2009 Kasm Anneleri

alkisalkisalkis adam malını bili gıııııııııı :roflol:

bili tabi nan benden iyi biliiiiiyy :roflol::roflol::roflol::roflol:

senin de şansın soradan döndü haa düdükkk lülülülülülü bitince bağada yolla nan :jeyyar:

hee gııı öle oldu falla nannnn delikafadulden sonradan sansım döndüüüü delikafadulden

uçmuşun yavrum sen lülülülülülü

uçmuşun yavrum sen lülülülülülü
hiç dinnedin mi bu türküyü?
:lepi::lepi:hihoyyythihoyyytsüprizzzzzsüprizzzzz

ebişşşşş duygusalll tosbağaaammmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hee benimmm çohk sefiom nan ben türkülerii
bak kısdırmayın hepinisi msn sokar eşşek sudan gelene kadar türkü dinnetirimm

kızlar sizin bebeğiniz doğum kanalına girdimi yani karnınız aşağı düştümü ben çok merak ediyorum benim 36+3 oldu hala yukarda duruyo.... allah aşkına bilgisi olan varsa cevaplasın çok kafama takıyorum 10 gün önce doğum yapan bi arkadaşım var onun karnı 7. ayın sonunda düşmüştü...

sağol canım benim teşekkürler sizin varmıydı araba

neyn sordun nan 28 nooooolllmuuuşşş yaneeeee

al bacım al sütün bol bol gelsin süt yapıyormuş ablam kullandı

yok canım yaa bakınıyoruz ama biraz birikim olmadan almıcaz bebiş bi gelsinde yaza inş.:Saruboceq:

yok benimkide inmedi daha

chicco aldımm ya sebamed ya chicco olucuktu chicco ossun didimmmmmm kaydirigubbakcemile5

bende chicco aldım hacıı kaydirigubbakcemile5

benimki kanala yakın canım doğum pozisyonunda durıyo kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

cnm endişe etme herkesin gebeliği farkl syrediyo o kişiye göre değişir diye biliyorum 34+2 ama daha benimde karnım yukarda
he ya dinlememmi.ben severim türkü.amma hamile kaldığımdan beri dinlememeye çalışıyom
nie gııııı
yok canım yaa bakınıyoruz ama biraz birikim olmadan almıcaz bebiş bi gelsinde yaza inş.:Saruboceq:
o da olur inşallah kenyoşummm

benimki kanala yakın canım doğum pozisyonunda durıyo kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

benimkide doğum pozsyonunda başı aşağıda ama hala karnım immedi o kafama takılıyor

ben geldim kıslar a.s.

kız nerdesin sen nasıl oldun
cnm endişe etme herkesin gebeliği farkl syrediyo o kişiye göre değişir diye biliyorum 34+2 ama daha benimde karnım yukarda
nie gııııı

o da olur inşallah kenyoşummm

ya acayip efkar basıyo bide hamileyken hassasız ya dahada beter yapıyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…