bu arada kızlar doktorumla konuştum çarşamba sabah hastaneye gel kan idrar tahlili yapalım bide nts ye gir dedi.
ay ben çok heycanlandım daha önce hiç yapmadı bu nts nasıl bişey neye bakıyolar nasıl yapıyolar biri bana anlatsın. bide benim oğluşum bi yere çok toplanıyo bu iyi bişey değil dedi ama gerisinide getirmedi ne demek istedi acaba. sizinde öyle oluyomu bana yardım edin lütfeeeeeeeeeen
hıııııyok şekerim malum bölgeye açılmayı rahatlatıyomu neymiş erken sürmeyelim de erken açılmayalım bariiii
ama dr bana bol meyve ye dediydi mevsimin getirdiği tüm meyveleri ye bebek sağlıkla gelişsin diye.canim meyve cok kilo aldiriyo hm bebege hem anneye dogal sekerli oldugu icin besleyici özelligi daha fazla..
gecen ay mütemadiyen meyve yedim hem ben hem kizim acayip kilo aldik
bu ay meyve yasak dedi doktorakannehir yemiyorum cok fazla
banyo yaparken bizede aynisi oliy galiba su sesinden korkuyolar..banyoda karnim acayip sekiller aliyo cok komik oluyokaydirigubbakcemile3
içiyom valla ben kolayı çok sevim canım çok çekiii zaten doktorlarda hergün iki fincana kadar içmenin hiç bir sakıncası yok diii niye içmeyem busede heç içmedimde noldu başım göğemi erdi o kaaa casnım çektiki içemedim
ayyy bugün bebemi görmeye gidecük
34 hafta bitti artık kalan gün 42 ama o 40 haftaya göre ayarlanmış ben sezeryan olacağım için 38 ci hafta bittimi alır doktor bu nedemek oliii 4 haftam kaldı demek oliiiii aaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
iyiyim bende kıslarrr
kocişle dısrı cıkıcaz simdi bi slm vereyim dedim
bi bakalım adam cıkarmısmı yeni yatagı ona gore sipoariş vericez
daha sonra babamın dukkana gidicez
ben simdi sana davetiye yollasam senin gelmene benim kiz yasina basarkaydirigubbakcemile3
ben yerlestirme kismian gecince sana basvuruda buluniimm akil ver bana okkkyerimseniben
Sağolun canlarım a.s.
Oğluşumla eşim hastalandı birinin boğazları biri tamamen nezle bende yaklaşamadım yanlarına anca yemekti ilaçlarıydı okadar ama iyiler ikiside çok şükür toparladık
Doğuma az kaldı bende heyecan rüyalar bile değişti:))))))))))))Bu hafta sadece temizlik olacak perşembe normal günüme ayarladım doktor kontrolum az sonra arayıp yarına nts için konuşacağım zira cumaydı hastalıktan gidemedik hayırlısı:)HERkezdenn dua istiyorum hepimize sağlılla kurtulalım diye:)
o kasılma gaaba valla bende oluyomu olmuyomu anlamıyom yaaa kafamçokkarıştı sertleşiyo karnım ama
ntsye de hiç girmedim daa acep yarın alırmı
delüüüü :roflol: :roflol:
günde 3 fincandan fazla kafeinli şey içilmicemiş ben zaten çay içiyom 3 bardak falan kafamçokkarıştı
kaçıncı hafta da sürecez bende sürem unutmayam barii
ama dr bana bol meyve ye dediydi mevsimin getirdiği tüm meyveleri ye bebek sağlıkla gelişsin diye.
12 kilo almış durumdayım meyveler mi aldırdı bilmem ama bebeğe yarasın diye yiyorum bol bol... en son bebişimde 2156 gramdı bakalım bu gidişimde çok etkileyecek mi meyveler bebeğin kilosunu CADIARZU
MUREDA .!.:bide ben popoyu kaldırıp ora gelen kadarki zaman varrrr
tamam cnm anlaştık elifimmmm ben burdayımm
canım korkmana gerek yok benimde bebem bi yerde tolanı çırpınii taş gibi olii orası yatamim üstüne felan doktorlar korkutii insanı yaa
nts sancı makinesi sedyeye yatıyon bi alet var onu karnına bağlıyorlar paletlerle felan bilgi sayar gibi bişe en ufak sancıyı kağıda döküyo
he he he kıskandın demi biz bi yerden almadık şekerim nazlım gönderdi sağolsun hedaye hedaye sende söle sağada göndersinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nazlinin hediyesii
hazir onlineken sanada yollasinzemuszemus
İyiyiz kızlarrrrr atlattık hafta sonu karantinaya aldım evi ufaklıkta eşimde bomba gibi şimdi çok şükür:)Allah hepinizden razı olsun
Bende iyiyimm krispim 4 hafta kaldı yazınca panikkkkkkkkkkkk yaptım yine akannehir
Ya 36 bitti 37 ayyyyyyyyyyyy bayılazammm akannehir
he gıı dooru deyonn :)nan ebiscem ben günaydın deyom sen benim yazıyı okuyana ve yazana kadar tabe öğlen oluyo ee o zaman günaydın demek accuk garip oliiiiiikaydirigubbakcemile3
sen sezeyanmı olucan yoksa normalmi canım
sezeryanlıları 40 haftaya kadar bekletmilerde o yüzden sordum
:roflol::roflol::roflol:
gezmekten firsat bulursam de suna acikca..valla gezerken dogurca heee
kızlarrrr günaydın......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?