gıı aşkı memnu daha erken çünkü 10 da bir bulut olsam varyaa akşam kurtlar da var yaa neen ikisini aynı güne koyiiler
ben vadiyi izliyoduumm akannehir
benimde utuler kac gundur bekliyo. aksam aski memnu seyrederken yapayim bari.
gıı aşkı memnu daha erken çünkü 10 da bir bulut olsam var
ben onu izliyodum kocişte kurtları isticek
emme böğün kavga edemeyik gezmeye gidecez heç bişe izleyemicez yanee
izliyom tabi nan ben çok seferun onuu
hatta biz kocişle bi ara eski bölümleri indirip baştan izlediydik başını izlemediydim çünküü :roflol: :roflol:
aşkı memnuda da hoş hatınnarı seyretmek ii oluyodu gerçi emmee :roflol: :roflol:
ya ben annamadım bu veleti inanınkii bi yandan soldan tepik geliyo bi yandan sağ kaburgam sıkışıyo bi yandan da sağ kasığıma bişey dayanıyoo anam şimdi de sağ taraf göbek deliimin yanıı
nan nolii yaaa akannehir annayan beri gelsin
ya ben annamadım bu veleti inanınkii bi yandan soldan tepik geliyo bi yandan sağ kaburgam sıkışıyo bi yandan da sağ kasığıma bişey dayanıyoo anam şimdi de sağ taraf göbek deliimin yanıı
nan nolii yaaa akannehir annayan beri gelsin
hmmm şöyle anlatayım efenim size laelaelaelaelae
Şimdi Kartanem seni aldım 70 ekranlık bir tv kutusunun içine koydumhadi bakalım buyur azıcık kıpırdasannn kutuyu deleceksin gibi hadi ayağını uzatacaksın birşeyleri iktirmen gerekliiii eeeeeeeee olmuşsun kocaman kafan bir yerdeee ayakların biryerde kaplıyorsun koca kutuyu yerimm darrrrrrrr yerim darrr diye bağırmazmısın ben güzelim kafamçokkarıştı
kıııı ben bu yemekteyize katılsam kesin bir kaçının saçını başını yolarım haaaaa
manyak lan bunlar.. bebikimin moralini bozuyolar yaaaaww:mymeka:
kıııı ben bu yemekteyize katılsam kesin bir kaçının saçını başını yolarım haaaaa
manyak lan bunlar.. bebikimin moralini bozuyolar yaaaaww:mymeka:
guzel bi anlatim.vereliniortak
offffff çok canım sıkılıyo yaaaaa.kaç gündür evden çıkmıyom kocişte daha gelmedi offfffffffffffffffffff
Zerencim seğretme canım yaa hepsi yalancı güzele çirkin demede profesyonel insanlar ilk böyle alışveriş edişleri komik yorumlarla seğrediyordum amanin sonrasında kavgalar gürültüler yalanlar dolanlar boşverdim seğretmeyiakannehir
bende kocise biraz erken gel dedim. yarin oglusun dogum gunu, sinifta arkadaslarina dagitsin diye minik pasta yada sekerleme tarzi biseyler bakicam pastaneden. normalde her sene kendim yapiyorum ama bu sene 30 kusur cocuk icin ugrasamiycam.zemuszemus
bende kocise biraz erken gel dedim. yarin oglusun dogum gunu, sinifta arkadaslarina dagitsin diye minik pasta yada sekerleme tarzi biseyler bakicam pastaneden. normalde her sene kendim yapiyorum ama bu sene 30 kusur cocuk icin ugrasamiycam.zemuszemus
aaaa nice yıllara canım allah uzun ömürler versin.
iyi yaparsın bencede al dağıtsın canım o kadar çocuk zor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?