2009 Kasm Anneleri

günaydın adamım nolii nan sizee beeleee kasılmalar sancılar sıranızı bekleyin nan :mymeka:
ayy ne kadar zor karşındakinin çocuk olması olayı iyice zorlaştırıyor çünkü büyük olsa kestirip atarsın şimdi durum çok daha farklı onu kazanmak gerek yeniden ama nasıl olur hiç bilemiyorumm
günaydın adamımmmmmmmmm
yauww çalışırken ele olii nan bende annamidim bu millet nası uyuyamiyy deyu ben yataklara çarşaflara yapişidimmm :roflol:
nan ben o zaman işi bırakmiim gıı :roflol: :roflol:
doğurana kaaa uyurum işte geceleri

günaydın kızlar hepiniz iyisinizdir umarım

günaydın datlum şu ara kafaltı sonrası sendromum var onun dışında iiim

Ben kesinlikle o çocuğu annesine yollamayı çözüm olarak görmüyorum bayanlar;
1. öncelikle o kadar sorumsuz bir annenin eline 12 yasındaki bir çocuğu bırakmak doğrumu???
2. anneyle babanın ayrılmasında o çocuğun hiçbir sucu olmadığı kesin
3. bugün o çocuğu annenin yanına yollama durumunda belki simdi degil ama yarın birgün kocaylada sorun yasanabilir, gün gelir adam benim bir çocuğuma bakamadın demez mi???

günaydın kızlar hepiniz iyisinizdir umarım
günaydın asebammm opuyorumnanaktan
günaydın kk nın en güzel, en sexüü, en bakımlı , en kokoşş, en sevimli ve en çatlak anneleriiiii kaydirigubbakcemile3

günaydın kasım analarının en yellozu, en çillisi, en mikseri, en çiçkosuu opuyorumnanaktan

adamımmm falla bende 40.haftada doğurmak istiiimmmm yoksaaaaaa iznim yanacuk nannnnnnn delikafadulden

Günaydın Kasım Fıstıkları Ve Fıstık İçleri a.s. a.s. a.s.

Dünden beri oğluşumla uğraşıyorum ateşi sabah düşürebildim az önce kahvaltı ilaçları çok iyi maşallah şimdi opuyorumnanaktan Umarımda daha çıkmaz ateşi zira ben çok yoruldum sabahın körüde telefon delirdim :umursamaz:
Kızlar ya gece oldumu ben berabat oluyorum ne doğru düzgün oturup kalkabiliyorum ne başka birşey sanki bütün enerjim kalıyor orada ama sabahtan akşama kadar güzel gidiyorum o arada yapıyorum herşeyi..Birde gece yarısı hep sancılar bakıyorum yalancı sancı sakinleşiyorum oturunce yatıncva vs geçermiş hemen geçiyor çok şükür ne yapıcaz ki bunlar için yoksa böyle devammı
Ntsde p.tesiye bırakıyorum zira bugün oğlumla ilgilenirim o yüzden gidemiyorum doktora

o çocuğun halini anlamamak için insan olmamak lazım
ama bu kadınaa ve karnındada bebeğe yazık değil mii kii bebek doğuncaa işler daha zorlaşacak ve karışcakk

martcım haklısın ama sen olaya masum bi çocuk gözü ile bakıyorsun.bu çocuk ise bana evde yokmuşum burası babasının evi ben hiçmişim gibi davranmaya başladı yani bu bebeğin kıskanılmasından ziyade bana karşı çok ciddi saygısız ve yarış halinde bi tavır alıyor.yani kıskanan insan çocuklaşır bebkleşir bu aksine yaşıtım gibi tavırlar sergilemeye başladı.mesela benim 5 dakika önce şöyle yaparız dediğim birşeyi sanki hiç konuşmamışız gibi babsı ile görüşüp ona yapalımmı diyor birkaç kez sordum bunu neden yapıyorsun diye suçmu diye diklendi.dün akşam aldık karşımıza dedimki çocuğum bak böyle davranmaya devam edersen birbirimize olan sevgimiz tükenecek ve bunun neticesinde iyi şeyler yaşamayız huzurumuz bozulur yani aynı evde yaşayıp hiç konuşmayalım birbirimizi hiç görmüyo gibimi yapalım bu hoşuna gidermi bence yanlış yoldasın dedim benim için farketmez sen bilirsin ben yapabilirim dedi yaaaaaaaaaaaaaaaa.................eşim ve ben birbirimize baktık inanamadık yani........

günaydın kk nın en güzel, en sexüü, en bakımlı , en kokoşş, en sevimli ve en çatlak anneleriiiii kaydirigubbakcemile3

sexsüüüüüüüü müüüüüüü kokoş muuuuuuuuu sen hangi topice selam verinn kızım farkındamısınnn herkeş yamulmuş durumda burda bea lülülülülülü

günaydın nazlım opuyorumnanaktan
canım hem sana hem doğayaa çok çok geçmiş olsunn doğaya allah acil şifalar versinn sende az sık dişinii şurda ne kaldıı doğumaa

Teşekkürler canım oynamaya başladı biraz biraz ama ben takıntı yaptım ya hala huzursuzum gitsemmi diye düşünüyorum....
sen bilirsin için rahat edecekse git tabi nede olsa annenin psikolojisi herşeyden daha önemli senin kafan rahat olsun ki bebeğinde huzurlu olsun:teselli:

kız yok o yapmamıştır ölee uğraşamaz oo tembel karuu
ama murat enişte yapıp gittiyse bilmem :roflol:
sofrada zeytin peynir domates varsaa öpte başına koy bacııımmmm kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: ayyy kesinnnn muro yapmış gitmiştir ama gitmese ii mişş edoş şimdi kendi yerken yorulur mazallahhhhhhhhhh durup yedireydi ya gıı :roflol::roflol:

canım yaaa kıskançlıktan kaynaklanıyoo bu hareketlerin hepsi bak mrt ne güzel yazmış aynı anne babadan olanlar bile kıskançlık yapıyoo da bu çocuk sorunlu ve anneden senin kadar ilgi görmemiş senin bebişin böle bi annesi olacağını düşününce hazmedemiyoo seni ne kadar benimsemişki anne demiş şimdi başkası gelecek ve sana anne diyecek hemde senin öz yavrun senin içinde çok zor şu durumda onunla uğraşmak ama ne yapacaksın idare etmelisin ve bebekle çocuğu tek başına uzun süre bırakma bıraksan bile çaktırmadan arada kontrol et Allah korusun bebişine bişey yapmaya çalışabilir nihayetinde o da çocuk bugünlerde biraz çıkdolaş kafanı dağıt canımm gidecek birileri varsa git açılırsın farklı ortamlarda

günaydın asebammm opuyorumnanaktan

günaydın kasım analarının en yellozu, en çillisi, en mikseri, en çiçkosuu opuyorumnanaktan
buyrun benimmmmmmmm :lepi:
sexsüüüüüüüü müüüüüüü kokoş muuuuuuuuu sen hangi topice selam verinn kızım farkındamısınnn herkeş yamulmuş durumda burda bea lülülülülülü

o zaman en yamugumu deseydın nan :roflol: :roflol:
kızım hepımız dökülüyok çaktırma moral olsun die dedım nan bız kk nın en çıtır annelerıyızz delikafadulden delikafadulden

Cok zor bir süreç olduğuna elbetteki inanıyorum ve en basta dedim senin ne yasadığını yine ancak sen bilirsin diye.
Belki hani ailecek bir psikoloğa filan gitseniz, onun düzelmesi adı altında değil ama "biz mutlu 4 kişilik bir aile kurmak istiyoruz" diyerek

:roflol::roflol::roflol: ayyy kesinnnn muro yapmış gitmiştir ama gitmese ii mişş edoş şimdi kendi yerken yorulur mazallahhhhhhhhhh durup yedireydi ya gıı :roflol::roflol:

kıskanmayın gaciiyi be sizin kocişleriniz yapmıyoo deyüü lülülülülülü

mart canım bende geçenlerde çok takmıştım int baktım
açsanız bişeler yiyin şekerli bişeylerede yiyin ytın ve bebiş dinleyin diyodu
20 dk içinde 1 defa bile ses yoksa dra sorun yaziidi
bazen telaş yapınca ayaktayken felan hissedemezmişiz

hee gıı daha doğurmamam lazımm :bbo:
kız şuursuzz nen pas vermiyin nan
yoksam hala eminönü şokunda mısın :roflol:
yoh nan ne pas vermiiimm
elim ayam tutmii gıı son enerjimi size yazmak için kullanıyom fallaa :roflol::roflol:
hem eminönü beni o kaa hırpalamadı zira şeker sepeti aynı fiyatmış gıı :roflol: :roflol:
adamımmm falla bende 40.haftada doğurmak istiiimmmm yoksaaaaaa iznim yanacuk nannnnnnn delikafadulden
hee gıı biz 40da doğurak bunnar nederse etsin hihoyyyt hihoyyyt

boncux allah yardımcın olsun yauw allahtan eşin farkında durumun yoksa iice çekilmes olurdu

Offf nihayet biri bana hak verdi çok mutluyum:)

Hayır biliyorsunuz ben bu sayfanın en sorunlu ve en karamsar insanıyken bu kadar iyimser bir tutum sergileyip birde hiç destek göremeyince kendimi garip hissetmiştim valla:lepi:

adamım ben gaaba salı izne ayrılcam doktora gidinceee
aaşam kociş dedi dr.a gidince al iznini artık senin dinlenmen lazım diye
çünkü eve gittiğimde pestilim çıkmış oluyoo
sen memursun gerçi de nolii gıı izne ayrılmak için de rapor veriiler deemii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…