alkisalkisalkis adam malını bili gıııııııııı :roflol:
senin de şansın soradan döndü haa düdükkk lülülülülülü bitince bağada yolla nan :jeyyar:
kıızz şimdi baktım 23 liraya almış benim kociş 56 gr.hemiiii :lepi::lepi:
allahım ucuza aldığım bişe daahaaa delikafaduldendelikafadulden
iyi günnerde kullanın inşallah hadi baaalımmm ne marka aldın gııbakım çantasını aldık tizesiiiiii eminönünden bakamadım yaneeee
kırmızı güller açarken
şeyda bülbüller öterken
şu gönlüm gamda yatarken sen gönlüme safa geldiiin
demi demmi şirin demmii güzel demiii
demi demi yarim demmii
gelir geçer dünyaa gammıı
bir ay doğar ilk akşamdan geceden
neydem neydem geceden
şavkı vurur pencereden bacadan
dağlar gışımış yolcum üşümüş perişanım ben
uykusuz mu kaldın dünkü geceden
neydem neydem gecedenn
uyan uyan yar sinene sar beni
dağlar haramii açma yarami nasıl edem bennn
duygusala bağladım nannn tutmayın benii senağlama
heeee seninki baya ucuza gelmiş
hiç dinnedin mi bu türküyü?uçmuşun yavrum sen lülülülülülü
hee benimmm çohk sefiom nan ben türkülerii:lepi::lepi:hihoyyythihoyyytsüprizzzzzsüprizzzzz
ebişşşşş duygusalll tosbağaaammmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi günnerde kullanın inşallah hadi baaalımmm ne marka aldın gıı
hiç dinnedin mi bu türküyü?
hee benimmm çohk sefiom nan ben türkülerii
bak kısdırmayın hepinisi msn sokar eşşek sudan gelene kadar türkü dinnetirimm
sağol canım benim teşekkürler sizin varmıydı araba
neyn sordun nan 28 nooooolllmuuuşşş yaneeeee
al bacım al sütün bol bol gelsin süt yapıyormuş ablam kullandı
kaça aldın diicemm emme gene kopacazzlülülülülülüchicco aldımm ya sebamed ya chicco olucuktu chicco ossun didimmmmmm kaydirigubbakcemile5
kızlar sizin bebeğiniz doğum kanalına girdimi yani karnınız aşağı düştümü ben çok merak ediyorum benim 36+3 oldu hala yukarda duruyo.... allah aşkına bilgisi olan varsa cevaplasın çok kafama takıyorum 10 gün önce doğum yapan bi arkadaşım var onun karnı 7. ayın sonunda düşmüştü...
chicco aldımm ya sebamed ya chicco olucuktu chicco ossun didimmmmmm kaydirigubbakcemile5
kızlar sizin bebeğiniz doğum kanalına girdimi yani karnınız aşağı düştümü ben çok merak ediyorum benim 36+3 oldu hala yukarda duruyo.... allah aşkına bilgisi olan varsa cevaplasın çok kafama takıyorum 10 gün önce doğum yapan bi arkadaşım var onun karnı 7. ayın sonunda düşmüştü...
kaça aldın diicemm emme gene kopacazzlülülülülülü
cnm endişe etme herkesin gebeliği farkl syrediyo o kişiye göre değişir diye biliyorum 34+2 ama daha benimde karnım yukardakızlar sizin bebeğiniz doğum kanalına girdimi yani karnınız aşağı düştümü ben çok merak ediyorum benim 36+3 oldu hala yukarda duruyo.... allah aşkına bilgisi olan varsa cevaplasın çok kafama takıyorum 10 gün önce doğum yapan bi arkadaşım var onun karnı 7. ayın sonunda düşmüştü...
nie gıııııhe ya dinlememmi.ben severim türkü.amma hamile kaldığımdan beri dinlememeye çalışıyom
o da olur inşallah kenyoşummmyok canım yaa bakınıyoruz ama biraz birikim olmadan almıcaz bebiş bi gelsinde yaza inş.:Saruboceq:
ben geldim kıslar a.s.
cnm endişe etme herkesin gebeliği farkl syrediyo o kişiye göre değişir diye biliyorum 34+2 ama daha benimde karnım yukarda
nie gııııı
o da olur inşallah kenyoşummm
o da olur inşallah kenyoşummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?