bişe dicem yaa şimdi zeytinyağı masajı iyimiş ya hani 36 37den soora yapın diiler yaa sora bebiş 38de gelmesin gıı yapemmi kiii kaydirigubbakcemile3 benimki 38de gelmesin 40da gelsin istiim ama haftaya başliim bari yapmaya
opuyorumnanaktankızlar ben çıkıyorum kib Allaha emanet olun hepinizi öpüyommm
gııı ben bilmiyom ne zaman başlanacak.
markettenmi alıyoz saf zeytinyağı dimi.
dimi ada yaa oy oyy sırtım ağrıyoooÇalışan tüm annelerin tek derdi son 3 hafta evde yatmak. Kartanesi bende senin gibi düşünüyorum ve bebişime dur durduğun yerde diyorum.
gııı ben bilmiyom ne zaman başlanacak.
markettenmi alıyoz saf zeytinyağı dimi.
bende zeytinyağı var eşimde evde var yaparsın dedikaydirigubbakcemile3
dimi ada yaa oy oyy sırtım ağrıyooo
falla canımcım bizim zeytinler bahçeden gelii tam saf yaaniii
marketten alınır herhal
kızlar şimdi hangi haftada başlayalım onu söliyin gıı kaçıncı hafta erken sürmeyelim ben diyomki 36.haftada gelsin amakaydirigubbakcemile3
deliiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
hımm ben o zaman alamda sürmeye başlayam haftaya.
kız seninki daha erken başlama.ben haftaya başlayam diyom.
sevinirim ama artık erkek olmasınada seviniyorum özellikle masraflar artınca iyikide erkek olmuş enesle kullanırlar giysilerini diyorum:roflol::roflol:kız yanılma olsa senin için iyi olurdu sağlıklı olsun inşallah ama kız olsa bu yanılgıya sevinirdin demi
allahım sağlıklı sıhhatli doğsunlarda işte insan kız yada erkek olmasına alışıyo şok yaşamayalım bide:1no2:
ben katılınca izlersin dadluuum:roflol::roflol:he ya bu hafta başladı.ben hiç sevmem aslında ama yok hiçbi halt tv de
benim annem beni 40.haftada doğurmuş eşimide kayınvalidem 40.haftada doğurmuş.bende oğluşumu 40.haftada doğurdum buda öyle olur heralde 40landık yaniiii:roflol::roflol:destnacım nasılsın? oğluş nası?
kıslar bişi dicemmm benim annem tüm doğumlarını 39+ da yapmış hani derler ya annenize benzersiniz diee kıızz ben de mi 39 da doorurum ki dr. da bişi demio benimm
hofffff 37 den itibaren oluverse diom da ben
yaaa bide ben doğum için hast.giderken vajinama sürmeyi düşünüyorum çünkü muayene ederken birden sokuyor dr.parmağını çok canım yanmıştı kaygan olursa belki o kaa acımazkaydirigubbakcemile3bende zeytinyağı var eşimde evde var yaparsın dedikaydirigubbakcemile3
yok hemen başlamam ama istiyom gelsin hem başı aşağıda değil nasıl olur gelirmiki başlasamdakaydirigubbakcemile3
bişe dicem yaa şimdi zeytinyağı masajı iyimiş ya hani 36 37den soora yapın diiler yaa sora bebiş 38de gelmesin gıı yapemmi kiii kaydirigubbakcemile3 benimki 38de gelmesin 40da gelsin istiim ama haftaya başliim bari yapmaya
dimi ada yaa oy oyy sırtım ağrıyooo
falla canımcım bizim zeytinler bahçeden gelii tam saf yaaniii
marketten alınır herhal
sevinirim ama artık erkek olmasınada seviniyorum özellikle masraflar artınca iyikide erkek olmuş enesle kullanırlar giysilerini diyorum:roflol::roflol:
ben katılınca izlersin dadluuum:roflol::roflol:
benim annem beni 40.haftada doğurmuş eşimide kayınvalidem 40.haftada doğurmuş.bende oğluşumu 40.haftada doğurdum buda öyle olur heralde 40landık yaniiii:roflol::roflol:
yaaa bide ben doğum için hast.giderken vajinama sürmeyi düşünüyorum çünkü muayene ederken birden sokuyor dr.parmağını çok canım yanmıştı kaygan olursa belki o kaa acımazkaydirigubbakcemile3
hadi sende canım byyyyyyopuyorumnanaktanhadi ben kaçtım Allaha emanet olun
naberin kartanesii kısss hoşgeldin yengemle kuzenim burdaydı şimdi gittiler anca gelebildim zeytinyağı masajı çok iyyimiş ama doğru zamanda kullanmak lazım doğuma 10 gün kala deyiler bide ben geçen gittiğimde doktora lansinohu yazdırcaktım nstye geldiğinde yazalım meme ucu uyarılınca bile erken geliyor bebeklerr dedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?