ay kızlaar yaa öğlen yemeğine gittim zaten böle bi halsizlik bi sıcak basması vardı üzerimde
sonra telim çaldı
bilinmeyen numara bi erkek sesi, işte tahmine t kimim falan diyo salak salak yok tahmin falan edemedim dedim yenge desem dedi ne bilem kim tanıyamadım sesi eşimin abilerinden birinin ismini dedi ben de abisi sandım ama hala anlamaya çalışıyom çünkü ne konuşma ne ses benziyo
şimdi bi de oysa diye konuşuyom bi yandan işte işe devam ediyom bilmemne falan diye ama garibime gitti yani ölesine konuşmak için aramaz çünkü abisi
sonra ya ben de senle özel bişe konuşcaktım demesinmi ee diyom sonra müsait olurmusun ama ayıp bişey erkeksel bi rahatsızlığım var yardımcı ol falan demeye başladı dedim siz kimi arradınız yanlış oldu heralde yoo doru diyo kimi aradınız diyom sölemedi de bişe soora kapattı ama beni varya resmen ter bastı yaaa
allan sapığı kimse artıkkk sinir oldum yaaa kötükedihüso
ayy töbee yeni gördüm ne kaa sinir asap bozucu bi durum yaa allan abazasııııı Çok üzgünüm çoook
erkeksel rahatsızlık haa :roflol::roflol::roflol: ay gerizekalıııı bi bilse karnı burnunda karuya zapıklık yapiiiiiiiii manyahh bizim kocamıza hayrımız yohhh :roflol:
ay insanın eli ayağı boşalıyo sinirleri laçka oluyo fallaaaa bağada olmuştu ama bekarkenee askerim ben deyu bi başladı abbbaaoowwww ömrümde duymadığım şeyler :1shok: no ya nası bastım bilemedimm sora kocişim - kii kendileri o zaman sewgülüm oliydi- yönlendirdim teli söledim böle bi durum var deyu gerzek ikinciye aradığında bizimki çıkmış artık bizimki nası küfretttiyse :roflol: daha da sıktı biraz aramak