benimkiler o kadar deel ama benim kociş çok düşkün sürekli onları düşünüyoo onlar bize karşı aynı değiller ondan sinir oluyom mesela hepsini doğum gününe hem büyüklerin hemde çocukların bişeler alıp gittik ama benim doğum günümü kutlayan bile olmamıştı annesiyle doğum günümüz yakın ben bi arada kutlamak istemiim demiştim kocişte yanlız kutlayacaz demiş ama kimse aramadı bile kocişin doğum gününde ise bi ablası geldi oda eli boş bizimki şunuda alim bunuda diye derde düşüyoduniye sıkılalım gııı aa deli mi ne annatacüz tabee delüü :1hug:
ya bu erkek milletini annamak gerçekten çok zor gerçi benim böle sorunlarım yok zira ben zaten aynı apartmanda oturdum içüüünnn kocişimin hadi anneme hadi ablama gidelim falan dediği yohh :roflol:
ama ablamdan biliyom bu durumların ne kaaa sinir bozucu oldunnuuu kız resmen nefret edio eşinin ailesinden çunku gerçektende insan bile demeye şahit lazım olan tiplemeler ne kaa fedakarlık ettiyse ne kaa iyi davrandıysa insan edemedi onnarı artık onunda içinden gelmio
ablam dioki sen git gel ara sor evlatlık vazifen neyse yap ama beni zorlama anam yok eniştem ha bire hadi gidelim hadi gelsinler bizde kalsınlar gelincede aylarca gitmiler yane o kaaa
sürekli hır gürrr böyle zorlayınca iyi mi oluyo sanki boş yere huzursuzluk iştee
tubiiiiiiiiiii günaydın bebeeemmm Şeniz
napiyenn kafaltı etmedin daha dimi seni bi kafaltı sendromu bekli şimci haa
neyseki ben onu atlatttımmmmm kaydirigubbakcemile3
yok gıı hane kocişim kaçtı erkenden düğüne gitti bide akşam var bideoaraya gider ben yine yanlız evimde oğlumla başabaşayımnapıyisinizzz çatlak kasım anaları laelaelaelaelae
pazar pazar pek kimsecikler yok bakıyomda...
tabii herkess kocişinin koynundaa Çok üzgünüm çoook
benimki zabahın körünün köründe işe gitti mafoldumben
bende bu saate kadar yatmışım zemuszemus soorada gözümün çapaaylan buraya damladım kaydirigubbakcemile3
he hacıı aynen ölee şükürkii dünden ekmeği alırmıştım arifeezemuszemus o yüzden sorun yok şekermm :lepi:
ölee gıı gözüm yükseklerde değell bi ekmekim olsun ben onun içini doldurcak bişeyler bulurum cokacimcoookhee bi kuru ekmeeem olsun gözüm yükseklerde deel diisin yanee kaydirigubbakcemile3
ya bende de bi iştahsızlık ki sorma hee sırf ilaç içecum deye bi iki lokma zornan attım azıma he
aslında karnım aç ama canım hiççççççççç bişicik istemiii
yok gıı hane kocişim kaçtı erkenden düğüne gitti bide akşam var bideoaraya gider ben yine yanlız evimde oğlumla başabaşayım
naapk derdimi anlatacak kimse bulamadığımdan dolayı burda yazıyom pazar pazar kafa şişiriyom işte
Allahtan kocişim ii de öok takmıyom ama bazen tak ediyoo kafam takılıyoo işteah anacımmm ben bi başlasam kafa şişirmek neymiş o zaman görürsündee bakma açmıyom ağzımıı. şükürkii çoğu şey geride kaldıı bu kadar senede insanları idare etmeyi öğrendim o yüzden pek sıkma canını zamanla herşey yoluna gircek. sen yeterki kocanı evine bağla zaten bebek doğunca o inşallah kendiliğinden olcek :Saruboceq:
ayy minnoşumu hıçkırık tuttu yauwww kaydirigubbakcemile3
kimi hıçkırık tuttu gıı
anaa naal anliiin gıı hıçkırdığını benimki anca vuriiibebişimi gıııı
anaa naal anliiin gıı hıçkırdığını benimki anca vuriii
dilmuh napıyon gıı vanda havalar nasıl ne zamandır konuşamıyos iki lafın belini kıramadık hee
asebam seni de görüyom aşşadaaa napisin bakeemm bebeeeem senlede muabbet edemiyoh ne zamandır demekki bende bi arıza var gı kaydirigubbakcemile3
ablamlar burda ya ben o yuzden kk da çok fazla duramıyom ne zamandır ondandır
malesef salı gunu didio ablacımmmm :gitme: mafoldumben mafoldumben
çok üzülüyorum o gidince yaaa o kaaa özlüyom kiii mafoldumben
neyseki kurban bayramı yakın inşallah bayramda gene gelecüklerrrrr hemide o zaman özgem de aramızda olmuş olucak inşallahhhhhhhhhhhhhhhh opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kız dilmuh sen istanbuldayken istanbulu bu kaaa sevmiiidin haaa
Van'a gidince kıymete bindi kaydirigubbakcemile3
slm güzellerrr napıonuzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?