2009 Kasm Anneleri

haa taaam okudum kraftın park yatağaa valla hacı öle bi gıcırdıyo hışırdıyoki sormayın yane dehşet kaydirigubbakcemile3 ama ablam diiyki bu sesi sevii bazen o sesle uyiyy kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 yatak yok hala valla gıı emme adı var
açıklıyoruunnn
beraaaaay
park yatak hışırdıy demiş ya gıı
hacıı kaça aldın nerden aldın?
oa nan sen de bi tarafından eğri bişi çıksa cerenimodan bilecünnkaydirigubbakcemile3
20ye aldıım balgattan aldııımm
nie nan kesin senin herüf beenememiştir :roflol: izin işini ne etceeen? beni oralarda yalnız bırakma gıı

evet nan ii tanımışın tam alıyoduk beşik yatak uyku seti ben uyku setini seçiyodum kii kocişin arkadaşıynan karşılaştık biz park yatak alıyoz daha iimiş dedi çıktık nan satıcı adam da sinir oldu hee kaydirigubbakcemile3
sen park yatak mı alacadun gıı

edooş sen nörüyon nan

iyi akşamlar hepinize.
kızlar bugün tamam dedim doğuruyorum
sabah 10 civarı kasılmalarım sıklaştı 2 dakikada bir geliyo 15 dak. boyunca düzenli geldi. ben bi tırstım not alıyom kasılma saatlerini ama kocişe sölemiyom bişey. sonra geçti. ama ben suyum gelcek şimdi diye bekliyom:)
sonra akşam üzeri yine aynı şey oldu bu sefer 18 dak. bir geldi 4 sefer aha geliyo dedim. sonra yine geçti.
düşünün ben bide bu kasılmaları engelleyen hap içiyom günde 6 defa buna rağmen oluyo. yakın da doğururum galiba.

anaam gurbet doğurma daha gıııı

ay ebiş okudunmu yazdıklarımıı
izin işini salı dr.a gidince düşünem gariiiii

nan cerenimoo almıyakmı kraft baby2go da çok şirinmiş hee elifsunun aldıı ayy napcamızı bilemedik heee gidip normal beşiği mi alsak gıııı

töbe töbe nan hilal e noolduu? cicim o eşofman tkm 20 tl miihacı allanı seversen git bağa da al gıı 44 bedenn?olmas mı hacii?
anam sade sen diil herüf de şuursuzz gıı :roflol: bebemm sen zaten ilk aylar sepette yatırmıycan mı? yataa da dooru düzgün bişi al gıı 2 yaşa kadafr yatacaa düzgün bişi park yatak iğrerti gibi gweldi bağa

kız git bi doktora ne olur ne olmaz.
anaaam artık dökülürüz yavaş yavaş.

iyi doğurmayam mağdemkaydirigubbakcemile3
kız park yatakların hepsi biraz gıcırdak hafif naylonumsu gibi oldukları için kumaşları ondan yani.

dakikaları nasııl tuttun yawwww
suyunun gelmedini beklemek dahamı doğru kiii
kasılmalar sıklaşında doktora gitmek gerekmiyo mu canım

hangi yazdıklarını gıııııııı??

dakikaları nasııl tuttun yawwww
suyunun gelmedini beklemek dahamı doğru kiii
kasılmalar sıklaşında doktora gitmek gerekmiyo mu canım

benim dr. ağrıların şiddetlenirse ve de nişan gelirse gel dediydi. ağrılar şiddetlenmedi yalancı sancı belliydi ama düzenli olunca korktum

hoşgeldin bebeeeemmmopuyorumnanaktan

hoşbuldum cnmm opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3
yatak yok hala valla gıı emme adı var
açıklıyoruunnn
beraaaaay

edooş sen nörüyon nan

anaaa genemi değişti nann kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hilal noldu gıııııı kaydirigubbakcemile3

ne edem gıı gezdim bugünnn zemuszemuszemuszemus

huhuuuu ben geldimmm

needeysiniz sekerler

slm elifimmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gurbet kızzz noliiiii :1shok::1shok::1shok:
abuuu doğurmaya niyetlendin haaaa :1shok:

canım bu zamandan sonra dr luk bişey yok artık. bekleyeceğiz artık doğumu. sancılarda ağrı şiddetli değildi allahtan.

öyle tabi yaa.35.haftayı geçtik ya şükür valla.bende o yüzden rahatım artık gelirse gelsin.tabi bikaç hafta daha dursa iyi ama hayırlısı

dilmuhcum şu isimliği baya araştırdıydım ben
netten sipariş de veriliy
ama her harf 7 ytl senin oğlan 5 harf 35 ytl verirsen hallederrsin
ya da bizim gibi fimo hamurundan kendin yaparsan 5 ytl halledersin
ben fimo hamurundan yapmıştım belkim görmüşsündür
edacımda mobilyacı yapmış ama 50 ytl falan para ödemiş herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…