günaydın adamım nolii nan sizee beeleee kasılmalar sancılar sıranızı bekleyin nan :mymeka:günaydın millettttttttttt
ayy berbat bi gecenin ardından miraba kader arkedeşlerimm :bbo:
anam bütün gece bu karın daş gibiydi kasıklarımdaki o irenç ağrı beni delirtti heeççç geçmedi sanırsam bu idrar yolu enfeksiyonundan dolayı oliiiii mafoldumben
ayy ne kadar zor karşındakinin çocuk olması olayı iyice zorlaştırıyor çünkü büyük olsa kestirip atarsın şimdi durum çok daha farklı onu kazanmak gerek yeniden ama nasıl olur hiç bilemiyorummiki senedir ben sadece ilk evlendiğim bir hafta yanlız kaldık eşimle onun haricinde hep beraber olduk hiç gıkım çıkmadı bu güne kadar.annesi sadece cuma günü alıp cumartesi sabah gelirdi.ondada çoğunda gezmede olur bu hafta alamayacağım der tıpkı bugün estetik yaptırmak için istanbula gidip almadığı gibi.kaç kez son anda programımızın bozulduğu oldu onun yüzünden yinede hep kocamı çok sevdiğim için onun hatırı için hiç sesim çıkmadı kızdıysamda belli etmedim.evlendikden bir yıl sonra anne demek istedi olur dedim memnun oldum.yazın yarısı bizde yarısı annesinde kaldı bu yaz.okullar açılınca geri dönen çocuk o kadar farklı döndüki anlatamam.bu arada da annesinde yok yok. ne annelik ne merhamet anne olmak sadece doğurmakmı ya isyan ediyorum artık.çocuk annesin de de yaşamak istiyor farkındayım.buraya gelmeden önce söylemiş annesi çok açık ben sana zaman ayıramam bakamam demiş kendi ağızıyla ama buna rağmen öyle bir savunma sahiplenme varki anlatamam.bu anlattıklarım sadece üstün körü.eşim bile hayretler içerisinde..............
nan ben o zaman işi bırakmiim gıı :roflol: :roflol:günaydın adamımmmmmmmmm
yauww çalışırken ele olii nan bende annamidim bu millet nası uyuyamiyy deyu ben yataklara çarşaflara yapişidimmm :roflol:
günaydın kızlar hepiniz iyisinizdir umarım
ulan bakterinin bile cinsi seni buluyoo heee ne cins karısınn hee :roflol::roflol:
günaydın asebammm opuyorumnanaktangünaydın kızlar hepiniz iyisinizdir umarım
günaydın kk nın en güzel, en sexüü, en bakımlı , en kokoşş, en sevimli ve en çatlak anneleriiiii kaydirigubbakcemile3
Ben kesinlikle o çocuğu annesine yollamayı çözüm olarak görmüyorum bayanlar;
1. öncelikle o kadar sorumsuz bir annenin eline 12 yasındaki bir çocuğu bırakmak doğrumu???
2. anneyle babanın ayrılmasında o çocuğun hiçbir sucu olmadığı kesin
3. bugün o çocuğu annenin yanına yollama durumunda belki simdi degil ama yarın birgün kocaylada sorun yasanabilir, gün gelir adam benim bir çocuğuma bakamadın demez mi???
günaydın kk nın en güzel, en sexüü, en bakımlı , en kokoşş, en sevimli ve en çatlak anneleriiiii kaydirigubbakcemile3
Günaydın Kasım Fıstıkları Ve Fıstık İçleri a.s. a.s. a.s.
Dünden beri oğluşumla uğraşıyorum ateşi sabah düşürebildim az önce kahvaltı ilaçları çok iyi maşallah şimdi opuyorumnanaktan Umarımda daha çıkmaz ateşi zira ben çok yoruldum sabahın körüde telefon delirdim :umursamaz:
Kızlar ya gece oldumu ben berabat oluyorum ne doğru düzgün oturup kalkabiliyorum ne başka birşey sanki bütün enerjim kalıyor orada ama sabahtan akşama kadar güzel gidiyorum o arada yapıyorum herşeyi..Birde gece yarısı hep sancılar bakıyorum yalancı sancı sakinleşiyorum oturunce yatıncva vs geçermiş hemen geçiyor çok şükür ne yapıcaz ki bunlar için yoksa böyle devammı
Ntsde p.tesiye bırakıyorum zira bugün oğlumla ilgilenirim o yüzden gidemiyorum doktora
sen bilirsin için rahat edecekse git tabi nede olsa annenin psikolojisi herşeyden daha önemli senin kafan rahat olsun ki bebeğinde huzurlu olsun:teselli:Teşekkürler canım oynamaya başladı biraz biraz ama ben takıntı yaptım ya hala huzursuzum gitsemmi diye düşünüyorum....
kız yok o yapmamıştır ölee uğraşamaz oo tembel karuu
ama murat enişte yapıp gittiyse bilmem :roflol:
sofrada zeytin peynir domates varsaa öpte başına koy bacııımmmm kaydirigubbakcemile3
canım zaten şu an en büyük korkum o allah korusun çocuk 12
yaşında ve acayip bir hırs sahibi hasis çok korkuyorum bebeğime birşey yaparsa kıyıda köşede diye içim hiç rahat değil.ben daha dün bile veli toplantısına gittim şu halimde.kadın ortalarda yok.ve toplantı kağıdını da odasında ben gördüm öğrendim.aklı sıra bize değil annesine söyleyecekmiş veli toplentısını.benim burada göbeğim çatlıyo performens ödevlerini yaptıırken sürekli nasihat verirken ödevlerini yaptırırken bir satır kitabı okuturken.o ve annesi hariç bi görseniz komşularım ilk okul öğretmeni anneyi daha öanceki yıllardan tanıyan diğer çocukların velileri hep beni takdir ediyor iki senedir o kadar değişti ki bu çocuk diye hep ilgiyle olduğunu söylüyorlar.eşim bile dedi artık kan beynine sıçradı sende bende bu zamana kadar kahvaltı yüz sıcak yemek yüzümü gördün okula kalkıp yolcu eden bi insan oldumu sen bu zamana kadar elif ablana kadar dedi.ütülü bi tane çamaşırmı giydin donuna kadar ütlü giydiriyo bu nankörlüğünün sebebi bumu bunu hakedecejk ne yaptı sana bu kadın dedi adam artık isyan etti yaaaa.....................
buyrun benimmmmmmmm :lepi:günaydın asebammm opuyorumnanaktan
günaydın kasım analarının en yellozu, en çillisi, en mikseri, en çiçkosuu opuyorumnanaktan
sexsüüüüüüüü müüüüüüü kokoş muuuuuuuuu sen hangi topice selam verinn kızım farkındamısınnn herkeş yamulmuş durumda burda bea lülülülülülü
martcım haklısın ama sen olaya masum bi çocuk gözü ile bakıyorsun.bu çocuk ise bana evde yokmuşum burası babasının evi ben hiçmişim gibi davranmaya başladı yani bu bebeğin kıskanılmasından ziyade bana karşı çok ciddi saygısız ve yarış halinde bi tavır alıyor.yani kıskanan insan çocuklaşır bebkleşir bu aksine yaşıtım gibi tavırlar sergilemeye başladı.mesela benim 5 dakika önce şöyle yaparız dediğim birşeyi sanki hiç konuşmamışız gibi babsı ile görüşüp ona yapalımmı diyor birkaç kez sordum bunu neden yapıyorsun diye suçmu diye diklendi.dün akşam aldık karşımıza dedimki çocuğum bak böyle davranmaya devam edersen birbirimize olan sevgimiz tükenecek ve bunun neticesinde iyi şeyler yaşamayız huzurumuz bozulur yani aynı evde yaşayıp hiç konuşmayalım birbirimizi hiç görmüyo gibimi yapalım bu hoşuna gidermi bence yanlış yoldasın dedim benim için farketmez sen bilirsin ben yapabilirim dedi yaaaaaaaaaaaaaaaa.................eşim ve ben birbirimize baktık inanamadık yani........
:roflol::roflol::roflol: ayyy kesinnnn muro yapmış gitmiştir ama gitmese ii mişş edoş şimdi kendi yerken yorulur mazallahhhhhhhhhh durup yedireydi ya gıı :roflol::roflol:
yoh nan ne pas vermiiimmhee gıı daha doğurmamam lazımm :bbo:
kız şuursuzz nen pas vermiyin nan
yoksam hala eminönü şokunda mısın :roflol:
hee gıı biz 40da doğurak bunnar nederse etsin hihoyyyt hihoyyytadamımmm falla bende 40.haftada doğurmak istiiimmmm yoksaaaaaa iznim yanacuk nannnnnnn delikafadulden
canım yaaa kıskançlıktan kaynaklanıyoo bu hareketlerin hepsi bak mrt ne güzel yazmış aynı anne babadan olanlar bile kıskançlık yapıyoo da bu çocuk sorunlu ve anneden senin kadar ilgi görmemiş senin bebişin böle bi annesi olacağını düşününce hazmedemiyoo seni ne kadar benimsemişki anne demiş şimdi başkası gelecek ve sana anne diyecek hemde senin öz yavrun senin içinde çok zor şu durumda onunla uğraşmak ama ne yapacaksın idare etmelisin ve bebekle çocuğu tek başına uzun süre bırakma bıraksan bile çaktırmadan arada kontrol et Allah korusun bebişine bişey yapmaya çalışabilir nihayetinde o da çocuk bugünlerde biraz çıkdolaş kafanı dağıt canımm gidecek birileri varsa git açılırsın farklı ortamlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?