2009 Kasm Anneleri

kıskanmayın gaciiyi be sizin kocişleriniz yapmıyoo deyüü lülülülülülü

çekemiik hacıı napakkk bu kaa adaletsiz bi dunya olabülüü mü nan kimine muro kimine ariff ve versiyonlarııı allahtan reva mı nan :roflol::roflol::roflol:

günaydın nazlım opuyorumnanaktan
canım hem sana hem doğayaa çok çok geçmiş olsunn doğaya allah acil şifalar versinn sende az sık dişinii şurda ne kaldıı doğumaa

Canımm Sağol Tuğbam a.s. a.s. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Dayanacağızcnm dediğin gibi zaten kaldı 20 günmü ne o arada dinlenmek lazım sanırım oda bu ara bana nasip olmadı neyseki Doğayı toparladım bugünde kendim dinlenirim geceleride yatmak başka çare yok kanımca yerimseniben

günaydın kızlar nasılsınız. ben yine işe geldim nasıl belim ağrıyo anlatamam ya çok fena akşamda uyuyamadım doğru düzgün gözümden uyku akıyo uyumak istiyorum ben yaaaaaaaaaaa

ben sevkle gidiim ya sevke yazdı 32 haftalık gebe doğum istirahati uygundur deyu onu verdim işyerine.
ssk da hastane evrak hazırlii iş göremez raporu deyu sanırsam
normalde ne kaa var ayrılmana çok zorlanmıosan git bence sonrasında çok zor olcak bebekinden ayrılmak yaa :sinifsinif: 1 gün bile kar dersin eminimmm

arkadaşlar ben şöyle düşünüyorum lütfen aranızda birşey doğmasın bu yüzden.ben bu çocuğu evet yollamayı çok isterim size içimden geçeni olduğu gibi anlatmak istiyorum.ama mart09 un dediği gibi karşımda o kadar berbat bir kadın varki çocuğu hoş almazda alsa bile bir serseri yetiştirecek biliyorum.çünki şu an bile annesinin sürekli alkol alması ve erkek arkadaşları çocuğu rahatsız etmiyor.normal görüyor.ki biz çok farklı bir aileyiz ve ona bir takım örf adet ve değerleri vermeye çalışmamıza rağmen.çocuğa daha birkez hangi yazılın nasıl geçti diye bırak çalıştırmayı sormuşluğu yok.yani ben bu çocuğu yolladığımda yarın birgün farklı sebeplerden eşimle aramıza bi takım şeyler soka bilirler numaralarla. şimdi en azından gözümün önünde.ve şöyle bir karar aldım bu çocuğa görevlerimi hala aksatmadan yapacağım yani sabah yine kalkıp okula kahvaltısını yaptırıp göndereceğim sorumluluklarımı yerine getireceğim ama afrtık bunu çocuk hak ettii için değil eşimin üzülmemesi için yapacağım yemin ederim hiç içimden gelmiyor.isterseniz suçlayın beni ama dedim ya böyle yazarken çok yüzeysel kalıyor dün açık açık herşeyi sorduk ürkütmeden rahat ol cevap ver dedik.beni görünce bi acayip oluyormuş anne demek istemiyormuş artık.sanki ben çok meraklıydım.bizde deme o zaman çocuğum dedik.zaten bunu sen talep etmiştin dedik.offff ya anlatamıyorum o kadar zor ki.karşınızda nankör bir insanla karşı karşıyasınız ve gözünüzün içine baka baka size meydan okuyo öyle rahat tavırlarla cevap veriyo ki.ama tepki veremiyorsunuz niye kendi çocuğunuz olmadığı için adın üvey anne olmasın diye bu öyle zor bi sinir harbi ki anlatamam.yapılan nankörlüğüde bi kenara attım zaten işim emek boyutunu zaten geçtim.artık saygısızlık boyutuna takıldım

bana dn akşamki bakışlarını bir görseniz zaten içinden geçen herşeyi anlatıyor.o bakışları hiç unutmayacağım.içimden hiç çıkmayacak...

boncumm allah kolaylık versın canım sabır versın allah ne dıyelım zor yaa :kedi:

İnan bana bütün bu çektiğin sıkıntıların karşılığını birgün göreceksin, kimse bilmese Allah biliyor. Sen yine en doğru kararı veriyorsun bana göre...

kızlar aksam arkadasın bebişini gormeye gittik ayy masallah cok dadlı bişidi yaaa
arkadas bana bir test uyguladı dogumun yaklastıgını anlamak içinmiş
bende bir merakla yapmak istedim neyseki zorlada olsa yapabildim :))
yere oturup sırtınızı tamamen duvara vereceksiniz iyice yapısacak sırtınız
sonra bir bacagınızı kırmadan diger bacagınızın ustune atmaya calısacaksınız ki cok zor imkansız gibi bişi :))
ben atabildim sükür
o arkadas 36+5 de dogum yapmıs bunu denediginin 3. gunu dogum yapmıs
aynı sekilde akrabası aksamına dogum yapmıs :))

canim cok gecmis olsun. bir daha tekrarlamasin, kuzular hastalanmasin insallah.a.s.

geceleri ayni sorun bende de var. aksama kadar kus gibiyim geceleri ise sanki tonlarca yuk var uzerimde. demek ki normal. bizde ne kadar unutkaniz, oglanlardan hicbisi hatirlamiyoruz.kaydirigubbakcemile3

simdi bunu okuyan herkes yapmaya kalkmistir.kaydirigubbakcemile3 eee, senin kac hafta varmis?

slm güzelim yazdıklarını okuyorumda çok üzüldüm ya rabbim yardımcın olsun çok zor bir durum insan başına gelmeyince anlayamaz ama sen yinede elinden geleni yap merak ettiğim gebelikten öncede böyle davırları varmıydı bebği kıkanıyordur en iyisi çocuk psikologundan yardım almanız annenin yanına gönderseniz zaten anne sorumsuz sizin yanınızda çocukta kıskançlık oluşacak en iyisi yardım almanız

canim, yazdiklarina soyle bi goz attim sanirim esinin ilk esinden olan cocugu. zor bir durum ama su an oncelik bebeginin. bu arada esinede cok is dusuyo, ogluyla ciddi ciddi konusmali, belki baba-ogul daha cok vakit gecirmeli ki oda kendini dislanmis hissetmesin. Allah yardimcin olsun.a.s.

simdi bunu okuyan herkes yapmaya kalkmistir.kaydirigubbakcemile3 eee, senin kac hafta varmis?

bencede deniyorlardır
daha zamanım varmıs benim tam zamanını nasıl söylesin kaydirigubbakcemile3
ama zorlandım yaparken az kalmıs dedi
bakalım tutacakmı soyledigi
bu arada 36+5 de dogum yapmıs dedim ya bebişi erkek yani erkek bebişler gec gelir diyede bişi yok :)

neyse ya sizide buğdum sabah sabah sıktım.kusura bakmayın ne yapacağımı bilemedim kiminle paylaşacağımı bilemedim.anneme anlatmayı onunla konuşmayı çok isterdim ama oda etkilenir ister istemez tepki verbilir üzülür biliyorum onada anlatamıyorum bu yüzden sizinle paylaşmak istedim. teşekkürler beni dinlediğiniz için.............hepinizi öpüyorum arkadaşlar.....

ay kızlar devamlı uykum geliyor gözlerimi açamıyom ya dafha yemek yapacam devamlı uyumak isteyen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…