2009 Kasm Anneleri

benimkiler o kadar deel ama benim kociş çok düşkün sürekli onları düşünüyoo onlar bize karşı aynı değiller ondan sinir oluyom mesela hepsini doğum gününe hem büyüklerin hemde çocukların bişeler alıp gittik ama benim doğum günümü kutlayan bile olmamıştı annesiyle doğum günümüz yakın ben bi arada kutlamak istemiim demiştim kocişte yanlız kutlayacaz demiş ama kimse aramadı bile kocişin doğum gününde ise bi ablası geldi oda eli boş bizimki şunuda alim bunuda diye derde düşüyodu
benim ailem ben üzülürüm diye gecenin bi yarısı adanadan buraya geldiler doğum günümde ve kocişin doğum gününde de bi sürü hediye almışlar hatta bide gümüş tesbih almışlardı bayramda elinden düşürmedi herkese hava atarak gezdi benim ailem hepsini düşünürken onların düşüncesiz olması canımı sıkıyoo bizim gösterdiğimiz iginin karşılığını görememek moral bozuyoo

tubiiiiiiiiiii günaydın bebeeemmm Şeniz
napiyenn kafaltı etmedin daha dimi seni bi kafaltı sendromu bekli şimci haa
neyseki ben onu atlatttımmmmm kaydirigubbakcemile3

he hacıı aynen ölee şükürkii dünden ekmeği alırmıştım arifeezemuszemus o yüzden sorun yok şekermm :lepi:

hee bi kuru ekmeeem olsun gözüm yükseklerde deel diisin yanee kaydirigubbakcemile3
ya bende de bi iştahsızlık ki sorma hee sırf ilaç içecum deye bi iki lokma zornan attım azıma he
aslında karnım aç ama canım hiççççççççç bişicik istemiii

yok gıı hane kocişim kaçtı erkenden düğüne gitti bide akşam var bideoaraya gider ben yine yanlız evimde oğlumla başabaşayım
naapk derdimi anlatacak kimse bulamadığımdan dolayı burda yazıyom pazar pazar kafa şişiriyom işte

he hacıı aynen ölee şükürkii dünden ekmeği alırmıştım arifeezemuszemus o yüzden sorun yok şekermm :lepi:

kızlar ekmeğinizi önceden alın buzdolabına atın ekmek bulamadığınızda önceden çıkarın tapraze oluyoo yada mikrodalga varsa onda hemen çözün ohh mis gibi vallahi ben ekmek çok olduğunda hemen atıyomm ekmek içinbirine gerek olmiii

ölee gıı gözüm yükseklerde değell bi ekmekim olsun ben onun içini doldurcak bişeyler bulurum cokacimcoook

ah anacımmm ben bi başlasam kafa şişirmek neymiş o zaman görürsündee bakma açmıyom ağzımıı. şükürkii çoğu şey geride kaldıı bu kadar senede insanları idare etmeyi öğrendim o yüzden pek sıkma canını zamanla herşey yoluna gircek. sen yeterki kocanı evine bağla zaten bebek doğunca o inşallah kendiliğinden olcek :Saruboceq:

Allahtan kocişim ii de öok takmıyom ama bazen tak ediyoo kafam takılıyoo işte
ben iki ağlayım bağıram ayrılmaz yanımdan geçen hafta babsı illa yaylaya gidek dedi de ben çok sıkıldım deyünce beni bırakıp gidemedi onlarda heeeç düşünmüyoo ben hamileyim haftasonu herifim yanımda olsun demii hadee bağa bişe olsa tlfda çekmii yaylada napcam benn ortanca kaynım karısını bırakıp gitmiş anasıgil her çağırdığında şimdi sürekli sorun yaşıyolar işte biz iyiyiz bırakın bizide kendi halimize dimi ama
gerçi onların sorunu karışık emme bunuda etkisi çok
vallahi sürekli bırakıp gitsin bende otobüse biner giderim anama bilii yada çok sıkıldım beni gelin götürün açılma desem hemen gelir babişim o yüzden de korkii azcık

kız neti açık bırakıp yemek yapmaya gitmiştim.ne ediyon bacım.
vanda hava idare eder işte.serinledi buraları.
ahh istanbul ahhhh.yağmurda nası yakışıyoooooo.neyse bende oğluşumnan gezerim artık gelince ne edem.

kız dilmuh sen istanbuldayken istanbulu bu kaaa sevmiiidin haaa
Van'a gidince kıymete bindi kaydirigubbakcemile3

kız dilmuh sen istanbuldayken istanbulu bu kaaa sevmiiidin haaa
Van'a gidince kıymete bindi kaydirigubbakcemile3

sorma valla öyle gııı.buraya gelince anladım kıymetini.sende gel bak nasıl anlıyon abowwwwwwkafamçokkarıştı
burdan sonra izmire gidecem falan diyodum ama yok ben allah izin veririse istanbula geliyom yaaa.marmara caddesinde boş boş dolanmayı özledim gııı.

kız en azından kociş işteyken çıkıyodum geziyodum.burda dışarı çıkıyoz kocişle kadın erkek öyle ağzı açık bakıyo neye bakıyosa.görende derki hiç insan görmemişler.offf insanın dışarı çıkası gelmiyo valla.gidecek gezecek yer yok ayyy burdan nefret ediyom beeeeeeeeeeeeeen

huuu huuu napiysiniz sekerlerim
ne var ne yok bakimmm azcik gecmise takilayim konuya fransiz kalmiyim, cok uzun degilse 5 dk sonra yaninizdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…