2009 Kasm Anneleri

ayyy benm de teyzemin kızının şimdi 3 yaşında olan bi kızı var o vaktiyle bi arkadaşından beşik almış beşikler çok pahalıymış ben hamile kaldığımdan beri sürekli bu beşiği sana vercem seninki de yatsın dedi durdu ben de hep biz alırız dedim o da annen alcak nasılsa yazık o parayla başka şey alır ben veririm kullanınca gene iade edersiniz dedi hatta arkadşaına bile söylemiş ben yeğenime vercem die anlamadı laftan ben de tel.de anneme söyledim olurmu öyle saçmalık iyi kötü de olsa biz alcaz ilk bebeğin alıncak tabii istemem öyle dıdının dıdısının kullanılmış beşiğini dedi kocam da karşı çıktı ben bozarım teyze kızını merak etme dedi, geçen gün de aynı kadın bana kızının eskimiş ayakkabılarını verdi bide diyo ki aman iyi bak sonra geri verirsin saklıcam ben bunlarıı delirdim resmen ben aldım dedim anlatamadım koydum bi kenara giydirmicem bi süre sonra da giydik die iade edicem gıcık oldum ama ne diyeyimmm
heee durum değişti o zaman güzelim
benm de hamile kaldığımdan beri arkadaşlarım hiç aramadı gibi bişey
kendi aralarında toplaşıp geziyolar birbirilerine gelip gidiyolar ama beni arayan yok ben hamileyim ya sanki cüzzamlıyım töbe töbeeee
ben de napiim tek başıma gidiyorum bi yerlere giderken kimseye de haber vermiyorum artık ben de kimseyi aramıyorum nerdesin sen diyolar ben şunu öğrendim ki fedakar ve verici olduğun sürece insanlar nasılsa bu hep benm yanımda olcak ne dersem ne istersem yapıcak diye seni hep el altında tutuyolar die güvenip senin hassasiyetlerine değer vermiyolar bencil davranıyolar ne zamanki ben demeye başlıyosun o zaman çevrende pervane oluyolar
mesela ben de en yakın dediğim arkadaşım evlenirken istemesi,nde saatlerce bulaşık yıkadım kahve yaptım nişanında deli gibi koşturdum düğün günü o üzülmesin die üstüne titredim hatta kuafördeki kız bile arkadaşıma ne kaa şanslısınız böyle bi arkdaşınız var bile dedi ama ben ne karşılık gördüm yabancı gibi düğün başlayınca geldi kibarca bi kez döndü oynadı o kadar nişanda da ortada gezindi istemede yoktu o kdar zor günler geçirdim ne azaplar çektim ortada yoktu şimdi ben de eskisi kadar aramıyorum bile
geçen gün teyze kızı geldi ben d esoğuk davrandım laf soktum o da amaaa niye bööle yapıyosunnn dedi kocam da o gidince ne fenasın diyor ama içimde kalacağına söylerim daha iyi ertesi gün de aradı sordu halimi hemen böyle davranmayınca olmuyomuş...
cnm yalnız başına dr a gitmek çok kötü bi duygu farkındayım ama sen de alışverişe giderken arama onu ben olsam aramazdım kötü günümde olmayan, iyi günmde hiç yaklaşmasın yanıma derim hep
Allah insanı güzel insanlarla karşılaştırsın
ben nerdeyse tüm arkadaşlarımdan koptum bi tek siz varsınız işte

nedense gelinleri is yaparken gorunsun cok hoslarina gidiyor. bende yurt disinda buyudum, boyle gelenek goreneklere gelemiyorum. saygisizlik etmem ama dedikleri gibi gidince habire onun bunun elini opup iste yapmam. esime soyleyince, anne istersen boynundan bi iple tavana asalim gelen giden bakar demisti.kaydirigubbakcemile3

günaydın karılaaaaaaaaaaaaar nasılsınız.ayyyy uyudum geldim.teyzemin telefonuyla uyandım.ısrarla beni deli etmeye devam ediyo kendileri.
doktora soracakmışım doğum ne zamansa o zaman gelecekmiş.diyom yok adam bilmiyom diyo diyo versin bi tarih.herif erecekte normal doğumun ne zaman olduğunu söyleyeek.neyse sonuç itibariyle 3 aydır ben bunu bu karıya anlatamadımakannehir

camdan kuresine baksin doktorunda soylesin halana dogum ne zaman.:roflol:

hoşgeldin dilmuh
kız boşver anlatma gariii doğurduktan sonra naber verüsün:roflol::roflol:

heeee doğum fiyatlarını merak etmiştimde onun için sordum yaaa bilgin varmı canım

sanada tünaydın nazlıcanım demek sende stokları yaptın heeee allah iyi günlerde yemeyi nasip etsin canım

Allah razı olsun canımm hepimize nasip olsun inşallah özlemişim seni çokk opuyorumnanaktan
bana bu nazar boncugu nerden geldi ya? ben almadim.:uhm:

yerimseniben Şeniz

bu arada herkese selam
ben geç geldim bu sbah
aslında 7de kalktım kahvaltı yaptım kocamı işe gönderdim dr dan haftaya pzt.ne randevu aldım
sonra da oğlum için hamileliğimi ilk öğrendiğim andan itibaren tuttuğum günlüğümü okuyup bugün de 3-4 sayfa kadar yazdım yazarken de azcık ağladım
sonra aklıma geldi hazır pzt ile gitmişken kocama doğumgünü için bi şeyler alayım iki hafta var ama son başbaşa doğumgünümüz olcak özel olması lazım bi süredir netten araştırıyorum ilginç ne yapabilirm die
işte böyle kızlarr

yuhhh, hem eski ayakkabi verip hemde gerimi istiyo. ne insanlar var.akannehir

cuzzamliyiz biz.kaydirigubbakcemile3 tobe tobe...

heeee doğum fiyatlarını merak etmiştimde onun için sordum yaaa bilgin varmı canım

sanada tünaydın nazlıcanım demek sende stokları yaptın heeee allah iyi günlerde yemeyi nasip etsin canım

canım ben geçen hafta sordum ama medicalparkın her şubesi farklı oluyor ona göre göztepede normal 1400 sezeryan 2200 eepudral 650 süit oda farkı 450 bana çok geldi ama dr yüzünden oraya devam edicem sanırım. zaten ben işten ayrlınca ev taksitlerimizi bile ödeyemez duruma düşüyoruz Allahım sonumuzu hayır etsin inşallah

Nazlim, cok tesekkur ederim canim.Şeniz

valla 10dk once sende gordum cok hosuma gitmisti bende alayim bari diyordum, birden belirdi. sagol canim benim.opuyorumnanaktan

Allah razı olsun canımm hepimize nasip olsun inşallah özlemişim seni çokk opuyorumnanaktan

yerimseniben Şeniz
canım benim benim sende özlettin kendini kaç gündür piyasada yoksun bittimi bebenin işleri felan hazırlıklar
kız artık boşverdim dedim ama yok hatun inat her arayışta aynını diyo.sanki karı hiç doğum yapmamışta bilmiyo.
sende her arayışında inatla belli değel de
ben gıdıyom nolmuss

doğum fiyatını merak ettimde ondan sordum canum

hoşgeldin cnmm opuyorumnanaktan
anamm senin teyxe tam sopalık bi laf annamaddı heeeee :mymeka:

slm sekerim hoşgeldinnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nazlıııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…