kocişsiz olurmu kıssskaydirigubbakcemile3
he ya olmuyo valla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocişsiz olurmu kıssskaydirigubbakcemile3
maşallah asyamızaaa :lepi::lepi:
sevindim valla kenyacımm rahatla artık sende düşünme doğum moğumm kaydirigubbakcemile3
ayy montunu sevisinler minicik kız montudamı varrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hayır en son girdiği günü hatırlamıyorum da pzt gitçem diyodu girmedimi demek istediydim aslında yanlış ifade ettim kızlar olmazsa toplanıp memlekete gitçez diyodu annesigil götürcekmiş galba
hmm mantıklı bak aklıma gelmediydi kız sağol:) renkler de yeşil turuncu kahverengi ve krem:))) çiçek motifleri yapıyodum bugün karıştırdım örgü şişlerini yünleri çıkardım hamarat gibi başlamışım vaktiyle :hulya:
kııııız krispi araba mı aldınız ohhhhh güle güle kazasız belasız kullanın inşallah.
ayyyyy bizim arabada bugün bozuldu yawww motordan duman çıktı :sinifsinif: yapılana kadar evden çıkmayacam artık offfffffff
sağol teyzesiiii opuyorumnanaktan
rahatlayayım dimi kızz gerildim bu dogum meselesinden valla kaydirigubbakcemile3
evet kücücük bişi ama o bile buyuk gelicek kesin :)
bu arada nevresim yazmısım uyku seti yazcaktım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaburgamda deil cnm kasığımda bişiler yapıyo heral dönmedi benmki.sende sag tarafında kaburganda hissetmiyomuydun tekmeleri ben o taraftan cok hissediyorum eger öleyse donmustur seninkiside
yaa idrar torbasına cok baskı yapıyor kafasıyla benim gecen ayda bası asagıdaydı bebişin bigun cok sidetli bişi hissetmiştim sanırım dondu demiştim ve kontrlde doktor donmus demişti bilmiyorum artık hissettigim o muydu
ayy valla yaa kök söktürcekler herhal :)
abovvvv biz bunu bulana kaa kafayı yedik millet ne rahat ayyyybacım hergün bi tane doğuruyolar sonra sahip çıkmıyolar ne olacak.hele burdakiler bi garip.geçenlerde çarşıya çıktık kadın bebek arabasını çekiyo sanki pazar arabası çekiyo böyle arkadan arkadan.dedim içi boştur kesin anaaaaam bi baktım içinde bebek var.bide bunu ana yolun ortasında yapıyo.ne rahat hatunlar var bi görsen kafayı yiyom ben
ay donuyorum yaaa kociş olmayınca ben de uyuyamam o gece gelcekse sabah kaa oturur beklerim genelde elimde kitap oturduğum yerde uyurum ay nası alışmışım dimi herifime:)kız ben hem çorap hem patik giyiyom sende patik giy.bide terlik var ayağımda anca ısınıyo valla.
offff benim kocişte işte yawwww.yarın sabah gelcek uyuyamıyom o işteyken amaaaan.
slm kızlar bizzz geldik ne var ne yok yemek yeme faslı bitti evime gidicektimde vazgeçtim sizlerle konuşmayı tercih ettim eşim gelene kadar
bacım hergün bi tane doğuruyolar sonra sahip çıkmıyolar ne olacak.hele burdakiler bi garip.geçenlerde çarşıya çıktık kadın bebek arabasını çekiyo sanki pazar arabası çekiyo böyle arkadan arkadan.dedim içi boştur kesin anaaaaam bi baktım içinde bebek var.bide bunu ana yolun ortasında yapıyo.ne rahat hatunlar var bi görsen kafayı yiyom ben
şekerim haklısın ben sana güven mez miyim heççç kader arkadaşıyız bugüne bugün.... :1hug: elyaf aklıma gelmediydi sadeceeehee şimdi oldu cnmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızz elyafla bnezer ancaa oyun halısınaa sen bağaa güvennn :lepi::lepi:
anaammm yaptırınn kızz hemen zati zar zor çıkıdınn akannehirakannehir
rahat ol artık yaa düşünmeeee laelaelaelaelae çıkcak bişekildee ne edekk zemuszemuszemuszemus
ayyy benimde kocişim yemeği zor yedi hemen geri gitti ofiseee :a015::a015:
offffff şu sezon bi bitsedee rahatlasakkk
güle güle canım ii dinlenmelerrrrben deöyle şeyler görünce çok sinirleniyomklava:
ben çıkıyorum kızlar sabahtan beri oturuyom... biraz uzaniym bari... hadi iyi akşamlar hepinize
kız belki kafası deil poposudur oooo kafası sol alttadır delikafaduldenya kızlar benim bebiş hıçkırıyo bellide başı sağda ama karnımın sol alt tarafı atıyo pıt pıt pıt:uhm:
ya kızlar benim bebiş hıçkırıyo bellide başı sağda ama karnımın sol alt tarafı atıyo pıt pıt pıt:uhm:
hee şimdi oldu cnmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızz elyafla bnezer ancaa oyun halısınaa sen bağaa güvennn :lepi::lepi:
anaammm yaptırınn kızz hemen zati zar zor çıkıdınn akannehirakannehir
rahat ol artık yaa düşünmeeee laelaelaelaelae çıkcak bişekildee ne edekk zemuszemuszemuszemus
ayyy benimde kocişim yemeği zor yedi hemen geri gitti ofiseee :a015::a015:
offffff şu sezon bi bitsedee rahatlasakkk
kaburgamda deil cnm kasığımda bişiler yapıyo heral dönmedi benmki.
yandık ki ne yandık ayolll artık onu konuşuruz topiğimizde:)
abovvvv biz bunu bulana kaa kafayı yedik millet ne rahat ayyyy
ay donuyorum yaaa kociş olmayınca ben de uyuyamam o gece gelcekse sabah kaa oturur beklerim genelde elimde kitap oturduğum yerde uyurum ay nası alışmışım dimi herifime:)
slm bacım hoşgeldin
ya bilg güncelleştirme yaptı kendi kendne başlattı bidaha tekrar girdim de ondan gecikti kızlar yazmam
ben deöyle şeyler görünce çok sinirleniyomklava:
ben çıkıyorum kızlar sabahtan beri oturuyom... biraz uzaniym bari... hadi iyi akşamlar hepinize
şekerim haklısın ben sana güven mez miyim heççç kader arkadaşıyız bugüne bugün.... :1hug: elyaf aklıma gelmediydi sadeceee
şimdi motifi yüklemeye uğraşıyorum emme yüklerse kağnı gibi oldu bilgisayar yav
dilmuh sahiii arabanız bozulmuş cnm yaaaa ne gıcık bişey bi an önce yaptırın nolur nolmaz belki acil lazım olur :1shok:
he ya çıkçak artık geldik bugüne ya şükürrrr :Saruboceq:
offf gıcık oluyorum ya ben benm herif hep benm yanımda olsun istiyorum çok bencilim farkındayım ama hep benle ilgilensin istiyorum Şeniz
güle güle canım ii dinlenmelerrrr
kız belki kafası deil poposudur oooo kafası sol alttadır delikafadulden
kızz sakın popoyu kafası sanmayasıın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yada göbüşünden falan hissediyosunn :hulya:
kızlar yaşlarınız kaç?:kedi:
kızlar yaşlarınız kaç?:kedi:
selam kıslar
selam kıslar