2009 Kasm Anneleri

canım üzülme yaa oda senı samımi gördügü ıcın masraf etmemn ıcın senı düşündüğünden sölemıstır kırmak ıcın deıl :1no2: benımde öle arkadasım var herseyımle ıngılenen karısan onlarda ınankı kötülügünden yapmıyolar bızı fazla benımsedıklerı ıcın konusurken ayarını tutturamammıs arkadasım yoksa üzmek amaçlı sölememısdır

aa aaa aaaaaaaaaaa dur bakalım sil o gözyaşlarını sen önceeee sonrasındada alacaksın tabikiiii hemde en güzelinden bir çok kişi birçok şey verebilir ama en özeli her zaman anneciğinin aldığıdır birtanem..Niye üzüyorsunki kendini oda kızdığı için üzülecek sonrasında zira hamile bir kadın üzülmez bilakis hep el üstünde tutulur :1hug:

Daha neler alacaksın ona martımmmm hiç sıkma sen canını arkadaşında azıcık agresiflik etmiş ayıp etmiş ama olur candostlar arasında oda sen masraf yapma diye istemiştir büyük ihtimalle opuyorumnanaktan
Ama ağlama olurmu herşeyini al alabildiğince içinde kalmasın birşey hazırla küçücük bebeğine güzelce geleceğini eşyalarını ŞenizŞeniz

üzülme lütfen kayda değmeyen şekilde atmış tutmuş boşver takma kafana abuk sabuk lafları tabiki içinden gelenleri durumumuz el verdiğince yapacağız. üzülme lütfen inan bazen banada laf sokanlar oluyor siz ilk bebeniz olcak neden bi bebe odanız yok neden şunuz yok neden bunuz yok. yoksa yok nabalım. elimizden gelen bunlar. kıyamam valla üzme kendini. son zamanlarda neden üstümüze gelirler sanki altı üstü 1 ay sabredemiyorlar. azcık anlayış yaa ne çok görüyorlarrr.
nolursun ü<zülmeee

ya bende merak ettim şu karıyı evimde tv yokkkkkiiiiii görsem
nasıl vermiş kestirmiş biçtirmiş mi kilolarını

:1shok::1shok: nasıl tv yokk :1shok:

begenmem mi? mekanda cok guzel, Ege'cikte artik iyice ben burdayim diyo masallah. gobis sayfasinada koy.

burdayım diyo oğlumm unutturmuyo kendinii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
koycam koycam orayada koycamm :lepi:

anaamm martcım takılma bölee herkese tatlım yaa :teselli::teselli::teselli:

geçmiş olsun cnm beniimmm opuyorumnanaktan
benim kocişte gece havlu ısıttı koyduk bi kaç sefer boynumaa sırnaşık şey

ilk 3 ay nasil igrendim anlatamam ki normalde kasik kasik yerim. simdide sekerden yiyemiyorum napalim, saglik olsun. dogumdan sonrada kilo vercez diye yemeyiz.kaydirigubbakcemile3

Acılarınnnn kadınıyız ne bu yaa canım o zaman yeme bu zaman yeme ben bu dünya nimetlerini ne zaman yiyeceğim sen ne zaman yiyeceksin kaydirigubbakcemile3
Azıcık kilo sevsem valla hiç gözyaşına bakmayacağım şu aburcuburlarında sevmiyorum ozaman daha kötü hissediyorum kendimi hiçbişicikleri yakıştıramıyorum

günaydın kızlarr benim elim şişmiş bugun yaa hadi uyusması neysede bu agrı ve sislik kötü oldu yaa bişi kaldıramaz oldum

ayyy, tam benlik. ilk evlendigimde kaynanam habire cagirirdi beni. bende arada sirada ozel birsey varsa giderdim. surekli su geldi git elini op, bu geldi git hosgeldin de der dururdu. gelemiyorum oyle seylere ben, esimede dedim, evlenirken biliyodun benim boyle seylerle ugrasmiycami, soyle cagirip durmasinlar dedim. simdi bayramdan bayrama gidiyorum, ondada yerimden kalkmadan ziyaretimi yapip geliyorum.

martcım üzme kendini oda kötü niyetle söylememiştir ama bazı insanlar doğru kelimeleri seçemiyor konuşrken bizde hassasız bu dönemde senin içinde sindimi aldığın yatak gerisini boşveeeeeeeeeeeer :teselli:

haydaaa onlarda grip yokturmu diyoo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gitme cnm boşver 40 kişinin içinde ne işin bu halinleee,kayınvalidede ısrarcı geç gel şöle gel böle gell offff lmaz:lmaz:
bende bu gün olaylarını heç sevmem yaa ne konuştuklarından anlarlar ne oturduklarınan ev sahibine eziyet sadeceee

ya bende merak ettim şu karıyı evimde tv yokkkkkiiiiii görsem
nasıl vermiş kestirmiş biçtirmiş mi kilolarını
anaaa niye yok gıııı

ayy canım yaaa geçmiş olsun

eee wannacım o kadar kilo verince her taraf sarkmıştır mutlaka yaptıracak estetik
ama kadının tipi bozuk bacaklar incecik üst taraf çok iri

wannacım, muredacım biz evlenirkene kaynata tarafından heçbişiy görmedik taksitlen eşim herbişiyi aldı emme tv dursun dediydik. anca gücümüz en önemli şeylere yettiydi. Allaha şükür olan herşey yetiyy...
3 yıldır evimde tv yok olmaması benim için bir kayıp değil alıştım. ilerde az daha zengin olursak alacaz
şu böyüklerinden elcidi plazma ekranlarından :roflol: :roflol: :roflol:

günaydın kızlarr benim elim şişmiş bugun yaa hadi uyusması neysede bu agrı ve sislik kötü oldu yaa bişi kaldıramaz oldum

gunaydin canim. gecmis olsun, dogum sonrasina kadar gecmiycek herhalde senin uyusmalarin.:sinifsinif:

acilarin kadini demek.:roflol: cok guldum ya.

nazlim ben istahim kadar yesem akrep nalan olurum kiz.kaydirigubbakcemile3

mart canım yaa ona niye üzülüyosun arkadaşın da seni düşünüyodur kötü bişe dememişki sadece fazla tepki vermiş hem burda hem diğer tarafta alacaksın masraf olmasın diye demiştir canım takma kafana

geçmiş olsun canlız
o kalçadaki ağrı bende de var inşallah doğum sonrası hemen geçerde kurtuluruz.

anladim canim. bizimde evlendigimizde 37 ekran bi tv miz vardi. sonradan aldik, yeterki saglik olsun, hepsi olur en iyisinden insallah.opuyorumnanaktan

gunaydin canim. gecmis olsun, dogum sonrasina kadar gecmiycek herhalde senin uyusmalarin.:sinifsinif:

acilarin kadini demek.:roflol: cok guldum ya.

nazlim ben istahim kadar yesem akrep nalan olurum kiz.kaydirigubbakcemile3
aynı benim içimdeki gibin konuştun haaa şu iştahıma eğer dizgin olmasa o dediğin karıyı bilem ezerim :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…