yatak yok hala valla gıı emme adı varslm kıslar ne örüyonuz bakem
hazırlıklar tam gaz devam sanırsam
kız kartanem sen hala yatak almadınmı
kıs bi de bizden önce doğurcaksın gibi görünüyor
bide senin kızının ismini son andamı koymayı düşünüyon yok mu hala bir isim
datlu prenses der durursun artık
20ye aldıım balgattan aldııımmpark yatak hışırdıy demiş ya gıı
hacıı kaça aldın nerden aldın?
oa nan sen de bi tarafından eğri bişi çıksa cerenimodan bilecünnkaydirigubbakcemile3
nie nan kesin senin herüf beenememiştir :roflol: izin işini ne etceeen? beni oralarda yalnız bırakma gıı
töbe töbe nan hilal e noolduu? cicim o eşofman tkm 20 tl miihacı allanı seversen git bağa da al gıı 44 bedenn?olmas mı hacii?kaydirigubbakcemile3
yatak yok hala valla gıı emme adı var
açıklıyoruunnn
beraaaaay
20ye aldıım balgattan aldııımm
evet nan ii tanımışın tam alıyoduk beşik yatak uyku seti ben uyku setini seçiyodum kii kocişin arkadaşıynan karşılaştık biz park yatak alıyoz daha iimiş dedi çıktık nan satıcı adam da sinir oldu hee kaydirigubbakcemile3
sen park yatak mı alacadun gıı
edooş sen nörüyon nan
iyi akşamlar hepinize.
kızlar bugün tamam dedim doğuruyorum
sabah 10 civarı kasılmalarım sıklaştı 2 dakikada bir geliyo 15 dak. boyunca düzenli geldi. ben bi tırstım not alıyom kasılma saatlerini ama kocişe sölemiyom bişey. sonra geçti. ama ben suyum gelcek şimdi diye bekliyom:)
sonra akşam üzeri yine aynı şey oldu bu sefer 18 dak. bir geldi 4 sefer aha geliyo dedim. sonra yine geçti.
düşünün ben bide bu kasılmaları engelleyen hap içiyom günde 6 defa buna rağmen oluyo. yakın da doğururum galiba.
anaam gurbet doğurma daha gıııı
ay ebiş okudunmu yazdıklarımıı
izin işini salı dr.a gidince düşünem gariiiii
nan cerenimoo almıyakmı kraft baby2go da çok şirinmiş hee elifsunun aldıı ayy napcamızı bilemedik heee gidip normal beşiği mi alsak gıııı
iyi akşamlar hepinize.
sabah 10 civarı kasılmalarım sıklaştı 2 dakikada bir geliyo 15 dak. boyunca düzenli geldi. ben bi tırstım not alıyom kasılma saatlerini ama kocişe sölemiyom bişey. sonra geçti. ama ben suyum gelcek şimdi diye bekliyom:)
sonra akşam üzeri yine aynı şey oldu bu sefer 18 dak. bir geldi 4 sefer aha geliyo dedim. sonra yine geçti.
düşünün ben bide bu kasılmaları engelleyen hap içiyom günde 6 defa buna rağmen oluyo. yakın da doğururum galiba.
kız git bi doktora ne olur ne olmaz.
anaaam artık dökülürüz yavaş yavaş.
hangi yazdıklarını gıııııııı??anaam gurbet doğurma daha gıııı
ay ebiş okudunmu yazdıklarımıı
izin işini salı dr.a gidince düşünem gariiiii
nan cerenimoo almıyakmı kraft baby2go da çok şirinmiş hee elifsunun aldıı ayy napcamızı bilemedik heee gidip normal beşiği mi alsak gıııı
dakikaları nasııl tuttun yawwww
suyunun gelmedini beklemek dahamı doğru kiii
kasılmalar sıklaşında doktora gitmek gerekmiyo mu canım
hoşgeldin bebeeeemmmopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3
yatak yok hala valla gıı emme adı var
açıklıyoruunnn
beraaaaay
edooş sen nörüyon nan
huhuuuu ben geldimmm
needeysiniz sekerler
iyi akşamlar hepinize.
canım bu zamandan sonra dr luk bişey yok artık. bekleyeceğiz artık doğumu. sancılarda ağrı şiddetli değildi allahtan.
benim dr. ağrıların şiddetlenirse ve de nişan gelirse gel dediydi. ağrılar şiddetlenmedi yalancı sancı belliydi ama düzenli olunca korktum
ya bende isimlik istiyom nasıl yapabilirim fikir verin kızlaaaaaar
duy nan uyusuk oğlum hala cıkmıon millet doğuruoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?