slm kızlaaaarr
nabersiniz???
ay iki gündür beşik almaya çalışıyoz halledemedik yaaa akannehir
tam bugün alıyoduk ben uyku setini seçerkene kocişin arkadaşı ile karşılaştık
demesin mi park yatak aldık biz onu tavsiye ettiler arkadaşlar almış normal yatmamış sonra park yatak aldılar falan diyee akannehir biz de kararsız kalıp çıktık
kraftınkini almışlar biz de park yatak almaya karar verdik sanırım bi tane pembiş beğendik netten 240 mı ne fiyatı kraftın yarın onu sorcam mağazadan bakalımm ay bebiş doğak yatcak yeri yok yahuu
slm kızlaaaarr
nabersiniz???
demesin mi park yatak aldık biz onu tavsiye ettiler arkadaşlar almış normal yatmamış sonra park yatak aldılar falan diyee akannehir biz de kararsız kalıp çıktık
kraftınkini almışlar biz de park yatak almaya karar verdik sanırım bi tane pembiş beğendik netten 240 mı ne fiyatı kraftın yarın onu sorcam mağazadan bakalımm ay bebiş doğak yatcak yeri yok yahuu
bende geldim tekrar
sen hangi marka almıştın şeker?? ben yarın mağazadan bakıcam hepsi bir arada olsa tam süper olacakKusum bende park yatagını aldım ama daha içinin yatakı yok:)
ya hayırlısı olsun canım bende kararsızım ben normal yatak düşünüyodum şu park yatağı duyduğumdan beri kafam karışık ben bebe odası yapmıyorum eşim ben bebiş yatıcaz bebiş tabiki yatağında olucak ama yatak odamızda olmaycaz oturma odada yatak alırsam sığmaz diyom park alırsamda az büyüdüğü zaman tuaf olur yatakmı iyi park yatakmı kararsızım:uhm:
sen hangi marka almıştın şeker?? ben yarın mağazadan bakıcam hepsi bir arada olsa tam süper olacak
ya biz bebeişe oda yapıyoruz bi şifonyer aldık bi de dolap vardı ama ben orada mı yatıcam sorunsalı da var tabiii
şimdi park yatak alırsak bi müddet yatak odasına koyarız sonra kendi odasına geçiririz diyoruz
slm kızlaaaarr
nabersiniz???
canım ben normal beşik aldım büyüyenlerden.kendi odama koydum.ilk zamanlar bizim yanımızda olsun sonra odasını yaparız dedik.valla ben normal beşiğe daha çok ısındım açıkçası ne bilem yaaa.
ya eşim de başta normal beşik olsun demişti ama biz 2 sene sonra falan oda takımı almayı düşünüyoruz ondan yatak olanlardan almıcaz 70e 130lardan alalım demiştik ama tam alacakken vazgeçtik işte opuyorumnanaktan
siz bilirsiniz tabi canım.ama 240 çokmuş yawww daha uygun bulabilirsiniz bence.
Ben kraft jenny aldım sanırsam adı buydu pembesini aldım internetten 140 a ve begendimde, içinin yatagını alamadım halen
Bu arada çok sagol Kartanesi...
Nabersiniz kızlar???
Valla dün annemle tahtakaleye gittik, kuzumun çikolatalarını filan aldık.
Bugünde artık bütün tepsiyi tamamladık. Çikolata ce şekerlerimiz bitti ama yanında ben ve annemde bittik:)
Neyse içime sindi kendim kendime cok begendim en azından:)
slm kızlaaaarr
nabersiniz???
:lepi:
hıı tamam bakiim bi
rica ederim şekerler süper yaa öyle tepside sunacaksınız dimi
ay şekerci dükkanı gibi yaaaa bayıldımm
yaa zaten kraftınki çok hışırdıyomuş galibaabenimde herseyim tamammis gibi kac gundur bebek sekerleriyle yatip kalkiyorum. dun gece ruyama bile girdi.kaydirigubbakcemile3 annem biraz yaptirip getircek doguma gelirken yada ben goturucem. bide donuste yaptiricam.
sekerler icin sepetlere de bakip duruyorum. banyo sepetim vardi icine sabun vs. koydugum. dun aksam o geldi aklima. benim elimden gelmez ama anneme soyliyim de yapsin bari. onuda oyle degerlendireyim.zemuszemus
canim bende park yatak dusunuyorum. oglumun besigini seneler once birisine vermistim, bu sefer park yatak alicam. ama 240 vermem herhalde. sonucta uzun sure kullanilacak birsey degil.
selam kıssslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yaa zaten kraftınki çok hışırdıyomuş galibaa
ay hangi marka alsakkiiiiii
selaaamm
selam canıııııımselam kıssslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cersucum nasıl oldun cnm iyimisinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?