noliy gııı cerinin ablası ne demiş kartanesüü
ay bajım görmedim bi yandan bebenin odasına pano asıo kocişte ona bakıom bi yadan buraya kafam karıstı nan soryyyykaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 daha doğrumadım tosun yapıp cıkarcammm:roflol::roflol:
selam kızlar nasılsınız
benim dun kontrolum vardı, daha doğrusu bu hafat kendi doktorum konferansta olduğu için beni amniyosentezimi yapan doktora yonlendirdi, onceki hafta suyum azalmıs tansiyonum yuksek diye ilacımı gunde 6 ya cıkarmıstı ama yine de tansiyonum 15 10 dan asağıya dusmedi
dun doktor suyum için bir sey demedi ama bebek 2 hafta geri görünüyormuş sol g,den kan akısı da problemli imiş preeklempsi suphesi ile tahliller onerdi haftada 2 kez nstye gir dedi tans,iyonu takip et bebek atışlarını dinle ve yorulma maksimum da dinlen dedi kızlar her haftada kontrol dedi zaten haftalık kontrole gecmiştik ama işin aslı sıkıldım bebegin geri kalmış olmasına
raporunu yarın kendi doktoruma da gorstereceğim bakalım o neler diyecek.
inşallah uygun kılosunda sağlıcakla doğar tek dileğim bu allahtan
sizde nasıl durumlar nasıl gidiyor hamileliğiniz?
slm kızlaaaarr
nabersiniz???
ay iki gündür beşik almaya çalışıyoz halledemedik yaaa akannehir
tam bugün alıyoduk ben uyku setini seçerkene kocişin arkadaşı ile karşılaştık
demesin mi park yatak aldık biz onu tavsiye ettiler arkadaşlar almış normal yatmamış sonra park yatak aldılar falan diyee akannehir biz de kararsız kalıp çıktık
kraftınkini almışlar biz de park yatak almaya karar verdik sanırım bi tane pembiş beğendik netten 240 mı ne fiyatı kraftın yarın onu sorcam mağazadan bakalımm ay bebiş doğak yatcak yeri yok yahuu
kızlar yaa haberleri izliyonus mu ne kaa çok cinayet işleniyoo yaaamafoldumben
selam kızlar nasılsınız
benim dun kontrolum vardı, daha doğrusu bu hafat kendi doktorum konferansta olduğu için beni amniyosentezimi yapan doktora yonlendirdi, onceki hafta suyum azalmıs tansiyonum yuksek diye ilacımı gunde 6 ya cıkarmıstı ama yine de tansiyonum 15 10 dan asağıya dusmedi
dun doktor suyum için bir sey demedi ama bebek 2 hafta geri görünüyormuş sol g,den kan akısı da problemli imiş preeklempsi suphesi ile tahliller onerdi haftada 2 kez nstye gir dedi tans,iyonu takip et bebek atışlarını dinle ve yorulma maksimum da dinlen dedi kızlar her haftada kontrol dedi zaten haftalık kontrole gecmiştik ama işin aslı sıkıldım bebegin geri kalmış olmasına
raporunu yarın kendi doktoruma da gorstereceğim bakalım o neler diyecek.
inşallah uygun kılosunda sağlıcakla doğar tek dileğim bu allahtan
sizde nasıl durumlar nasıl gidiyor hamileliğiniz?
kolay gelsin bacım.kız ne panosu asıyonuz.
tosun olsun ohhh tam ısırmalıkŞeniz
park yatak hışırdıy demiş ya gıınoliy gııı cerinin ablası ne demiş kartanesüü
hacıı kaça aldın nerden aldın?sölememmi gıııı resmini koydum nan isteyene alem deyüüü hihoyyyt
oa nan sen de bi tarafından eğri bişi çıksa cerenimodan bilecünnkaydirigubbakcemile3döküldünüz mü nan
gıı senin ablan deelmiydi o kraft hışırdıyo diyen yanlış mı hatırlıyom
baktın mı nan eşofmana
minik minik hayvan fgürleri aha birazdan tamamen bitcek odası belkim koyarun resminiii kapı süsümüz sekerimiz daha gelmedi ama olsunkaydirigubbakcemile2
nie nan kesin senin herüf beenememiştir :roflol: izin işini ne etceeen? beni oralarda yalnız bırakma gııebişiiim burdamın gııı
yatak alamadım halaaaaa
elifsun ne marka seninki de heleee
hoşgeldin bebeeeemmmopuyorumnanaktanuniiiiiii cnm hele bi ses verr ne yaptınn düüünnnn lülülülülülü
ebişiiim burdamın gııı
yatak alamadım halaaaaa
elifsun ne marka seninki de heleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?