2009 Kasm Anneleri

yok bacım burda nst daha geç başlıyo.benim doktor 36+0da çağırdı nst için.sizin orda iyiymiş ya iyi takip ediliyo.hele burda yani vanda baya bi doğum olduğu içinmidir nedir benim doktor rahat davranıyo.

hoşgeldin kız.

yaaa benim sancım oldu ama yalancı sancı galiba.böyle iki saniyelik bi ağrı vurdu geçti.amma tırsıyom ben yaaaaaaa

hoşbulduk canım
kız korkma o sancılar normal artık yani doğum sancısı düzenli olur o kadar korkma bacım
okaaa sancı banada oluyo geçiyo allah büyüktür allahın izniyle hepimiz sağlıklı bir şekilde alıcaz inşallah bebelerimizi:Saruboceq::Saruboceq:

ayy inşallah canm.öyle düzensiz işte ondan rahatım ama tırsıyom işte

neyse ben yatıcam yarında evde temizlik var belki gelirim belki gelemem belli olmaz misafirler gittti temizlik başlasın oyyyy oooyyyy hadi öptüm görüşürüz

yok bacım burda nst daha geç başlıyo.benim doktor 36+0da çağırdı nst için.sizin orda iyiymiş ya iyi takip ediliyo.hele burda yani vanda baya bi doğum olduğu içinmidir nedir benim doktor rahat davranıyo.

doktor senin endiselendigin gibi senin bebene endiselenmiyo ki:mymeka:
onlar iicn siradan normal bir durum...kafamçokkarıştı
sen sancilarini takip et devamlilik kazanirsa hemen git durma

doktor senin endiselendigin gibi senin bebene endiselenmiyo ki:mymeka:
onlar iicn siradan normal bir durum...kafamçokkarıştı
sen sancilarini takip et devamlilik kazanirsa hemen git durma

sağol canım allahtan öyle düzenli falan değil.gün içinde iki keremi ne oldu geçti.işte hiçbişey bilmemek çok zor yaaa.
doktor 3 hafta sonra dedi ama ben haftaya giderim.

kızlar ben çıkıyorum gidip yatayım bari ya uykum geldi hafiften.hiç iş yapmadım ama acaıp yorgun hissediyorum...sevgiyle kalın görüşürüz kızlarrr
bebişlere kendınıze ii bakın haa olur mua.s.

günaydın tatlışlarr yoktunuz bayram boyunca naaptınız bakiim şeker mi topladınız?kaydirigubbakcemile3

Evet tatlım ben yoktum, Ankara dışındaydım. Az akraba ziyareti, az gezdik geldik. Ama gezmek artık yorucu olmaya başladı. Tatilde dinlendikmi yorulduk mu anlamadım. Sersem salak gibiyim işe hiç gelesim yoktu.

Kızlar sıze bişi sorcammm benım karnım gun içerisinde kaskatı kesılıyooo sızede oluyomuu ??
böyle elımı karnıma koyunca tabiri caizse taş gibi semsert oluyooo
bikaç dakıka sonra yumuşuyoo...özellikle arabada böle oluyooo

evet bendede oluyor gecen hafatada çok oluyordu dok gittiğimde magnezyum eklliğinden oluyor dedi ve ilaç verdi aksatmamam gerektiğini bu kasılmaların erken doğuma sebep olacağını söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…