Canım benim eşim doktor bende sağlık sektöründeyim ve bazen çok bilmek iyi olmuyor. Eşim hergün her ilacı yazarken bana gelince tedirgin oluyor. Biz birbirimizi tedirgin edip duruyoruz.
Aslında ilkinde 2 ampulu aldık elimize neyse allerji riski var deyip fikir değiştirdik ve tek ampul yaptık. Halbuki hocayada sormuştuk ama işte prospektüs ve içerik kafa karıştırıyor. Allahım bebeklerimizi korusun bazı şeyleri onlar için yapıyoruz ama korkuda olmuyor değil.
evet alerji riski varmış bizde ilk yaptırırken dr uyarmıştı yavaş versinler diye herşey onlar için allah hepimize sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :Saruboceq:
denizim erkenci davranmazsa 16 kasım olucak büyük ihtimalle opuyorumnanaktan
MUREDA, tugbaArif, unique_____ hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ya ben çok yemek yemeye başladım son günlerde benim gibi devamlı acıkan var mı ???
bennnnn :kedi:ama yiyemioommm midem bulanıoo her dakka acıkıom ama yiyemiommm:sinifsinif::sinifsinif:
hoşbulduk cnmm opuyorumnanaktan
günaydın herkeseeeeee opuyorumnanaktan
2 gündür boynum tutulmuştu bugün 3.gün hala geçmedi yaaaaaa mafoldumbenmafoldumben kıpırdatamıyom nerdeyseeee mafoldumben
valla para kazanmak istemiosA kendibilir diycem gelmiosa baskasını alcam dieee uyuz bi durumlmaz:
Evet birtanesi az kaldı sabırrr.Kalıyor zaten cnm eğilip kalkıp silememki Allah korusunhoşgeldin tatlım. opuyorumnanaktan
sen yorma kendini bırak öylece kalakalsın evin. hepimiz özledik kendi istediğimiz gibi evimizi temizleyip pirpak etmeyei ama nabalım. az kaldı sabredecez
Maşallahhhhhh Denizime opuyorumnanaktanyok teyzesi üzmüyor annesini oğluşum bol bol dinleniyoruz beraber cumartesi kontrolümz vardı 1900 olmuş paşam suyumuz gayet iyiymiş 16 kasım gibi alırız dedi erkenci davranmazsa kan değerim serumlardan biraz yükselmiş ama dr yeterli görmedi doğumdada kan kaybı olacak diye o yüzden bi parti daha verdi onları oluyoruz cumartesi loyaya uğradık alsncktakine bi tane gecelik sabahlık takımı kalmış ellerinde oda şansımıza mavi fiyatıda uygundu onu aldım pijamayıda halledersem kurtulucam sonunda bizde haberler böyle siz nasılsınız yağmurumla
bennnnn :kedi:ama yiyemioommm midem bulanıoo her dakka acıkıom ama yiyemiommm:sinifsinif::sinifsinif:
selam hatınnaaa
nediyoonuuz kim var kim yok bakeem anca girebildiim hee
seninkide kötü yaa
her yediğin mi mideni bulandırıyor...
hoşbulduk cnmm opuyorumnanaktan
günaydın herkeseeeeee opuyorumnanaktan
2 gündür boynum tutulmuştu bugün 3.gün hala geçmedi yaaaaaa mafoldumbenmafoldumben kıpırdatamıyom nerdeyseeee mafoldumben
Az önce fatmaylada görüştüm çok iyi maşallahh Durumuzun resimlerini ekleyeck eve gidince
selam hatınnaaa
selam hatınnaaa
puufff kahvaltı yapıcam hazırlamaya üşeniyorum bi de her gün aynı şeyleri yemekten bıktım yaa
Bende bu sabah uyandım hemen mutfaga girdim ve 5-6 tane hurma yedim o hızla, nasıl hoşuma gitti şekerli şekerli anlatamam size:)
hepiciğinize günaydınnnn a.s.
dün başım çok ağrıyoduu gecedee çok huzursuz yattım hala kendime gelemedim :bbo:
gunaydinlarrrr.a.s.
hepiciğinize günaydınnnn a.s.
dün başım çok ağrıyoduu gecedee çok huzursuz yattım hala kendime gelemedim :bbo:
gunaydinlarrrr.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?