huuu huuu napiysiniz sekerlerim
ne var ne yok bakimmm azcik gecmise takilayim konuya fransiz kalmiyim, cok uzun degilse 5 dk sonra yaninizdayim
slm canım nasılsın.
hoşgeldin şekerim
ıyıyım bacım dükkandayım yıne işin durumuna göre çıkarım artık bugun erkn cıkcam opuyorumnanaktan bebişkoma anakucagı bakım diom hoşuma gidrse
tubık nıden konusmuyon bacummm heyyyyy alttakıler gelın lak lak yapalım :lepi:
kız dilmuh vanda kahvaltı sokağı diye bi yer varmış dün tve gördüydüm gittin mi gı orayaa heç
ıyıyım bacım dükkandayım yıne işin durumuna göre çıkarım artık bugun erkn cıkcam opuyorumnanaktan bebişkoma anakucagı bakım diom hoşuma gidrse
tubık nıden konusmuyon bacummm heyyyyy alttakıler gelın lak lak yapalım :lepi:
walla bilmiyim kii bacııkız kahvaltılık satılan yerlerimi diyon eğer orayı diyosan gittimde başka bi yeri diyosan bilmiyom.amaaaaaan hiçte gözümde yok yawww ben sevmiiim burayı oraya gelmek istiyooooooom
Babywippe Schaukelwippe Rocker Pink Wippe Kinderwippe bei eBay.de: Wippen Schaukeln (endet 05.10.09 2156 MESZ)
bakin laa az önce bunu ismarladik..oyuncakli olanlari özellikle secmedim oyuncaktan bebek bir süre sonra sikiliyomus gecen öle bi yazi okumustum bende bunu sectim..hem koltuk hem yatak oliymisszemuszemus
walla bilmiyim kii bacıı
bölee sokaklara masa kurmuşlar gavaltu edilerdi
bakıomda işin yok lak lak yapmak istiyin
ama benim işim war şekerim:dilcikar: şimdi gavaltu ediyom birasdan işe girişcem
güzelmişş gıı güle güle kullan opuyorumnanaktan
selam kızlar nasılsınız ...catı muayenesı olan varmı ..bıde benım dr hala bana kan ılacı vemedı yaaa 33 oldum artık ama
iki güne gelir herhalde insallah göründügü gibi güzel biseydir...
dilmuhum sen van i sevmiyorum dedikce hic alisamazsin oraya hele dogumdna sonra lohusa depresyonuna falan tutulursun allah muhafaza...alismaya calis sekerim kisa bir süre bu gecicek insallah
elif çok güzelmiş güle güle kullansın bebişin ben almadım yaaaa böyle bişey ne kadar bunlar
esas pazar temizlik yapilir sekerim...pazar pazar temızlık mı yapılır beeee kaydirigubbakcemile3
ben ögle yemegını yıycem sen daha kahvaltumu edıyon ne tasarruflu garusun heee CADIARZU
selam kızlar nasılsınız ...catı muayenesı olan varmı ..bıde benım dr hala bana kan ılacı vemedı yaaa 33 oldum artık ama
hımm iyiymiş fiyatıda.magazalara göre daha ucuz internette..bize 30€ ya gelicek posta parasiyla beraber...
eda almis ona bi sor türkyede fiyatlar nasil bilmiyom ama hemen hemen aynidir herhalde..
bunlar cok iyi oluyo bebegi acayip oyaliyolar
esas pazar temizlik yapilir sekerim...
ben oluyorum her randevuda daha 10 gün önce oldum sali yine gitcem yine olucam...
kan ilaci doktor banada vermedi gerek yok kan miktarin iyi dedi ama ben kendiligimden basladim günlük bi tane tablet olanlardan aliyorum...dogumda cok kan kaybedildigi icin,,doktor gerek yok diyo ama olsun fazla kan göz cikarmaz
bacım elimden geleni yapıyom ama olmuyo yaaa.dışarı çıkıyoz hemen eve gelmek istiyom evdeyken dışarı çıkmak istiyom.kimse yok tanıdık.offfff gerçekten depresyona girmekten korkuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?