2009 Kasm Anneleri

karakızımın haberini aldım
ayy çok mutlu oldum:sm_cool:
tüylerim diken diken oldu

aman Nazlım sakın kendini yorma karnımız ha düştü düşcek durumda Allah muhafaza. başka bir temizlikçi bak için rahat olmuyordur kesin.

unigue nerden hatırlattınnnnnnnnn
ya ben tatlıyıda çok yiyom çikilatayıda poffff

nehircim valla bu senin yaşadığını hep ilk aylarda yaşadık ama sana son aya denk gelmiş bacım Allah yardımcın olsun. insan hem yemek isteyip hem yiyememesi kötü ben 4.ayda yaşadım bu senin derdini seni anlayabiliyorum. bak gününde az kaldı biraz daha dayan tatlım az kaldı inş.

desene herşey bitti sıra yağmurumuzda inşallah nazlıcım hepsi dediğin gibi zamanında sağlıkla gelsiner

ayyyyyyyyyy durunun resimlerinimi koyucak yerim onu ben ya opuyorumnanaktan

slm millet ben sabah uğradım kimse yoktu şimdi herkesler burdaymış
nazlıcığım yağmur un hazırlıkları bitmiş gözün aydın darısı bizlere inşallah
karakızım ne zaman ekliyomuş minik duru nun resimlerini

evet sekerim zor gercekten ama dayancammm saolasınnnopuyorumnanaktan

haydaa senin de boynun mu çıktı şimdi...
ne kadar kötü bişey olduğunu bilirim benim boynumda da düzleşme var...kolum parmaklarım falan uyuşuyo.... ( yastığına dikkat et canım..

sağol unimmm opuyorumnanaktan
zaten yastıktan oldu kociş gidince sabah ben onun yastığa yatmışım.
benim yastığın 2 katı ve sert mafoldumbenmafoldumben

Canımmmmmmmm Edamm opuyorumnanaktan Günaydın FıstığımmŞeniz

Geçmiş olsun canım benim opuyorumnanaktan

nazlımm sağol cnm benimmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
temizlik kalmış heeeee boşver takılma nazlım ne kadar geç temizlenirse o kadar geç kirlenceekkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hepiciğinize günaydınnnn a.s.
dün başım çok ağrıyoduu gecedee çok huzursuz yattım hala kendime gelemedim :bbo:

günaydın tubişimmmm opuyorumnanaktan
merak ettim heeee kaydirigubbakcemile5

selam hatınnaaa
nediyoonuuz kim var kim yok bakeem anca girebildiim hee

slm kartanemmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

puufff kahvaltı yapıcam hazırlamaya üşeniyorum bi de her gün aynı şeyleri yemekten bıktım yaa

hade gel unim beraber yiyelim ben başlıyom şimci sofrayı kurmayaaa hihoyyythihoyyyt

gunaydinlarrrr.a.s.

günaydın wannammm opuyorumnanaktan

Sgumus sen demir ilaçlarını içebildinmi hiç ? Ben oldum olası midemden rahatsız olduğum için içemiyorum ve sürekli gavisyon şurup veya tabletlerle geziyorum.

içtim canım önce hap sonra şurup kullandım ama emilim olmadı kan değerimi yükseltmedi boşuna içmiş oldum

günaydın kızlarr ben geldimmmmmmmmmm zemuszemus

günaydın şekerimmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın asebam opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

puufff kahvaltı yapıcam hazırlamaya üşeniyorum bi de her gün aynı şeyleri yemekten bıktım yaa
ayy bnede bazen sıkılırım kahvaltıdan sürekli aynı şeyleri yemekten
bu saate kalırmı ama kahvaltı ben sabah kalkıyom kocişe hazırlıyom beraber yapıyoz tek başınada çekilmiyo çünkü
ayyy, kahvaltidan hic bikmam. her gece yatarken bir an once sabah olsada kahvalti yapsam derim.kaydirigubbakcemile3
ayy ben kolay kolay akşamları kahvaltı yapmam

Bende çok severim zaten aç karınla tatlımsı şeyler güzel oluyor ama yavaş yavaş yeni yeni yiyorum tatlıyı yine daha çok meyva canım yaa :kedi:
bende evde tatlı olursa sabah kalktığımda yerim bende hamişliğimde heeç tatlı yemiyodum ki tatlıyı çok severdim bu sıralar başladım bende yemeye

günaydın wannacan

gunaydin canim.opuyorumnanaktan

Canım gelmişşş Günaydınn birtanesi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :1hug: a.s.

sensin can, gunaydinnnnn.opuyorumnanaktan

günaydın wannammm opuyorumnanaktan

gunaydin edacim. az once faceden resimlerine baktim. tek kelimeyle superrrr.opuyorumnanaktan

Kartanesi, canlız, wannababy hoşgeldinizzzzzzz

gunaydin canimmm.opuyorumnanaktan

h.geldin canım.
ayy karakız durusunun resimlerini mi çekmiş ayyyyyyyy

demek herkesde aynı bende çikolataya bayılırdım hamile kalınca hiç yemedim ta ki bi kaç hafta öncesine kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…