2009 Kasm Anneleri

ayy kızlar 2008 anneleri buluşmuş yaa nee kaaa güzel bi görüntü varr herkesin elinde bi araba içindede bebişii delikafaduldendelikafadulden
ayy seneye bu zaman bizim bebişlerde o kadar olcak yaaa :Saruboceq: çok ciciler çokkk :lepi::nazar:

ayyyyyyy gördüm bende çok güzeeeeeeeeel
hg canım

ben 21 yaşındayım

maşallah kızlar :lepi:

kız sen benden daha küçükmüşün ya

ayy sorma yaaa yarın götürcek kociş yaptırmaya
yaaaa korunma nedir bilmiyolar hergün bitane doğuruyolar sonrada işte neyse yaaa çok gıcık oluyom bende çok
ahhh canım ya sorma bugün bi anda oldu.yarın götürcek kociş bakalım ne derdi varmış arabanın.
bende diyomki kocişe tam zzamanını buldu bozulacak ne etcez ya bebiş gelmeye kalkarsa.olsun diyo ekip arabasıyla gideriizzzz.heeeeeeeeee oldu dedim.gerçi iki yıl önce istanbulda öss ye girecektim anaaam trafik polisinin arabasıyla gittik nan dedim diyceklerki suçluyu getirmişler sınava girsin diye komediydi millet ne oluyoz diye bekıyo.
hehe o da iyiymiş kız hiç olmadı çağırırsınız bi taksi nolcakkkk
yooo niye bebiş aşağımı geldiki yok canımya kafası sağdaydıda hani bende şöle tahmin ediyom hıçkırıyo ayağı felan vuruyo olamazmı?öfffff nasıl anneyiz anlayamıyozki bişey bi cihaz olsada görsem yaaaaaaa:umursamaz:
ay eve ultrason alabilsek ne kaa güzel olurdu artık tv ye bağlardık her dk izlerdik bebeğiii
kızlar yaşlarınız kaç?:kedi:
he benim 31 şekercim
selam ebisimmm
22 benim yaş canım seninki.
körpe fidan:)))

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=11740
aha motifler:) bunları birleştircem işte
4,5 nolu tığ ile örüyorum çok çabuk bitiyy

hg canım

ben 21 yaşındayım

abovvv ben iice karta kaçmışım yaaaaaa
ayyyyyyy gördüm bende çok güzeeeeeeeeel
kız sen benden daha küçükmüşün ya
hehe noldu:))) nası bi duyguymuş bakeeeem:)))
ayy kızlar 2008 anneleri buluşmuş yaa nee kaaa güzel bi görüntü varr herkesin elinde bi araba içindede bebişii delikafaduldendelikafadulden
ayy seneye bu zaman bizim bebişlerde o kadar olcak yaaa :Saruboceq: çok ciciler çokkk :lepi::nazar:
ayyy biz de mi ööle olcazzzzz

ben 27 oldum yenii :kedi:

slm ebişimmmmm opuyorumnanaktan
as cnm

as canısıı nabeerr?
bis de buluşak naann seneye inşallaahhh gıı edoşş olmadı seneye ben arda yı aliim sağa geliim 10-15 günn (beleş tatil yaparun gı fenamı ) ne yüssüzüm demi?
hg canım

ben 21 yaşındayım

hoşbulduk cnm benim yaş 28

hehe o da iyiymiş kız hiç olmadı çağırırsınız bi taksi nolcakkkk

ay eve ultrason alabilsek ne kaa güzel olurdu artık tv ye bağlardık her dk izlerdik bebeğiii

he benim 31 şekercim

selam ebisimmm

körpe fidan:)))

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=11740
aha motifler:) bunları birleştircem işte
4,5 nolu tığ ile örüyorum çok çabuk bitiyy

he ya bende dedim kocişe bi taksinin numarasını alalımda dursun el altında ne olur ne olmaz

kız sorma taze fidanım amma son günlerde kendimi pek bi kart hissediyom.

maşallah kızlar yaşlarınıza rabbim sağlıklı hayırlı ömürler versin kurban olduğum bebiş ve kocişlerimizleopuyorumnanaktan

abovvv ben iice karta kaçmışım yaaaaaa

hehe noldu:))) nası bi duyguymuş bakeeeem:)))

ayyy biz de mi ööle olcazzzzz

kız benden daha küçük birinin olması hoşuma gitti niyeysekaydirigubbakcemile3
as cnm

as canısıı nabeerr?

bis de buluşak naann seneye inşallaahhh gıı edoşş olmadı seneye ben arda yı aliim sağa geliim 10-15 günn (beleş tatil yaparun gı fenamı ) ne yüssüzüm demi?

hoşbulduk cnm benim yaş 28

iyi şükür senden nbr.nasıl gidiyo

aayyy ebişimm valla bak başımın üstünde yerin varrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hemi oğluşumda arda kardeşinle tanışırrrr zemuszemuszemuszemus

he ya bende dedim kocişe bi taksinin numarasını alalımda dursun el altında ne olur ne olmaz

kız sorma taze fidanım amma son günlerde kendimi pek bi kart hissediyom.

nie kızzzz
ben ne edem o halde?
bastonla mı gezem ayolll
benm ruhum gençççç

şaka bi yana hamileliğin ağırlaşmasından kız o kart hissetmeler filan, kaç kilo taşıyoz ay kolay mııı
ben yazdım bi taksi nosu buzdolabının üstüne yapıştırdım nolur nolmaz kociş evde olur olmaz dedim
hayırlsı şekerim olmaz bişiii

nie kızzzz
ben ne edem o halde?
bastonla mı gezem ayolll
benm ruhum gençççç

şaka bi yana hamileliğin ağırlaşmasından kız o kart hissetmeler filan, kaç kilo taşıyoz ay kolay mııı
ben yazdım bi taksi nosu buzdolabının üstüne yapıştırdım nolur nolmaz kociş evde olur olmaz dedim
hayırlsı şekerim olmaz bişiii

valla hamileliktende işte sanki hep böyle kalacakmışım gibi hissediyom.sonra hayal kuruyom gelecek yaza zayıflamış olurum alırım oğlumu yanıma çıkarım tatile falan diyince moralim düzeliyo.seviyom hayal kurmayııııııııııı:kedi:

valla hamileliktende işte sanki hep böyle kalacakmışım gibi hissediyom.sonra hayal kuruyom gelecek yaza zayıflamış olurum alırım oğlumu yanıma çıkarım tatile falan diyince moralim düzeliyo.seviyom hayal kurmayııııııııııı:kedi:
he hayal kurmak güzeldir
insanı yaşatan hayalleridir demiş ya şair
yok ay kalmıcaz bööle heraldeee
tek dur bacım:)))
sen baktın mı motife
slm canısıı oğluş napioo
slm canım napsın aç kaldı deyü heralde sağ kasığımı oycak nerdeyse:))) ben de tınlamıyorum babası glsin de yicezzzzz

he hayal kurmak güzeldir
insanı yaşatan hayalleridir demiş ya şair
yok ay kalmıcaz bööle heraldeee
tek dur bacım:)))
sen baktın mı motife

slm canım napsın aç kaldı deyü heralde sağ kasığımı oycak nerdeyse:))) ben de tınlamıyorum babası glsin de yicezzzzz

aaaaaaa evet baktım hem kolayda.bende bi tane puf var onun üstü için örmiştim yarım kaldı bende onu minder yapam dedim ama kaldı öyle iyi ya bende öyle yapam dimi kıııııız.benimki rengarenk ama.her renk var.

Back
X