BU ARADA KIZLAR BU 35 HAFTADAN SONRA ANNE KİLO ALMIYORMUS BEBİŞ ALIYORMUS
SON HAFTALAR KİLO ALIMI DURURMUS HATTA KİLO BİLE VERİLEBİLİRMİŞ
BEN DOKTORUM SOYLEYİNCE COK RAHATLADIM opuyorumnanaktan
he sözde ben de ilk 6 ay filan hiç yemedim sonra coştum açığı kapattım 24 saat yiyebilirim:)) durduramıyorum kendimiiii:kedi::kedi::kedi:
sana neden yasak elifim yaa ??
( aslında hepimize yasak ya neyse...lmaz:)
yaa ben bebek şekeri falan almıycam üstünde minik biblolar olan çikolatalar var ya onlardan alırım bi de badem şekeri tamam işte diyodum... ama şekerleri gördükçe içim gitmeye başladı... ayrıca dediğim çikolatalardan çok daha ucuza geliyo hele de evde kendim yaparsam...napsam acep... eminönü şart oldu valla... şu beli nasıl doğrultsam da düşsem yollara
ben bugün minik kızıma bez aldım...2 paket prima yeni bebek bi paket de yeni doğan aldım... yeni doğan hiç mi almıcaktın yaa CADIARZU
hee:) beni de az önce aradı kociş ben de kalkıp b enzer bişi yapıcam da:))) gerçi ilk kez denicem ya hayırlısıDAHA YAPMADIM DADLIM KOCİS GELCEK 6 DA ONU BEKLİOM
KIZZ VANNA BENİ TOPA TUTAR VALLA DİET YAPANLAR YİYEMEZZZZ
HAMUR İŞİ ADINI SÖLEMİYİM AMA LİNKİ VEREYİM
WANNACIM SENDE GİRME EMİ :))
http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/263937
ayy saol tatlımmm işimize yarıcak bu bilgiler
tarif yukarda linki attım
4,5 bardak sumu nan ben 5 bardak suyu o anda içsem bebeği doğururum nan :roflol::roflol:
ya bi soru soramda öle gidem kimler normal doğum yapcak beni bi telaştır aldı(
he sözde ben de ilk 6 ay filan hiç yemedim sonra coştum açığı kapattım 24 saat yiyebilirim:)) durduramıyorum kendimiiii
sizin şansınız çok ama ben kimse gelmicek die yapmıcam
annem olcak bi tek yanımda
çikolata alırım bi kutu diyom onu da oturur ben yerim benm sevdiğim bi çikolta olsun bariii :roflol:
Hee:) beni de az önce aradı kociş ben de kalkıp b enzer bişi yapıcam da:))) gerçi ilk kez denicem ya hayırlısı
benm bloga da bakabilirsin oraya basit tarifler de yazmışlığım var dilmhula tarifleşiyoruz da ne demekse bu:)))
he canm :))) bilmukabeleeeee
yenidoğan prematüre bebişler için 2 kg dan baslıo yeni bebek alsaydın dahh ii olurdu canıcmımmopuyorumnanaktan
senin bişeyin yokki şekercim her güzel seyin bi bedeli oluo kilo dediğin nedirki gecer gider ama sen cok üzülüosun bu duurma fakat gercekten bişeyciğin yok yaazemuszemus
hadi yaa bi de merakımdan açtım hemen :roflol:roflol:
yaa annemin arkadaşının torunu oldu yenidoğan bile büyük geliyo dediler...3 kg doğmuş ama 2700 lere düşmüş hastaneden çıkınca...ben de bi paket 50 liklerden aldım zaten en fazla 5 gün gider ilk zamanlar iyi gelir diye düşündüm...2-5 kg arası için yazıyodu üstünde....ayy napıcam küçük gelirse az da almadım ... ama ben bu gidişler eskitirim onları gidip gelip bakıyorum :roflol::roflol::roflol:
bu arada geçmişe doğru düzgün bakamadığım için tam anlamadım canım :kedi: kolun mu ağrıyo...geçmiş olsunn a.s.
tadı nasıl oldu
hee ama kasılmanın nedenlerinden biri de uzun süre susuz kalmak olabilümüş4,5 bardak sumu nan ben 5 bardak suyu o anda içsem bebeği doğururum nan :roflol::roflol:
he evet sonlarda biz almıyoz bebe alıyo yiyin gariiii cokacimcoookBU ARADA KIZLAR BU 35 HAFTADAN SONRA ANNE KİLO ALMIYORMUS BEBİŞ ALIYORMUS
SON HAFTALAR KİLO ALIMI DURURMUS HATTA KİLO BİLE VERİLEBİLİRMİŞ
BEN DOKTORUM SOYLEYİNCE COK RAHATLADIM opuyorumnanaktan
hihoyyythihoyyytinş.kısmet olursa ben yapacağım sezeryandan çok korkuyorumakannehirya bi soru soramda öle gidem kimler normal doğum yapcak beni bi telaştır aldı(
hadi yaa bi de merakımdan açtım hemen :roflol:roflol:
yaa annemin arkadaşının torunu oldu yenidoğan bile büyük geliyo dediler...3 kg doğmuş ama 2700 lere düşmüş hastaneden çıkınca...ben de bi paket 50 liklerden aldım zaten en fazla 5 gün gider ilk zamanlar iyi gelir diye düşündüm...2-5 kg arası için yazıyodu üstünde....ayy napıcam küçük gelirse az da almadım ... ama ben bu gidişler eskitirim onları gidip gelip bakıyorum :roflol::roflol::roflol:
bu arada geçmişe doğru düzgün bakamadığım için tam anlamadım canım :kedi: kolun mu ağrıyo...geçmiş olsunn a.s.
hayırlısı olsun cnm :kedi:benim belli değil halee bakalım nasip :umursamaz:
salla gitsin sağlık olsunda gerisi boşşopuyorumnanaktanEVET ABARTIYORUM :kedi:
hee ama kasılmanın nedenlerinden biri de uzun süre susuz kalmak olabilümüş
bi diiğer sebep bebeğin veya annenin aşırı hareketli olmasıymışşş
öbürünü unutttum:))
aha benden dr olmazmış dimii
he evet sonlarda biz almıyoz bebe alıyo yiyin gariiii cokacimcoook
he ben de normal deyip duruyom emme daha dr un fikrini bilmiyom:)))
nannn kenyaaa ne yaptın yaaa nefis görünüyorlar
doğumdan sonrası için yapmıştı annem buzluktan çıkarıpta yiyem bari yoksa aklımda kalacak haaaadelikafadulden
hihoyyythihoyyytinş.kısmet olursa ben yapacağım sezeryandan çok korkuyorumakannehir
kıs hemen onu kullanda bitir bari her bebek kilo vermez doğunca enes 10 günde 800gr.almıştı:roflol:
hee ama kasılmanın nedenlerinden biri de uzun süre susuz kalmak olabilümüş
bi diiğer sebep bebeğin veya annenin aşırı hareketli olmasıymışşş
öbürünü unutttum:))
aha benden dr olmazmış dimii
he evet sonlarda biz almıyoz bebe alıyo yiyin gariiii cokacimcoook
he ben de normal deyip duruyom emme daha dr un fikrini bilmiyom:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?