anamm bırakın üstüne atmayı ben daha bacağımı bile kaldıramıyorum kızlar doğururmuyum acep:uhm: ayy allah korusun daha çok erkenn çok eksik var ayrıca benim şuraya yazmaya bile halim yok aylardır anca okuyom sizinkileri nası doğururum ben bu halde:bbo:
anamm bırakın üstüne atmayı ben daha bacağımı bile kaldıramıyorum kızlar doğururmuyum acep:uhm: ayy allah korusun daha çok erkenn çok eksik var ayrıca benim şuraya yazmaya bile halim yok aylardır anca okuyom sizinkileri nası doğururum ben bu halde:bbo:
biz daha 33.haftadayız wanna daha çok erken ama çok huzursuzum halsizim gece uykularım yok daha şimdiden sancılar kasılmalar napcaz bilmiyorum..mafoldumben
aboo benim şu anki halimden 1 hafta sonra yaane akannehirkızlar aksam arkadasın bebişini gormeye gittik ayy masallah cok dadlı bişidi yaaa
arkadas bana bir test uyguladı dogumun yaklastıgını anlamak içinmiş
bende bir merakla yapmak istedim neyseki zorlada olsa yapabildim :))
yere oturup sırtınızı tamamen duvara vereceksiniz iyice yapısacak sırtınız
sonra bir bacagınızı kırmadan diger bacagınızın ustune atmaya calısacaksınız ki cok zor imkansız gibi bişi :))
ben atabildim sükür
o arkadas 36+5 de dogum yapmıs bunu denediginin 3. gunu dogum yapmıs
aynı sekilde akrabası aksamına dogum yapmıs :))
beeeeeeeen :lepi:ay kızlar devamlı uykum geliyor gözlerimi açamıyom ya dafha yemek yapacam devamlı uyumak isteyen var mı
seferüm seni tubikiiimm :1hug:yok yok sende bu aralar bana karşı bi haller warr :dilcikar:
:roflol: :roflol: :roflol:
adaletin bu mu dünyaaaaa :içelim:
kız o şuursuz kasılıyodurda farkında değeldir hee :roflol:
kasım yamukları haaa :roflol::roflol:
harbi nan herkeş arızanın başkanı oldu çıktı haaaaaaaaa lülülülülülü
ayy kafaltı hazırladın haaa oo niler yaptın nann bende geliom hemide sarı gömleemnennnn :roflol:
anam sen ve kahvaltuu hazırlamak heee gözlerime inanamıyorumm :1shok: :roflol:
bende geleyim mii nan
he gıı tuba hadi gidekkk belki şu geçen gün yemediğimiz şey vardı ya ondan yapmıştırrr cokacimcoook
kız yok o yapmamıştır ölee uğraşamaz oo tembel karuu
ama murat enişte yapıp gittiyse bilmem :roflol:
sofrada zeytin peynir domates varsaa öpte başına koy bacııımmmm kaydirigubbakcemile3
Günaydın Kasım Fıstıkları Ve Fıstık İçleri a.s. a.s. a.s.
Dünden beri oğluşumla uğraşıyorum ateşi sabah düşürebildim az önce kahvaltı ilaçları çok iyi maşallah şimdi opuyorumnanaktan Umarımda daha çıkmaz ateşi zira ben çok yoruldum sabahın körüde telefon delirdim :umursamaz:
Kızlar ya gece oldumu ben berabat oluyorum ne doğru düzgün oturup kalkabiliyorum ne başka birşey sanki bütün enerjim kalıyor orada ama sabahtan akşama kadar güzel gidiyorum o arada yapıyorum herşeyi..Birde gece yarısı hep sancılar bakıyorum yalancı sancı sakinleşiyorum oturunce yatıncva vs geçermiş hemen geçiyor çok şükür ne yapıcaz ki bunlar için yoksa böyle devammı
Ntsde p.tesiye bırakıyorum zira bugün oğlumla ilgilenirim o yüzden gidemiyorum doktora
:roflol::roflol::roflol: ayyy kesinnnn muro yapmış gitmiştir ama gitmese ii mişş edoş şimdi kendi yerken yorulur mazallahhhhhhhhhh durup yedireydi ya gıı :roflol::roflol:
kıskanmayın gaciiyi be sizin kocişleriniz yapmıyoo deyüü lülülülülülü
biz daha 33.haftadayız wanna daha çok erken ama çok huzursuzum halsizim gece uykularım yok daha şimdiden sancılar kasılmalar napcaz bilmiyorum..mafoldumben
heç belli olmıyiii ama :çok üzgünüm:seferüm seni tubikiiimm :1hug:
emme ben kasılmıom taammııııklava:
hee nan beğenemedinmi hazırladımmm :mymeka::mymeka:
gömleğin olmadan gelisen inanmam sen olduğunaaa lülülülülülü
neen inanmın nan :mymeka::mymeka:
gelme nan istemiiiiiimmmm :dilcikar: yok size kahvaltııııı :dilcikar:
ohooo neler yaptımdıı ama size yokk :dilcikar:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
hee gıı çekemiler beniiiiiiiii hihoyyythihoyyyt
ohhhhhhhhhhh :dance::dance: benim arkidişler kahvaltıı yaptı ütü timi iş başındaaaa :dance::dance:
tugbacım valla hergün burdayım görüyosunuzdur takip ediom sizi ama halim yok ki katılıyım melül melül ekrana bakıom:) bi de aranıza çok geç katıldığım için ister istemez dışarda kalıyorum idare edin artık :kedi:
oooh ütücüler gelmiş sonundaaa zemuszemus zemuszemusohhhhhhhhhhh :dance::dance: benim arkidişler kahvaltıı yaptı ütü timi iş başındaaaa :dance::dance:
kız burdaki karıların hepsi kasılıyooo gerçi bazıları farkında değel ama.... kaydirigubbakcemile3
hem burası kasım kasım kasılan kasım anaları topiğii laelaelaelaelae
beni neen öpmiin kııı :asigim:heç belli olmıyiii ama :çok üzgünüm:
gel gıı bi öpem senii Şeniz
eger calismiyor evdeysen bol bol yatip dinlenicen. doktorun ne diyor kontrole gittiginde? acilma falan goruyor mu?
Bebişim kıpırdıyormu kıpırdamıyormu onuda anlayamadım kıpırdamıyor sanırım
ayy cok salak bir yarısma bu benim kocam bir melek kafamçokkarıştı
Kızlar son ayda bebek hareketleri kaç tane olmalı biliyormusunuz??
gel gıı bi öpem senii Şeniz
öpme istemiiiiiiiiiiimm :mymeka::mymeka:
öpmiyim iştee sen beni sefmiyinnn :çok üzgünüm:beni neen öpmiin kııı :asigim:
evdeyim çalışmıoyorum diyorum ya anca yatıom ztn kavun karpuz yata yata kaydirigubbakcemile3 dr bişey demio valla normaldir olur dio..açılmaya da hiç bakmadı ama sizi muayene ediomu ki bizi hala ultrasonda muayene edio:uhm:
hem burası kasım kasım kasılan kasım anaları topiğii laelaelaelaelae
ohhhhhhhhhhh :dance::dance: benim arkidişler kahvaltıı yaptı ütü timi iş başındaaaa :dance::dance:
bi tek namaz kılarken sertleşir kimin olii karnımm oturarak mı kılsam artık dedim dün denedim emme o daa zor gıı yastık koydum kucaama kafamı götüremedim secdeye nası oluyoki bu oturarak kılması kafamçokkarıştı
evdeyim çalışmıoyorum diyorum ya anca yatıom ztn kavun karpuz yata yata kaydirigubbakcemile3 dr bişey demio valla normaldir olur dio..açılmaya da hiç bakmadı ama sizi muayene ediomu ki bizi hala ultrasonda muayene edio:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?