2009 Kasm Anneleri

kıs çıtırtı araba mı aldınız...güle güle kullanın.... :lepi: atarsın kızları arkaya ooohhhh gez babam gez zemuszemus

:roflol: :roflol: :roflol:
kız bakıyom iyileşmişsin de gülisin heee allah sağlık varsin canım
benimde belim dünden beri ağrıyo neden bende dışarı çıkmaya korkim bacım ama şu eminönünde işim var bide beyoğlunda işim var onlarıda halletseydim iyi olurdu bakalım yarın ne olurum
kaydirigubbakcemile3 haydi ileriiiii
napıyon krispim yaa aldınız arabayı ehliyetin varmı kullanır mısın araba sende

aldık canım kociş şu an yolda getiriyo henüz gelmedi benim ehliyet yok şoförlükte yok ama düşünüyorum bebm büyüyünce inşallah alıcam canım hem o zamana kadarda istanbuluın yollarını az buçuk öğrenirim

oooh beee. temizlik gibisi yok vallaa...duşumu aldım, badem yağımı süründüm... birazdan kociş gelir.. canım bişey istiyo onu yapıp yiycem ben de...cokacimcoook

bu arada en yakın zamnda kuaförüme gitmem lazım.. tüyler artık daha çabuk uzuyo galiba... yukardan akınca görünmüyo ama uğraşıp eğildim baktım kiii ağda zamanı gelmiş geçiyor bile:sinifsinif: iyice saldım kendimi... yarın gidip hallettireyim şu işi

etrafimdaki bircok kisi katil dedi kac kez. ama dedigin gibi yolarim ben onlari. hatta ogrencilerim hocam siz katilsaniz reyting patlamasi olur demisti.:roflol: o kadar cadiyim yani.kötükedihüso

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: benıde götür bacım ben ıyı yolarıımm :dance: :dance:

hep beraber gidip talan edek adamlarıkötükedihüso... oturup yemekleri de bi güzel yer döneriz:roflol::roflol:

katilanlarin hepsinin amaci bi sekilde kendini gostermek zaten.

evet çok doğrusunuz kızlar... seyretmiyorum normalde ama iki gündür takıldım bi daha açmıycamlmaz:

ben rahatsız oluyorum ama midem bulanmıyo valla
ben yıkamadım yıkamıcamda uyku setini

krispiiiiiiiii nan aldınızmı arabayı
abooo benim hiç bişeyden haberim yok
hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
zemuszemus
heee sen hastayken biz araba işini hallettik ama o dediğim arabalardan değil bacım başka bişey aldık allah razı olsun canım inşallah kazasız belasız kullanırız
kıs çıtırtı araba mı aldınız...güle güle kullanın.... :lepi: atarsın kızları arkaya ooohhhh gez babam gez zemuszemus

sağol kuşum teşekkür ederim
hangi kızları atam arabaya onu anlamadım nan

ayy gercekten yaa istanbulda araba kullanmakta baya iş ister yani
ögrenirsin canım yavas yavas opuyorumnanaktan

ben yemekteyim kızlarr optum sizi sonra bebiş sevmeye gitcez bakalım
gelince girerim inş. byby

tıka basa yeme canım ben çok midem dolunca bulanıo
at makinaya yıkansın ama çok yüksek devirde sıktırma

yaa saat 5 de yedim hala karnım taş gibi ((

ayy cersum şimdi mi yıkasam acaba opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

benimde belim dünden beri ağrıyo neden bende dışarı çıkmaya korkim bacım ama şu eminönünde işim var bide beyoğlunda işim var onlarıda halletseydim iyi olurdu bakalım yarın ne olurum

biliyosun ben de aynı durumdayım...eminönü diye sayıklamaya başlıcam yakında...havuzluhandan bi alt açma minderi almıştım onu beğenmedim değiştiricem çok da zaman geçti alırlar inş... tulum gibi olan battaniyelerden alıcam...penye battaniye alıcam...bi kaç nevresim takımı ...göğüs kremi...gecelik...terlik....bi de küçücük bi masam var ona yere kadar fırfırlı örtü diktiricem anneme alt açma masası gibi kullanıcam...karyolanın altına fırfırlı örtü yaptırıcam... bi battaniye örmüştüm ona süs bakıcam... emzirme atleti alıcam....abooowwww ne çok işim varmışşş... kaydirigubbakcemile

son zamanlarda kulagıma cok hos gelen bi isim var söylenirken cok hos AYŞESU :)
ELİF
BENAN
NİL
NAZ
hemencik aklıma gelenlerrrr opuyorumnanaktan
eşim elif dedi ama düşünüyorum
ay ben taaa 17li yaşlarda duru koyarım diodum ama ne biliym
kız bakıyom iyileşmişsin de gülisin heee allah sağlık varsin canım

he kız aman geçti sayılır çok şükür bu akşam son ilacımı içcem
kan hapı ve vitamin içemiom yasak şuan

yahu ben kızıma daha isim bulamadım
isimsiz kaldı evladım kaydirigubbakcemile3

cersu nasıl oldun kız... geçen de sorduk cevap yazmadın yada ben görmedim...

canım bende de mevcut aynı durum... biraz az yemekte fayda var.. mide tam dolu olunca daha kötü oluyo sanki...ama az kaldı bebişler aşağı inince rahatlıycaz galiba...

bu arada 67 lik uyku seti mi gelenler... kalitesi nasıl canım... olmazsa bizde ordan alalım çok irin modeller vardı çünkü

cersu nasıl oldun kız... geçen de sorduk cevap yazmadın yada ben görmedim...

görmedim kız ay çok şükür iyileştim
ben ölürüm falan diodum hatta eşime vasiyetim vardı
kızımı anneme ver demiştim vallaha ne senaryolar yazmıştım
annem geldi bakıo bana canım yaa

ben rahatsız oluyorum ama midem bulanmıyo valla
ben yıkamadım yıkamıcamda uyku setini

aslında sonra mı yıkasam yavruş yatana kadar gene tozlanır yaa CADIARZU

sağol kuşum teşekkür ederim
hangi kızları atam arabaya onu anlamadım nan

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: aboowww kız ben senin oğlanı kız yaptım haa sırnaşık şeysırnaşık şey anam kız mı olucak yoksa.... :teytey:

yaa zerencim zaten çok yiyemiyorum ki... özellikle kahvaltıdan sonra çok fena oluyorum... mide bulantısıyla başladık öyle bitiricez heralde...

evt canım bak şunu aldım...

yaa o zaman da demiştim ben daha uyku setlerine hiç bakmadım...belim de geçmeyince panik oldum illa bişey alayım istedim...netten baktıklarımın içinde de en çok bunu beğendim... bi de zaten başka yorgan alıcam yani yorganı ince mi kalın mı çok dert diil ... ayrıca bunu karyolasına sericem e zaten bilmem kaç ay park yatakta bizim odada yatıcak...biraz süs gibi oldu yani... o yüzden fazla umursamadım sadece göze hoş görünüp görünmediğiyle ilgilendim... şimdi dışarı çıkabilirsem cumt. falan bakarım söylerim sana...kumaşı sertse falan....

uniqe canım yıka gitsin yaaa kurur işte yumuşatcıyı bol koy mis koksun

ok zemuszemuszemuszemuszemuszemus

oyy, nolduki kuzuya? okulda kosup terliyorlar, ustlerinde kuruyor, ustune bide su ictiler mi boyle oluyor. kendileri farkina varmiyor. hemen atlatir insallah.

ayyy canımmm nice yıllara... bu sene tam abi oluyo benim de abimle aramda 7 yaş var...t:teytey:m doğum günü resimlerinde ondan önce pastasını üflemeye uğraşıyorum :roflol::roflol::roflol:

sagol canim.opuyorumnanaktan bir kac seneye benim kizda abisinin mumlarini ufler herhalde.kaydirigubbakcemile3

yahu ben kızıma daha isim bulamadım
isimsiz kaldı evladım kaydirigubbakcemile3

kartaneside bulamadi henuz.kaydirigubbakcemile3

hep beraber gidip talan edek adamlarıkötükedihüso... oturup yemekleri de bi güzel yer döneriz:roflol::roflol:

valla ben yerim, hazir onume konmus yemek.cokacimcoook

ben yemekteyim kızlarr optum sizi sonra bebiş sevmeye gitcez bakalım
gelince girerim inş. byby
hade güle güle canım

abooooo ne çok işin varmış nan yapabilcenmi okaaa işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…