2009 Kasm Anneleri

bişe dicem yaa şimdi zeytinyağı masajı iyimiş ya hani 36 37den soora yapın diiler yaa sora bebiş 38de gelmesin gıı yapemmi kiii kaydirigubbakcemile3 benimki 38de gelmesin 40da gelsin istiim ama haftaya başliim bari yapmaya

Çalışan tüm annelerin tek derdi son 3 hafta evde yatmak. Kartanesi bende senin gibi düşünüyorum ve bebişime dur durduğun yerde diyorum.

gııı ben bilmiyom ne zaman başlanacak.
markettenmi alıyoz saf zeytinyağı dimi.

Çalışan tüm annelerin tek derdi son 3 hafta evde yatmak. Kartanesi bende senin gibi düşünüyorum ve bebişime dur durduğun yerde diyorum.
dimi ada yaa oy oyy sırtım ağrıyooo
gııı ben bilmiyom ne zaman başlanacak.
markettenmi alıyoz saf zeytinyağı dimi.

falla canımcım bizim zeytinler bahçeden gelii tam saf yaaniii
marketten alınır herhal

kızlar şimdi hangi haftada başlayalım onu söliyin gıı kaçıncı hafta erken sürmeyelim ben diyomki 36.haftada gelsin amakaydirigubbakcemile3

36.hafta iyi değilmi kızlar 32haftalığım tam yani tam 1ay sonra gelsin diyorum iyimi?kaydirigubbakcemile3

bende zeytinyağı var eşimde evde var yaparsın dedikaydirigubbakcemile3

deliiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3

marketten alınır herhal

hımm ben o zaman alamda sürmeye başlayam haftaya.
kızlar şimdi hangi haftada başlayalım onu söliyin gıı kaçıncı hafta erken sürmeyelim ben diyomki 36.haftada gelsin amakaydirigubbakcemile3

kız seninki daha erken başlama.ben haftaya başlayam diyom.

deliiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3

hımm ben o zaman alamda sürmeye başlayam haftaya.

kız seninki daha erken başlama.ben haftaya başlayam diyom.

yok hemen başlamam ama istiyom gelsin hem başı aşağıda değil nasıl olur gelirmiki başlasamdakaydirigubbakcemile3

sevinirim ama artık erkek olmasınada seviniyorum özellikle masraflar artınca iyikide erkek olmuş enesle kullanırlar giysilerini diyorum:roflol::roflol:
he ya bu hafta başladı.ben hiç sevmem aslında ama yok hiçbi halt tv de
ben katılınca izlersin dadluuum:roflol::roflol:
benim annem beni 40.haftada doğurmuş eşimide kayınvalidem 40.haftada doğurmuş.bende oğluşumu 40.haftada doğurdum buda öyle olur heralde 40landık yaniiii:roflol::roflol:
bende zeytinyağı var eşimde evde var yaparsın dedikaydirigubbakcemile3
yaaa bide ben doğum için hast.giderken vajinama sürmeyi düşünüyorum çünkü muayene ederken birden sokuyor dr.parmağını çok canım yanmıştı kaygan olursa belki o kaa acımazkaydirigubbakcemile3

sen 38 39 da yap 40 da gelsin:roflol::roflol:

marketten alınır herhal

naberin kartanesii kısss hoşgeldin yengemle kuzenim burdaydı şimdi gittiler anca gelebildim zeytinyağı masajı çok iyyimiş ama doğru zamanda kullanmak lazım doğuma 10 gün kala deyiler bide ben geçen gittiğimde doktora lansinohu yazdırcaktım nstye geldiğinde yazalım meme ucu uyarılınca bile erken geliyor bebeklerr dedii

he ya izlememmi

hadi ben kaçtım Allaha emanet olun
hadi sende canım byyyyyyopuyorumnanaktan

yaaa memişlere mi olacak z.yağı masajı fransız kaldım bu konuya:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…