2009 Kasm Anneleri

denizim erkenci davranmazsa 16 kasım olucak büyük ihtimalle opuyorumnanaktan

bizim de 15 kasım opuyorumnanaktan ama kızlar erken geliyo diyolar... ben ekim sonuna hazırladım kendimi e celem varsa çocuğa da böle sinyal gönderip duruyorum gelmeyeceği varsa da gelicek garibimmm kaydirigubbakcemile3

MUREDA, tugbaArif, unique_____ hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

hoşbuldukkkk canımmm Şeniz

ya ben çok yemek yemeye başladım son günlerde benim gibi devamlı acıkan var mı ???

yaa ben aylarca tatlı yemedim şimdi her an aklımda çikolata var...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

bennnnn :kedi:ama yiyemioommm midem bulanıoo her dakka acıkıom ama yiyemiommm:sinifsinif::sinifsinif:

hımmm demek son ay o yüzden kilo alınmıyo :ecrin_bebek:

hoşbulduk cnmm opuyorumnanaktan
günaydın herkeseeeeee opuyorumnanaktan
2 gündür boynum tutulmuştu bugün 3.gün hala geçmedi yaaaaaa mafoldumbenmafoldumben kıpırdatamıyom nerdeyseeee mafoldumben

haydaa senin de boynun mu çıktı şimdi...
ne kadar kötü bişey olduğunu bilirim benim boynumda da düzleşme var...kolum parmaklarım falan uyuşuyo.... ( yastığına dikkat et canım..

valla para kazanmak istemiosA kendibilir diycem gelmiosa baskasını alcam dieee uyuz bi durum lmaz:

Ne diyelimm bitsin işimiz gücümüzde bir şekilde zemuszemus
hoşgeldin tatlım. opuyorumnanaktan
sen yorma kendini bırak öylece kalakalsın evin. hepimiz özledik kendi istediğimiz gibi evimizi temizleyip pirpak etmeyei ama nabalım. az kaldı sabredecez
Evet birtanesi az kaldı sabırrr.Kalıyor zaten cnm eğilip kalkıp silememki Allah korusun
Maşallahhhhhh Denizime opuyorumnanaktan

Yok bekler annesiiii paşamız seni hiç üzmeyecek zaten erken gelmelerinede gerek yok bir paniktir herkez öne öne düşünüyor ama hazırlıklar bittiyse beklesin zamanını hepsi sırayla sağlıkla gelsinler...
Biz iyiyiz canım ne olsun işlerimiz bitti hazırlıklarımız tamam ekstra sadece ev temizliği oda önümüzdeki haftaya kalır artık yarın doktor nts derken geçer ama bakalım bellide olmaz ..
Az önce fatmaylada görüştüm çok iyi maşallahh Durumuzun resimlerini ekleyeck eve gidince

kızlar yaa bişey sorcam... e-maille mesaj bildirimi var ya buraya yazılınca bişey e-maile geliyo hani onu nerden ayarlıyoduk...ben e-mail adresimi değiştirdim şimdi oraya günde 100 tane msj yağıyo nerden iptal ediliyodu ?? bulamadım....

hoşbulduk cnmm opuyorumnanaktan
günaydın herkeseeeeee opuyorumnanaktan
2 gündür boynum tutulmuştu bugün 3.gün hala geçmedi yaaaaaa mafoldumbenmafoldumben kıpırdatamıyom nerdeyseeee mafoldumben

Canımmmmmmmm Edamm opuyorumnanaktan Günaydın FıstığımmŞeniz

Geçmiş olsun canım benim opuyorumnanaktan

Sgumus sen demir ilaçlarını içebildinmi hiç ? Ben oldum olası midemden rahatsız olduğum için içemiyorum ve sürekli gavisyon şurup veya tabletlerle geziyorum.

hepiciğinize günaydınnnn a.s.
dün başım çok ağrıyoduu gecedee çok huzursuz yattım hala kendime gelemedim :bbo:

Bende bu sabah uyandım hemen mutfaga girdim ve 5-6 tane hurma yedim o hızla, nasıl hoşuma gitti şekerli şekerli anlatamam size:)

Az önce fatmaylada görüştüm çok iyi maşallahh Durumuzun resimlerini ekleyeck eve gidince

ayyy yaşasııınnnn alkisalkisalkishihoyyytopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan çok merak ediyorum bıcırığı...

selam hatınnaaa
nediyoonuuz kim var kim yok bakeem anca girebildiim hee

anam bende diyorum burası niye sessiz kardenem yokmuş :roflol::roflol::roflol:

puufff kahvaltı yapıcam hazırlamaya üşeniyorum bi de her gün aynı şeyleri yemekten bıktım yaa

Bende bu sabah uyandım hemen mutfaga girdim ve 5-6 tane hurma yedim o hızla, nasıl hoşuma gitti şekerli şekerli anlatamam size:)

Bende çok severim zaten aç karınla tatlımsı şeyler güzel oluyor ama yavaş yavaş yeni yeni yiyorum tatlıyı yine daha çok meyva canım yaa :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…