2009 Kasm Anneleri

ayyy inanamıyorum yaa ne kadar az kalmış... bana bi ara burda bebekler karnımızda yıllarca böyle konuşup durucaz gibi gelmeye başlamıştı :roflol::roflol::roflol:
zaman hiç geçmiyo gibiydi şimdi ne kadar hızlı geçiyo

kızlar benim berram çok hareket ediyor ya hiç durmuyor niye acaba bir bebk bu kadar mı hareket eder

yaremim ne yedin kaydirigubbakcemile3

saol canımcım sanada gecmiş olsun kız sen ona cuvallamakmı dion bende kactane yeni bebek var bilionmu 98 li duysan akannehir sakın sorma sölemem:roflol::roflol:

kaç tane var söle de moral bulam :lepi:
bundan sonra da bi kaç paket 3 numara alam bari.. biraz da ıslak mendille deterjan stoklıyım...ıslak mendil ne aldın peki? unibaby almıştım ben 3 paket... sadece su ve pamuk olandan...hep ondan mı alsam acaba CADIARZU

valla benim dr.um çok iyi bu konuda... her kilo kontrolümden sonra süpersin diyo...hatta bu gidişimde seni gören 4,5-5 aylık hamile zanneder dedi uça uça geldim eve yere inmek için benim kaynanayı görmem yeterli tabi :roflol::roflol::roflol:

kac tanesine gittim hepsi basından savdılar bekliyelim bakalım cünkü hepsi hamilelikten diyor artık sıkıldım doktorlardan

aynı senin sikayetinden gittim basparmak ve bieğimin arası iştee jel verdi bide kolluk verdi iltihapmıs bee kavanoz acma çay servisi yama vs vs dedi elini kullanma hatta bebeği vbile doğunca uzun süre tutma dedi:kedi:

SONRADA EMZİKLİYİZ DERİZ YERİZ DİMİ :roflol::roflol::roflol:

he hamilelikte güç de geliymiş kadınlara ekstradan
nann ben yiyemem kavunu hemen cırcır yapar doğumda bide onla uğraşmayak
ama lavman yapıyorlar bi vukuat olmaz heralde:1ninca::roflol:
olmaz bişi kızzz ama kavun herkesi cırcır yapmaz kiiii hem hamilelik esnasında cırcır ii bişey kız kabız olmaktansa...
ben çıkıyom kıslarr akşama görüşürüs
falla bütün gün size yetişemiom çohh imreniom gıı size çatır çatır çene falla :)
he ben de zor yetişiyom çıkıcam bak oyalanıyorum buakşam artık çatal kaşık yeriz kocişle
benim doğumdan korkum yok nedense kızlar o an gelince zaten bian önce doğurmak isteyeceğiz zaten:kedi:
ay inş o günler gelsinnnn
kızlar bende şimdiye kadar 7 kilo aldım hedefim 10 kiloydu gebelik süresince bakalım hedefime ulaşabilecemmi nedersiniz
kız gıcıkkk ben 14 kilo aldım bugüne bugün hieyttt beni geçen var mııı

slm kızlar bizz geldik ya hani diyosunuz ya şekerli bişeyler yiyelimde bebekler hareketlensin felan nedenki şekerli bunun mantıklı açıklaması ne ?kafamçokkarıştı
cnm kan şekeri yükselince bebişe daha çok nerji giyo ya ondan
unicimm ben akşam yaptığım şekerleri resimini çekip ekliim 50 dene maliyeti 30 tl bence yap soora içinde kalmasın mevlütte dağıtırsın

sanırım bebğinin sakin olmasını saglıyormus
çok ta sakin olmasın nann çocuk dediin eccük yaramas olur öle sümsük sümsük oturmaz bi köşede
hee nan sevincimden gülüom zatii :roflol: :roflol:
asebaa bak kızımın talibi var naaabeeerr lülülülülülü lülülülülülü
ben alacam onu nannn aaa söz verme kimseye anasına bak kızını al demişler gıı seni pek beeniyom ben maşallah sübhanallahhh tü tü tü tü tü

hee nan sevincimden gülüom zatii :roflol: :roflol:
asebaa bak kızımın talibi var naaabeeerr lülülülülülü lülülülülülü

sen once kizinin adini koy, sonra kocaya verirsin.lülülülülülü

:roflol::roflol:

nann ben yiyemem kavunu hemen cırcır yapar doğumda bide onla uğraşmayak
ama lavman yapıyorlar bi vukuat olmaz heralde:1ninca::roflol:

zaten dogumdan sonra diyo, once diil.kaydirigubbakcemile3

hamilelikte hurmanin iyi geldigini daha once duymustum. normalde sevmem ama Ramazandan beri gunde 1-2 tane yiyorum. hemde tatli ihtiyacimi karsiliyo gibi geliyo, normalde yasak ya.:sinifsinif:

hayatta sölemem ben ucuz buldum aldım burdaki bi market kücük olursa değişirim bi büyüğüyle dedi die alım miktarı sölemem:kedi:uni bby yeni doğan aldım canımımmm ıslak mendilide

aynı senin sikayetinden gittim basparmak ve bieğimin arası iştee jel verdi bide kolluk verdi iltihapmıs bee kavanoz acma çay servisi yama vs vs dedi elini kullanma hatta bebeği vbile doğunca uzun süre tutma dedi:kedi:

gecmiş olsun
gercekten söyledigin seyleri yaparken cok canım yanıyo
ben bi dahaki gidiste hatırlatayım yaa o zaman
atelle sabitlemek lazım demek pc dende uzak durmak gerek
off bide sag elim inş. Gecer yaa

ewet yaa çok az kaldı yakında yok pişik oldu yok ağzında pamukçuk var benimki yeşil kaka yapıyor çok kusuyor vssss vsss işte yeni konular daha çok heee:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

sen al bacım ben almim benim ilinci gebeşliğim
daha ilkindeki kiloları veremeden ikinciye başladık

SONRADA EMZİKLİYİZ DERİZ YERİZ DİMİ :roflol::roflol::roflol:

yok o zaman n ormal beslencez canım ama diyet yasak
sadece bol süt için bol su iççez o kaa su da kilo yapmaz herallll

bide buğday iyiymiş kızlar tok tutuymuş hem de bol süt yapıymış hem deee kilo aldırmıyomuşşş ben kesin alcam eve yapıp çorba neyin yicem

artık o zaman sadece bahane olur kızzz gne herşeyden yemek lazım bebiş tadına alışsın die emme zaten bikaç ay içinde de ek besinlere geçiliy,

ayyyyy ben nası yapçam bu yemeğiii
çıkam bariii
canm da çıkmak istemiy hiç.

evet şekercik bende kabız olmamak için elimden geleni yapıyorum hersabah kan ilacımdan sonra 5tane kuru kayısı yiyorum hersabah bende hemoroid var ama ben bunu daha drla:kedi:ra sölemedim unuttum yaa

Son düzenleme:

KIZZ BEBELERİN AGLAMASI İYİMİ AYY ECCÜK SAKİN OLSUNLAR BEN COK SIMARIK COCUK SEVMİİMMM
AMA KESİN BASIMDA BİTER
BÖLE MİSAFİRLİGE FALAN GİDİNCE SIMARAN COCUKLARI SEVMEM HİÇ BENDEN İZİN ALICAK HERSEY İÇİN EGER KARISMAZLARSA COCUK YETİSTİRMEME ÖLE YETİSTİRCEM BEBEGİMZİ

BEN BİDE KARSILIK VEREN COCUGU SEVMEM
AKILLI OLSUN AMA AGIR OLSUN
:kedi:

ebişim çok saol unutma ama ...:ecrin_bebek:
yav çikolataların kilosu 80-90 falan ...bi kiloda da 25-26 tane oluyomuş... hem de şekerler kadar albenisi yok
allahım yaa daha yapmma dediğim neleri yapıcam acaba...bu kız beni resmen kokoş yapıcak kaydirigubbakcemile3

yok nann ben sıkıldım bu cırcır olayından ne yesem yapacak yakında kociş 1 kavunu yer birşey olmaz ben 1 dilim yesem kaç gün çekiyorum:sinifsinif:

karuya bak sipariş veriii başka emrin varmı bacım o saydıklarının hepsini çocuklar yapıyo malesef canım hemide inadına inadına

evet şekercik bende kabız olmamak için elimden geleni yapıyorum hersabak kan ilacımdan sonra 5tane kuru kayısı yiyorum hersabah bende hemoroid var ama ben bunu daha drla:kedi:ra sölemedim unuttum yaa

normalde de var mıydı cnm
bnde de hamilelikte çıktı
bak eğer sabah ilaçtan sonra ılık su eşliğinde kayısı yersen iyi oluyo haberin olsun
bide yediğin meyvelere dikkat et bazıları kabızlık yapıyo
pek fena bişi
ben söyledim dr a ama o da beslenmene dikkat et acı ekşi baharatlı yeme dedi bol su iç dedi daha ne desin herif eğer çok ağrın olursa fitil veririm dedi ama ben fitil kullanmak istemiyorum ilk çıktığında baya ağrısı olduydu ama sonra iki üç kez daha çıktı onlar o kaa ağrımadı accık pompiş acıdı oturup kalkarken napalım o kaa da olcak dr bana arada çıkar arada kaybolur son aylarda normaldir dedi napalım az kaldı die idare ediyoz
bide kenyada da vardı o bana kızılcık önerdiydi emme kaç haftadır pazarı didik didik ediyom yok kızılcık burda o kızılcık yemiş baya sonra çıkmamış hemoroiti belki bizde de işe yarar sen bulabilirsen al bazı büyük marketlerde oluyomuş burda büyük market yok ben alamıyommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…