2009 Kasm Anneleri

hatunlar benim karnım ağrıyo hafif hafif.bu sancımı ki acaba.ayyy rahatsız edici böyle ama şiddetli değil.arada ağrıyıp geçiyo.yalancı sancı bumuki.anaaaaaam doğursam anlamam heralde :roflol:

hatunlar benim karnım ağrıyo hafif hafif.bu sancımı ki acaba.ayyy rahatsız edici böyle ama şiddetli değil.arada ağrıyıp geçiyo.yalancı sancı bumuki.anaaaaaam doğursam anlamam heralde :roflol:
benimde ağrıdı bu gün yaa ama wc gittim geçti kaydirigubbakcemile3

benimde ağrıdı bu gün yaa ama wc gittim geçti kaydirigubbakcemile3

kız yok bikaç gndür böyle.inşallah wc lik bi durum vardır.

yim kuzum sen nasılsın? ay benim kasıklarım çok ağrıyo gıı aha bak slüyom max 2 hafta sora doorurumben haa böle giderse

ayyy bende bikaç haftaya doğururum gibi geliyo bana.ama çokta sıkıntı yapmıyom kendime 35.haftayı geçtik şükür.ayy salı yada cuma doktora gitcem.ayyy eskiden doktora gitmekten nefret ederdim şimdi gitmek için gün sayıyom kaydirigubbakcemile3

selam bayanlar...nasıl gidiyo hamilelik.. biz de oğlumla 31, haftadayız ... inşallah sağlıklı doğm nasip eder allah hepimize...

bugün yarın doğruom die msj atarsam şaşırmayın haa kasıklarımdaki ağrılar gitgide sıklasıoo

nan doğurmadınmı diye sordum niye cevap vermiyon klava:
bacım 35.haftayı geçtik nasıl olsa doğursanda sorun olmaz hadi hayırlısı

ay bajım görmedim bi yandan bebenin odasına pano asıo kocişte ona bakıom bi yadan buraya kafam karıstı nan soryyyykaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 daha doğrumadım tosun yapıp cıkarcammm:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…