azcık daha durup akşam yemeğinide aradan çıkarcaktımda çok acıktım nan dayanamadım kaydirigubbakcemile3 sen dün demiyo muydun zaman tasaruuf devri diyee kaydirigubbakcemile3pazar pazar temızlık mı yapılır beeee kaydirigubbakcemile3
ben ögle yemegını yıycem sen daha kahvaltumu edıyon ne tasarruflu garusun heee CADIARZU
selam kızlar nasılsınız ...catı muayenesı olan varmı ..bıde benım dr hala bana kan ılacı vemedı yaaa 33 oldum artık ama
magazalara göre daha ucuz internette..bize 30€ ya gelicek posta parasiyla beraber...
eda almis ona bi sor türkyede fiyatlar nasil bilmiyom ama hemen hemen aynidir herhalde..
bunlar cok iyi oluyo bebegi acayip oyaliyolar
esas pazar temizlik yapilir sekerim...
ben oluyorum her randevuda daha 10 gün önce oldum sali yine gitcem yine olucam...
kan ilaci doktor banada vermedi gerek yok kan miktarin iyi dedi ama ben kendiligimden basladim günlük bi tane tablet olanlardan aliyorum...dogumda cok kan kaybedildigi icin,,doktor gerek yok diyo ama olsun fazla kan göz cikarmaz
hımm iyiymiş fiyatıda.
cati muayenesini bitek ben oluyorum kasim analarindakaydirigubbakcemile3canliz .!.:dilmuhcum çatı muayenesı ne zman olunuyo senın bebek dönmüs mü
benim kızımında bi adı yok hala:çok üzgünüm:nbr kıslaaaaaaar
benim kızımın hala bi adı yok yahu
bulamıyorum babasıda ben koyuyım istio
gerçi onun sölediklerinide beğenmiyorum kaydirigubbakcemile3
napcam ben yaaaaaaaaaaaaa
kız pazar kocalar evdeyken temizlıkmı yapılır beegezılır canım hafta içi yapın nan temizlıgınızı adamları bıktırmayın kaydirigubbakcemile3 yada cumartesı aksamdan kafamçokkarıştı
esinin is arkadaslarinin esleri falan yokmu sana arkadslik etcek
yalniz kalmak cok igrenc bende ayniyim cünkü cogu vaktim hep evde geciyo,tanidik kimse olmayinca...:1no2:
oglusun dogunca sana ugras cikicak sen simdi birazda ugrasicak bisylerin olmaidig icin sikiliyosun
dilmuhcum çatı muayenesı ne zman olunuyo senın bebek dönmüs mü
fonksiyonlarina göre 100 e 150 ye de var ama bence gerek yok sonucta 1 yasina kadar kullaniyo bunu yürümeye baslayinca kaldiriyosun..
cati muayenesini bitek ben oluyorum kasim analarindakaydirigubbakcemile3
fonksiyonlarina göre 100 e 150 ye de var ama bence gerek yok sonucta 1 yasina kadar kullaniyo bunu yürümeye baslayinca kaldiriyosun..
cati muayenesini bitek ben oluyorum kasim analarindakaydirigubbakcemile3
dilmuh ay senin hiçbişey kalmamış yaaaaaaa
doğurmak üzeresin yani zemuszemus
slm sekerimmmnbr kıslaaaaaaar
benim kızımın hala bi adı yok yahu
bulamıyorum babasıda ben koyuyım istio
gerçi onun sölediklerinide beğenmiyorum kaydirigubbakcemile3
napcam ben yaaaaaaaaaaaaa
kız pazar kocalar evdeyken temizlıkmı yapılır beegezılır canım hafta içi yapın nan temizlıgınızı adamları bıktırmayın kaydirigubbakcemile3 yada cumartesı aksamdan kafamçokkarıştı
okadar topik actin gittik isim yazdik halami secemedin bisey:mymeka:benim kızımında bi adı yok hala:çok üzgünüm:
calisan insanlarin tipik problemi iste bukafamçokkarıştı..evlerinde olunca dinlenmek istiyolar...dogumuna cok az kaldi oglusun gelsin basini kasimaya vaktin kalmazyerimseniben..bu günlerini ararsinya varda eşleri falan zaman yokki.adam işe gidiyo geliyo uyuyo yada gece çalışıyo falan.
bende oğluş gelince sıkılmaya vaktim olmaz diyom ama inşallah öyle olur sağol canımın içi.
bilmem ki türkiyede 35.haftadan sonra bakiliyomus galiba ama benim hamileligim basindan beri her muayenemde bakti kadin..bizde biraz farklibellı bır haftası varmı bunun
e o kadara gerek yok bencede.ben oto koltuğu almıştım aynı zamanda ana kucağı olaraklta kullanılıyo almam diye düşündüm ama güzelmiş buda
senin kızının adı varya kız arifeee opuyorumnanaktanbenim kızımında bi adı yok hala:çok üzgünüm:
kız koca mı var evdee :mymeka: evde olsa iş mi yaparuk nan :jeyyar:
ya varda eşleri falan zaman yokki.adam işe gidiyo geliyo uyuyo yada gece çalışıyo falan.
bende oğluş gelince sıkılmaya vaktim olmaz diyom ama inşallah öyle olur sağol canımın içi
canım hiç bilmiyorumki bende.ben bikaç gün sonra giitcem doktora bakalım bakacakmı.emin değilim ama son haftalarrda bakılıyomuş galiba.
benim bebiş 3 hafta önce gittiğimde dönmüştü ama şimdi durumu nedir bilmiyom inşallah tekrar dönmemiştir.
ay ne güsel ya bende gelsem bi şu son haftalarhoşgeldin canım.
h ya sorma valla az kaldı benim.anaa bide hafif sancıda başladı korkuyom gelcek diye
slm sekerimmm
isim konusunda ne yaparsin biliiim mi sanci cekerken o can havliyle bi isim koyarsin kizina bir an önce ciksin sende kurtul diye öyle kalir...
okadar topik actin gittik isim yazdik halami secemedin bisey:mymeka:
bi anket yap hosunuza giden isimleri baride onu oyluyakkk
calisan insanlarin tipik problemi iste bukafamçokkarıştı..evlerinde olunca dinlenmek istiyolar...dogumuna cok az kaldi oglusun gelsin basini kasimaya vaktin kalmazyerimseniben..bu günlerini ararsin
bilmem ki türkiyede 35.haftadan sonra bakiliyomus galiba ama benim hamileligim basindan beri her muayenemde bakti kadin..bizde biraz farkli
oto koltugu bende aldim, bebek arabasi + pusette var ana kucagina gerek duymadim simdilik ..kangru gibi tasiyamam zaten belim agrir atarim arabasina gitcegimiz yere arabasiyla gideriz
bende tırsıyom alttan muayene olmakdan mafoldumben ama merakda edıyorum çatım nasıl dıye bu gıttıgımde sorcam
senin kızının adı varya kız arifeee opuyorumnanaktan
bende tırsıyom alttan muayene olmakdan mafoldumben ama merakda edıyorum çatım nasıl dıye bu gıttıgımde sorcam
ay ne güsel ya bende gelsem bi şu son haftalar
valla zor bulcam ben
niye tirsiyosun ki bisey degil ki sen catalda yatiyosun 3 parmagini sokuyo icine diger eliyle de karnina kasiklarina bastiriyo acilma varmi anliyo zatn doktorun cati muayenesi öyle oluyo..1 dk bile sürmüyo..ama cok igrenc koca parmaklari senin icinde akannehir
niye tirsiyosun ki bisey degil ki sen catalda yatiyosun 3 parmagini sokuyo icine diger eliyle de karnina kasiklarina bastiriyo acilma varmi anliyo zatn doktorun cati muayenesi öyle oluyo..1 dk bile sürmüyo..ama cok igrenc koca parmaklari senin icinde akannehir
ayy inşallah yaa ne güzel.dün beşiği tamamen bitirdik cibinlik falan herşeyini hallettik şimdide sabırsızlanıyom çıksın karnımdanda gözümün önünde olsun istiyom ayyyyy bu annelik çooooooooooooooook garip güzel bi duygu yaaaaaa:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?