aslında sonra mı yıkasam yavruş yatana kadar gene tozlanır yaa CADIARZU
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: aboowww kız ben senin oğlanı kız yaptım haa sırnaşık şeysırnaşık şey anam kız mı olucak yoksa.... :teytey:
yaa zerencim zaten çok yiyemiyorum ki... özellikle kahvaltıdan sonra çok fena oluyorum... mide bulantısıyla başladık öyle bitiricez heralde...
evt canım bak şunu aldım...
yaa o zaman da demiştim ben daha uyku setlerine hiç bakmadım...belim de geçmeyince panik oldum illa bişey alayım istedim...netten baktıklarımın içinde de en çok bunu beğendim... bi de zaten başka yorgan alıcam yani yorganı ince mi kalın mı çok dert diil ... ayrıca bunu karyolasına sericem e zaten bilmem kaç ay park yatakta bizim odada yatıcak...biraz süs gibi oldu yani... o yüzden fazla umursamadım sadece göze hoş görünüp görünmediğiyle ilgilendim... şimdi dışarı çıkabilirsem cumt. falan bakarım söylerim sana...kumaşı sertse falan....
ok zemuszemuszemuszemuszemuszemus
görmedim kız ay çok şükür iyileştim
ben ölürüm falan diodum hatta eşime vasiyetim vardı
kızımı anneme ver demiştim vallaha ne senaryolar yazmıştım
annem geldi bakıo bana canım yaa
aslında sonra mı yıkasam yavruş yatana kadar gene tozlanır yaa CADIARZU
yaa zerencim zaten çok yiyemiyorum ki... özellikle kahvaltıdan sonra çok fena oluyorum... mide bulantısıyla başladık öyle bitiricez heralde...
ayyy ne biliyim krispim yaaa ....şu belim doğrulsa neler yaparım da mafoldumben
:lepi::lepi::lepi:
günaydın kızlarrr
agrıdan ve kasınmaktan sabaha kadar uyuyamadım :bbo:
ayy bu uykusuzluklarla nasıl enerji toplicaz biz yaa
yorgun hissediyorm kendimi
bas parmagımı kıpırdatamıyorum sanki kırılmıs gibi
doktora gidicem oglende bakalım ne diyecek
basından sagmaz umarım
:lepi: :lepi: :lepi: şimdi annadııımm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3hmmm şöyle anlatayım efenim size laelaelaelaelae
Şimdi Kartanem seni aldım 70 ekranlık bir tv kutusunun içine koydumhadi bakalım buyur azıcık kıpırdasannn kutuyu deleceksin gibi hadi ayağını uzatacaksın birşeyleri iktirmen gerekliiii eeeeeeeee olmuşsun kocaman kafan bir yerdeee ayakların biryerde kaplıyorsun koca kutuyu yerimm darrrrrrrr yerim darrr diye bağırmazmısın ben güzelim kafamçokkarıştı
:roflol: :roflol::roflol:etrafimdaki bircok kisi katil dedi kac kez. ama dedigin gibi yolarim ben onlari. hatta ogrencilerim hocam siz katilsaniz reyting patlamasi olur demisti.:roflol: o kadar cadiyim yani.kötükedihüso
kaynanana gideydin de iki lafın belini kıraydınız unimm o kaa sıkıldıysan :roflol: :roflol: :roflol:ayy 10 katın üstüme ineceğini bilsem gene gitmem onun yanına :roflol::roflol::roflol:
ayy hiç sorma dilmuhum yaa ben de belim yüzümden kapandım eve ...artık aklımı kaçırıcam... bi dr.a gittim geldim o da arabadan in dr.a görün geri gel...12 gündür şiştim evdeeee senağlama
abooo böğün kafaltı sırası sende mi gııgünaydın kasım yamukları :roflol::roflol::roflol:
anaaam bende erken hortlamak zorunda kaldım arkadaslar geliyo ya bugün kahvalti hazırladım gebriim nan gece 2 de hala uyuyamadımdı,bi ara gene sancım olduu,nasıl midem bulandı annatamam :sinifsinif::sinifsinif: bu son ay geçermi nann :sinifsinif:
bende hiç uyuyamadım bu gece kızlar bide daha kötüsü o uyku sersemi halimle bebişimin üstündemi debelendim acaba diye korkuyorum simdik
günaydın cnm falla ben de eeeelee bi uyuyom ki horul horull akşam saat 9 da yattım sabah zor kalktım gıııııııııııgünaydın millettt
kıyamam kimse uyuyamamışmı yaaa
falla ben eele bi uyuyomkiii maç başlayınca sızdım kaldım gene koltuk başında
günaydın ne hazırladın gıııııııııııı ayy benim canım kafaltıda bişi istio emmeee dimem yerimsenibengünaydın kasım yamukları :roflol::roflol::roflol:
anaaam bende erken hortlamak zorunda kaldım arkadaslar geliyo ya bugün kahvalti hazırladım gebriim nan gece 2 de hala uyuyamadımdı,bi ara gene sancım olduu,nasıl midem bulandı annatamam :sinifsinif::sinifsinif: bu son ay geçermi nann :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?