2009 Kasm Anneleri

pazar pazar temızlık mı yapılır beeee kaydirigubbakcemile3
ben ögle yemegını yıycem sen daha kahvaltumu edıyon ne tasarruflu garusun heee CADIARZU
azcık daha durup akşam yemeğinide aradan çıkarcaktımda çok acıktım nan dayanamadım kaydirigubbakcemile3 sen dün demiyo muydun zaman tasaruuf devri diyee kaydirigubbakcemile3
selam kızlar nasılsınız ...catı muayenesı olan varmı ..bıde benım dr hala bana kan ılacı vemedı yaaa 33 oldum artık ama

daha çatı muayenesi olmadım
kan ilacıda kullanmıyorum kan değerlerin normalse niye kan ilacı kullanasın kii

nbr kıslaaaaaaar
benim kızımın hala bi adı yok yahu
bulamıyorum babasıda ben koyuyım istio
gerçi onun sölediklerinide beğenmiyorum kaydirigubbakcemile3
napcam ben yaaaaaaaaaaaaa

kız pazar kocalar evdeyken temizlıkmı yapılır beegezılır canım hafta içi yapın nan temizlıgınızı adamları bıktırmayın kaydirigubbakcemile3 yada cumartesı aksamdan kafamçokkarıştı

hımm iyiymiş fiyatıda.

fonksiyonlarina göre 100 e 150 ye de var ama bence gerek yok sonucta 1 yasina kadar kullaniyo bunu yürümeye baslayinca kaldiriyosun..

canliz .!.:
dilmuhcum çatı muayenesı ne zman olunuyo senın bebek dönmüs mü
cati muayenesini bitek ben oluyorum kasim analarindakaydirigubbakcemile3

nbr kıslaaaaaaar
benim kızımında bi adı yok hala:çok üzgünüm:

kız koca mı var evdee :mymeka: evde olsa iş mi yaparuk nan :jeyyar:

ya varda eşleri falan zaman yokki.adam işe gidiyo geliyo uyuyo yada gece çalışıyo falan.
bende oğluş gelince sıkılmaya vaktim olmaz diyom ama inşallah öyle olur sağol canımın içi
dilmuhcum çatı muayenesı ne zman olunuyo senın bebek dönmüs mü

canım hiç bilmiyorumki bende.ben bikaç gün sonra giitcem doktora bakalım bakacakmı.emin değilim ama son haftalarrda bakılıyomuş galiba.
benim bebiş 3 hafta önce gittiğimde dönmüştü ama şimdi durumu nedir bilmiyom inşallah tekrar dönmemiştir.

fonksiyonlarina göre 100 e 150 ye de var ama bence gerek yok sonucta 1 yasina kadar kullaniyo bunu yürümeye baslayinca kaldiriyosun..

cati muayenesini bitek ben oluyorum kasim analarindakaydirigubbakcemile3

e o kadara gerek yok bencede.ben oto koltuğu almıştım aynı zamanda ana kucağı olaraklta kullanılıyo almam diye düşündüm ama güzelmiş buda
dilmuh ay senin hiçbişey kalmamış yaaaaaaa
doğurmak üzeresin yani zemuszemus

hoşgeldin canım.
h ya sorma valla az kaldı benim.anaa bide hafif sancıda başladı korkuyom gelcek diye

nbr kıslaaaaaaar
slm sekerimmm
isim konusunda ne yaparsin biliiim mi sanci cekerken o can havliyle bi isim koyarsin kizina bir an önce ciksin sende kurtul diye öyle kalir...

benim kocam evde deell ki calisiyo:1no2: salidan persembeye evde olucak bizde ozaman gezceezz doktordu alisveristi kizcenin hazirliklariydi k.cimiz yer görmücek....
hos koca evde olsa da ben temizlik yapsamda ne olcak adam 9 gündür araliksiz calisiyo evde olunca pestili cikmis vaziyette dinlenmek istyio:roflol:

okadar topik actin gittik isim yazdik halami secemedin bisey:mymeka:
bi anket yap hosunuza giden isimleri baride onu oyluyakkk

ya varda eşleri falan zaman yokki.adam işe gidiyo geliyo uyuyo yada gece çalışıyo falan.
bende oğluş gelince sıkılmaya vaktim olmaz diyom ama inşallah öyle olur sağol canımın içi.
calisan insanlarin tipik problemi iste bukafamçokkarıştı..evlerinde olunca dinlenmek istiyolar...dogumuna cok az kaldi oglusun gelsin basini kasimaya vaktin kalmazyerimseniben..bu günlerini ararsin

bellı bır haftası varmı bunun
bilmem ki türkiyede 35.haftadan sonra bakiliyomus galiba ama benim hamileligim basindan beri her muayenemde bakti kadin..bizde biraz farkli

e o kadara gerek yok bencede.ben oto koltuğu almıştım aynı zamanda ana kucağı olaraklta kullanılıyo almam diye düşündüm ama güzelmiş buda

oto koltugu bende aldim, bebek arabasi + pusette var ana kucagina gerek duymadim simdilik ..kangru gibi tasiyamam zaten belim agrir atarim arabasina gitcegimiz yere arabasiyla gideriz

kız koca mı var evdee :mymeka: evde olsa iş mi yaparuk nan :jeyyar:
senin kızının adı varya kız arifeee opuyorumnanaktan

bende tırsıyom alttan muayene olmakdan mafoldumben ama merakda edıyorum çatım nasıl dıye bu gıttıgımde sorcam

hoşgeldin canım.
h ya sorma valla az kaldı benim.anaa bide hafif sancıda başladı korkuyom gelcek diye
ay ne güsel ya bende gelsem bi şu son haftalar
slm sekerimmm
isim konusunda ne yaparsin biliiim mi sanci cekerken o can havliyle bi isim koyarsin kizina bir an önce ciksin sende kurtul diye öyle kalir...

valla zor bulcam ben

ayy inşallah yaa ne güzel.dün beşiği tamamen bitirdik cibinlik falan herşeyini hallettik şimdide sabırsızlanıyom çıksın karnımdanda gözümün önünde olsun istiyom ayyyyy bu annelik çooooooooooooooook garip güzel bi duygu yaaaaaa:sm_cool:

bende tırsıyom alttan muayene olmakdan mafoldumben ama merakda edıyorum çatım nasıl dıye bu gıttıgımde sorcam

niye tirsiyosun ki bisey degil ki sen catalda yatiyosun 3 parmagini sokuyo icine diger eliyle de karnina kasiklarina bastiriyo acilma varmi anliyo zatn doktorun cati muayenesi öyle oluyo..1 dk bile sürmüyo..ama cok igrenc koca parmaklari senin icinde akannehir

senin kızının adı varya kız arifeee opuyorumnanaktan

valla bende tırsıyom ama olcak ne edelim dimi ama.
ay ne güsel ya bende gelsem bi şu son haftalar

valla zor bulcam ben

kız bu son haftalar daha zor bacım.sırt bel kasık karın ağrısı sancı falan baya zorluyo beni.yatamıyom geceleri amaniiiiiiin çok zor çok.ama heyecanlı yaaa

abowwwww anam baygınlık geçircem beeeen. çooooooooooooooooooooooooooooooooook ötesi iğrenç akannehir

ayyy benim midem bugün çok kötü yaaa yangın var sanki.ayyy kalkıp bi süt içem yanıyom

he ıste o parmak olayı yokmu abuuuuuuuuu akannehir
müşterıler geldı canlarım şunları bı haledeyımde geleyım :gitme:

hazizliklar bitti mii eklesene resimlerini
vaktinde gelsin canim nekadar cok icerde durursa okadar saglikli gelisiyo unutma...
ama insan gercekten istiyo arada ciksada sevsem ayakalarini öpsem diye...
ben mesela arada imkan olsa sevsemde iceri geri koysam diyorumkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…