neyse ya sizide buğdum sabah sabah sıktım.kusura bakmayın ne yapacağımı bilemedim kiminle paylaşacağımı bilemedim.anneme anlatmayı onunla konuşmayı çok isterdim ama oda etkilenir ister istemez tepki verbilir üzülür biliyorum onada anlatamıyorum bu yüzden sizinle paylaşmak istedim. teşekkürler beni dinlediğiniz için.............hepinizi öpüyorum arkadaşlar.....
canim cok gecmis olsun. bir daha tekrarlamasin, kuzular hastalanmasin insallah.a.s.
geceleri ayni sorun bende de var. aksama kadar kus gibiyim geceleri ise sanki tonlarca yuk var uzerimde. demek ki normal. bizde ne kadar unutkaniz, oglanlardan hicbisi hatirlamiyoruz.kaydirigubbakcemile3
bencede deniyorlardır
daha zamanım varmıs benim tam zamanını nasıl söylesin kaydirigubbakcemile3
ama zorlandım yaparken az kalmıs dedi
bakalım tutacakmı soyledigi
bu arada 36+5 de dogum yapmıs dedim ya bebişi erkek yani erkek bebişler gec gelir diyede bişi yok :)
Günaydın wannam a.s. a.s.
Canım Doğada yeminle hiç hiç birşey yaşamadım ben bu son ayda butikte hazırlık yapıyordum bayram önü çalışıyordum gece yarısına kadar yemekti vs uğraşıyordum..Herkez onu diyor şimdi bana ama kız yükü tuz yükü derlermiş cidden doğru sanırım:ecrin_bebek:
Yanımda şimdi teyzesi bugün dinlensin kalktımı yoruluyor o yüzden okulada göndermiyorum öğleden sonrasına iyice toparlar nasipse opuyorumnanaktan
Hoşgeldiniz yeni gelen fıstıklar a.s. a.s.
Ya kenyaacım banada dediler o yöntemi ben direk oturup anında atabiliyorum hatta geçen hafta yaptılar bebek dönmediği için sanırım bende sorun olmuyor kafamçokkarıştı
canim, yazdiklarina soyle bi goz attim sanirim esinin ilk esinden olan cocugu. zor bir durum ama su an oncelik bebeginin. bu arada esinede cok is dusuyo, ogluyla ciddi ciddi konusmali, belki baba-ogul daha cok vakit gecirmeli ki oda kendini dislanmis hissetmesin. Allah yardimcin olsun.a.s.
dur bende yapip geleyim. aman ayin 13'unde gidene kadar dayansinda. hemen geliyorum.
nazlıcım cok gecmiş olsun
ayy ben zar zor attım ayagımı valla dogrumu acaba :uhm:
Sağol cnm benim opuyorumnanaktan
olabilir doğruluk payı vardır canım yaa sonuçta sona varınca bebek kafası aşağıya iniyor bu demekki zaten bacak bacak üstüne atmak çok zor birde kanala girişi düşünürsek mantıklı..Bak bendede inmiyor rahatça atabiliyorum bacak bacak üstüne kaydirigubbakcemile3
Günaydın wannam a.s. a.s.
Canım Doğada yeminle hiç hiç birşey yaşamadım ben bu son ayda butikte hazırlık yapıyordum bayram önü çalışıyordum gece yarısına kadar yemekti vs uğraşıyordum..Herkez onu diyor şimdi bana ama kız yükü tuz yükü derlermiş cidden doğru sanırım:ecrin_bebek:
Yanımda şimdi teyzesi bugün dinlensin kalktımı yoruluyor o yüzden okulada göndermiyorum öğleden sonrasına iyice toparlar nasipse opuyorumnanaktan
:roflol: :roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol: ayyy kesinnnn muro yapmış gitmiştir ama gitmese ii mişş edoş şimdi kendi yerken yorulur mazallahhhhhhhhhh durup yedireydi ya gıı :roflol::roflol:
hee biz çıtırık dimi nan yanlız accuk kemiklerimiz iri laelaelaelaelaeo zaman en yamugumu deseydın nan :roflol: :roflol:
kızım hepımız dökülüyok çaktırma moral olsun die dedım nan bız kk nın en çıtır annelerıyızz delikafadulden delikafadulden
yok yok sende bu aralar bana karşı bi haller warr :dilcikar:yoh nan ne pas vermiiimm
elim ayam tutmii gıı son enerjimi size yazmak için kullanıyom fallaa :roflol::roflol:
hem eminönü beni o kaa hırpalamadı zira şeker sepeti aynı fiyatmış gıı :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:çekemiik hacıı napakkk bu kaa adaletsiz bi dunya olabülüü mü nan kimine muro kimine ariff ve versiyonlarııı allahtan reva mı nan :roflol::roflol::roflol:
bana nazar boncuğumu hediye ettin sennn :kedi: opuyorumnanaktanCanımm Sağol Tuğbam a.s. a.s. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Dayanacağızcnm dediğin gibi zaten kaldı 20 günmü ne o arada dinlenmek lazım sanırım oda bu ara bana nasip olmadı neyseki Doğayı toparladım bugünde kendim dinlenirim geceleride yatmak başka çare yok kanımca yerimseniben
kız o şuursuz kasılıyodurda farkında değeldir hee :roflol:sen daha kasılmiinn bile kızım 41 de anca doğurursun sen haa ben diyem sağaaaaaaaa delikafadulden
hepimiz öleyiz be canımm :sinifsinif:günaydın kızlar nasılsınız. ben yine işe geldim nasıl belim ağrıyo anlatamam ya çok fena akşamda uyuyamadım doğru düzgün gözümden uyku akıyo uyumak istiyorum ben yaaaaaaaaaaa
günaydınngünaydın kızlar
günaydııınnnngunaydin.a.s.
neyse ya sizide buğdum sabah sabah sıktım.kusura bakmayın ne yapacağımı bilemedim kiminle paylaşacağımı bilemedim.anneme anlatmayı onunla konuşmayı çok isterdim ama oda etkilenir ister istemez tepki verbilir üzülür biliyorum onada anlatamıyorum bu yüzden sizinle paylaşmak istedim. teşekkürler beni dinlediğiniz için.............hepinizi öpüyorum arkadaşlar.....
o zaman sezeryan olur gıısen daha kasılmiinn bile kızım 41 de anca doğurursun sen haa ben diyem sağaaaaaaaa delikafadulden
ben sevkle gidiim ya sevke yazdı 32 haftalık gebe doğum istirahati uygundur deyu onu verdim işyerine.
ssk da hastane evrak hazırlii iş göremez raporu deyu sanırsam
normalde ne kaa var ayrılmana çok zorlanmıosan git bence sonrasında çok zor olcak bebekinden ayrılmak yaa :sinifsinif: 1 gün bile kar dersin eminimmm
dene bakalım
ayy az kalmıs seninde azcık daha dayansın naz bebek :)
benimki donmus bası asagıdaymıs 30 haftadan beri
Allah hayırlısı ile zamanında almayı nasip etsin bebişleri kucagımıza
attim bende cok zorlanmadan ama insan atayim derken dogurur be.:roflol:
Nazlıcım, oğlusuna geçmiş olsun canım...
attim bende cok zorlanmadan ama insan atayim derken dogurur be.:roflol:
dogru soyluyorsun, bende Kaan'da dogumdan bir gun once magaza magaza dolasiyordum.kaydirigubbakcemile3 sanki dunyanin her isini yapabilecek gibiydim. simdi parmagimi oynatasim yok, belkide baslarda tehlike falan atlattim, epey yattim ya ondandir.
aman gondeme bugun kuzuyu okula. yatsin iyice dinlensin.opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Evet canımm Allaha emanet opuyorumnanaktan:roflol: :roflol: :roflol:
hee biz çıtırık dimi nan yanlız accuk kemiklerimiz iri laelaelaelaelae
yok yok sende bu aralar bana karşı bi haller warr :dilcikar:
:roflol: :roflol: :roflol:
adaletin bu mu dünyaaaaa :içelim:
bana nazar boncuğumu hediye ettin sennn :kedi: opuyorumnanaktan
kız o şuursuz kasılıyodurda farkında değeldir hee :roflol:
hepimiz öleyiz be canımm :sinifsinif:
günaydınn
günaydııınnnn
olur mu canım benimm :teselli: biz niye burdayız ki birbirimizee her konuda destek olmak içinn:teselli: hep gırgır hep şamata yapcak halimiz yok yaaa opuyorumnanaktan
Dinleniyor canım biryandan keyfi yerine gelmeye başladı ya kıpır kıpır duramıyor biryandan anne şöyle böyle dibinde bıdı bıdı konuşuyor aman iyi oılsunda konuşsun o zira biliyorsun çok zor çocuk hastalıkları :sinifsinif:
bilmem mi, belli bir yasa kadar neler cektik. beni en cok dusunduren konu.:sinifsinif:
Aynen canım Allaha emanet başlıycaz sıfırdan bu konuda tecrübelerimizde var hayırlısıyla büyütürüz canım ya doktorlarımızda olacak ben buldum çok methedilen birini ama gidip konuşmadım henüz yanımda sağlık ocağımızdaki doktorumuzda hemşirelerimizde çok iyi inşallah sorunsuz geçiririz :Saruboceq:
Ben pcyi açık bırakıyorum birazcık uzanıyorum canım sanırım yorgunluktan oluyor bu hafif yoklamalar takipteyimmmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?