günaydın kızlarr ben geldimmmmmmmmmm zemuszemus
Maşallahhhhhh Denizime opuyorumnanaktan
Yok bekler annesiiii paşamız seni hiç üzmeyecek zaten erken gelmelerinede gerek yok bir paniktir herkez öne öne düşünüyor ama hazırlıklar bittiyse beklesin zamanını hepsi sırayla sağlıkla gelsinler...
Biz iyiyiz canım ne olsun işlerimiz bitti hazırlıklarımız tamam ekstra sadece ev temizliği oda önümüzdeki haftaya kalır artık yarın doktor nts derken geçer ama bakalım bellide olmaz ..
Az önce fatmaylada görüştüm çok iyi maşallahh Durumuzun resimlerini ekleyeck eve gidince
aman Nazlım sakın kendini yorma karnımız ha düştü düşcek durumda Allah muhafaza. başka bir temizlikçi bak için rahat olmuyordur kesin.
unigue nerden hatırlattınnnnnnnnn
ya ben tatlıyıda çok yiyom çikilatayıda poffff
nehircim valla bu senin yaşadığını hep ilk aylarda yaşadık ama sana son aya denk gelmiş bacım Allah yardımcın olsun. insan hem yemek isteyip hem yiyememesi kötü ben 4.ayda yaşadım bu senin derdini seni anlayabiliyorum. bak gününde az kaldı biraz daha dayan tatlım az kaldı inş.
haydaa senin de boynun mu çıktı şimdi...
ne kadar kötü bişey olduğunu bilirim benim boynumda da düzleşme var...kolum parmaklarım falan uyuşuyo....( yastığına dikkat et canım..
Canımmmmmmmm Edamm opuyorumnanaktan Günaydın FıstığımmŞeniz
Geçmiş olsun canım benim opuyorumnanaktan
hepiciğinize günaydınnnn a.s.
dün başım çok ağrıyoduu gecedee çok huzursuz yattım hala kendime gelemedim :bbo:
selam hatınnaaa
nediyoonuuz kim var kim yok bakeem anca girebildiim hee
puufff kahvaltı yapıcam hazırlamaya üşeniyorum bi de her gün aynı şeyleri yemekten bıktım yaa
gunaydinlarrrr.a.s.
Sgumus sen demir ilaçlarını içebildinmi hiç ? Ben oldum olası midemden rahatsız olduğum için içemiyorum ve sürekli gavisyon şurup veya tabletlerle geziyorum.
slm millet ben sabah uğradım kimse yoktu şimdi herkesler burdaymış
nazlıcığım yağmur un hazırlıkları bitmiş gözün aydın darısı bizlere inşallah
karakızım ne zaman ekliyomuş minik duru nun resimlerini
günaydın canlizimmm Şeniz
zerrin özer var tvde ...25 kg vermiş... bakalım biz verebilicez mi bu fazlalıkları ?
ayy bnede bazen sıkılırım kahvaltıdan sürekli aynı şeyleri yemektenpuufff kahvaltı yapıcam hazırlamaya üşeniyorum bi de her gün aynı şeyleri yemekten bıktım yaa
ayy ben kolay kolay akşamları kahvaltı yapmamayyy, kahvaltidan hic bikmam. her gece yatarken bir an once sabah olsada kahvalti yapsam derim.kaydirigubbakcemile3
bende evde tatlı olursa sabah kalktığımda yerim bende hamişliğimde heeç tatlı yemiyodum ki tatlıyı çok severdim bu sıralar başladım bende yemeyeBende çok severim zaten aç karınla tatlımsı şeyler güzel oluyor ama yavaş yavaş yeni yeni yiyorum tatlıyı yine daha çok meyva canım yaa :kedi:
günaydın wannacan
Canım gelmişşş Günaydınn birtanesi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :1hug: a.s.
günaydın wannammm opuyorumnanaktan
Kartanesi, canlız, wannababy hoşgeldinizzzzzzz
h.geldin canım.slm millet ben sabah uğradım kimse yoktu şimdi herkesler burdaymış
nazlıcığım yağmur un hazırlıkları bitmiş gözün aydın darısı bizlere inşallah
karakızım ne zaman ekliyomuş minik duru nun resimlerini
ayy ben kolay kolay akşamları kahvaltı yapmam
zerrin özer var tvde ...25 kg vermiş... bakalım biz verebilicez mi bu fazlalıkları ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?