2009 Kasm Anneleri

hee çatırtım komşumada dedim oda içmiş çok faydası oluyo o çayın dediii oda kullanmış :lepi: alcam alcam ben ne olcak bitki sonuçtaaa kaydirigubbakcemile5

tabe ben cahildim o konuda habire yedirdiler beni ye ye sütün olsun diye yedikde ne oldu 10 ay zar zor emzirebildim su iç en iyisi sıvı şeyler süt yapiiler o çayları ben hiç denemedim ama ablam yapıyo dedi

aldım canısı listedekileri bi tek msirme yastığı almadım almıycaamda diğerleri taammdırr
selam noliy bakim ne alıyoz geneee
nann cerün garısııı gördüm face de resminizi sarı goyneeni diom gene giymişin?sen onnan doorcan gaalba gııııııı:roflol:

buseyi uyutmak için resmen dakikaları sayıyom iyimi kafamı ne kaaa alt üst edi yaaa beynimin içi çorba opldu neyn bu kaaa geveze bu çocuk

tabe ben cahildim o konuda habire yedirdiler beni ye ye sütün olsun diye yedikde ne oldu 10 ay zar zor emzirebildim su iç en iyisi sıvı şeyler süt yapiiler o çayları ben hiç denemedim ama ablam yapıyo dedi

neyse fatom bunda bilinçli olursun tatlişimmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben almadım daaa yarın çıkcam çarşıya ebişimm :kedi::kedi:

o benim buluşma gömleem naann :roflol::roflol::roflol:
iki km den fark edili ya o bağlamdaaaa kaydirigubbakcemile3
falla o gömlek o kaa rahatkiii harbiden bu gidişle doğumada onna gidecum heraalll :1ninca:

nan ebiş beni facede ekliyen senmiydin nan bende deyomki bu karu kim böle yaaaaaa çatlak
yohhh nann ben seni face eklediimde 5 aylık hamiledik gııı daa yeni mi gördün delüüü laz garısı noolcekk lülülülülülü
neyse fatom bunda bilinçli olursun tatlişimmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben almadım daaa yarın çıkcam çarşıya ebişimm :kedi::kedi:
al gı hemen 2 hafta sora başlıcaaz göğüs kremini sürmeye arkadaşım öle yapmış hiç çatlamamış göğsü
falla o gömlek o kaa rahatkiii harbiden bu gidişle doğumada onna gidecum heraalll :1ninca:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

selam kızlar nasılsınız?

slmm a.s. iyiyiz sükür sen nasılsınn zemuszemus

:roflol::roflol::roflol: buluşma gömleği haaaa :roflol::roflol::roflol:
nan cerenimooo geberttin kız beniii :roflol::roflol:

selam kızlar nasılsınız?

iyiyiz şükür sen nasılsın

kız kaçıncı haftada başlayacaz.ben daha almadımda.

eeeeeee kabul etmemişmiyim nan seni
:uhm:

bende iyi sayılırım işte artık 36. haftamdayım günümü bekliyorum

slmm a.s. iyiyiz sükür sen nasılsınn zemuszemus

:roflol::roflol::roflol: buluşma gömleği haaaa :roflol::roflol::roflol:
nan cerenimooo geberttin kız beniii :roflol::roflol:

hee fatoyada onnan gidecümm
marmarise de onna gelecümm nann :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…