Acaip canım sıkılıdı, bir yandan gizli gizli ağlıyorum, bir yandanda bu mesajı yazarken elim ayagım titriyor
En iyi arkadaslarımdan biri, bebeği 8 aylık, sağolsun bebeğin bütün küçülenlerini vermişti bana şimdi tlf la konusurken, beşiğinide getirelim dedi. Bende aaa gerek yok park yatak aldım ben dedim.
Demez olaydım resmen telefonda azar işittim. Dövmediği kaldı. Neymiş park yatak alıyomusum ona haber vermiyomusum. Onda varmıs neden ona sormamısım.
Hayır zaten bir başıma her boka kosturuyorum bir yandan, bide sanki herseyi haber vermek zorundayım. Çocuğum zaten besleme cocukları gibi hiç bir b... yok doğru düzgün yani ne var cocuguma bir park yatak aldıysam?
Acaip canım sıkılıdı, bir yandan gizli gizli ağlıyorum, bir yandanda bu mesajı yazarken elim ayagım titriyor
En iyi arkadaslarımdan biri, bebeği 8 aylık, sağolsun bebeğin bütün küçülenlerini vermişti bana şimdi tlf la konusurken, beşiğinide getirelim dedi. Bende aaa gerek yok park yatak aldım ben dedim.
Demez olaydım resmen telefonda azar işittim. Dövmediği kaldı. Neymiş park yatak alıyomusum ona haber vermiyomusum. Onda varmıs neden ona sormamısım.
Hayır zaten bir başıma her boka kosturuyorum bir yandan, bide sanki herseyi haber vermek zorundayım. Çocuğum zaten besleme cocukları gibi hiç bir b... yok doğru düzgün yani ne var cocuguma bir park yatak aldıysam?
ya bende merak ettim şu karıyı evimde tv yokkkkkiiiiii görsem
nasıl vermiş kestirmiş biçtirmiş mi kilolarını
begenmem mi? mekanda cok guzel, Ege'cikte artik iyice ben burdayim diyo masallah. gobis sayfasinada koy.
senağlama gecmedı oturunca yada ayakda durunca sorun yok yürüyünde batıyo kalçam ya 2 gündürde uyuyamıyorum grıpdım sımdı sadece öksürük kaldı gece bı öksuruk tutuyo ıcım parcalanacak gıbı oluyo bazen 2 gundur uykusuzluk mahvettı benı kocaya sarcam az kaldı bu gıdısle cok gergın kalkıyorum yatakdan :jeyyar: :jeyyar:
ilk 3 ay nasil igrendim anlatamam ki normalde kasik kasik yerim. simdide sekerden yiyemiyorum napalim, saglik olsun. dogumdan sonrada kilo vercez diye yemeyiz.kaydirigubbakcemile3
ayy ben dün azcık yaptım bugün ellemicem vallahi
komşumun babası vefat etmiş ona gidecem öğleden soora
haa bugün kaynanamın günü varya dün akşam aradı gelmekistersen gel dedi
ben çok uzun süre oturamıyorum anne arada yatmam gerek o yüzden gelmek istemiyorum bide herkes grip dedim grip yoktur onlarda diyoo
sanki akrabalarında mikrop savar var akannehir
soorada geçgelirsen pasta yer çay içersin dio ben grip olan yoksa arar sölerim dedi
ama ben gitmiyecem inat değilmi
yaa bide geçen sene gittim bi salak laf etmiş gelinin geliyo ama uzaktan hoşgeldini diyo gelip öpmüyoo demiş ben zaten iştençıkınca gidiyordum o sırada hepsi pasta çay derdinde oluyodu o kalabalıkta millette çay varken naal giremde öpem 40 kişiyi
onu duyduğumdan beri gitmiyom vallahi
ayy ben dün azcık yaptım bugün ellemicem vallahi
komşumun babası vefat etmiş ona gidecem öğleden soora
haa bugün kaynanamın günü varya dün akşam aradı gelmekistersen gel dedi
ben çok uzun süre oturamıyorum anne arada yatmam gerek o yüzden gelmek istemiyorum bide herkes grip dedim grip yoktur onlarda diyoo
sanki akrabalarında mikrop savar var akannehir
soorada geçgelirsen pasta yer çay içersin dio ben grip olan yoksa arar sölerim dedi
ama ben gitmiyecem inat değilmi
yaa bide geçen sene gittim bi salak laf etmiş gelinin geliyo ama uzaktan hoşgeldini diyo gelip öpmüyoo demiş ben zaten iştençıkınca gidiyordum o sırada hepsi pasta çay derdinde oluyodu o kalabalıkta millette çay varken naal giremde öpem 40 kişiyi
onu duyduğumdan beri gitmiyom vallahi
anaaa niye yok gııııya bende merak ettim şu karıyı evimde tv yokkkkkiiiiii görsem
nasıl vermiş kestirmiş biçtirmiş mi kilolarını
ayy canım yaaa geçmiş olsunsenağlama gecmedı oturunca yada ayakda durunca sorun yok yürüyünde batıyo kalçam ya 2 gündürde uyuyamıyorum grıpdım sımdı sadece öksürük kaldı gece bı öksuruk tutuyo ıcım parcalanacak gıbı oluyo bazen 2 gundur uykusuzluk mahvettı benı kocaya sarcam az kaldı bu gıdısle cok gergın kalkıyorum yatakdan :jeyyar: :jeyyar:
günaydın kızlarr benim elim şişmiş bugun yaa hadi uyusması neysede bu agrı ve sislik kötü oldu yaa bişi kaldıramaz oldum
benımde düşükmüş 9 lardaydı en son sımdı kuru üzüm pekmezde ıcıyom kan surubunu 2 cıkardık bakalım noldu haftaya gıtem bende
dikkat et canım 10.5 in altı gebelikte kansızlık sayılıyormuş e doğumdada kan kaybı olacak mümkün olduğunca yüksek tutmakta fayda var
günaydın kızlarr benim elim şişmiş bugun yaa hadi uyusması neysede bu agrı ve sislik kötü oldu yaa bişi kaldıramaz oldum
Acılarınnnn kadınıyız ne bu yaa canım o zaman yeme bu zaman yeme ben bu dünya nimetlerini ne zaman yiyeceğim sen ne zaman yiyeceksin kaydirigubbakcemile3
Azıcık kilo sevsem valla hiç gözyaşına bakmayacağım şu aburcuburlarında sevmiyorum ozaman daha kötü hissediyorum kendimi hiçbişicikleri yakıştıramıyorum
wannacım, muredacım biz evlenirkene kaynata tarafından heçbişiy görmedik taksitlen eşim herbişiyi aldı emme tv dursun dediydik. anca gücümüz en önemli şeylere yettiydi. Allaha şükür olan herşey yetiyy...
3 yıldır evimde tv yok olmaması benim için bir kayıp değil alıştım. ilerde az daha zengin olursak alacaz
şu böyüklerinden elcidi plazma ekranlarından :roflol: :roflol: :roflol:
aynı benim içimdeki gibin konuştun haaa şu iştahıma eğer dizgin olmasa o dediğin karıyı bilem ezerim :roflol:gunaydin canim. gecmis olsun, dogum sonrasina kadar gecmiycek herhalde senin uyusmalarin.:sinifsinif:
acilarin kadini demek.:roflol: cok guldum ya.
nazlim ben istahim kadar yesem akrep nalan olurum kiz.kaydirigubbakcemile3
eee wannacım o kadar kilo verince her taraf sarkmıştır mutlaka yaptıracak estetik
ama kadının tipi bozuk bacaklar incecik üst taraf çok iri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?