2009 Kasm Anneleri

yeni gelenler sizlerde hoşgeldiniz

içtim canım önce hap sonra şurup kullandım ama emilim olmadı kan değerimi yükseltmedi boşuna içmiş oldum
ayy bana dr 2 ay önce bi demirhapı verdi çiğneme tabletiymişş iğrençti
çiğnedikçe kan tadı geliyodu ağzıma söledim başka şurup verdi
ona başladım ondada kan kokusu geliyodu sankiii şimdi bi tane daha verdi
onuda ilk bayram sabahı içmiştim direk banyoya koştum bayram sabahını rezil etti
şimdi o en son aldığımı içiyorum ama aç karnına değil
sabah kahvaltımı yapıyomm 7:30 da ilacıda 11 veya 10:30 gibi içiyom
yoksa boş mideyle içince felaket oluyoo

Evet cnm yaa yok yormam bakarım başımın çaresine belki bir açıklaması vardır hemen birşey demem zaten baktık mantıklı bir açıklama yok ozamanda başkasına geçiş yaparız nasipse
desene herşey bitti sıra yağmurumuzda inşallah nazlıcım hepsi dediğin gibi zamanında sağlıkla gelsiner

ayyyyyyyyyy durunun resimlerinimi koyucak yerim onu ben ya opuyorumnanaktan

aminnn birtanemm evet yaa akşama nasipse ekleyecek şimdi kayınvalidesindeymiş bayağı konuştuk çirkinnnnnnnn bişi görücez akşam opuyorumnanaktan

aminnnnnnnnn asebam aminnnnnnnnnn inşallah biran önce bitirirsiniz işlerinizi zira çok zor :1no2: Akşama ekleyecek birtanem opuyorumnanaktan

15 günde bir geliyor zaten cnm yaa ama bu sefer doğum ayı daha bir özeniyor insan bakalım ayarlarız yaa hiç sorun diil kaydirigubbakcemile5

evet özellikle şurup kan içiyomuş gibiydi bende diyodum vampir gibi hissediyrum diye ben artık içmiyorum asebam direk damardan alıyorum delikafadulden

gunaydin edacim. az once faceden resimlerine baktim. tek kelimeyle superrrr.opuyorumnanaktan

:kedi: beğendinmiiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

15 günde bir geliyor zaten cnm yaa ama bu sefer doğum ayı daha bir özeniyor insan bakalım ayarlarız yaa hiç sorun diil kaydirigubbakcemile5

halledersin nazlım yaa 2gün geç olsun napalımm..

bende şimdi elektrik süpürgesini,vileda kovasını ve toz bezlerini getirdim karşıma koydum
:roflol::roflol: psikolojik baskıyla bugün azcık işlenmem lazımmm:roflol:

aksamlari yapmiyorum kiz. aksam yemegi biter bitmez sabah olsada kahvalti etsem diyorum.kaydirigubbakcemile3

ama seve seve aksamda yaparim.zemuszemus
ayy yok o kadar sevmem normalde çok yapasımda gelmez sadece atıştırrım
ama hamiş olunca mecburen yiyorumm

bende bi yandan ona bakiyorum. kiz onun kilolariyla bizimki bir mi? tabiki vericez bu kilolari. hele senin bir hafta icinde vermen lazim, kaynanan napar seni.:roflol:

yaw baya güzelleşmiş karı haaa
insana zayıflık ne güzel yakışıyo daha kibar oluyosun
inşallah bende çabuk veririm kaynanama çaktırmadan şimdiden tembih ediyom
zayıflamam gerek dr da doğumdan soora zayıflatırız bişe yemsen bile sütün olur dedi eğer annemler şunuda bunuda yee demezlerse zayıflarım dedim diyorum

edoşşşşş tubıkk sızede gecmıs olsun bacım bu aralar herkes dökülüyo bende cok fenayım sol kalcam agrıyo topalıyom nerdeyse :roflol: :roflol: ayy hayırlısı ıle bı dogursaydık

sağol çiçkooommm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
geçmedimi kızz seninde kalçan halaaaa :sinifsinif::sinifsinif:

ya bende merak ettim şu karıyı evimde tv yokkkkkiiiiii görsem
nasıl vermiş kestirmiş biçtirmiş mi kilolarını

:kedi: beğendinmiiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

begenmem mi? mekanda cok guzel, Ege'cikte artik iyice ben burdayim diyo masallah. gobis sayfasinada koy.

di mi, zayiflik nasil degistirmis. tabi estetiktende faydalanmis.

durup durup hicbirsey yaptirmadim diyo, gidisini aldirmis, goz kapaklarina birsey yaptirmis, daha gobegine yaptircakmis.akannehir

Acaip canım sıkılıdı, bir yandan gizli gizli ağlıyorum, bir yandanda bu mesajı yazarken elim ayagım titriyor

En iyi arkadaslarımdan biri, bebeği 8 aylık, sağolsun bebeğin bütün küçülenlerini vermişti bana şimdi tlf la konusurken, beşiğinide getirelim dedi. Bende aaa gerek yok park yatak aldım ben dedim.
Demez olaydım resmen telefonda azar işittim. Dövmediği kaldı. Neymiş park yatak alıyomusum ona haber vermiyomusum. Onda varmıs neden ona sormamısım.
Hayır zaten bir başıma her boka kosturuyorum bir yandan, bide sanki herseyi haber vermek zorundayım. Çocuğum zaten besleme cocukları gibi hiç bir b... yok doğru düzgün yani ne var cocuguma bir park yatak aldıysam?

sağol çiçkooommm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
geçmedimi kızz seninde kalçan halaaaa :sinifsinif::sinifsinif:

senağlama gecmedı oturunca yada ayakda durunca sorun yok yürüyünde batıyo kalçam ya 2 gündürde uyuyamıyorum grıpdım sımdı sadece öksürük kaldı gece bı öksuruk tutuyo ıcım parcalanacak gıbı oluyo bazen 2 gundur uykusuzluk mahvettı benı kocaya sarcam az kaldı bu gıdısle cok gergın kalkıyorum yatakdan :jeyyar: :jeyyar:

İnşallah yaparsın cnmmm günlük sürekli düzenli tutuyorumda diptemeldi olsun varsınnn bende bugün sizleri görüyorum vardır her işte bir hayır opuyorumnanaktan

canim, yine uzulcek birsey bulmussun. uzme kendini bosver, tabiki alican bebisine. bazi insanlar vermeye bayiliyor sanki sen alamiycakmis gibi. kendini uzmeye degmez, bi daha gordugunde kendim begendim aldim dersin.a.s.

evet özellikle şurup kan içiyomuş gibiydi bende diyodum vampir gibi hissediyrum diye ben artık içmiyorum asebam direk damardan alıyorum delikafadulden
ayy bende en çok bu ilaç içme işinden sıkıldım hayatımda heç bu kadar ilaç içmemiştim
senin kanın bayaaa düşmüş o zaman canım

:bende şimdi elektrik süpürgesini,vileda kovasını ve toz bezlerini getirdim karşıma koydum
:roflol::roflol: psikolojik baskıyla bugün azcık işlenmem lazımmm:roflol:
ayy ben dün azcık yaptım bugün ellemicem vallahi
komşumun babası vefat etmiş ona gidecem öğleden soora
haa bugün kaynanamın günü varya dün akşam aradı gelmekistersen gel dedi
ben çok uzun süre oturamıyorum anne arada yatmam gerek o yüzden gelmek istemiyorum bide herkes grip dedim grip yoktur onlarda diyoo
sanki akrabalarında mikrop savar var akannehir
soorada geçgelirsen pasta yer çay içersin dio ben grip olan yoksa arar sölerim dedi
ama ben gitmiyecem inat değilmi
yaa bide geçen sene gittim bi salak laf etmiş gelinin geliyo ama uzaktan hoşgeldini diyo gelip öpmüyoo demiş ben zaten iştençıkınca gidiyordum o sırada hepsi pasta çay derdinde oluyodu o kalabalıkta millette çay varken naal giremde öpem 40 kişiyi
onu duyduğumdan beri gitmiyom vallahi

ilk 3 ay nasil igrendim anlatamam ki normalde kasik kasik yerim. simdide sekerden yiyemiyorum napalim, saglik olsun. dogumdan sonrada kilo vercez diye yemeyiz.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…