2009 Kasm Anneleri

yaa akşam kurtlar da var yaa neen ikisini aynı güne koyiiler
ben vadiyi izliyoduumm akannehir
gıı aşkı memnu daha erken çünkü 10 da bir bulut olsam var
ben onu izliyodum kocişte kurtları isticek
emme böğün kavga edemeyik gezmeye gidecez heç bişe izleyemicez yanee

ya ben annamadım bu veleti inanınkii bi yandan soldan tepik geliyo bi yandan sağ kaburgam sıkışıyo bi yandan da sağ kasığıma bişey dayanıyoo anam şimdi de sağ taraf göbek deliimin yanıı
nan nolii yaaa akannehir annayan beri gelsin

gıı aşkı memnu daha erken çünkü 10 da bir bulut olsam var
ben onu izliyodum kocişte kurtları isticek
emme böğün kavga edemeyik gezmeye gidecez heç bişe izleyemicez yanee

hee taam o zmaan ikisini de izlerüük hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kurtlar kaçta başlıyor ki zaten geç başlıyorsa kociş izleyemez enesi uyutuyum falan derken kendi uykusu geliyor:roflol::roflol:

Bende Molada yaptım bayağı bir iş sildim süpürdüm çamaşırları astım yemekti derken işte bu saat oluveriyor.Birazdanda oğluş gelir opuyorumnanaktan Onunla ilgilenme zamanı akşam dediğiniz gibi aşkı memnu bayağıda heyecanlı görünüyor bakalım :hulya:

her yöne çalışıyo yani senin bebikkaydirigubbakcemile3

hmmm şöyle anlatayım efenim size laelaelaelaelae

Şimdi Kartanem seni aldım 70 ekranlık bir tv kutusunun içine koydumhadi bakalım buyur azıcık kıpırdasannn kutuyu deleceksin gibi hadi ayağını uzatacaksın birşeyleri iktirmen gerekliiii eeeeeeeee olmuşsun kocaman kafan bir yerdeee ayakların biryerde kaplıyorsun koca kutuyu yerimm darrrrrrrr yerim darrr diye bağırmazmısın ben güzelim kafamçokkarıştı

kıııı ben bu yemekteyize katılsam kesin bir kaçının saçını başını yolarım haaaaa
manyak lan bunlar.. bebikimin moralini bozuyolar yaaaaww:mymeka:

guzel bi anlatim.vereliniortak

kıııı ben bu yemekteyize katılsam kesin bir kaçının saçını başını yolarım haaaaa

etrafimdaki bircok kisi katil dedi kac kez. ama dedigin gibi yolarim ben onlari. hatta ogrencilerim hocam siz katilsaniz reyting patlamasi olur demisti.:roflol: o kadar cadiyim yani.kötükedihüso

offffff çok canım sıkılıyo yaaaaa.kaç gündür evden çıkmıyom kocişte daha gelmedi offfffffffffffffffffff

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: benıde götür bacım ben ıyı yolarıımm :dance: :dance:

guzel bi anlatim.vereliniortak

vereliniortak kaydirigubbakcemile5

Zerencim seğretme canım yaa hepsi yalancı güzele çirkin demede profesyonel insanlar ilk böyle alışveriş edişleri komik yorumlarla seğrediyordum amanin sonrasında kavgalar gürültüler yalanlar dolanlar boşverdim seğretmeyiakannehir

offffff çok canım sıkılıyo yaaaaa.kaç gündür evden çıkmıyom kocişte daha gelmedi offfffffffffffffffffff

bende kocise biraz erken gel dedim. yarin oglusun dogum gunu, sinifta arkadaslarina dagitsin diye minik pasta yada sekerleme tarzi biseyler bakicam pastaneden. normalde her sene kendim yapiyorum ama bu sene 30 kusur cocuk icin ugrasamiycam.zemuszemus

katilanlarin hepsinin amaci bi sekilde kendini gostermek zaten.

aaaa nice yıllara canım allah uzun ömürler versin.
iyi yaparsın bencede al dağıtsın canım o kadar çocuk zor valla

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

İyiki doğdunnnnn kuzucuk şimdiden tebrik ederimm canım Rabbim uzun uzun seneler nasip etsin sağlıkla huzurla inşallah yavruna..İyiki senin gibi bir anneside var ..

30 çocuk çok yorulursun canım bu senede böyle olsun varsın seneye nasipse 2 pasta yapacaksın bak Nazımızda geliyor:)alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…