hazizliklar bitti mii eklesene resimlerini
vaktinde gelsin canim nekadar cok icerde durursa okadar saglikli gelisiyo unutma...
ama insan gercekten istiyo arada ciksada sevsem ayakalarini öpsem diye...
ben mesela arada imkan olsa sevsemde iceri geri koysam diyorumkaydirigubbakcemile3
iyi pazarlar.
kac gundur cok gereksiz gerginlik var ustumde ya. boyle olunca da ya kocise yada oglusa durup durup patliyorum. hadi esim hormonlara verip ustume gelmiyor ama oglus anlamiyo. giriyoruz birbirimize. niye gerildim ki bu kadar.mafoldumben
selam kizlar nasilsiniz? az önce aralik annelerine baktimda iki tane doguran olmus.. bizim topigin masallahi var yani.. iyi dayandik simdiye kadar.. aramizda 36 haftadada olanlar var insallah herkes sirasiyla zamaninda dogrur..
hoşgeldin canım.ayy oluyo arada yaaa son haftalar çok zor geçiyo.
selam kizlar nasilsiniz? az önce aralik annelerine baktimda iki tane doguran olmus.. bizim topigin masallahi var yani.. iyi dayandik simdiye kadar.. aramizda 36 haftadada olanlar var insallah herkes sirasiyla zamaninda dogrur..
herhalde ya, artik iyice gerildik galiba. Rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin insallah.
niye tirsiyosun ki bisey degil ki sen catalda yatiyosun 3 parmagini sokuyo icine diger eliyle de karnina kasiklarina bastiriyo acilma varmi anliyo zatn doktorun cati muayenesi öyle oluyo..1 dk bile sürmüyo..ama cok igrenc koca parmaklari senin icinde akannehir
Babywippe Schaukelwippe Rocker Pink Wippe Kinderwippe bei eBay.de: Wippen Schaukeln (endet 05.10.09 2156 MESZ)
bakin laa az önce bunu ismarladik..oyuncakli olanlari özellikle secmedim oyuncaktan bebek bir süre sonra sikiliyomus gecen öle bi yazi okumustum bende bunu sectim..hem koltuk hem yatak oliymisszemuszemus
benim kızımında bi adı yok hala:çok üzgünüm:
kız koca mı var evdee :mymeka: evde olsa iş mi yaparuk nan :jeyyar:
abowwww onlarda erken başlamış gııııııı.
bizim az kaldı bakalım ne zaman gelecek kuzular.gerçi içim rahat yaaa 35.haftadan sonra bebişlerin pek sıkıntısı olmuyomuş doğunca.
elifcim güle güle kullan canim.. bende bu markanin maxi cosisini ismarladim.. cuma günü bakalim ne zaman gelicek.. buna gerek duymadim.. insallah mali güzeldir.. görmeden alinca insanin icinde kaliyor.. hayirlisi bakalim.. ama fiyat olarak baya uygun..
kiz onca isim saydik sana hicmi birini begenmedin.. afranur koy kiz.. tugbayada uyuyor arifede ama anlami icin bidaha bak unuttum simdi.. arkadasimin kizina koydurmustum bu ismi.. kocaman oldu simdi ve cok tatli..
ben az önce esime diyorum.. 36 olduk artik.. gelsin dayanamiyorum diye.. o da zaten bu güne gelmene sasiriyorum dedi.. gerci benim yakindir gibime geliyor..
banada hemen hemen her ikinci haftada cati muaynesi yapiyor.. alistik sanirim artik.. normal geliyor.. ama gercektende aci veriyor.. ama bi dk bile sürmüyor korkmayin yani..
slm kasım annecikleriiii a.s.a.s.
biz kocişimlen kahvaltıya gittik,sahilde yürüdük zemuszemuszemuszemus
şimcik maç varmış geldik 2 saat evdeyiz sonra gene çıkıcazzz zemuszemus
söleme nan barii :mymeka:
çatı muayenesinden korkmuyorum ben :lepi:
çünkü senelerdir çok muayene oldum 2 kere kürtaj oldum bide rahim filmi çektirmiş bi insan olarak çatı muayenesi tırs gelir vırs gider yaniii sositososito
söleme nan barii :mymeka:
çatı muayenesinden korkmuyorum ben :lepi:
çünkü senelerdir çok muayene oldum 2 kere kürtaj oldum bide rahim filmi çektirmiş bi insan olarak çatı muayenesi tırs gelir vırs gider yaniii sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?