2009 Kasm Anneleri

hoşgeldiniz kızlarrrr

msa üzüm pekmezi ye tahinle karıştırıp birde kuru üzüm siyah kayısı kurusu dikkat et kan değeri çok önemli

nehricim 29 dan bile az olabilir baksana kasım annelerine çoğu doğurmuş delikafadulden

doktorum 10 gün sonra heran geleblr dedi zaten gebercem heycandannakannehirakannehir
kızkasım analarımı ekim anaları olmasın o opuyorumnanaktan

bende bir ara devamlı burun kanaması oluyordu genizimden ve burnumdan aşağı kan kokusu duymaktan bıkmıştım.

ilk değerim 12küsüratla başladım giderek 11- 10- bu şekilde düştü. ama sadece ilaçlarda tek başına çözüm değil kızlar ek takviye lazım yanında kan yapıcı vitaminleride tüketmemiz lazım.

selam özgemmm naberr? geçmiş olsun cnm kolundan rahatsızmışsın? face de ki resimlerine bayıldım kısss 9 aylık gebesin emme tgaş gibi hatunsun falla maaşallahhh

ebişim saol datlum iyiyim sen nasılsın canımcım he ya kolum malesef öle oldu canımcım atel takıom koluma artıkım :sinifsinif:ay canım beğendinmi resimlerimi saoalsın acaip moral oluo bana böle saoalsın canım sende cok hos cıkmıssın daha yeni bi resimkoyda bakalım canımcımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yavv kasım analarından birtek karakız doğum yaptı başka doğum yapan mı var benim mi haberim yok ????

Nazlımmmmm hosgeldin, seni çok merak ettim, kaç gündür nerelerdesin???

Bu arada bende sezeryana karar verdim yani Allahtan bir aksilik olmazsa Yağmur ve Ece aynı gün gelecekler:)

ya kızlar doğurmayın hemen kasım ayını bekleyin yoksam kasım topiğinden atarım sizi ha bebiişlerinize lafının geçirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…