2009 Kasm Anneleri

bizler burda sıkıntılarımızıda paylaşıyoz biz dinleriz seni

Günaydın wannam a.s. a.s.

Canım Doğada yeminle hiç hiç birşey yaşamadım ben bu son ayda butikte hazırlık yapıyordum bayram önü çalışıyordum gece yarısına kadar yemekti vs uğraşıyordum..Herkez onu diyor şimdi bana ama kız yükü tuz yükü derlermiş cidden doğru sanırım:ecrin_bebek:

Yanımda şimdi teyzesi bugün dinlensin kalktımı yoruluyor o yüzden okulada göndermiyorum öğleden sonrasına iyice toparlar nasipse opuyorumnanaktan

Hoşgeldiniz yeni gelen fıstıklar a.s. a.s.

Ya kenyaacım banada dediler o yöntemi ben direk oturup anında atabiliyorum hatta geçen hafta yaptılar bebek dönmediği için sanırım bende sorun olmuyor kafamçokkarıştı

dur bende yapip geleyim. aman ayin 13'unde gidene kadar dayansinda. hemen geliyorum.

nazlıcım cok gecmiş olsun
ayy ben zar zor attım ayagımı valla dogrumu acaba :uhm:

bencede babsı onunla vakit geçirsin çocuk neden zevk alıyorsa onun ypmaya çalışsın mesela alış verişe götürsün onun kendi kıyafetini kendi beğenmesini sağlasın yemeğe götürsün onunda değerli olduğunu onu sevdiğini anlatmaya çalışsın

nazlıcım cok gecmiş olsun
ayy ben zar zor attım ayagımı valla dogrumu acaba :uhm:

Sağol cnm benim opuyorumnanaktan

olabilir doğruluk payı vardır canım yaa sonuçta sona varınca bebek kafası aşağıya iniyor bu demekki zaten bacak bacak üstüne atmak çok zor birde kanala girişi düşünürsek mantıklı..Bak bendede inmiyor rahatça atabiliyorum bacak bacak üstüne kaydirigubbakcemile3

benimki donmus bası asagıdaymıs 30 haftadan beri
Allah hayırlısı ile zamanında almayı nasip etsin bebişleri kucagımıza

dogru soyluyorsun, bende Kaan'da dogumdan bir gun once magaza magaza dolasiyordum.kaydirigubbakcemile3 sanki dunyanin her isini yapabilecek gibiydim. simdi parmagimi oynatasim yok, belkide baslarda tehlike falan atlattim, epey yattim ya ondandir.

aman gondeme bugun kuzuyu okula. yatsin iyice dinlensin.opuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol: ayyy kesinnnn muro yapmış gitmiştir ama gitmese ii mişş edoş şimdi kendi yerken yorulur mazallahhhhhhhhhh durup yedireydi ya gıı :roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
o zaman en yamugumu deseydın nan :roflol: :roflol:
kızım hepımız dökülüyok çaktırma moral olsun die dedım nan bız kk nın en çıtır annelerıyızz delikafadulden delikafadulden
hee biz çıtırık dimi nan yanlız accuk kemiklerimiz iri laelaelaelaelae
yoh nan ne pas vermiiimm
elim ayam tutmii gıı son enerjimi size yazmak için kullanıyom fallaa :roflol::roflol:
hem eminönü beni o kaa hırpalamadı zira şeker sepeti aynı fiyatmış gıı :roflol: :roflol:
yok yok sende bu aralar bana karşı bi haller warr :dilcikar:
çekemiik hacıı napakkk bu kaa adaletsiz bi dunya olabülüü mü nan kimine muro kimine ariff ve versiyonlarııı allahtan reva mı nan :roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
adaletin bu mu dünyaaaaa :içelim:
bana nazar boncuğumu hediye ettin sennn :kedi: opuyorumnanaktan
sen daha kasılmiinn bile kızım 41 de anca doğurursun sen haa ben diyem sağaaaaaaaa delikafadulden
kız o şuursuz kasılıyodurda farkında değeldir hee :roflol:
günaydın kızlar nasılsınız. ben yine işe geldim nasıl belim ağrıyo anlatamam ya çok fena akşamda uyuyamadım doğru düzgün gözümden uyku akıyo uyumak istiyorum ben yaaaaaaaaaaa
hepimiz öleyiz be canımm :sinifsinif:
günaydın kızlar
günaydınn
günaydııınnnn

olur mu canım benimm :teselli: biz niye burdayız ki birbirimizee her konuda destek olmak içinn:teselli: hep gırgır hep şamata yapcak halimiz yok yaaa opuyorumnanaktan

sen daha kasılmiinn bile kızım 41 de anca doğurursun sen haa ben diyem sağaaaaaaaa delikafadulden
o zaman sezeryan olur gıı
aşaa tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hhee :roflol: :roflol:

çok yok kız işte haftaya d açalışcam bi de sonraki hafta perşe kaa çalışcadım olmadı sonrasında ücretsiz alırım zati du baalımm

benimki donmus bası asagıdaymıs 30 haftadan beri
Allah hayırlısı ile zamanında almayı nasip etsin bebişleri kucagımıza

Aminnn canım aminnnnn :Saruboceq: :Saruboceq:

Boncuğumuz çok üzülmüş Allahım hayırlısı ne ise onu yapmayı nasip etsin birazcık okuyabildim martım la yazışmalarında Allahım hepsinin yardımcısı olsun zor durumlar

Nazlıcım, oğlusuna geçmiş olsun canım...

Sağol canım benimm çok sağol opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

attim bende cok zorlanmadan ama insan atayim derken dogurur be.:roflol:

kaydirigubbakcemile3 Aman diyeyim dikkat et bak kaydirigubbakcemile5

Dinleniyor canım biryandan keyfi yerine gelmeye başladı ya kıpır kıpır duramıyor biryandan anne şöyle böyle dibinde bıdı bıdı konuşuyor aman iyi oılsunda konuşsun o zira biliyorsun çok zor çocuk hastalıkları :sinifsinif:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Evet canımm Allaha emanet opuyorumnanaktan

bilmem mi, belli bir yasa kadar neler cektik. beni en cok dusunduren konu.:sinifsinif:

bilmem mi, belli bir yasa kadar neler cektik. beni en cok dusunduren konu.:sinifsinif:

Aynen canım Allaha emanet başlıycaz sıfırdan bu konuda tecrübelerimizde var hayırlısıyla büyütürüz canım ya doktorlarımızda olacak ben buldum çok methedilen birini ama gidip konuşmadım henüz yanımda sağlık ocağımızdaki doktorumuzda hemşirelerimizde çok iyi inşallah sorunsuz geçiririz :Saruboceq:

Ben pcyi açık bırakıyorum birazcık uzanıyorum canım sanırım yorgunluktan oluyor bu hafif yoklamalar takipteyimmmopuyorumnanaktan

anamm bırakın üstüne atmayı ben daha bacağımı bile kaldıramıyorum kızlar doğururmuyum acep:uhm: ayy allah korusun daha çok erkenn çok eksik var ayrıca benim şuraya yazmaya bile halim yok aylardır anca okuyom sizinkileri nası doğururum ben bu halde:bbo:

abooo, doktoru bile halletmis.akannehir ben basimi nerelere vuram.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…