kız zaten yemekle falan alakası yokmuşkii en cok sütü su yaparmışş.
bakmıcaz millete ye yee diyenlere kanmıcazz hihoyyyt
hee çatırtım komşumada dedim oda içmiş çok faydası oluyo o çayın dediii oda kullanmış :lepi: alcam alcam ben ne olcak bitki sonuçtaaa kaydirigubbakcemile5
aldım canısı listedekileri bi tek msirme yastığı almadım almıycaamda diğerleri taammdırrben aldım bi pişik kremi gerekirse sürücemm cnmm zemuszemuszemuszemus
hee yaa maşşalah teyzoşuukocaman adam olmuş pozlar veriyo annesine babasınaa kaydirigubbakcemile3
ebişimm listeyi not al mutlaka gereklimiş bunnar haaa kaydirigubbakcemile5
bakıcam bakalım ben en kısa zamanda almam lazımm :kedi::kedi:
yaa bende pudrayı daha sağlıksız buluyom ne bilemm :kedi:
nann cerün garısııı gördüm face de resminizi sarı goyneeni diom gene giymişin?sen onnan doorcan gaalba gııııııı:roflol:selam noliy bakim ne alıyoz geneee
tabe ben cahildim o konuda habire yedirdiler beni ye ye sütün olsun diye yedikde ne oldu 10 ay zar zor emzirebildim su iç en iyisi sıvı şeyler süt yapiiler o çayları ben hiç denemedim ama ablam yapıyo dedi
aldım canısı listedekileri bi tek msirme yastığı almadım almıycaamda diğerleri taammdırr
nann cerün garısııı gördüm face de resminizi sarı goyneeni diom gene giymişin?sen onnan doorcan gaalba gııııııı:roflol:
nan ebiş beni facede ekliyen senmiydin nan bende deyomki bu karu kim böle yaaaaaa çatlak
buseyi uyutmak için resmen dakikaları sayıyom iyimi kafamı ne kaaa alt üst edi yaaa beynimin içi çorba opldu neyn bu kaaa geveze bu çocuk
neyse fatom bunda bilinçli olursun tatlişimmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben almadım daaa yarın çıkcam çarşıya ebişimm :kedi::kedi:
:roflol::roflol::roflol: fatoo ikisinle nasıl baş edecen gıııı :roflol::roflol:
heç bi fikrim yok nan nasıl başedeceme dair
allah büyük bakalım elbet bi kolaylığını verir
aldım canısı listedekileri bi tek msirme yastığı almadım almıycaamda diğerleri taammdırr
nann cerün garısııı gördüm face de resminizi sarı goyneeni diom gene giymişin?sen onnan doorcan gaalba gııııııı:roflol:
yohhh nann ben seni face eklediimde 5 aylık hamiledik gııı daa yeni mi gördün delüüü laz garısı noolcekk lülülülülülünan ebiş beni facede ekliyen senmiydin nan bende deyomki bu karu kim böle yaaaaaa çatlak
al gı hemen 2 hafta sora başlıcaaz göğüs kremini sürmeye arkadaşım öle yapmış hiç çatlamamış göğsüneyse fatom bunda bilinçli olursun tatlişimmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben almadım daaa yarın çıkcam çarşıya ebişimm :kedi::kedi:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:o benim buluşma gömleem naann :roflol::roflol::roflol:
iki km den fark edili ya o bağlamdaaaa kaydirigubbakcemile3
falla o gömlek o kaa rahatkiii harbiden bu gidişle doğumada onna gidecum heraalll :1ninca:
selam kızlar nasılsınız?
o benim buluşma gömleem naann :roflol::roflol::roflol:
iki km den fark edili ya o bağlamdaaaa kaydirigubbakcemile3
falla o gömlek o kaa rahatkiii harbiden bu gidişle doğumada onna gidecum heraalll :1ninca:
selam kızlar nasılsınız?
yohhh nann ben seni face eklediimde 5 aylık hamiledik gııı daa yeni mi gördün delüüü laz garısı noolcekk lülülülülülü
al gı hemen 2 hafta sora başlıcaaz göğüs kremini sürmeye arkadaşım öle yapmış hiç çatlamamış göğsü
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yohhh nann ben seni face eklediimde 5 aylık hamiledik gııı daa yeni mi gördün delüüü laz garısı noolcekk lülülülülülü
al gı hemen 2 hafta sora başlıcaaz göğüs kremini sürmeye arkadaşım öle yapmış hiç çatlamamış göğsü
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
slmm a.s. iyiyiz sükür sen nasılsınn zemuszemus
:roflol::roflol::roflol: buluşma gömleği haaaa :roflol::roflol::roflol:
nan cerenimooo geberttin kız beniii :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?