slm kasım annecikleriiii a.s.a.s.
biz kocişimlen kahvaltıya gittik,sahilde yürüdük zemuszemuszemuszemus
şimcik maç varmış geldik 2 saat evdeyiz sonra gene çıkıcazzz zemuszemus
he yaa ne sandıydınn ben acıların kadınıyım nan -tatlicadiarzu-ayyyyyyyyyy dubiiiiiiiii
hsg mi çektirdin naaaann o felaket zor bişimiş deyu duyduydummm :1shok:
bu arada msni açsana gı
ne oldu nan kıskandınmııı sositosositosositososito
ahh kuzum sanaaa çatı muayenesi ne eder kızzzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gezerken dogurcan cocugu.kaydirigubbakcemile3
kıskandım tabi nan :dilcikar:
sositososito sositososito sositososito
hersey hormonlarin sucuiyi pazarlar.
kac gundur cok gereksiz gerginlik var ustumde ya. boyle olunca da ya kocise yada oglusa durup durup patliyorum. hadi esim hormonlara verip ustume gelmiyor ama oglus anlamiyo. giriyoruz birbirimize. niye gerildim ki bu kadar.mafoldumben
selam kizlar nasilsiniz? az önce aralik annelerine baktimda iki tane doguran olmus.. bizim topigin masallahi var yani.. iyi dayandik simdiye kadar.. aramizda 36 haftadada olanlar var insallah herkes sirasiyla zamaninda dogrur..
bizar acitiyo evet, sonucta koca elini parmaklarini daldiriyo iceri igggg böggghhhıyyyy bende oldum alttan muayene sancım vardıda gitmiştim ya o zaman açılma varmı deyu baktı hemen dr ama irenç bişi yaa benim canım accip yandı nan niyeki acaba CADIARZU
sagol canim.send emi ebay den aldinelifcim güle güle kullan canim.. bende bu markanin maxi cosisini ismarladim.. cuma günü bakalim ne zaman gelicek.. buna gerek duymadim.. insallah mali güzeldir.. görmeden alinca insanin icinde kaliyor.. hayirlisi bakalim.. ama fiyat olarak baya uygun..
urdaki doktorlar pek bi merakli bizim icimizi kurcalamaya:roflol:banada hemen hemen her ikinci haftada cati muaynesi yapiyor.. alistik sanirim artik.. normal geliyor.. ama gercektende aci veriyor.. ama bi dk bile sürmüyor korkmayin yani..
slm kasım annecikleriiii a.s.a.s.
biz kocişimlen kahvaltıya gittik,sahilde yürüdük zemuszemuszemuszemus
şimcik maç varmış geldik 2 saat evdeyiz sonra gene çıkıcazzz zemuszemus
hersey hormonlarin sucu
insan neyi kafasin taksin sasisiyo
hersey hormonlarin sucu
insan neyi kafasin taksin sasisiyo
abooouwww:1shok:
aralik anneleride erkenci cikti bizim masallahimiz var...
ekim 15 kadar dayandik mi gerisi gelsede sorun olmaz kimsede
bizar acitiyo evet, sonucta koca elini parmaklarini daldiriyo iceri igggg böggghhh
sagol canim.send emi ebay den aldin
biz saticinin informationlarina baktik negatif bisey yazan olmamis fiyatlarida uygun geldi..alan herkeste cok memnun mallari iyi demek ki
urdaki doktorlar pek bi merakli bizim icimizi kurcalamaya:roflol:
annaamm sen varya leylekleri havada görmüssün galiba, gezerken dogurmazsan cok iyidir
ya bide diyolarki çatı muayenesi doğumu başlatıyo.yalan o zaman dimi.
dogumu baslaticak olsa her gittigimizde yaparmi kiz doktor.. hem belkide bakmamasi daha iyi ya.. bana 26.ci haftada rahim boynunda kisalma var dedi o yüzden yatmam gerekti.. belki sizlerdede vardi ama bakilmadigi icin rahat rahat hareket ettiniz.. bense yatip durdum..
evet canim bende ebayden aldim.. disardaki fiyatlardansa bu daha uygun geldi.. evet yorumlar güzel bakalim insallah mallarida güzeldir.. hem zaten bi sene anca kullancaz.. pahali olmasinin bi lüzumu yok..
evet ya kurcalanmaktan bi hal olduk.. esimin giresi gelmiyor muayneye kabinde bekliyor muayne edene kadar sonra ultrasyon icin giriyor garibim.. ben erkek olsam benimde icim kaldirmazdi sanirim..
yok öyle bisey yaa öyle olsa bize niye durmadan yapsinlar...ne bilem bacım herkes öyle diyo.
yok öyle bisey yaa öyle olsa bize niye durmadan yapsinlar...
hem saatlerce ugrasmiyo ki icerde 2 dk da bitiyo...
ne bilem bacım herkes öyle diyo.
aynen pahali bisey olmasinin lüzumu yok 1 yil kullanmalik bisey sonucta..
odaniz bitti mi tamamen biz hala catlak parcanin gelmesini bekliyoruz.bu hafta gelirmis sözde öyle dediler
senin kontrollerin haftaliklara düstümü?
benimki her seferinde geliyo valla yanimda olmak istiyomus zaten muayene ultrason hepsi ayni catalin üstünde oluyorum,tiksinc ama napalim az kaldi birazdaha dayanicaz
diilmuhum sen inanma doktorun dediginden basksina..dediigm gibi bana hamileligimin basindan beri her muayende yapildi bir sorun yok cok sükür
benim yürüyüse cikmam gerekiyo cokta zor geliyo bugün nedense:sm_confused: havada soguk..
kisa bi turluyayim da geliyim bari..görüsürüz kizlar aksama ugrarrim yine
sağol canımkorkma sen bisicik olmuyo canim..
odamizin kurulumu bitti cok sükür.. bizde bi sorun cikmadi.. iki gündür kizin camasirlarini yikiyorum.. yikama kuruma isi bitince arkadasim gelicek ütüleyip yerlestircez insallah..oda biter bende dogururum gibime geliyor bakalim.. artik yürümekte zorlaniyorum.. bu haftayida bi atlatsamda yürüyüse baslasam..sen yürüyomusun bu arada.. hani acilmam var demistin..erken gelmesin sen yürüdükce?
ben bi aydir haftada bir gidiyorum bi hafta nst yapiyor ikinci hafta muayne ediyor.. ama bundan sonra her gidisimde bakar herhalde.. bide nstde sanci cikarsa bakiyomus herhalde. benim muayne catalda oluyor sonra baska yere yatiyor orda yapiyor ultrasyonu.. az kaldi bide dogumu atlatsaydik.. esin giricekmi doguma?
ohh ellerinize sağlık.anaaaaam ben yapsaydım yarısını yerdim heralde.Nabersiniz kızlar???
Valla dün annemle tahtakaleye gittik, kuzumun çikolatalarını filan aldık.
Bugünde artık bütün tepsiyi tamamladık. Çikolata ce şekerlerimiz bitti ama yanında ben ve annemde bittik:)
Neyse içime sindi kendim kendime cok begendim en azından:)
kizlar ben ciktim yemek yapim..
slm kızlar nasılsınız 3gündür doğru düzgün giremedim kötü haber yok inşallah ya bende daha olmadım çatı muayenesi hayırlısı olsun artık aman gelip geçici napalım katlancaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?