ay yok daa neler bişi olmasss hem üstüne yatsan canın acırdı kuzum korkma artık yerleri daraldı kımıldıyamıyo kuzularımız.bende hiç uyuyamadım bu gece kızlar bide daha kötüsü o uyku sersemi halimle bebişimin üstündemi debelendim acaba diye korkuyorum simdik
Kızlar son ayda bebek hareketleri kaç tane olmalı biliyormusunuz??
he öle fallaaa sabah zor kalkiim yaaagünaydın cnm falla ben de eeeelee bi uyuyom ki horul horull akşam saat 9 da yattım sabah zor kalktım gııııııııııı
günaydın ne hazırladın gıııııııııııı ayy benim canım kafaltıda bişi istio emmeee dimem yerimseniben
en az 10 diyolar. 10 dan az olursa dr gidin diyola.
arkadaşlar son günlerde çok ciddi problem yaşıyorum ve ne yapacağımıda bilemiyorum kimseylede paylaşamıyorum o kadar kötüyüm moralim o kadar bozuk ki anlatamam hani son 4 - 5 gündür tansiyonum sürekli yüksek diyorum ya birazda bu yüzden biliyorum.size yazmayı isterim birileri ile paylaşmaya o kadar ihtiyacım varki.ama neresinden nasıl başlanırsa doğru anlatılır tam anlamı ile ifade edilebilir bilmiyorum.ama bebğiminde etkilenebileceğini düşünüp çok korkuyorum.allahım onu bana sağlıkla kucağıma versin inşallah ....................
10 ama kac saatte 10? bütün gün mü 10 yoksa 1 saattemi 10?
arkadaşlar son günlerde çok ciddi problem yaşıyorum ve ne yapacağımıda bilemiyorum kimseylede paylaşamıyorum o kadar kötüyüm moralim o kadar bozuk ki anlatamam hani son 4 - 5 gündür tansiyonum sürekli yüksek diyorum ya birazda bu yüzden biliyorum.size yazmayı isterim birileri ile paylaşmaya o kadar ihtiyacım varki.ama neresinden nasıl başlanırsa doğru anlatılır tam anlamı ile ifade edilebilir bilmiyorum.ama bebğiminde etkilenebileceğini düşünüp çok korkuyorum.allahım onu bana sağlıkla kucağıma versin inşallah ....................
günaydın nan kasım kasım kasılan kasım analarıı laelaelaelaelae
ne ediyinizzzz bakem sositososito
bugün çok enerjikimm hihoyyyt
kendimii ev işlerine vercem bugün
boncukx, ebisce, esrafaz, gurbetyaren, Kartanesi+, kenyaa+, larem35, Larentina, mart09, sgumus
sizede günaydııınnnn a.s.
günaydın nan kasım kasım kasılan kasım analarıı laelaelaelaelae
ne ediyinizzzz bakem buyrunnnnnnnnn
bugün çok enerjikimm hihoyyyt
kendimii ev işlerine vercem bugün
boncukx, ebisce, esrafaz, gurbetyaren, Kartanesi+, kenyaa+, larem35, Larentina, mart09, sgumus
sizede günaydııınnnn a.s.
o zaman o veledi anasına yolla anası baksınben iki senelik evliyim belki daha öncede söylemiştim ama sanırım kimse hatırlamıyordur.eşimin ilk evliliğinden olan çocuğa ben bakıyorum ve şu an çok ciddi sorunlar yaşıyoruz tamamen annesinin etkisiyle tamamen beyni yıkanıyo üzerime salınıyo zaten kadın hamile olduğumu duyunca iyice sıyımış şimdi çocuğu kullanıyo nasıl davranacağımı bilmiyoumçve hayatımda hiç böyle nankörlük görmedim yaşamadım daha önce hala şokdayım son bir haftadır bana yaşatılanlara inanamıyorum...insanlarda gerçekten vefa duygusu hiç kalmamış çocuğuda büyüğüde aynı ona hakkımı helal etmiyorum.
günaydın opuyorumnanaktan
enerjiksin diye kendini yorma
öle mi diyinizzz akannehirBak öyle cok enerjikim filan deme kendine nazar etme, hemide geçenlerde burada mı bilmiyorum bir yerde okudum, doğurmadan hemen önce enerji seviyesinde yükselme oluyomus, o enerjiyi temizliğe filan degilde bebeği doğurma işine ayırmak lazımmıs aslında:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?