ayy bana dr 2 ay önce bi demirhapı verdi çiğneme tabletiymişş iğrençtiiçtim canım önce hap sonra şurup kullandım ama emilim olmadı kan değerimi yükseltmedi boşuna içmiş oldum
demek herkesde aynı bende çikolataya bayılırdım hamile kalınca hiç yemedim ta ki bi kaç hafta öncesine kadar
aman Nazlım sakın kendini yorma karnımız ha düştü düşcek durumda Allah muhafaza. başka bir temizlikçi bak için rahat olmuyordur kesin.
unigue nerden hatırlattınnnnnnnnn
ya ben tatlıyıda çok yiyom çikilatayıda poffff
nehircim valla bu senin yaşadığını hep ilk aylarda yaşadık ama sana son aya denk gelmiş bacım Allah yardımcın olsun. insan hem yemek isteyip hem yiyememesi kötü ben 4.ayda yaşadım bu senin derdini seni anlayabiliyorum. bak gününde az kaldı biraz daha dayan tatlım az kaldı inş.
desene herşey bitti sıra yağmurumuzda inşallah nazlıcım hepsi dediğin gibi zamanında sağlıkla gelsiner
ayyyyyyyyyy durunun resimlerinimi koyucak yerim onu ben ya opuyorumnanaktan
slm millet ben sabah uğradım kimse yoktu şimdi herkesler burdaymış
nazlıcığım yağmur un hazırlıkları bitmiş gözün aydın darısı bizlere inşallah
karakızım ne zaman ekliyomuş minik duru nun resimlerini
sağol unimmm opuyorumnanaktan
zaten yastıktan oldu kociş gidince sabah ben onun yastığa yatmışım.
benim yastığın 2 katı ve sert mafoldumbenmafoldumben
nazlımm sağol cnm benimmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
temizlik kalmış heeeee boşver takılma nazlım ne kadar geç temizlenirse o kadar geç kirlenceekkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın tubişimmmm opuyorumnanaktan
merak ettim heeee kaydirigubbakcemile5
slm kartanemmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hade gel unim beraber yiyelim ben başlıyom şimci sofrayı kurmayaaa hihoyyythihoyyyt
günaydın wannammm opuyorumnanaktan
yeni gelenler sizlerde hoşgeldiniz
ayy bana dr 2 ay önce bi demirhapı verdi çiğneme tabletiymişş iğrençti
çiğnedikçe kan tadı geliyodu ağzıma söledim başka şurup verdi
ona başladım ondada kan kokusu geliyodu sankiii şimdi bi tane daha verdi
onuda ilk bayram sabahı içmiştim direk banyoya koştum bayram sabahını rezil etti
şimdi o en son aldığımı içiyorum ama aç karnına değil
sabah kahvaltımı yapıyomm 7:30 da ilacıda 11 veya 10:30 gibi içiyom
yoksa boş mideyle içince felaket oluyoo
ya bacım ben anlamadım bu serum ne için ne serumu benneyaptımkiCanım benim eşim doktor bende sağlık sektöründeyim ve bazen çok bilmek iyi olmuyor. Eşim hergün her ilacı yazarken bana gelince tedirgin oluyor. Biz birbirimizi tedirgin edip duruyoruz.
Aslında ilkinde 2 ampulu aldık elimize neyse allerji riski var deyip fikir değiştirdik ve tek ampul yaptık. Halbuki hocayada sormuştuk ama işte prospektüs ve içerik kafa karıştırıyor. Allahım bebeklerimizi korusun bazı şeyleri onlar için yapıyoruz ama korkuda olmuyor değil.
günaydın nazlıcım yagmurun hazırlıkları bitmiş baya ohh elerınıze saglık sositososito lülülülülülücanlizim tugbammm sizede günaydın Fıstıklarım a.s.
unicik günaydın he kız 25 vermıs bısde verırık ya zaten ben 25 kılo versen manken olurum nan hihoyyyt delikafaduldengünaydın canlizimmm Şeniz
zerrin özer var tvde ...25 kg vermiş... bakalım biz verebilicez mi bu fazlalıkları ?
hoşbulduk şekerim afiyet olsun yarasın paşamıza opuyorumnanaktanhoşgeldin çillimmm bende kahvaltıı yapam geliommmzemuszemus
Kartanesi, canlız, wannababy hoşgeldinizzzzzzz
hoşbulduk :CüvCüv:
edoşşşşş tubıkk sızede gecmıs olsun bacım bu aralar herkes dökülüyo bende cok fenayım sol kalcam agrıyo topalıyom nerdeyse :roflol: :roflol: ayy hayırlısı ıle bı dogursaydık
gunaydin edacim. az once faceden resimlerine baktim. tek kelimeyle superrrr.opuyorumnanaktan
15 günde bir geliyor zaten cnm yaa ama bu sefer doğum ayı daha bir özeniyor insan bakalım ayarlarız yaa hiç sorun diil kaydirigubbakcemile5
ayy yok o kadar sevmem normalde çok yapasımda gelmez sadece atıştırrımaksamlari yapmiyorum kiz. aksam yemegi biter bitmez sabah olsada kahvalti etsem diyorum.kaydirigubbakcemile3
ama seve seve aksamda yaparim.zemuszemus
bende bi yandan ona bakiyorum. kiz onun kilolariyla bizimki bir mi? tabiki vericez bu kilolari. hele senin bir hafta icinde vermen lazim, kaynanan napar seni.:roflol:
edoşşşşş tubıkk sızede gecmıs olsun bacım bu aralar herkes dökülüyo bende cok fenayım sol kalcam agrıyo topalıyom nerdeyse :roflol: :roflol: ayy hayırlısı ıle bı dogursaydık
ben ilk uc ay yiyemedim. gorunce bile oguruyordum. sonrada seker cikinca yiyemez oldum. ozledim cikolatayi.mafoldumben
ya bacım ben anlamadım bu serum ne için ne serumu benneyaptımki
kan değerim düşük canım hap ve şurupta yükseltmediği için mecbur seruma demir ampulü karıştırılıyor onu veriyorlar damardan
:kedi: beğendinmiiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yaw baya güzelleşmiş karı haaa
insana zayıflık ne güzel yakışıyo daha kibar oluyosun
inşallah bende çabuk veririm kaynanama çaktırmadan şimdiden tembih ediyom
zayıflamam gerek dr da doğumdan soora zayıflatırız bişe yemsen bile sütün olur dedi eğer annemler şunuda bunuda yee demezlerse zayıflarım dedim diyorum
sağol çiçkooommm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
geçmedimi kızz seninde kalçan halaaaa :sinifsinif::sinifsinif:
ya bende merak ettim şu karıyı evimde tv yokkkkkiiiiii görsem
nasıl vermiş kestirmiş biçtirmiş mi kilolarını
kan değerim düşük canım hap ve şurupta yükseltmediği için mecbur seruma demir ampulü karıştırılıyor onu veriyorlar damardan
benımde düşükmüş 9 lardaydı en son sımdı kuru üzüm pekmezde ıcıyom kan surubunu 2 cıkardık bakalım noldu haftaya gıtem bende
:kedi: beğendinmiiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
halledersin nazlım yaa 2gün geç olsun napalımm..
bende şimdi elektrik süpürgesini,vileda kovasını ve toz bezlerini getirdim karşıma koydum
:roflol::roflol: psikolojik baskıyla bugün azcık işlenmem lazımmm:roflol:
ya bacım ben anlamadım bu serum ne için ne serumu benneyaptımki
günaydın nazlıcım yagmurun hazırlıkları bitmiş baya ohh elerınıze saglık sositososito lülülülülülü
unicik günaydın he kız 25 vermıs bısde verırık ya zaten ben 25 kılo versen manken olurum nan hihoyyyt delikafadulden
hoşbulduk şekerim afiyet olsun yarasın paşamıza opuyorumnanaktan
hoşbulduk :CüvCüv:
Sağolll canlizimmm opuyorumnanaktan
Ya kızlar wannam gümüşüm dediklerini yemeyi bende çok özledimm azıcık tadına bakıyorum ama şöyle bir özgürce yiyemiyoruzki yesem içim fenalaşıyor yemesem aklım orda tadına bakasım var işte tuhaf bir durum daha yerimseniben kaydirigubbakcemile3
Acaip canım sıkılıdı, bir yandan gizli gizli ağlıyorum, bir yandanda bu mesajı yazarken elim ayagım titriyor
En iyi arkadaslarımdan biri, bebeği 8 aylık, sağolsun bebeğin bütün küçülenlerini vermişti bana şimdi tlf la konusurken, beşiğinide getirelim dedi. Bende aaa gerek yok park yatak aldım ben dedim.
Demez olaydım resmen telefonda azar işittim. Dövmediği kaldı. Neymiş park yatak alıyomusum ona haber vermiyomusum. Onda varmıs neden ona sormamısım.
Hayır zaten bir başıma her boka kosturuyorum bir yandan, bide sanki herseyi haber vermek zorundayım. Çocuğum zaten besleme cocukları gibi hiç bir b... yok doğru düzgün yani ne var cocuguma bir park yatak aldıysam?
ayy bende en çok bu ilaç içme işinden sıkıldım hayatımda heç bu kadar ilaç içmemiştimevet özellikle şurup kan içiyomuş gibiydi bende diyodum vampir gibi hissediyrum diye ben artık içmiyorum asebam direk damardan alıyorum delikafadulden
ayy ben dün azcık yaptım bugün ellemicem vallahi:bende şimdi elektrik süpürgesini,vileda kovasını ve toz bezlerini getirdim karşıma koydum
:roflol::roflol: psikolojik baskıyla bugün azcık işlenmem lazımmm:roflol:
Ya kızlar wannam gümüşüm dediklerini yemeyi bende çok özledimm azıcık tadına bakıyorum ama şöyle bir özgürce yiyemiyoruzki yesem içim fenalaşıyor yemesem aklım orda tadına bakasım var işte tuhaf bir durum daha yerimseniben kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?