he ne yapçan kız:)))Ayy anca buldum bİ yemek hem damagıma gore hem pratİk
sİz napıyonuzzz bakemmm
benİm kızz tepİklİyo kaburgalarımı sagdan sagdan calısıyo valla
ayyy ayaklarım duba gİbİ olmus
hmm bak unuttuydum ben onu geldi mobilyaları heralllnazlımın mobilyaları gelecekti eksiklerini tamamlıyordur artık o kaydirigubbakcemile3
slm çıtır karuuselam kızlar ben geldüm napiniz bakim
takıldı diline bakıyom heee kopuk mopuk ne işkopuğum gelmişŞeniz
selm kız naber nasılsınsanada slm
he ne yapçan kız:)))
pratik tarifler tam bana göreeeeeeee
ayaklarını kaldır veya ılık tuzlu suya koyyy
hmm bak unuttuydum ben onu geldi mobilyaları heralll
slm çıtır karuu
takıldı diline bakıyom heee kopuk mopuk ne iş
selm kız naber nasılsın
selam canım napıyosun
:mymeka::mymeka:söyleme bari cikolata yedim diye..aferin asya vur vurr depikle ananii:dance::dance::dance:
baa yasak geldi kacamak biel yapamiyorum artik
Elino Bebek Aksesuarları - Bebek Şekerleri
he bu linke bakın bebek şekeri düşünen arkadaşlar
ben düşünmüyom emme sizin için araştırdım buldum fikir edinirsiniz dimi?
ne olsun bilgisayar karşısında vakit geçiriyom
kıs ne yaptın bakıyımcokacimcoook
:kedi::kedi::kedi:
sana neden yasak elifim yaa ??
( aslında hepimize yasak ya neyse...lmaz:)
yaa ben bebek şekeri falan almıycam üstünde minik biblolar olan çikolatalar var ya onlardan alırım bi de badem şekeri tamam işte diyodum... ama şekerleri gördükçe içim gitmeye başladı... ayrıca dediğim çikolatalardan çok daha ucuza geliyo hele de evde kendim yaparsam...napsam acep... eminönü şart oldu valla... şu beli nasıl doğrultsam da düşsem yollara
ben bugün minik kızıma bez aldım...2 paket prima yeni bebek bi paket de yeni doğan aldım... yeni doğan hiç mi almıcaktın yaa CADIARZU
tatlı şeyler bebeğe enerji verdiği için hareketlenmesini sağlıyor die biliyorum cnm dr lar bile çikolata ye demişti ultrasonda yüzünü göremedik deyüüüslm kızlar bizz geldik ya hani diyosunuz ya şekerli bişeyler yiyelimde bebekler hareketlensin felan nedenki şekerli bunun mantıklı açıklaması ne ?kafamçokkarıştı
iyidir bilg karıştırıyorumtakıldı diline bakıyom heee kopuk mopuk ne iş
selm kız naber nasılsın
selam canım napıyosun
tatlı şeyler bebeğe enerji verdiği için hareketlenmesini sağlıyor die biliyorum cnm dr lar bile çikolata ye demişti ultrasonda yüzünü göremedik deyüüü
iyidir bilg karıştırıyorum
hatunlar, kasılmalardan rahatsız olursak;
pozisyon değiştirin yani oturuyosanız kalkın ayaktaysanız oturun
ılık duş alın
4-5 bardak su için
eğer geçmiyosa, sıklığı şiddeti ve verdiği rahatsızlık artıyosa hemen dr.u arayın
diyo bi internet sitesinde kızlarrr
hepimiz kasılıyoruz ya ondan bi işe yara belkim dedimmmmmmmmmm
tatlı şeyler bebeğe enerji verdiği için hareketlenmesini sağlıyor die biliyorum cnm dr lar bile çikolata ye demişti ultrasonda yüzünü göremedik deyüüü
iyidir bilg karıştırıyorum
hatunlar, kasılmalardan rahatsız olursak;
pozisyon değiştirin yani oturuyosanız kalkın ayaktaysanız oturun
ılık duş alın
4-5 bardak su için
eğer geçmiyosa, sıklığı şiddeti ve verdiği rahatsızlık artıyosa hemen dr.u arayın
diyo bi internet sitesinde kızlarrr
hepimiz kasılıyoruz ya ondan bi işe yara belkim dedimmmmmmmmmm
bebişe enerji oluyor annesikaydirigubbakcemile3slm kızlar bizz geldik ya hani diyosunuz ya şekerli bişeyler yiyelimde bebekler hareketlensin felan nedenki şekerli bunun mantıklı açıklaması ne ?kafamçokkarıştı
hadi dinlen canım yorma kendiniben kactım az dinleniim kolum ağrıo yineeeee kolluğum gelene kadar dinlendiriyim kolumudaaaa görüşürüsss
nann sen bana aksiyoncu diyon ama olmadığım halde:dilcikar::dilcikar:takıldı diline bakıyom heee kopuk mopuk ne iş
selm kız naber nasılsın
selam canım napıyosun
walla ben 2 numaradan başlıyacağım 3-6 kilo için olanından:kedi::kedi::kedi:
sana neden yasak elifim yaa ??
( aslında hepimize yasak ya neyse...lmaz:)
yaa ben bebek şekeri falan almıycam üstünde minik biblolar olan çikolatalar var ya onlardan alırım bi de badem şekeri tamam işte diyodum... ama şekerleri gördükçe içim gitmeye başladı... ayrıca dediğim çikolatalardan çok daha ucuza geliyo hele de evde kendim yaparsam...napsam acep... eminönü şart oldu valla... şu beli nasıl doğrultsam da düşsem yollara
ben bugün minik kızıma bez aldım...2 paket prima yeni bebek bi paket de yeni doğan aldım... yeni doğan hiç mi almıcaktın yaa CADIARZU
DAHA YAPMADIM DADLIM KOCİS GELCEK 6 DA ONU BEKLİOM
KIZZ VANNA BENİ TOPA TUTAR VALLA DİET YAPANLAR YİYEMEZZZZ
HAMUR İŞİ ADINI SÖLEMİYİM AMA LİNKİ VEREYİM
WANNACIM SENDE GİRME EMİ :))
http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/263937
Krİspİm kızz sende hosgeldİnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?