yahu ben kızıma daha isim bulamadım
isimsiz kaldı evladım kaydirigubbakcemile3
kız bakıyom iyileşmişsin de gülisin heee allah sağlık varsin canım:roflol: :roflol: :roflol:
benimde belim dünden beri ağrıyo neden bende dışarı çıkmaya korkim bacım ama şu eminönünde işim var bide beyoğlunda işim var onlarıda halletseydim iyi olurdu bakalım yarın ne olurumcanım pasta istedi :1ninca:
ayy kıyamam... okulda koşturuyodur terliyodur o şimdi :) sen iyi edersin annesi onu kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin krispim... napalım can sıkıntısı....
vallaha yatmaktan totişim büyücek yaa....mafoldumben
aa tam da kenya görünmedi bugün dicektim... hoşgeldin canımm ...şekercik de yok meydanda....
kaydirigubbakcemile3 haydi ileriiiii
napıyon krispim yaa aldınız arabayı ehliyetin varmı kullanır mısın araba sende
etrafimdaki bircok kisi katil dedi kac kez. ama dedigin gibi yolarim ben onlari. hatta ogrencilerim hocam siz katilsaniz reyting patlamasi olur demisti.:roflol: o kadar cadiyim yani.kötükedihüso
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: benıde götür bacım ben ıyı yolarıımm :dance: :dance:
vereliniortak kaydirigubbakcemile5
Zerencim seğretme canım yaa hepsi yalancı güzele çirkin demede profesyonel insanlar ilk böyle alışveriş edişleri komik yorumlarla seğrediyordum amanin sonrasında kavgalar gürültüler yalanlar dolanlar boşverdim seğretmeyiakannehir
katilanlarin hepsinin amaci bi sekilde kendini gostermek zaten.
kızlar yaa benim her yemekten sonra midem bulanıyo mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben niye ki ??
uyku setimiz geldi bugünnnnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan siz yorganı makinede mi yıkadınız ...kuruyo mu ??? yarın atim de yıkansın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
heee sen hastayken biz araba işini hallettik ama o dediğim arabalardan değil bacım başka bişey aldık allah razı olsun canım inşallah kazasız belasız kullanırızkrispiiiiiiiii nan aldınızmı arabayı
abooo benim hiç bişeyden haberim yok
hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
zemuszemus
kıs çıtırtı araba mı aldınız...güle güle kullanın.... :lepi: atarsın kızları arkaya ooohhhh gez babam gez zemuszemus
kız bakıyom iyileşmişsin de gülisin heee allah sağlık varsin canım
benimde belim dünden beri ağrıyo neden bende dışarı çıkmaya korkim bacım ama şu eminönünde işim var bide beyoğlunda işim var onlarıda halletseydim iyi olurdu bakalım yarın ne olurum
aldık canım kociş şu an yolda getiriyo henüz gelmedi benim ehliyet yok şoförlükte yok ama düşünüyorum bebm büyüyünce inşallah alıcam canım hem o zamana kadarda istanbuluın yollarını az buçuk öğrenirim
tıka basa yeme canım ben çok midem dolunca bulanıo
at makinaya yıkansın ama çok yüksek devirde sıktırma
benimde belim dünden beri ağrıyo neden bende dışarı çıkmaya korkim bacım ama şu eminönünde işim var bide beyoğlunda işim var onlarıda halletseydim iyi olurdu bakalım yarın ne olurum
eşim elif dedi ama düşünüyorumson zamanlarda kulagıma cok hos gelen bi isim var söylenirken cok hos AYŞESU :)
ELİF
BENAN
NİL
NAZ
hemencik aklıma gelenlerrrr opuyorumnanaktan
kız bakıyom iyileşmişsin de gülisin heee allah sağlık varsin canım
kızlar yaa benim her yemekten sonra midem bulanıyo mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben niye ki ??
uyku setimiz geldi bugünnnnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan siz yorganı makinede mi yıkadınız ...kuruyo mu ??? yarın atim de yıkansın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben rahatsız oluyorum ama midem bulanmıyo valla
ben yıkamadım yıkamıcamda uyku setini
cersu nasıl oldun kız... geçen de sorduk cevap yazmadın yada ben görmedim...
sen niye yıkamıyosun gıııı uyku setini... tertemiz mis gbin olur yıkayınca
ben rahatsız oluyorum ama midem bulanmıyo valla
ben yıkamadım yıkamıcamda uyku setini
sağol kuşum teşekkür ederim
hangi kızları atam arabaya onu anlamadım nan
cersu nasıl oldun kız... geçen de sorduk cevap yazmadın yada ben görmedim...
canım bende de mevcut aynı durum... biraz az yemekte fayda var.. mide tam dolu olunca daha kötü oluyo sanki...ama az kaldı bebişler aşağı inince rahatlıycaz galiba...
bu arada 67 lik uyku seti mi gelenler... kalitesi nasıl canım... olmazsa bizde ordan alalım çok irin modeller vardı çünkü
uniqe canım yıka gitsin yaaa kurur işte yumuşatcıyı bol koy mis koksun
Görüşürüz asebam opuyorumnanaktan
Bende çıkıyorum canlarım oğluşum geldi ama hiç mi hiç tadı yok nedense ateşini ölçtüm 38 derece ama bir yerim ağrımıyor acımıyor diyor üşütüyorlar bu havada..Hepinizi çok öperim a.s.
ayyy canımmm nice yıllara... bu sene tam abi oluyobenim de abimle aramda 7 yaş var...t:teytey:m doğum günü resimlerinde ondan önce pastasını üflemeye uğraşıyorum :roflol::roflol::roflol:
hep beraber gidip talan edek adamlarıkötükedihüso... oturup yemekleri de bi güzel yer döneriz:roflol::roflol:
hade güle güle canımben yemekteyim kızlarr optum sizi sonra bebiş sevmeye gitcez bakalım
gelince girerim inş. byby
yaa saat 5 de yedim hala karnım taş gibi((
ayy cersum şimdi mi yıkasam acaba opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
biliyosun ben de aynı durumdayım...eminönü diye sayıklamaya başlıcam yakında...havuzluhandan bi alt açma minderi almıştım onu beğenmedim değiştiricem çok da zaman geçti alırlar inş... tulum gibi olan battaniyelerden alıcam...penye battaniye alıcam...bi kaç nevresim takımı ...göğüs kremi...gecelik...terlik....bi de küçücük bi masam var ona yere kadar fırfırlı örtü diktiricem anneme alt açma masası gibi kullanıcam...karyolanın altına fırfırlı örtü yaptırıcam... bi battaniye örmüştüm ona süs bakıcam... emzirme atleti alıcam....abooowwww ne çok işim varmışşş... kaydirigubbakcemile
ayy 10 katın üstüme ineceğini bilsem gene gitmem onun yanına :roflol::roflol::roflol:
hade güle güle canım
abooooo ne çok işin varmış nan yapabilcenmi okaaa işi
alemsin ya.:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?