ay canım eninde sonunda cıkacaklar ama heycan bastı valla benimki kanala girmiş yüzü artık sırtıma doğru bakıo ben bunları duyunca bide dr 10 günden sonra heran gelebilir hazır ol deyince bi tısrma durumu söz konusu oldu
kızlar benim berram çok hareket ediyor ya hiç durmuyor niye acaba bir bebk bu kadar mı hareket eder
saol canımcım sanada gecmiş olsun kız sen ona cuvallamakmı dion bende kactane yeni bebek var bilionmu 98 li duysan akannehir sakın sorma sölemem:roflol::roflol:
he yaa sorma valla uyuz adam valla moral neyin bırakmadı ama bu doktorum cok ii hep moral veriyo hem nette de yazıyo 12 ye kadar normal diye benim daha 9 oldu ohh banane yicem işte :)))
kız son ayda 10 kilo alınmaz alsada dediğin gibi ödemdir o hemencik söner
kac tanesine gittim hepsi basından savdılar bekliyelim bakalım cünkü hepsi hamilelikten diyor artık sıkıldım doktorlardan
heee ispiyonladık emme bak gönlünü alıyoz işte ne kaa sevimli fikirler var verdiğim linkteee
ay onlara göre herbişey normalll
artık bana bişi olsa da normal bu ya diyom geçiyom düşünmüyom heç üstündeee dr filand a aramıyom yaaa
he sevabına dağıt barim kııızzz
kavun ve hurma peygamberimizin hadislerinde geçiydi wannam ben de ondan not almışım vaktiyle... vardır bi hikmeti diyom ama nedir tam bilemiyom
hurma da medine hurması mı ney olcakmış sancıları sıklaştırıymış galba
bi de hurmada tok tutucu bi özellik var ya enerji de veriy ondan öneriliy sanırsam
ye kız bi dha yemeye bahanemiz mi olcak
sonra dicez ki ayyy kilo vermemiz lazım doğumdan sonra kalmasın bu kilolar:))) yaaa bu kaa boğazlı olamıcaz heç
hem normal şekerim benm bi arkdş toplamda 30 kilo aldı şimdi 3-4 kilo anca fazlalığı varrr az kilolu olursak belimiz o ağırlığı nası taşıycak yaaa ben keşke daha alabilsemmm
he hamilelikte güç de geliymiş kadınlara ekstradan:)))
BENİM BAYAN DOKTORUM KÜÇÜCÜK İNCECİK BİŞİ KADINI SANKİ TEK ELLE KALDIRABİLİRİM GİBİ HİSSEDİYORUM
BAZENDE DİYORUMKİ BU KADIN BENİ NASIL DOGURTACAK ANNEMDE DİYORKİ SANKİ KUVVET UYGULICAKTA :))))))))))):roflol::roflol:
olmaz bişi kızzz ama kavun herkesi cırcır yapmaz kiiii hem hamilelik esnasında cırcır ii bişey kız kabız olmaktansa...nann ben yiyemem kavunu hemen cırcır yapar doğumda bide onla uğraşmayak
ama lavman yapıyorlar bi vukuat olmaz heralde:1ninca::roflol:
he ben de zor yetişiyom çıkıcam bak oyalanıyorum buakşam artık çatal kaşık yeriz kocişleben çıkıyom kıslarr akşama görüşürüs
falla bütün gün size yetişemiom çohh imreniom gıı size çatır çatır çene falla :)
ay inş o günler gelsinnnnbenim doğumdan korkum yok nedense kızlar o an gelince zaten bian önce doğurmak isteyeceğiz zaten:kedi:
kız gıcıkkk ben 14 kilo aldım bugüne bugün hieyttt beni geçen var mıııkızlar bende şimdiye kadar 7 kilo aldım hedefim 10 kiloydu gebelik süresince bakalım hedefime ulaşabilecemmi nedersiniz
cnm kan şekeri yükselince bebişe daha çok nerji giyo ya ondanslm kızlar bizz geldik ya hani diyosunuz ya şekerli bişeyler yiyelimde bebekler hareketlensin felan nedenki şekerli bunun mantıklı açıklaması ne ?kafamçokkarıştı
unicimm ben akşam yaptığım şekerleri resimini çekip ekliim 50 dene maliyeti 30 tl bence yap soora içinde kalmasın mevlütte dağıtırsın:kedi::kedi::kedi:
sana neden yasak elifim yaa ??
( aslında hepimize yasak ya neyse...lmaz:)
yaa ben bebek şekeri falan almıycam üstünde minik biblolar olan çikolatalar var ya onlardan alırım bi de badem şekeri tamam işte diyodum... ama şekerleri gördükçe içim gitmeye başladı... ayrıca dediğim çikolatalardan çok daha ucuza geliyo hele de evde kendim yaparsam...napsam acep... eminönü şart oldu valla... şu beli nasıl doğrultsam da düşsem yollara
ben bugün minik kızıma bez aldım...2 paket prima yeni bebek bi paket de yeni doğan aldım... yeni doğan hiç mi almıcaktın yaa CADIARZU
çok ta sakin olmasın nann çocuk dediin eccük yaramas olur öle sümsük sümsük oturmaz bi köşedesanırım bebğinin sakin olmasını saglıyormus
ben alacam onu nannn aaa söz verme kimseye anasına bak kızını al demişler gıı seni pek beeniyom ben maşallah sübhanallahhh tü tü tü tü tühee nan sevincimden gülüom zatii :roflol: :roflol:
asebaa bak kızımın talibi var naaabeeerr lülülülülülü lülülülülülü
hee nan sevincimden gülüom zatii :roflol: :roflol:
asebaa bak kızımın talibi var naaabeeerr lülülülülülü lülülülülülü
:)))
BENİM BAYAN DOKTORUM KÜÇÜCÜK İNCECİK BİŞİ KADINI SANKİ TEK ELLE KALDIRABİLİRİM GİBİ HİSSEDİYORUM
BAZENDE DİYORUMKİ BU KADIN BENİ NASIL DOGURTACAK ANNEMDE DİYORKİ SANKİ KUVVET UYGULICAKTA :))))))))))):roflol::roflol:
nann ben yiyemem kavunu hemen cırcır yapar doğumda bide onla uğraşmayak
ama lavman yapıyorlar bi vukuat olmaz heralde:1ninca::roflol:
kavun ve hurma peygamberimizin hadislerinde geçiydi wannam ben de ondan not almışım vaktiyle... vardır bi hikmeti diyom ama nedir tam bilemiyom
hurma da medine hurması mı ney olcakmış sancıları sıklaştırıymış galba
bi de hurmada tok tutucu bi özellik var ya enerji de veriy ondan öneriliy sanırsam
ayyy inanamıyorum yaa ne kadar az kalmış...bana bi ara burda bebekler karnımızda yıllarca böyle konuşup durucaz gibi gelmeye başlamıştı :roflol::roflol::roflol:
zaman hiç geçmiyo gibiydi şimdi ne kadar hızlı geçiyo
yaremim ne yedin kaydirigubbakcemile3
kaç tane var söle de moral bulam :lepi:
bundan sonra da bi kaç paket 3 numara alam bari.. biraz da ıslak mendille deterjan stoklıyım...ıslak mendil ne aldın peki? unibaby almıştım ben 3 paket... sadece su ve pamuk olandan...hep ondan mı alsam acaba CADIARZU
valla benim dr.um çok iyi bu konuda... her kilo kontrolümden sonra süpersin diyo...hatta bu gidişimde seni gören 4,5-5 aylık hamile zanneder dedi uça uça geldim eveyere inmek için benim kaynanayı görmem yeterli tabi :roflol::roflol::roflol:
aynı senin sikayetinden gittim basparmak ve bieğimin arası iştee jel verdi bide kolluk verdi iltihapmıs bee kavanoz acma çay servisi yama vs vs dedi elini kullanma hatta bebeği vbile doğunca uzun süre tutma dedi:kedi:
ayyy inanamıyorum yaa ne kadar az kalmış...bana bi ara burda bebekler karnımızda yıllarca böyle konuşup durucaz gibi gelmeye başlamıştı :roflol::roflol::roflol:
zaman hiç geçmiyo gibiydi şimdi ne kadar hızlı geçiyo
yaremim ne yedin kaydirigubbakcemile3
kaç tane var söle de moral bulam :lepi:
bundan sonra da bi kaç paket 3 numara alam bari.. biraz da ıslak mendille deterjan stoklıyım...ıslak mendil ne aldın peki? unibaby almıştım ben 3 paket... sadece su ve pamuk olandan...hep ondan mı alsam acaba CADIARZU
valla benim dr.um çok iyi bu konuda... her kilo kontrolümden sonra süpersin diyo...hatta bu gidişimde seni gören 4,5-5 aylık hamile zanneder dedi uça uça geldim eveyere inmek için benim kaynanayı görmem yeterli tabi :roflol::roflol::roflol:
he hamilelikte güç de geliymiş kadınlara ekstradan
olmaz bişi kızzz ama kavun herkesi cırcır yapmaz kiiii hem hamilelik esnasında cırcır ii bişey kız kabız olmaktansa...
he ben de zor yetişiyom çıkıcam bak oyalanıyorum buakşam artık çatal kaşık yeriz kocişle
ay inş o günler gelsinnnn
kız gıcıkkk ben 14 kilo aldım bugüne bugün hieyttt beni geçen var mııı
SONRADA EMZİKLİYİZ DERİZ YERİZ DİMİ :roflol::roflol::roflol:
SONRADA EMZİKLİYİZ DERİZ YERİZ DİMİ :roflol::roflol::roflol:
cnm kan şekeri yükselince bebişe daha çok nerji giyo ya ondan
unicimm ben akşam yaptığım şekerleri resimini çekip ekliim 50 dene maliyeti 30 tl bence yap soora içinde kalmasın mevlütte dağıtırsın
çok ta sakin olmasın nann çocuk dediin eccük yaramas olur öle sümsük sümsük oturmaz bi köşede
ben alacam onu nannn aaa söz verme kimseye anasına bak kızını al demişler gıı seni pek beeniyom ben maşallah sübhanallahhh tü tü tü tü tü
cnm kan şekeri yükselince bebişe daha çok nerji giyo ya ondan
unicimm ben akşam yaptığım şekerleri resimini çekip ekliim 50 dene maliyeti 30 tl bence yap soora içinde kalmasın mevlütte dağıtırsın
çok ta sakin olmasın nann çocuk dediin eccük yaramas olur öle sümsük sümsük oturmaz bi köşede
ben alacam onu nannn aaa söz verme kimseye anasına bak kızını al demişler gıı seni pek beeniyom ben maşallah sübhanallahhh tü tü tü tü tü
he hamilelikte güç de geliymiş kadınlara ekstradan
olmaz bişi kızzz ama kavun herkesi cırcır yapmaz kiiii hem hamilelik esnasında cırcır ii bişey kız kabız olmaktansa...
he ben de zor yetişiyom çıkıcam bak oyalanıyorum buakşam artık çatal kaşık yeriz kocişle
ay inş o günler gelsinnnn
kız gıcıkkk ben 14 kilo aldım bugüne bugün hieyttt beni geçen var mııı
KIZZ BEBELERİN AGLAMASI İYİMİ AYY ECCÜK SAKİN OLSUNLAR BEN COK SIMARIK COCUK SEVMİİMMM
AMA KESİN BASIMDA BİTER
BÖLE MİSAFİRLİGE FALAN GİDİNCE SIMARAN COCUKLARI SEVMEM HİÇ BENDEN İZİN ALICAK HERSEY İÇİN EGER KARISMAZLARSA COCUK YETİSTİRMEME ÖLE YETİSTİRCEM BEBEGİMZİ
BEN BİDE KARSILIK VEREN COCUGU SEVMEM
AKILLI OLSUN AMA AGIR OLSUN
:kedi:
evet şekercik bende kabız olmamak için elimden geleni yapıyorum hersabak kan ilacımdan sonra 5tane kuru kayısı yiyorum hersabah bende hemoroid var ama ben bunu daha drla:kedi:ra sölemedim unuttum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?