2009 Kasm Anneleri

bende hiç uyuyamadım bu gece kızlar bide daha kötüsü o uyku sersemi halimle bebişimin üstündemi debelendim acaba diye korkuyorum simdik
ay yok daa neler bişi olmasss hem üstüne yatsan canın acırdı kuzum korkma artık yerleri daraldı kımıldıyamıyo kuzularımız.

arkadaşlar son günlerde çok ciddi problem yaşıyorum ve ne yapacağımıda bilemiyorum kimseylede paylaşamıyorum o kadar kötüyüm moralim o kadar bozuk ki anlatamam hani son 4 - 5 gündür tansiyonum sürekli yüksek diyorum ya birazda bu yüzden biliyorum.size yazmayı isterim birileri ile paylaşmaya o kadar ihtiyacım varki.ama neresinden nasıl başlanırsa doğru anlatılır tam anlamı ile ifade edilebilir bilmiyorum.ama bebğiminde etkilenebileceğini düşünüp çok korkuyorum.allahım onu bana sağlıkla kucağıma versin inşallah ....................

he öle fallaaa sabah zor kalkiim yaaa
dolmuşla gelem dedim onu da yolda polis durdurmasınmııı
iki saat de onu bekledikk
Kızlar son ayda bebek hareketleri kaç tane olmalı biliyormusunuz??

azalır yazıyodu biyerlerdee
yeri daralıyomuş ya

Moralini bozma canım ne oldu seni bu kadar üzen?

günaydın nan kasım kasım kasılan kasım analarıı laelaelaelaelae
ne ediyinizzzz bakem sositososito
bugün çok enerjikimm hihoyyyt
kendimii ev işlerine vercem bugün

boncukx, ebisce, esrafaz, gurbetyaren, Kartanesi+, kenyaa+, larem35, Larentina, mart09, sgumus
sizede günaydııınnnn a.s.

canım anlat işte biz seni dinleriiz içini dökmen gerekir rahatlarsın belki dee

ben iki senelik evliyim belki daha öncede söylemiştim ama sanırım kimse hatırlamıyordur.eşimin ilk evliliğinden olan çocuğa ben bakıyorum ve şu an çok ciddi sorunlar yaşıyoruz tamamen annesinin etkisiyle tamamen beyni yıkanıyo üzerime salınıyo zaten kadın hamile olduğumu duyunca iyice sıyımış şimdi çocuğu kullanıyo nasıl davranacağımı bilmiyoumçve hayatımda hiç böyle nankörlük görmedim yaşamadım daha önce hala şokdayım son bir haftadır bana yaşatılanlara inanamıyorum...insanlarda gerçekten vefa duygusu hiç kalmamış çocuğuda büyüğüde aynı ona hakkımı helal etmiyorum.

günaydın opuyorumnanaktan
enerjiksin diye kendini yorma

Bak öyle cok enerjikim filan deme kendine nazar etme, hemide geçenlerde burada mı bilmiyorum bir yerde okudum, doğurmadan hemen önce enerji seviyesinde yükselme oluyomus, o enerjiyi temizliğe filan degilde bebeği doğurma işine ayırmak lazımmıs aslında:bbo:

o zaman o veledi anasına yolla anası baksın zaten bebek olunca bide o sıpayla mı uğraşıcan babası görmüyo muu yaptıklarını. hem canım bişey diyim mii bebek doğunca bebeğide kıskanıp daha çekilmez bi hal alabilir allah korusun bebeğini hırpalayabilir
günaydın opuyorumnanaktan
enerjiksin diye kendini yorma

öle mi diyinizzz akannehir

günaydın millettttttttttt
ayy berbat bi gecenin ardından miraba kader arkedeşlerimm :bbo:
anam bütün gece bu karın daş gibiydi kasıklarımdaki o irenç ağrı beni delirtti heeççç geçmedi sanırsam bu idrar yolu enfeksiyonundan dolayı oliiiii mafoldumben

iki senedir ben sadece ilk evlendiğim bir hafta yanlız kaldık eşimle onun haricinde hep beraber olduk hiç gıkım çıkmadı bu güne kadar.annesi sadece cuma günü alıp cumartesi sabah gelirdi.ondada çoğunda gezmede olur bu hafta alamayacağım der tıpkı bugün estetik yaptırmak için istanbula gidip almadığı gibi.kaç kez son anda programımızın bozulduğu oldu onun yüzünden yinede hep kocamı çok sevdiğim için onun hatırı için hiç sesim çıkmadı kızdıysamda belli etmedim.evlendikden bir yıl sonra anne demek istedi olur dedim memnun oldum.yazın yarısı bizde yarısı annesinde kaldı bu yaz.okullar açılınca geri dönen çocuk o kadar farklı döndüki anlatamam.bu arada da annesinde yok yok. ne annelik ne merhamet anne olmak sadece doğurmakmı ya isyan ediyorum artık.çocuk annesin de de yaşamak istiyor farkındayım.buraya gelmeden önce söylemiş annesi çok açık ben sana zaman ayıramam bakamam demiş kendi ağızıyla ama buna rağmen öyle bir savunma sahiplenme varki anlatamam.bu anlattıklarım sadece üstün körü.eşim bile hayretler içerisinde..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…