2009 Kasm Anneleri

bitti bacım.ya makina arabada kociş gelsinde alam arbadan çekem foto koyam.ütüsünüde yaptım şükürler olsun.emziği biberonu falan yıkayıp kaynatayım diyorum başkada bişey kalmadı galiba.ayyy varmı acaba yapılacak bişey

camasir makinasini calistirayim, bulasik makinasini bosaltiiimm geliyom
allahtan dün temizlik yaptiydim bugüne isim yok yememm de var

iyi pazarlar.

kac gundur cok gereksiz gerginlik var ustumde ya. boyle olunca da ya kocise yada oglusa durup durup patliyorum. hadi esim hormonlara verip ustume gelmiyor ama oglus anlamiyo. giriyoruz birbirimize. niye gerildim ki bu kadar.mafoldumben

hoşgeldin canım.ayy oluyo arada yaaa son haftalar çok zor geçiyo.

selam kizlar nasilsiniz? az önce aralik annelerine baktimda iki tane doguran olmus.. bizim topigin masallahi var yani.. iyi dayandik simdiye kadar.. aramizda 36 haftadada olanlar var insallah herkes sirasiyla zamaninda dogrur..

selam kizlar nasilsiniz? az önce aralik annelerine baktimda iki tane doguran olmus.. bizim topigin masallahi var yani.. iyi dayandik simdiye kadar.. aramizda 36 haftadada olanlar var insallah herkes sirasiyla zamaninda dogrur..

abowwww onlarda erken başlamış gııııııı.
bizim az kaldı bakalım ne zaman gelecek kuzular.gerçi içim rahat yaaa 35.haftadan sonra bebişlerin pek sıkıntısı olmuyomuş doğunca.

daha çatı muayenesi olmadım
kan ilacıda kullanmıyorum kan değerlerin normalse niye kan ilacı kullanasın kii[/QUOTE]

eee ıyı ozaman ne bılm yaa benım ılkınde hep verdıydı sımdı de 12 kanım ama vermeyyo..bıde yaa dr bana erkek dedı ama bana hala kız gıbı gelıyo

Ekim 15'ten sonra bizde baslariz yavas yavas dokulmeye herhalde. hayirlisi olsun hepimiz icin. cok sukur riskli donemleri atlattik.

ıyyyy bende oldum alttan muayene sancım vardıda gitmiştim ya o zaman açılma varmı deyu baktı hemen dr ama irenç bişi yaa benim canım accip yandı nan niyeki acaba CADIARZU

elifcim güle güle kullan canim.. bende bu markanin maxi cosisini ismarladim.. cuma günü bakalim ne zaman gelicek.. buna gerek duymadim.. insallah mali güzeldir.. görmeden alinca insanin icinde kaliyor.. hayirlisi bakalim.. ama fiyat olarak baya uygun..

benim kızımında bi adı yok hala:çok üzgünüm:

kız koca mı var evdee :mymeka: evde olsa iş mi yaparuk nan :jeyyar:

kiz onca isim saydik sana hicmi birini begenmedin.. afranur koy kiz.. tugbayada uyuyor arifede ama anlami icin bidaha bak unuttum simdi.. arkadasimin kizina koydurmustum bu ismi.. kocaman oldu simdi ve cok tatli..

abowwww onlarda erken başlamış gııııııı.
bizim az kaldı bakalım ne zaman gelecek kuzular.gerçi içim rahat yaaa 35.haftadan sonra bebişlerin pek sıkıntısı olmuyomuş doğunca.

ben az önce esime diyorum.. 36 olduk artik.. gelsin dayanamiyorum diye.. o da zaten bu güne gelmene sasiriyorum dedi.. gerci benim yakindir gibime geliyor..

banada hemen hemen her ikinci haftada cati muaynesi yapiyor.. alistik sanirim artik.. normal geliyor.. ama gercektende aci veriyor.. ama bi dk bile sürmüyor korkmayin yani..

hayırlısı olsun ya.ama son zamanlar sabır tükeniyo dimi.hem bebişleri kucağımıza almak koklamak istiyoz hemde ağırlaştık eski günlere dönmek istiyoz.

slm kasım annecikleriiii a.s.a.s.
biz kocişimlen kahvaltıya gittik,sahilde yürüdük zemuszemuszemuszemus
şimcik maç varmış geldik 2 saat evdeyiz sonra gene çıkıcazzz zemuszemus

slm kasım annecikleriiii a.s.a.s.
biz kocişimlen kahvaltıya gittik,sahilde yürüdük zemuszemuszemuszemus
şimcik maç varmış geldik 2 saat evdeyiz sonra gene çıkıcazzz zemuszemus

söleme nan barii :mymeka:
çatı muayenesinden korkmuyorum ben :lepi:
çünkü senelerdir çok muayene oldum 2 kere kürtaj oldum bide rahim filmi çektirmiş bi insan olarak çatı muayenesi tırs gelir vırs gider yaniii sositososito

ayyyyyyyyyy dubiiiiiiiii
hsg mi çektirdin naaaann o felaket zor bişimiş deyu duyduydummm :1shok:
bu arada msni açsana gı

ne oldu nan kıskandınmııı sositosositosositososito
ahh kuzum sanaaa çatı muayenesi ne eder kızzzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…