2009 Kasm Anneleri

Bas parmagımla bılegımın arasında o kadar kotu agrı varkı anlatamam kımıldadıkca canım yanıyo bıde cıtırtı gelıyo uyusan elımın bas parmagı ve bılek kısmı ayy doktorlarada soleyınce normal dıyolar neresı normal
deıl ıŞte

bak bende bi erkek anası olacam ona göreee
bi doğsun güzel olursa düşünürük
ben tembel gelin istemem amma
alacak olursak göccük alırık napak öretirik işleri
köle mi veriyokk nan edoşun muratı gibi damat bulamazsam yok falla kız mız :roflol: :roflol:
anaa herkeste bi mide bulantısı gidii gıı
:roflol::roflol::roflol::roflol:
soraydın kııı neymiş erkeksel sorunu töbe yarabbim töbneeeeeeeeeeeeeee
:roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:karşımda bin dene erkek olmayaydıı ben ona bilirdim yapacamii

saol canımcım sanada gecmiş olsun kız sen ona cuvallamakmı dion bende kactane yeni bebek var bilionmu 98 li duysan akannehir sakın sorma sölemem:roflol::roflol:

nan bende aynı sikayetten gittim işteee ne normali ltihap adenitmi ne diolar ondan mıs kolluk verdi böle plastikli kazuk gibiii tedavisi varmıs gebelere yapılamıomus baska doktora gittt sen

bol bol kavunu anlamadim, niyeki acaba?:uhm:

he yaa sorma valla uyuz adam valla moral neyin bırakmadı ama bu doktorum cok ii hep moral veriyo hem nette de yazıyo 12 ye kadar normal diye benim daha 9 oldu ohh banane yicem işte :)))
kız son ayda 10 kilo alınmaz alsada dediğin gibi ödemdir o hemencik söner

senin ilk dr. kilo konusunda psikolojini bozdu valla. benim ilk dr. kendide kiloluydu, kadin hic takmiyordu.kaydirigubbakcemile3

kızlar bende şimdiye kadar 7 kilo aldım hedefim 10 kiloydu gebelik süresince bakalım hedefime ulaşabilecemmi nedersiniz

hee nan sevincimden gülüom zatii :roflol: :roflol:
asebaa bak kızımın talibi var naaabeeerr lülülülülülü lülülülülülü

üzülme kız bi dahaki arayışında sorarsın ne sorunu varmış:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

senin ilk dr. kilo konusunda psikolojini bozdu valla. benim ilk dr. kendide kiloluydu, kadin hic takmiyordu.kaydirigubbakcemile3

:)))
BENİM BAYAN DOKTORUM KÜÇÜCÜK İNCECİK BİŞİ KADINI SANKİ TEK ELLE KALDIRABİLİRİM GİBİ HİSSEDİYORUM
BAZENDE DİYORUMKİ BU KADIN BENİ NASIL DOGURTACAK ANNEMDE DİYORKİ SANKİ KUVVET UYGULICAKTA :))))))))))):roflol::roflol:

nann ben yiyemem kavunu hemen cırcır yapar doğumda bide onla uğraşmayak
ama lavman yapıyorlar bi vukuat olmaz heralde:1ninca::roflol:

ben çıkıyom kıslarr akşama görüşürüs
falla bütün gün size yetişemiom çohh imreniom gıı size çatır çatır çene falla :)

sen dusunmuyorsun, bizi ispiyonluyorsun di mi?lülülülülülü

benimde aklima oyle geldi. yogun heralde.

hem vermis linki hemde girme diyo.klava:
heee ispiyonladık emme bak gönlünü alıyoz işte ne kaa sevimli fikirler var verdiğim linkteee

ay onlara göre herbişey normalll
artık bana bişi olsa da normal bu ya diyom geçiyom düşünmüyom heç üstündeee dr filand a aramıyom yaaa
saol canımcım sanada gecmiş olsun kız sen ona cuvallamakmı dion bende kactane yeni bebek var bilionmu 98 li duysan akannehir sakın sorma sölemem:roflol::roflol:
he sevabına dağıt barim kııızzz
kavun ve hurma peygamberimizin hadislerinde geçiydi wannam ben de ondan not almışım vaktiyle... vardır bi hikmeti diyom ama nedir tam bilemiyom
hurma da medine hurması mı ney olcakmış sancıları sıklaştırıymış galba
bi de hurmada tok tutucu bi özellik var ya enerji de veriy ondan öneriliy sanırsam

ye kız bi dha yemeye bahanemiz mi olcak
sonra dicez ki ayyy kilo vermemiz lazım doğumdan sonra kalmasın bu kilolar:))) yaaa bu kaa boğazlı olamıcaz heç
hem normal şekerim benm bi arkdş toplamda 30 kilo aldı şimdi 3-4 kilo anca fazlalığı varrr az kilolu olursak belimiz o ağırlığı nası taşıycak yaaa ben keşke daha alabilsemmm

nan bende aynı sikayetten gittim işteee ne normali ltihap adenitmi ne diolar ondan mıs kolluk verdi böle plastikli kazuk gibiii tedavisi varmıs gebelere yapılamıomus baska doktora gittt sen

kac tanesine gittim hepsi basından savdılar bekliyelim bakalım cünkü hepsi hamilelikten diyor artık sıkıldım doktorlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…