sıkıntım yok çok şükür de akşamları uyuya kalıyom sabahları da uyanmak çok zor eliyooo :gitme:
maşallah bebişineeee bişey olmaz dediyse korkma zateenn
ay benim dr. geçen cuma baktı da sadece ultrasondan ne nst ne başka bişe falla artık doğsa da bişe olmaz dedi bitek...
kıyamammmm ebişimmmm donlarımız geldi gıı pek güzel ben başladım giymeyee göbüşüm hiç üşümüyooo
seninkileri getirem bigün ama sen tekmişsin benneyaptımki
selam kizlar bayram bitti herkes dökülmüs yinehihoyyyt
nasil gecti bayraminiz
biz birkac arkadas kasim annelerinde mesai yaptikkaydirigubbakcemile3
cersumgecmis olsun tatlim dikkat et kendine
ayse masallah kizinasanada normal dogum yolu görünüyo insallah bi aksilik yasamazsin bundan sonra..bende cuma gitcem doktora..canim bisey sorcam senin kontorller 2 haftada bire ne zaman düstü..beni 28.haftada basladilar nst ye sokmaya simid 32 deyiz yine yapicaklar..nezamandan sonra iki haftada bir gidiliyo merak ediyorum
kızlar selam hepinize.hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun.umarım hepiniz iyisinizdir.size birşey sormak istiyorum.ayın 18 inde dr kontrolum vardı.bi dahaki randevu önümüzdeki ayın 16 sı yani 1 ay sonra bu ay iki kez olması gerekmiyormu normalde bilen varmı.yani sizin dr lar bu konuda nasıl bir tutum sergiliyor merak ediyorum.
saol canim benim.. iyi calistin masallah kiz sen yeter artik is yerinde dogurmayasinkaydirigubbakcemile3uyumayi sIKIntidanmi görüyosun sen.. keske uyuyabilsem bende..sabaha kadar yatakta yastiklarla bogusuyorum.. bi yandan nefes alamiyorum..yarim saatte wc ziyareti yapiyorum.. uyumak hayal oldu artik..
selam kizlar bayram bitti herkes dökülmüs yinehihoyyyt
nasil gecti bayraminiz
biz birkac arkadas kasim annelerinde mesai yaptikkaydirigubbakcemile3
cersumgecmis olsun tatlim dikkat et kendine
ayse masallah kizinasanada normal dogum yolu görünüyo insallah bi aksilik yasamazsin bundan sonra..bende cuma gitcem doktora..canim bisey sorcam senin kontorller 2 haftada bire ne zaman düstü..beni 28.haftada basladilar nst ye sokmaya simid 32 deyiz yine yapicaklar..nezamandan sonra iki haftada bir gidiliyo merak ediyorum
ay öle kız ne kaa şükretsem az yaniii
gecede bir kalkıyorum wcye işte o da yatarken içtiğim 1 kova sütten dolayı :roflol:
onun dışında uyku problemim yokk
kızlar bi de ben böle yemek yedikten bi müddet sonra halsizleşiyom yaa dr.a sormayı unutuumm böle bişe yaşayan var mııı :uhm:
ben bayramdan önceki cuma gittim bundan soora 15 e bi geleceksin dedi dr amcamız biz başladık yanii 15 günde gitmeyekızlar selam hepinize.hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun.umarım hepiniz iyisinizdir.size birşey sormak istiyorum.ayın 18 inde dr kontrolum vardı.bi dahaki randevu önümüzdeki ayın 16 sı yani 1 ay sonra bu ay iki kez olması gerekmiyormu normalde bilen varmı.yani sizin dr lar bu konuda nasıl bir tutum sergiliyor merak ediyorum.
bende başladım yastıklarla boğuşmaya tam dalarak uyuyamıyorum aslında yarı uyanık bi şekilde uyuyorum gece 1 defa felan wc ye kalkıyorum ama çok fazla uyanıyorumsaol canim benim.. iyi calistin masallah kiz sen yeter artik is yerinde dogurmayasinkaydirigubbakcemile3uyumayi sIKIntidanmi görüyosun sen.. keske uyuyabilsem bende..sabaha kadar yatakta yastiklarla bogusuyorum.. bi yandan nefes alamiyorum..yarim saatte wc ziyareti yapiyorum.. uyumak hayal oldu artik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?