al falla hemen soora alamazsın aklında kalırr canım kıs ben bebek şekerlerini hazırladım bacımm çohh dattlu olduu gıııııne demek ebişimmm :teytey:
nan ben bi,zim doktor karıdan 2 hafta sonrası için zar zor randevu alabiliyom gııı 3 ekimde gitmem lazım anca 6 ya alabildim şimdiden arayem de 20si için de alem baariii -tatlicadiarzu-
çillimm naberr ? nie yoruldun gıısşm kızlar hepinizin geçmiş bayramını kutlarım Şeniz çok yogundum gıremedım bayadır bayramdada öle gezmeydı siyarettı derken anca attım kendimi kk ye sizlerı cok özledım naptı acaba kızlar dıye cok mereak ettımmmmmmmmm
herkeescikle iyi merak étmesşm kızlar hepinizin geçmiş bayramını kutlarım Şeniz çok yogundum gıremedım bayadır bayramdada öle gezmeydı siyarettı derken anca attım kendimi kk ye sizlerı cok özledım naptı acaba kızlar dıye cok mereak ettımmmmmmmmm
anakucagi dedigim zaten maxicosi.. tr de öyle diyorlaryakaydirigubbakcemile3aman ne gerek varmis..zaten kac gün kalicazki..hastanede kullan at camasirlar var burda herkes onu kullaniyordu ben hastanede yattigimda.. hem ben zaten hamileligim boyunca eski camasirlarimi kullandim..yeni biseyde almadim.. gerekirse koyarim onlardan bi kac tane yanima..emzirme sütyenide iki tane alcam yanima..gögüs pedide ister sen al yanina ister hastaneden iste..
bide elifcim.. bizim hastanede dikkatimi cekti..hani gögüsten yeterince süt gelmiyor diye cocuga hazir mama veriyorlar..humana flan.. ben verdirtmek istemiyorum..cünkü cocuk bi onun tadini aliyor bide anne sütünün.. sizin hastanedede yapiyorlarmi öyle.. güya 6 ay boyunca su bile vermeyin diyorlar ama ilk günden onlar süt takviyesi yapiyorlarCADIARZU
al falla hemen soora alamazsın aklında kalırr canım kıs ben bebek şekerlerini hazırladım bacımm çohh dattlu olduu gııııı
çillimm naberr ? nie yoruldun gıı
slm millet ben geldim:lepi:herkesin geçmiş bayramını kutlarım
bayramda pek bir yerde gezmedim kocişimle evin tadını çıkardık zemuszemus
bu arada da boş durmadık enesime oda takımı aldık
bayramın 2.günü koçtaşa gidip karyola,şifonyer,3 kapılı dolap ve kitaplık aldık hepsine 345 lira verdik kaydirigubbakcemile3
içinin sadece yatağı eksik o da ortapedik olsun diye başka yerden alacağız anlayacağınız bayaaa karlı iş yaptık
enesimin beşiği ve dolabıda ensara kaldı yavru kuşum 2.el kullanacak ama olsun az kullanılmışkaydirigubbakcemile3
haaa birde valizim tamemen hazır artık arabanın arkasına atacağım orada dursun benden böyle işteee
ebisce msn konuştuğuklarımızı unutmadın demi
oh hamarat garuuu eline sağlık gııı baa da verirsin artık bi dene ha hacıı :jeyyar:al falla hemen soora alamazsın aklında kalırr canım kıs ben bebek şekerlerini hazırladım bacımm çohh dattlu olduu gııııı
çillimm naberr ? nie yoruldun gıı
anaam aaşama kaa oturuyoz ya biizzz :gitme:ben artik müsade isteyim ziraa belim koptu kopacak.. siz nasil oturuyosunuz saatlerce pc basinda.. yarim saatte yapistim kaldim.. nasil kalkcam bilemiyorum.. biraz uzanayim.. sonra yine ugramaya calisirim.. kendinize ve bebislere iyi bakin..öpüyorum hepinizi cifter cifteropuyorumnanaktan
oh oh maşallahhh enes artık kitaplarını yerleştirsin :sm_cool:slm millet ben geldim:lepi:herkesin geçmiş bayramını kutlarım
bayramda pek bir yerde gezmedim kocişimle evin tadını çıkardık zemuszemus
bu arada da boş durmadık enesime oda takımı aldık
bayramın 2.günü koçtaşa gidip karyola,şifonyer,3 kapılı dolap ve kitaplık aldık hepsine 345 lira verdik kaydirigubbakcemile3
içinin sadece yatağı eksik o da ortapedik olsun diye başka yerden alacağız anlayacağınız bayaaa karlı iş yaptık
enesimin beşiği ve dolabıda ensara kaldı yavru kuşum 2.el kullanacak ama olsun az kullanılmışkaydirigubbakcemile3
haaa birde valizim tamemen hazır artık arabanın arkasına atacağım orada dursun benden böyle işteee
ne konuştunuz gıı
ne konuşuyonuz nannnyerimsenibenebisce msn konuştuğuklarımızı unutmadın demi
sağol tatlım valla hemde öyle bi ucuza mal ettimki anlatamam:roflol:hayırlı olsun canım çok ucuzada mal etmişsiniz vallahi
güle güle kullansın enesimiz
oh hamarat garuuu eline sağlık gııı baa da verirsin artık bi dene ha hacıı :jeyyar:
anaam aaşama kaa oturuyoz ya biizzz :gitme:
oh oh maşallahhh enes artık kitaplarını yerleştirsin :sm_cool:
biz de kitaplık yazıcı ne varsa oturma odasına taşıdık ne komik yaa gıllıciik bebeye koca oda var biz onca kişi bi odada sıkışıp kalcaz kitaplıklarla beraber:roflol: :roflol:
ne konuşuyonuz nannnyerimseniben
sağol tatlım valla hemde öyle bi ucuza mal ettimki anlatamam:roflol:
heee yaa yavruma gelişim kitapları alacağım onları koyarım artıkzemuszemus
bilg.masasını bile alacaktıkta pek hoşumuza gitmedi el kadar yavruma genç odası hazırladık haaa:roflol::roflol:neyse bauhaustan stickerlar alıp biraz süslerim olur biterkaydirigubbakcemile5
kartanesi c&a ya çok güzel kışlıklar gelmiş bayıldım valla hele kıslara göre gözüm düştü valla acelemiz var diye alamadım birşey ama kısmetse bir daha gidip bakacağım yaaa
anaam bune kalabalık herkesler burda.ohh bayramları yaptınız gesdınız geldınız.esım yanımda olmadığından ben annemlerle takıldım bu bayram olsun ama pek keyıflıydı.bu arada sızlerı takıp ettım hep...durmadan kayananaları sıkayet etmısınız cok nayıp cok bende bır kaynana adayı olark hıc yakıstıramadım sızlerekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:jeyyar:hepıcınızı cook fazla opuyom kıslar ıyıkı varsınız:1hug:
kız bir dua vardı onun hakkında konuçmuştuk
Kaynanayı kaynar kazana atmalı
Yandım gelin dedikçe
Altına odun katmalı lülülülülülünaniknanik:teytey:
hoşgeldin canımanaam bune kalabalık herkesler burda.ohh bayramları yaptınız gesdınız geldınız.esım yanımda olmadığından ben annemlerle takıldım bu bayram olsun ama pek keyıflıydı.bu arada sızlerı takıp ettım hep...durmadan kayananaları sıkayet etmısınız cok nayıp cok bende bır kaynana adayı olark hıc yakıstıramadım sızlerekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:jeyyar:hepıcınızı cook fazla opuyom kıslar ıyıkı varsınız:1hug:
falla mı gıı ay almıcam artık doğana kaa deyom amaa şu c&a ya bi gidesim var hee
kızımın eşyalarını yerleştirdik biz dee alkisalkisalkis
bazı patikli pantolonlarla bodylerin renkleri hiç uyumlu deel ona göre liste yapıp uygun body alacüümm bi tek hihoyyyt
mart sen hiç kaynanadan bahsetmiyon sanki yaa yokmu senin?
millet bayramda baya bi bunalmış gaabaaa
biz uzaktaydık zaten de gitmiş olsak da pek sıkıntım olmazdı heraldee :Saruboceq:
Kızlar sıze bişi sorcammm benım karnım gun içerisinde kaskatı kesılıyooo sızede oluyomuu ??
böyle elımı karnıma koyunca tabiri caizse taş gibi semsert oluyooo
bikaç dakıka sonra yumuşuyoo...özellikle arabada böle oluyooo
Tünaydın bayanlar,
Ben nihayet bayram tatilinden faydalanıp kızımın hastane çıkısını hazırladım sayılır...
Kendi eşyalarımıda yıkadım fakat henüz kendi çantam hazır degil, insallah önümüzdeki hafta sonu tam anlamıyla hazır olacağız:)
Bugünde kızımın park yatağını sipariş ettim internetten, bakalım hangi gün gelecek.......
slm kıslar
çok hastayım
dün acildydim 5 saat kaldım
2 serum yedim ishal oldum hala geçmedi
şiddetli karın ağrıları çekiorum ne ysem ya kusuorum ya wcdeyim
mikrop kapmışım sizde dikkat edin kendinize hamileyken çok zor katlnılıo ya
bugün azcık daha iyiyim heryerim delik deşik oldu
kolllarım bileğim serum takacak yer bulamadılar
enerjim klmadı 1 kg verdim bebek şimdilik iyi durumda mafoldumben
antibiotik kullanorum
az sonra gidicem doktora canim. Insallah hayirli haberlerle donerim.:sinifsinif:
selam kizlar biz doktordan geldik.. kiziim 2150gr olmus.. bende 10kiloya ulasmisim.. hersey iyi hosta benim az bi acilmam olmus.. 3te biri acik dedi ama bisey olmaz dedi.. bundan sonra korkama gerek yokmus.. büüyk ihtimal normal gelicek dedi.. herhafta nts ye gidicez artik vakit daraliyor.. 36dan sonra dökülcez insallah..
yazdıklarım görünmüyormu acaba?
ne yazdın gıı
biz de kitaplık yazıcı ne varsa oturma odasına taşıdık ne komik yaa gıllıciik bebeye koca oda var biz onca kişi bi odada sıkışıp kalcaz kitaplıklarla beraber:roflol: :roflol:
yuh nan şapkaya 20 mi verecüükk :mymeka: çorap bissürü almışım zaten yok ben c&aya gitmeyem dayanamam alırım kesin doğsun da ona göre gider alırız kızımnanhoşgeldin canım
git kıs birde harika çoraplar var tam kışlık enesime ve minik bıdığıma oradan alacağım şapkalar vardı 20 liraya yün gibi yumuşacıktı en kısa zamanda yeniden gitmeyi düşünüyorum
sonunda halletm,işsiniz kıs sizde insanın üzerinden büyük bir yük kalkmış gibi oluyor dimi
hah en iisiiii hihoyyytVar canım olmazmı hemde söylemesi ayıptır "en çıtırından" yada kendini "en çıtır sananından". Ama biz farklı şehirlerdeyiz, ve işin aslı hepiniz "maaşallah" diyin benim eşim bu konuda çok yardımcıdır bana, sürekli aramızda tampon bölge durumunda olduğu için hiçbir sorun yaşamıyoruz
Anlayacagınız hiçbir samimiyetimiz yok, bütün ilişkilerimiz sizli, bizli. İlişki resmi kalınca kırıcı birseyde olmuyor zaten. Senede en fazla 1 hafta yazlıkta görürüm, bu ara yazlıklarınıda satmaya çalışıyorlar zaten:teytey:
ayy sorma yaa biz de müze gibi yaptık odayı...bebiş bizim odada yatıcak kimbilir kaç ay... o oda orda bomboş durucak..:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?