2009 Kasm Anneleri

Kartanesi senin çalıştığun yerde şirket değilmi ? Ben 32 hafta raporunu verirken bizim şirketle konuştum 3-5 hafta muhabbeti yapmayalım dedim. Bnen ne zaman izne ayrılırsam üstüne 4 ay ekle dönüş tarihim odur dedim onlarda tamam dedi. Sende konuş belki kabul ederler.

iyyiyim canımm aklım eşimde istanbulda yaaa oğluşumda bei tekmeleyip duruyor sevgisini böyle gösteriyor heraldee kaydirigubbakcemile3

benimkide ne zaman gelicek bilmem ama çok durmıycak gibii sancılanıyorum artıkın nstye girince bellii olur senin durumun nasıll baskı hissedyonmu bacım aşağı mahelledee:jeyyar::jeyyar:

hadi sende canım byyyyyyopuyorumnanaktan

yaaa memişlere mi olacak z.yağı masajı fransız kaldım bu konuya:roflol:

canım lansinoh diye bi krem var meme ucu çatlamaması için bide bebk emicek ya uç yapması için doğumdan evel kullanmak gerek diye duymuştum doktorda bu gittiğimde yazmadı çünkü bebeiş zaten aşağıda kremlede memeye masaj yapınca uyarılırlıyormuş doğum daha erken olabilirmiş nstye geldiğinde yazarım dedii

Funda sen sakaryadamısın izmittemi???izmitte annemler varda merak ettim orasıda sallanmıştır kesin baya hissedildiyse

walla ben kullanmaya başladım çünkü göğüs ucum pek yok:kedi:
enesi başta emzirirken zorlanmıştım bunda da aynı sorunu yaşamayım diye şimdiden başladım

walla ben kullanmaya başladım çünkü göğüs ucum pek yok:kedi:
enesi başta emzirirken zorlanmıştım bunda da aynı sorunu yaşamayım diye şimdiden başladım

kız ben başlamadım erken değil dimi başlayam artık.gerçi uç sorunu yok bende bayyaaa var çünkü

kızlar şimdi hangi haftada başlayalım onu söliyin gıı kaçıncı hafta erken sürmeyelim ben diyomki 36.haftada gelsin amakaydirigubbakcemile3
36. hafta ii yazmışlar ya ben bilmiimm
deliiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3

hımm ben o zaman alamda sürmeye başlayam haftaya.

kız seninki daha erken başlama.ben haftaya başlayam diyom.
ben de ele diiim yaa
aboooo akannehir akannehir
sen 38 39 da yap 40 da gelsin:roflol::roflol:
ya 38de gelirse gıı süremeden kaydirigubbakcemile3

iidir tatlımm
aboooo o zaman memişleri ii korumak lazım ya gıı dokundurtmamak lazım yaane :kedi:

e artık koru bacım :kedi:

:roflol::roflol:heee kıs iyi koru bak badigart falan tut istersen:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…