ay kızlaar yaa öğlen yemeğine gittim zaten böle bi halsizlik bi sıcak basması vardı üzerimde
sonra telim çaldı
bilinmeyen numara bi erkek sesi, işte tahmine t kimim falan diyo salak salak yok tahmin falan edemedim dedim yenge desem dedi ne bilem kim tanıyamadım sesi eşimin abilerinden birinin ismini dedi ben de abisi sandım ama hala anlamaya çalışıyom çünkü ne konuşma ne ses benziyo
şimdi bi de oysa diye konuşuyom bi yandan işte işe devam ediyom bilmemne falan diye ama garibime gitti yani ölesine konuşmak için aramaz çünkü abisi
sonra ya ben de senle özel bişe konuşcaktım demesinmi ee diyom sonra müsait olurmusun ama ayıp bişey erkeksel bi rahatsızlığım var yardımcı ol falan demeye başladı dedim siz kimi arradınız yanlış oldu heralde yoo doru diyo kimi aradınız diyom sölemedi de bişe soora kapattı ama beni varya resmen ter bastı yaaa
allan sapığı kimse artıkkk sinir oldum yaaa kötükedihüso
Selam Kasım Fıstıklarım ve Fıstık İçlerim a.s. a.s.
Hepinizi çok çok özledik..Odamız,parkyatak(Beşiğimiz),Hastane çantamız herşey hazır..Öyle cici olduki opuyorumnanaktan Ama herşey olduğundan beri nedense bir duygusallık aldı başını gidiyor bende odaya girip çıkıp Allahım nolursun kullanmayı nasip et diyorum ve gözlerden yaşlar akıyor..
İnşallah sağlıkla kurtarır Rabbim Yağmurum aldığım bütün cicileri bütün hazırlıkları kullanır :Saruboceq:
Kısaca kızlar ütülerimiz, yıkadıklarımız herşey ama herşey yerli yerinde artık.Yarında temizlik günü zaten 15 te bir temzilik oluyor şükürler olsun ne diyelim..Cumayada nasipse nts randevusu alıyorum tekrar haftada bir kuralımıza uyalım .. Sancılar sürekli yoklama çekiyor gece deseniz 1 kez uyansam sabaha karşı ya dalıyorum ya uyumadan kalkıyorum..Anlayacağınız son zamanların nazları bunlar oılsun varsın sağlıkla gelsinde ben hepsine razıyım..
Umarım kimsede yaramaz bir durum yoktur zira geçmiş bir hayli kalabalık .
Hepinizi Sevgiyle en tatlısından öpüyoruz a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
ay canımm annayamadımki baştan herif yenge diyoo manyak mı ne sapıklık yapacan ne yenge diinn
allam hep aşkı memnu yüzünden olii bunnar heee :roflol: :roflol:
ayy nazlımmm bravoo alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
allahım içinde göstersin yağmurumuzu :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
çok heyecanlandım yaaaa meraklan resimleri bekliyom ona göree
Sen neden gelmedin bakayım bizeklava:Bir daha gelişine gelme bak noluyor :jeyyar:
Canım tek tavsiyem benim gibi son ana bırakmayın sen cidden baştan beri yapıyorsun bu oda işini vs ama hepsini birden yapmak müthiş zor oldu ki anne abla arkadaşım 5 kişi kaç gündür uğraşıyoruz hoş ben kendimle uğraşıyorum ama yinede oturmadım desem yeridir:1shok:
Aminnnnn bütün bebeklerimiz hepimizin yaptığı güzellikleri kullansın inşallah. :Saruboceq:
Fotoğrafları çekerim cnm benim yerimseniben
Sen neler yaptın bakalım yerleştirdinmi?
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ayyyyyyyyyy gülmekten bayılazaaam şimciiiiiii alemsin nan adamımmmm :roflol:
abuuuuuu ben bu kaa sayfayı hayatta okuyamam nannn akannehirakannehir
çarşıya çıktık bugün ne emzirme yastığı,ne emzirme badisi,nede yan yatma yastığı var bizim köydee :mymeka::mymeka:
gene izmire kaldı bu iş yaaaaaa offfffffffff :mymeka::mymeka:
hadi gozunuz aydin, gule gule iyi gunlerde kullanin insallah canim.opuyorumnanaktan
oyyy, ben ne yapim. ortada hic bisi yok.akannehirakannehir
bana bak, sabah muhabbet edelim dedin sonra ortadan kayboldun.klava:
yok sana bi daha muhabbet.lülülülülülü
Sen neden gelmedin bakayım bizeklava:Bir daha gelişine gelme bak noluyor :jeyyar:
Canım tek tavsiyem benim gibi son ana bırakmayın sen cidden baştan beri yapıyorsun bu oda işini vs ama hepsini birden yapmak müthiş zor oldu ki anne abla arkadaşım 5 kişi kaç gündür uğraşıyoruz hoş ben kendimle uğraşıyorum ama yinede oturmadım desem yeridir:1shok:
Aminnnnn bütün bebeklerimiz hepimizin yaptığı güzellikleri kullansın inşallah. :Saruboceq:
Fotoğrafları çekerim cnm benim yerimseniben
Sen neler yaptın bakalım yerleştirdinmi?
emzirme badisi ne yaaaaaaaaaa daha da gelmeyecem davosa o olacak haaaaaaaa hergun bi iş çıkariniz gı başımaaaaaaaaaa Çok üzgünüm çoook
Wannam opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Yap birtanesi birşeyler yeminlen çok zor oluyor yaa hele ince ince sancılar eşliğinde dahada zor tam oturtuyorlar hadiiii biri diyor Nazlı bu nereye konulacak kalkıyorum..Hoş doğumdan sonrasındada hallederdik herşeyi ama belirli şeylerin elimizin altında olması şart bırakma cnm birer birer hallet hepsini sakın bir güne bırakma sakın kaydirigubbakcemile5
kıs anamlar geldi öle kalktım başıındannn :kedi:
ayy nazlımmgelemedimm
benimde cuma hallocak nasipse nazlımm :lepi::lepi:
ayyy çok heyecanlıyımmmm delikafaduldendelikafadulden
ohhhhhhh nazlışşşşşş ne kaa güzelll için rahatlamıştırrrr şimcii yağmuşu beklicen sadecee ne güselll rabbim sağlıkla mutlulukla kavuştursun işallahh opuyorumnanaktan
bende bugun hastane çantasına neler koyacağımı çıkardım ufak tefek
bebişinkileri çıkardım da kendime koycak bişi bulamadım ben cıbıl kaldım iimmi delikafadulden
ayy nazlımmgelemedimm
benimde cuma hallocak nasipse nazlımm :lepi::lepi:
ayyy çok heyecanlıyımmmm delikafaduldendelikafadulden
anam hem atletmiş hem sütyenn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla 10 gun sonra gidicem nazlim. dolayisiyla cok gec kaldim. artik hayirlisiyla dogum sonrasi acayip hizli bir sekilde herseyi halledicez artik insallah. hem dogumdan sonra aman bebege birsey olmasin korkusuda olmaz. Allah yardim eder.opuyorumnanaktan
tamam o zaman. ama bende birazdan cikarim. yaprak dokumu var.
ohh masallah herkes teker teker hallediyo. artik hep beraber gelir benimkileride hallediverirsiniz di mi?opuyorumnanaktan
nazlıcım güle güle kullan canım ne güzel bitmiş hazırlıklarınız
darısı bizim basımıza artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?