söyleme yavrum söyleme.benimde ne duysam canım istiyo son zamanlarda abowwwww.:uhm:
söliyim mi nan :jeyyar:
selam gızlaaaa
benimde ağrıdı bu gün yaa ama wc gittim geçti kaydirigubbakcemile3hatunlar benim karnım ağrıyo hafif hafif.bu sancımı ki acaba.ayyy rahatsız edici böyle ama şiddetli değil.arada ağrıyıp geçiyo.yalancı sancı bumuki.anaaaaaam doğursam anlamam heralde :roflol:
kızlar yaa haberleri izliyonus mu ne kaa çok cinayet işleniyoo yaaamafoldumben
yim kuzum sen nasılsın? ay benim kasıklarım çok ağrıyo gıı aha bak slüyom max 2 hafta sora doorurumben haa böle giderseselam naber canım
benimde ağrıdı bu gün yaa ama wc gittim geçti kaydirigubbakcemile3
nehiriver bacımmm yarın şekerleri yolluyomm az sık dişini doğurma emii bacıııııııdelikafadulden
benimde ağrıdı bu gün yaa ama wc gittim geçti kaydirigubbakcemile3
yim kuzum sen nasılsın? ay benim kasıklarım çok ağrıyo gıı aha bak slüyom max 2 hafta sora doorurumben haa böle giderse
biz de onu alalım dioduk ama şikayet varda öle yazıyo yaa bi de cerinin ablası da öyle demişti heralde
selam bayanlar...nasıl gidiyo hamilelik.. biz de oğlumla 31, haftadayız ... inşallah sağlıklı doğm nasip eder allah hepimize...
bugün yarın doğruom die msj atarsam şaşırmayın haa kasıklarımdaki ağrılar gitgide sıklasıoo
nan doğurmadınmı diye sordum niye cevap vermiyonklava:
bacım 35.haftayı geçtik nasıl olsa doğursanda sorun olmaz hadi hayırlısı
nan şuursuz ucuz eşofman takımı almışın heç sölemiyon heee:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?