2009 Kasm Anneleri

Kusum bende park yatagını aldım ama daha içinin yatakı yok:)

ya hayırlısı olsun canım bende kararsızım ben normal yatak düşünüyodum şu park yatağı duyduğumdan beri kafam karışık ben bebe odası yapmıyorum eşim ben bebiş yatıcaz bebiş tabiki yatağında olucak ama yatak odamızda olmaycaz oturma odada yatak alırsam sığmaz diyom park alırsamda az büyüdüğü zaman tuaf olur yatakmı iyi park yatakmı kararsızım:uhm:

Kusum bende park yatagını aldım ama daha içinin yatakı yok:)
sen hangi marka almıştın şeker?? ben yarın mağazadan bakıcam hepsi bir arada olsa tam süper olacak

ya biz bebeişe oda yapıyoruz bi şifonyer aldık bi de dolap vardı ama ben orada mı yatıcam sorunsalı da var tabiii
şimdi park yatak alırsak bi müddet yatak odasına koyarız sonra kendi odasına geçiririz diyoruz

odası varsda sorun yok ya alırsın

canım ben normal beşik aldım büyüyenlerden.kendi odama koydum.ilk zamanlar bizim yanımızda olsun sonra odasını yaparız dedik.valla ben normal beşiğe daha çok ısındım açıkçası ne bilem yaaa.

canım ben normal beşik aldım büyüyenlerden.kendi odama koydum.ilk zamanlar bizim yanımızda olsun sonra odasını yaparız dedik.valla ben normal beşiğe daha çok ısındım açıkçası ne bilem yaaa.

ya eşim de başta normal beşik olsun demişti ama biz 2 sene sonra falan oda takımı almayı düşünüyoruz ondan yatak olanlardan almıcaz 70e 130lardan alalım demiştik ama tam alacakken vazgeçtik işte opuyorumnanaktan

siz bilirsiniz tabi canım.ama 240 çokmuş yawww daha uygun bulabilirsiniz bence.

Ben kraft jenny aldım sanırsam adı buydu pembesini aldım internetten 140 a ve begendimde, içinin yatagını alamadım halen

Bu arada çok sagol Kartanesi...

:lepi:
Ben kraft jenny aldım sanırsam adı buydu pembesini aldım internetten 140 a ve begendimde, içinin yatagını alamadım halen

Bu arada çok sagol Kartanesi...

hıı tamam bakiim bi
rica ederim şekerler süper yaa öyle tepside sunacaksınız dimi
ay şekerci dükkanı gibi yaaaa bayıldımm

benimde herseyim tamammis gibi kac gundur bebek sekerleriyle yatip kalkiyorum. dun gece ruyama bile girdi.kaydirigubbakcemile3 annem biraz yaptirip getircek doguma gelirken yada ben goturucem. bide donuste yaptiricam.

sekerler icin sepetlere de bakip duruyorum. banyo sepetim vardi icine sabun vs. koydugum. dun aksam o geldi aklima. benim elimden gelmez ama anneme soyliyim de yapsin bari. onuda oyle degerlendireyim.zemuszemus

canim bende park yatak dusunuyorum. oglumun besigini seneler once birisine vermistim, bu sefer park yatak alicam. ama 240 vermem herhalde. sonucta uzun sure kullanilacak birsey degil.

kızlar hayırlı akşamlar sizlere ben çıkıyorum nasipse görüşmek üzere karakızın bebişinede maşallah ya canım benim çok tatlı opuyorumnanaktan

:lepi:

hıı tamam bakiim bi
rica ederim şekerler süper yaa öyle tepside sunacaksınız dimi
ay şekerci dükkanı gibi yaaaa bayıldımm

Seker tepsisine cok hevesim vardı o yüzden çok ugrastık arkadaki bölümü papatya tarlası gibi yapıp hepsinin altına çikolata taktık, ön tarafada kelebekler kondurduk.
Ortadaki bölümde badem sekerleri olacak ama daha 3 hafta oldugu için badem sekerlerini torbasından çıkartmadım bayatlamasınlar diye:)
Tepsiyi sehpanın üstüne koyucaz gelen oradan alıcak yani o tepsiyi tutmak mümkün degil oldukca büyük ve ağır oldu...

yaa zaten kraftınki çok hışırdıyomuş galibaa
ay hangi marka alsakkiiiiii
selam kıssslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

selaaamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…