2009 Kasm Anneleri

ewt memişleri koruyun kızlarr mazallah:kedi: ben hazırlaniyim arkadaşıma gidicem prensesii 1 buçuk aylık olmuşş ne tatlıdır kimbilirr öpüyorum sizii

Nerede acele etmişler kızlar sezeryanda???? merak ettim

Bizim doktorumuz sezeryan içinde bebek içinde en iyi zamanlama 38+2 ler başlar dedi ve ona göre hesapladık ..Zira önceside sezeryan bizim sancı ağrı yaşamamızı istemiyor ki bende madem sezeryan olacağım istemiyorum..Epıdurel anestezi nasipse olacak ..Hatta bugünde bir arkadaş sezeryan oldu Esra burada kkdan oda sezeryan ama 40ları geçti bebek normal beklendi kordon dolanmış sezeryanla alındı ikiside iyi maşallah topaç gibi kızı oldu :)

canım ekim annelerini diyoduk

hee bi konuşalım bakalımmm
e artık koru bacım :kedi:

:roflol::roflol:heee kıs iyi koru bak badigart falan tut istersen:roflol::roflol::roflol:

:kedi: :kedi: :kedi:

ewt memişleri koruyun kızlarr mazallah:kedi: ben hazırlaniyim arkadaşıma gidicem prensesii 1 buçuk aylık olmuşş ne tatlıdır kimbilirr öpüyorum sizii
hadi byyyy canımopuyorumnanaktan

ekim annelerinden bahsediyoruz canım erken alınmamış mı diye
bazı dr.lar yok ben o tarihte yokum gel şimdi alalım falan diyor yaa onlara sitemimiz

ayyyy dağ gibi ütü beni bekliyor sanırım bu ütü dünde bekliyordu beniCADIARZU:roflol:

hadi byyyy canımopuyorumnanaktan

ekim annelerinden bahsediyoruz canım erken alınmamış mı diye
bazı dr.lar yok ben o tarihte yokum gel şimdi alalım falan diyor yaa onlara sitemimiz

falla öle bişe olsa başka dr. bulurum doktor mu yok bee :mymeka:

ayyy olur mu öle doktor tatile gidecek diye erkenden bebeği almak...lmaz:

sezeryan olsa bile en az38 hafta olmasını isterim yaniii...

Son düzenleme:
Anladım canlarım yaa o kadar erken olmasın tamam herşey gelişiyor ama normal sürecini yaşamak gerek bu zamanların..Oyüzden içim rahat yaklaşık benim tarihimden 10 gün önce oluyor buda çok normal..ınşallah Allahtanda birşey olmaz bekleriz o tarihi .
Yine sağlıkla geldi bebekleri çok şükür resimlerinide ekliyorlar bakmaya doyamıyor insan

naber kızlar doğumdan konuşuyonuz yine
yaaa benim oğlan heçç durmuyoo ama çok garip oynuyoo bu günlerde
tekmeden ziyade dönüyomu bişeler yapıyo vallahii

yaa akşam kurtlar da var yaa neen ikisini aynı güne koyiiler
ben vadiyi izliyoduumm akannehir

benim yengemde sezeryan olacak normal doğum tarihi 18 ekim felandı
8 ekimde alacaklar Allah izin verirse

benimde utuler kac gundur bekliyo. aksam aski memnu seyrederken yapayim bari.
ayyy bende birazdan kalkıp yapıyım diyorum ama o birazdan hiç gelmiyor:roflol::roflol:
yaa akşam kurtlar da var yaa neen ikisini aynı güne koyiiler
ben vadiyi izliyoduumm akannehir

yuhhh be sen mi izliyorsun:roflol::roflol:bende kocişe unutturmak için birşeyler yapmam lazımCADIARZU

sağ tarafımda kaburgamı sıkıştırıyo bu velet ayağını mı dayıyooo neee

ayyy bende birazdan kalkıp yapıyım diyorum ama o birazdan hiç gelmiyor:roflol::roflol:

yuhhh be sen mi izliyorsun:roflol::roflol:bende kocişe unutturmak için birşeyler yapmam lazımCADIARZU

izliyom tabi nan ben çok seferun onuu
hatta biz kocişle bi ara eski bölümleri indirip baştan izlediydik başını izlemediydim çünküü :roflol: :roflol:
aşkı memnuda da hoş hatınnarı seyretmek ii oluyodu gerçi emmee :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…