2009 Kasm Anneleri

ooooo, sen bebek diil direk yetiskin dogsun istiyosun.:roflol:

nörüyonuz looooo herkeste burdaymis

slm kızlar bizz geldik ya hani diyosunuz ya şekerli bişeyler yiyelimde bebekler hareketlensin felan nedenki şekerli bunun mantıklı açıklaması ne ?kafamçokkarıştı
yenilen hersey cok hizli bir sekilde plasenta tarafindan emilmeye basliyo ondan yer yemez bebisler hermen harekete geciyolar..tatlida enerji evrdigi icin dahada hareketlendiriyo

:kedi::kedi::kedi:

sana neden yasak elifim yaa ??
( aslında hepimize yasak ya neyse...lmaz:)
4 haftada 2,5 kilo almisim ondan yasak simdi birsonraki randevuya kadar dikkat etcem kilo almamaya caliscam sonra yine baslarim yimeee

ya bi soru soramda öle gidem kimler normal doğum yapcak beni bi telaştır aldı (
ben istyiorum normal dogurmak ödüm kopuyo sezeryandan kesicekler beni diyeakannehir

özellikle bu zeytinyagi olayini dün alman sitelerinde geziniyodum ebeler dogrulamis..zeyzin söylemisti kac azamn önce zararli olmasin falan demistik ama gercekten ise yariyomus..burda bu is icin özel yaglar satiliyomus ben onu alicam ama hakiki zeytin yagida olur diyodu ebelerin sayfasinda.hem memelere hemde vajina bölgesine ben 36.haftadan sonra baslicam masaj yapmaya

sabir canim sabir azz kaldi 1 ayyyyy daha sabirzemuszemus

evet ya, cok pahalilar. biraz arastirma yapiyorum, bakalim kaca bulabilirim.

neyse ben kaçtım kociş geliyormuş enesi dr.a götüreceğiz kusması neymiş öğrenelim bakalım hadi byyy

haydin ben kaçar gayrı
yemek hazırlayam ayol
yok bi şey yicekkk
öptüm herkesleriiii
byeeeeeeeeeeeee

he bu arada elif zeytinyağını erken sürmeyin vajinanıza diyler çünkü o bölgeyi yumuşatıyormuş ve açılmayı da hızlandırıyormuş burda da eski ebeler evde doğum yapanlar kullanıyormuş yapanlar çok memnundu valla ben bütün topikleri okuyodum burayı bulmadan önce de öyle rast gelip not aldıydımmmm

yok öncedende vardı basur 3 senedir hayatımda ama çok şükür çektirmedi bana büyük şekilde hamişliğimdede iyi çok şüküryok bu aralar biraz ishal olmuşum zaten fazlasına gerek yokya bide üşütüyom herhalde sobada yakıcaz artık evim buzane oliyii

kızlar benim şeker için aldığım tüller
ilk resimdeki ipleri çekince 2. ve 3. haldeki gibi oluyolar kırmızı ve beyazı vardı ben beyaz aldım
içinede mavi badem şekeri alacam magnet bulursamda üzerine takacam
ve oğluşumun ismini yazıp dağıtcam
heçç bişe yapmıyosanız bile böle tül alıp şeker koyup dağıtabilirsiniz

Son düzenleme:

ozaman bende alıyım zeytinyağı ama herhangi bir zeytinyağımı şekercim

gorunmuyo.:sinifsinif:

ben böyle tül bile bulamadim yok burda:umursamaz:
normal sert tül aldim kesicem sekerlrinide pembe beyaz aldim
bunlar cok güzelmis ama hazir ne güzel sanslisiniz herseyi bulabiliyosunuz

Son düzenleme:
eee kızlar siz söleyin bariii herhangi bir zeytinyağımı faeketmez değilmi şu vajina için rahat doğum için yaniiiiiiizemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…