2009 Kasm Anneleri

ayyyyyyyyyy dubiiiiiiiii
hsg mi çektirdin naaaann o felaket zor bişimiş deyu duyduydummm :1shok:
bu arada msni açsana gı
he yaa ne sandıydınn ben acıların kadınıyım nan -tatlicadiarzu-
ne yapar bana kasılmaymış gerilmeymiş çatı muayenesiymişş sositososito
ne oldu nan kıskandınmııı sositosositosositososito
ahh kuzum sanaaa çatı muayenesi ne eder kızzzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıskandım tabi nan :dilcikar:
sositososito sositososito sositososito

hersey hormonlarin sucu
insan neyi kafasin taksin sasisiyo

selam kizlar nasilsiniz? az önce aralik annelerine baktimda iki tane doguran olmus.. bizim topigin masallahi var yani.. iyi dayandik simdiye kadar.. aramizda 36 haftadada olanlar var insallah herkes sirasiyla zamaninda dogrur..

abooouwww:1shok:
aralik anneleride erkenci cikti bizim masallahimiz var...
ekim 15 kadar dayandik mi gerisi gelsede sorun olmaz kimsede

ıyyyy bende oldum alttan muayene sancım vardıda gitmiştim ya o zaman açılma varmı deyu baktı hemen dr ama irenç bişi yaa benim canım accip yandı nan niyeki acaba CADIARZU
bizar acitiyo evet, sonucta koca elini parmaklarini daldiriyo iceri igggg böggghhh

sagol canim.send emi ebay den aldin
biz saticinin informationlarina baktik negatif bisey yazan olmamis fiyatlarida uygun geldi..alan herkeste cok memnun mallari iyi demek ki

banada hemen hemen her ikinci haftada cati muaynesi yapiyor.. alistik sanirim artik.. normal geliyor.. ama gercektende aci veriyor.. ama bi dk bile sürmüyor korkmayin yani..
urdaki doktorlar pek bi merakli bizim icimizi kurcalamaya:roflol:

slm kasım annecikleriiii a.s.a.s.
biz kocişimlen kahvaltıya gittik,sahilde yürüdük zemuszemuszemuszemus
şimcik maç varmış geldik 2 saat evdeyiz sonra gene çıkıcazzz zemuszemus

annaamm sen varya leylekleri havada görmüssün galiba, gezerken dogurmazsan cok iyidir

evet canim bende ebayden aldim.. disardaki fiyatlardansa bu daha uygun geldi.. evet yorumlar güzel bakalim insallah mallarida güzeldir.. hem zaten bi sene anca kullancaz.. pahali olmasinin bi lüzumu yok..

evet ya kurcalanmaktan bi hal olduk.. esimin giresi gelmiyor muayneye kabinde bekliyor muayne edene kadar sonra ultrasyon icin giriyor garibim.. ben erkek olsam benimde icim kaldirmazdi sanirim..

ya bide diyolarki çatı muayenesi doğumu başlatıyo.yalan o zaman dimi.

dogumu baslaticak olsa her gittigimizde yaparmi kiz doktor.. hem belkide bakmamasi daha iyi ya.. bana 26.ci haftada rahim boynunda kisalma var dedi o yüzden yatmam gerekti.. belki sizlerdede vardi ama bakilmadigi icin rahat rahat hareket ettiniz.. bense yatip durdum..

ne bilem bacım herkes öyle diyo.

aynen pahali bisey olmasinin lüzumu yok 1 yil kullanmalik bisey sonucta..
odaniz bitti mi tamamen biz hala catlak parcanin gelmesini bekliyoruz.bu hafta gelirmis sözde öyle dediler

senin kontrollerin haftaliklara düstümü?
benimki her seferinde geliyo valla yanimda olmak istiyomus zaten muayene ultrason hepsi ayni catalin üstünde oluyorum,tiksinc ama napalim az kaldi birazdaha dayanicaz

diilmuhum sen inanma doktorun dediginden basksina..dediigm gibi bana hamileligimin basindan beri her muayende yapildi bir sorun yok cok sükür

benim yürüyüse cikmam gerekiyo cokta zor geliyo bugün nedense:sm_confused: havada soguk..
kisa bi turluyayim da geliyim bari..görüsürüz kizlar aksama ugrarrim yine

ne bilem bacım herkes öyle diyo.

korkma sen bisicik olmuyo canim..

odamizin kurulumu bitti cok sükür.. bizde bi sorun cikmadi.. iki gündür kizin camasirlarini yikiyorum.. yikama kuruma isi bitince arkadasim gelicek ütüleyip yerlestircez insallah..oda biter bende dogururum gibime geliyor bakalim.. artik yürümekte zorlaniyorum.. bu haftayida bi atlatsamda yürüyüse baslasam..sen yürüyomusun bu arada.. hani acilmam var demistin..erken gelmesin sen yürüdükce?

ben bi aydir haftada bir gidiyorum bi hafta nst yapiyor ikinci hafta muayne ediyor.. ama bundan sonra her gidisimde bakar herhalde.. bide nstde sanci cikarsa bakiyomus herhalde. benim muayne catalda oluyor sonra baska yere yatiyor orda yapiyor ultrasyonu.. az kaldi bide dogumu atlatsaydik.. esin giricekmi doguma?

Nabersiniz kızlar???
Valla dün annemle tahtakaleye gittik, kuzumun çikolatalarını filan aldık.
Bugünde artık bütün tepsiyi tamamladık. Çikolata ce şekerlerimiz bitti ama yanında ben ve annemde bittik:)
Neyse içime sindi kendim kendime cok begendim en azından:)

sağol canım haklısın valla doktordan başkasına inanmamak lazım
sağol canım

ohh ellerinize sağlık.anaaaaam ben yapsaydım yarısını yerdim heralde.
kizlar ben ciktim yemek yapim..

güle güle canım

slm kızlar nasılsınız 3gündür doğru düzgün giremedim kötü haber yok inşallah ya bende daha olmadım çatı muayenesi hayırlısı olsun artık aman gelip geçici napalım katlancaz

slm kızlaaaarr
nabersiniz???
ay iki gündür beşik almaya çalışıyoz halledemedik yaaa akannehir
tam bugün alıyoduk ben uyku setini seçerkene kocişin arkadaşı ile karşılaştık
demesin mi park yatak aldık biz onu tavsiye ettiler arkadaşlar almış normal yatmamış sonra park yatak aldılar falan diyee akannehir biz de kararsız kalıp çıktık
kraftınkini almışlar biz de park yatak almaya karar verdik sanırım bi tane pembiş beğendik netten 240 mı ne fiyatı kraftın yarın onu sorcam mağazadan bakalımm ay bebiş doğak yatcak yeri yok yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…