2009 Kasm Anneleri

ay kızlaar yaa öğlen yemeğine gittim zaten böle bi halsizlik bi sıcak basması vardı üzerimde
sonra telim çaldı
bilinmeyen numara bi erkek sesi, işte tahmine t kimim falan diyo salak salak yok tahmin falan edemedim dedim yenge desem dedi ne bilem kim tanıyamadım sesi eşimin abilerinden birinin ismini dedi ben de abisi sandım ama hala anlamaya çalışıyom çünkü ne konuşma ne ses benziyo
şimdi bi de oysa diye konuşuyom bi yandan işte işe devam ediyom bilmemne falan diye ama garibime gitti yani ölesine konuşmak için aramaz çünkü abisi
sonra ya ben de senle özel bişe konuşcaktım demesinmi ee diyom sonra müsait olurmusun ama ayıp bişey erkeksel bi rahatsızlığım var yardımcı ol falan demeye başladı dedim siz kimi arradınız yanlış oldu heralde yoo doru diyo kimi aradınız diyom sölemedi de bişe soora kapattı ama beni varya resmen ter bastı yaaa
allan sapığı kimse artıkkk sinir oldum yaaa kötükedihüso

ayy töbee yeni gördüm ne kaa sinir asap bozucu bi durum yaa allan abazasııııı Çok üzgünüm çoook
erkeksel rahatsızlık haa :roflol::roflol::roflol: ay gerizekalıııı bi bilse karnı burnunda karuya zapıklık yapiiiiiiiii manyahh bizim kocamıza hayrımız yohhh :roflol:
ay insanın eli ayağı boşalıyo sinirleri laçka oluyo fallaaaa bağada olmuştu ama bekarkenee askerim ben deyu bi başladı abbbaaoowwww ömrümde duymadığım şeyler :1shok: no ya nası bastım bilemedimm sora kocişim - kii kendileri o zaman sewgülüm oliydi- yönlendirdim teli söledim böle bi durum var deyu gerzek ikinciye aradığında bizimki çıkmış artık bizimki nası küfretttiyse :roflol: daha da sıktı biraz aramak

Selam Kasım Fıstıklarım ve Fıstık İçlerim a.s. a.s.

Hepinizi çok çok özledik..Odamız,parkyatak(Beşiğimiz),Hastane çantamız herşey hazır..Öyle cici olduki opuyorumnanaktan Ama herşey olduğundan beri nedense bir duygusallık aldı başını gidiyor bende odaya girip çıkıp Allahım nolursun kullanmayı nasip et diyorum ve gözlerden yaşlar akıyor..
İnşallah sağlıkla kurtarır Rabbim Yağmurum aldığım bütün cicileri bütün hazırlıkları kullanır :Saruboceq:

Kısaca kızlar ütülerimiz, yıkadıklarımız herşey ama herşey yerli yerinde artık.Yarında temizlik günü zaten 15 te bir temzilik oluyor şükürler olsun ne diyelim..Cumayada nasipse nts randevusu alıyorum tekrar haftada bir kuralımıza uyalım .. Sancılar sürekli yoklama çekiyor gece deseniz 1 kez uyansam sabaha karşı ya dalıyorum ya uyumadan kalkıyorum..Anlayacağınız son zamanların nazları bunlar oılsun varsın sağlıkla gelsinde ben hepsine razıyım..
Umarım kimsede yaramaz bir durum yoktur zira geçmiş bir hayli kalabalık .

Hepinizi Sevgiyle en tatlısından öpüyoruz a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

ayy nazlımmm bravoo alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
allahım içinde göstersin yağmurumuzu :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
çok heyecanlandım yaaaa meraklan resimleri bekliyom ona göree :utangac::utangac:

ay canımm annayamadımki baştan herif yenge diyoo manyak mı ne sapıklık yapacan ne yenge diinn
allam hep aşkı memnu yüzünden olii bunnar heee :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ayyyyyyyyyy gülmekten bayılazaaam şimciiiiiii alemsin nan adamımmmm :roflol:

ayy nazlımmm bravoo alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
allahım içinde göstersin yağmurumuzu :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
çok heyecanlandım yaaaa meraklan resimleri bekliyom ona göree :utangac::utangac:

Sen neden gelmedin bakayım bize :oklava:Bir daha gelişine gelme bak noluyor :jeyyar:

Canım tek tavsiyem benim gibi son ana bırakmayın sen cidden baştan beri yapıyorsun bu oda işini vs ama hepsini birden yapmak müthiş zor oldu ki anne abla arkadaşım 5 kişi kaç gündür uğraşıyoruz hoş ben kendimle uğraşıyorum ama yinede oturmadım desem yeridir:1shok:
Aminnnnn bütün bebeklerimiz hepimizin yaptığı güzellikleri kullansın inşallah. :Saruboceq:
Fotoğrafları çekerim cnm benim yerimseniben
Sen neler yaptın bakalım yerleştirdinmi?

Sen neden gelmedin bakayım bize :oklava:Bir daha gelişine gelme bak noluyor :jeyyar:

Canım tek tavsiyem benim gibi son ana bırakmayın sen cidden baştan beri yapıyorsun bu oda işini vs ama hepsini birden yapmak müthiş zor oldu ki anne abla arkadaşım 5 kişi kaç gündür uğraşıyoruz hoş ben kendimle uğraşıyorum ama yinede oturmadım desem yeridir:1shok:
Aminnnnn bütün bebeklerimiz hepimizin yaptığı güzellikleri kullansın inşallah. :Saruboceq:

hadi gozunuz aydin, gule gule iyi gunlerde kullanin insallah canim.opuyorumnanaktan

oyyy, ben ne yapim. ortada hic bisi yok.akannehirakannehir

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ayyyyyyyyyy gülmekten bayılazaaam şimciiiiiii alemsin nan adamımmmm :roflol:

bana bak, sabah muhabbet edelim dedin sonra ortadan kayboldun.:oklava:

yok sana bi daha muhabbet.lülülülülülü

abuuuuuu ben bu kaa sayfayı hayatta okuyamam nannn akannehirakannehir
çarşıya çıktık bugün ne emzirme yastığı,ne emzirme badisi,nede yan yatma yastığı var bizim köydee :mymeka::mymeka:
gene izmire kaldı bu iş yaaaaaa offfffffffff :mymeka::mymeka:

emzirme badisi ne yaaaaaaaaaa daha da gelmeyecem davosa o olacak haaaaaaaa hergun bi iş çıkariniz gı başımaaaaaaaaaa Çok üzgünüm çoook

hadi gozunuz aydin, gule gule iyi gunlerde kullanin insallah canim.opuyorumnanaktan

oyyy, ben ne yapim. ortada hic bisi yok.akannehirakannehir

Wannam opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Yap birtanesi birşeyler yeminlen çok zor oluyor yaa hele ince ince sancılar eşliğinde dahada zor tam oturtuyorlar hadiiii biri diyor Nazlı bu nereye konulacak kalkıyorum..Hoş doğumdan sonrasındada hallederdik herşeyi ama belirli şeylerin elimizin altında olması şart bırakma cnm birer birer hallet hepsini sakın bir güne bırakma sakın kaydirigubbakcemile5

ohhhhhhh nazlışşşşşş ne kaa güzelll için rahatlamıştırrrr şimcii yağmuşu beklicen sadecee ne güselll rabbim sağlıkla mutlulukla kavuştursun işallahh opuyorumnanaktan

bende bugun hastane çantasına neler koyacağımı çıkardım ufak tefek
bebişinkileri çıkardım da kendime koycak bişi bulamadım ben cıbıl kaldım iimmi delikafadulden

ayy nazlımm :utangac::utangac: gelemedimm :utangac::utangac:
benimde cuma hallocak nasipse nazlımm :lepi::lepi:
ayyy çok heyecanlıyımmmm delikafaduldendelikafadulden

emzirme badisi ne yaaaaaaaaaa daha da gelmeyecem davosa o olacak haaaaaaaa hergun bi iş çıkariniz gı başımaaaaaaaaaa Çok üzgünüm çoook

anam hem atletmiş hem sütyenn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Wannam opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Yap birtanesi birşeyler yeminlen çok zor oluyor yaa hele ince ince sancılar eşliğinde dahada zor tam oturtuyorlar hadiiii biri diyor Nazlı bu nereye konulacak kalkıyorum..Hoş doğumdan sonrasındada hallederdik herşeyi ama belirli şeylerin elimizin altında olması şart bırakma cnm birer birer hallet hepsini sakın bir güne bırakma sakın kaydirigubbakcemile5

valla 10 gun sonra gidicem nazlim. dolayisiyla cok gec kaldim. artik hayirlisiyla dogum sonrasi acayip hizli bir sekilde herseyi halledicez artik insallah. hem dogumdan sonra aman bebege birsey olmasin korkusuda olmaz. Allah yardim eder.opuyorumnanaktan

kıs anamlar geldi öle kalktım başıındannn :kedi:

tamam o zaman. ama bende birazdan cikarim. yaprak dokumu var.

ohhhhhhh nazlışşşşşş ne kaa güzelll için rahatlamıştırrrr şimcii yağmuşu beklicen sadecee ne güselll rabbim sağlıkla mutlulukla kavuştursun işallahh opuyorumnanaktan

bende bugun hastane çantasına neler koyacağımı çıkardım ufak tefek
bebişinkileri çıkardım da kendime koycak bişi bulamadım ben cıbıl kaldım iimmi delikafadulden

Cerinimm çok doğru dedin cidden üzerimden yük kalktı cümlemizi sağlıkla kavuştursun Rabbim :Saruboceq::Saruboceq:
Ya ben hafif geceliklerde almıştım bu son aldıklarımdan bi mavili pijamayı sonrasında diğerlerini koyduk hepsi tiril tiril hafif gecelikler ,gçğüs pedi,terlikler,peçete,çarşaf yastık kılıfı annem sen doğumdayken ben hallederim dedi heyecanınıda yenmiş olur azcık kaydirigubbakcemile3 Hmm başka başka taraktı tokalardı üzerime alınacak yelekti onların hepsi tamamen tek eksik ped oda evdekiler ince kotex ne yapacağımı şaşırdım..
Eczaneden hastane içinmi alsam yoksa büyük boy pedlerdenmi tek o kaldı oda en önemlisi :utangac:
Hastaneye giderken zaten normal elbiselerimden birini tercih ederim yollarda gecelikle dolaşmıyalım naniknanik Böyle işte canım yaa birde minik eşyalar ayırdım iç çamaşırları çoraplar hepsinden 1 ile 3 adet arasında koydum kendime görehihoyyyt

nazlıcım güle güle kullan canım ne güzel bitmiş hazırlıklarınız
darısı bizim basımıza artık :)

ayy nazlımm :utangac::utangac: gelemedimm :utangac::utangac:
benimde cuma hallocak nasipse nazlımm :lepi::lepi:
ayyy çok heyecanlıyımmmm delikafaduldendelikafadulden

anam hem atletmiş hem sütyenn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bir dahaki gelişine bekliyorum tatlım opuyorumnanaktan
İnşallah canım halolsun hepsi ..Kıyamam yaa heyecanına bakın hele şunun kaydirigubbakcemile3

valla 10 gun sonra gidicem nazlim. dolayisiyla cok gec kaldim. artik hayirlisiyla dogum sonrasi acayip hizli bir sekilde herseyi halledicez artik insallah. hem dogumdan sonra aman bebege birsey olmasin korkusuda olmaz. Allah yardim eder.opuyorumnanaktan

tamam o zaman. ama bende birazdan cikarim. yaprak dokumu var.

ohh masallah herkes teker teker hallediyo. artik hep beraber gelir benimkileride hallediverirsiniz di mi?opuyorumnanaktan

Hayırlısı canım benim ya geç olsunnn güç olmasın öyle yada böyle yemin ederim tek düşündüğüm sağlıkla doğmasıdır ki hepimizin içinde bu duygunun olduğuna eminim yerimseniben
İnan gerisi teferruat biliyoruz bunu..Bir beşiklede büyür bebekler sarayın içindede yeterki canı yerinde olsun sağlıkla gelsin :Saruboceq::Saruboceq:
Bu arada yardıma gelmezmiyiz yaaaa tecrübeliyiz bizz artıkın yerleştirme dizaynda hep kızlarda arkadaş olur kaydirigubbakcemile3 :lepi:

selamun aleyküüümm garılaaa
eccük soona oğluşuma yaptıım bebek şekellerini ciciş topicinde sergüleyecüümm habarınız ossunn

nazlıcım güle güle kullan canım ne güzel bitmiş hazırlıklarınız
darısı bizim basımıza artık :)

Çok tşk ederiz teyzesiii. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan.Darısı başınıza ama bir an önceee başlayınnn çok zor oluyor bu durumda iş güç afedersiniz kaldıramıyorumki kendimiiii ama yinede iş bitmemiş bizde yerimseniben

Back
X