2009 Kasm Anneleri

canım korkmana gerek yok benimde bebem bi yerde tolanı çırpınii taş gibi olii orası yatamim üstüne felan doktorlar korkutii insanı yaa
nts sancı makinesi sedyeye yatıyon bi alet var onu karnına bağlıyorlar paletlerle felan bilgi sayar gibi bişe en ufak sancıyı kağıda döküyo

h.bldm İTEKCİM opuyorumnanaktan
yok şekerim malum bölgeye açılmayı rahatlatıyomu neymiş erken sürmeyelim de erken açılmayalım bariiii
hııııı
kaçıncı hafta da sürecez bende sürem unutmayam barii
ama dr bana bol meyve ye dediydi mevsimin getirdiği tüm meyveleri ye bebek sağlıkla gelişsin diye.
12 kilo almış durumdayım meyveler mi aldırdı bilmem ama bebeğe yarasın diye yiyorum bol bol... en son bebişimde 2156 gramdı bakalım bu gidişimde çok etkileyecek mi meyveler bebeğin kilosunu CADIARZU

bende dün akşam kaçamak yapıp 1 fincan kahve içtim:1ninca:
benim suçum yok kocişim girdi kanıma:roflol::roflol::roflol:
nazlııım çok geçmiş olsun Şeniz

alkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyyt

iyiyim bende kıslarrr
kocişle dısrı cıkıcaz simdi bi slm vereyim dedim
bi bakalım adam cıkarmısmı yeni yatagı ona gore sipoariş vericez
daha sonra babamın dukkana gidicez

hadi bakalım cnm inşallah yapmıştır yeni yatağıı opuyorumnanaktan

ben simdi sana davetiye yollasam senin gelmene benim kiz yasina basarkaydirigubbakcemile3
ben yerlestirme kismian gecince sana basvuruda buluniimm akil ver bana okkkyerimseniben

bide ben popoyu kaldırıp ora gelen kadarki zaman varrrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tamam cnm anlaştık elifimmmm ben burdayımm kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun canım benim dikkat et sanada bulaşmasın aman amannn
dualarım seninle olsun canım...

sende çayı aza indir kolaya yer bırak şekerim
sen daha girmedinmi o makineye nan sen benden öndesin kesin koyar seni bu gidişinde

nazlıya ne oldu oğlumu hasta anlamadım okumadımda geçmiş neyynn bi poktan habarım yok

geçmiş olsun nazlıcım

ıyiyiz kızlarrrrr atlattık hafta sonu karantinaya aldım evi ufaklıkta eşimde bomba gibi şimdi çok şükür:)Allah hepinizden razı olsun
Bende iyiyimm krispim 4 hafta kaldı yazınca panikkkkkkkkkkkk yaptım yine akannehir
Ya 36 bitti 37 ayyyyyyyyyyyy bayılazammm akannehir

36.haftadan sonra baslarsin günde 5 dk kadar parmagina cok az yag damlatip vajinanin icine masaj ediciiinnn

banada demisti bol bol meyve ye diye bende cok severim zaten bazen ögün yerine meyve yedigim bile oluyodu...11 kilo almistim son gittgimde bir ay icinde 3kilo almis ciktim azcik dikkat et meyve cok besler dedikafamçokkarıştı.zaten kizimda 31+5 te 2200gr cikti oda siskoydu yanizemuszemus..simdi az yiyorum aldigim kilolar bana miras klasin istemiyorum acikcasi

MUREDA .!.:
bide ben popoyu kaldırıp ora gelen kadarki zaman varrrr
tamam cnm anlaştık elifimmmm ben burdayımm

:roflol::roflol::roflol:
gezmekten firsat bulursam de suna acikca..valla gezerken dogurca heee

Son düzenleme:

saol canım ya içimi rahatlattın umarım sorun çıkmaz hayırlısıyla bi atlatsam çarşambayı rahatlıycam

sen sezeyanmı olucan yoksa normalmi canım
sezeryanlıları 40 haftaya kadar bekletmilerde o yüzden sordum

halimizida ismarladimmmm hihoyyythihoyyyt
ayy hersey bitti sonunda galiba bitek kizim eksik :teytey:

günaydın kızlarrrr
herkese hayırlı haftalar diliyorum...
kahvaltımızı yaptık geldik
uykucu ben bu saate kadar ayttım valla
yaa kola ve kahve demişsinizzz kola konusun da kendimi tutuyorum ama
son 1 aydır kahveye acayip düşkün oldum 2 akşamda bir muhakkak içiyorum
ama başka da bi kötü alışkanlığım yok çok şükür..
bu hafta kızımı iyi beslemem lazım
cumartesi en az 250 gr almış olmasını istiyorum bakalım ne olcek...
nazlıcım odanız bitmiş galibaaa
yakındır o zaman resimleri görmemiz
birde nehiriverde bitirmiş sanırsam
hadi bakalım dökün incilerinizi :)))

sen sezeyanmı olucan yoksa normalmi canım
sezeryanlıları 40 haftaya kadar bekletmilerde o yüzden sordum

Serzeryan nasipse ama 39 haftaya girdiğimde alacaklar 1 hafta beklememizin sebebide ağrı sancı dikişler olması Yağmurda inmedi canım yaa napalım sağlıkla gelsin nasıl olursa olsun Doğanın abisin yolunu izliyo :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…