2009 Kasm Anneleri

Ebiscem hiç takılma bunlara o hatunun terbiyesizliği de geç. Sen kendini biliyorsun gerisi boş...

ebis bence cevap yaz yaa öyle mi bunları yüzüme söyeldiğin iyi oldu filan de:) rezil olsun alçak karııı

kızlar eşim geldi öğlen aniden yemek de yoktu gelmiyodu hiç
acele bişiler hazırladım yedik gitti
sizde ne var ne yok geçmişi okuyayım dedm okuyamadım:)

yok itekciim daha doğurmadım daha da doğurmıcaamışım gııııı
kanala manala inmemiş benim hatın gız
dr bu suyun bolluğu nerden beele diii
çok sağlıklımışş maşallahh dedimki bana son günlerde hareketi azalddı gibi geliii
yuh daha nolsun bu haftalara göre çok hareketli dedi
kilosu 2845 olmuş 3500 doğar zamanını beklerse dedi
bakalım doğurtabilecemmi dedi akannehir
aboo o zaman ben yemeyem gari dedim kaydirigubbakcemile3
soracıma yemek sonrası çok halsizleşiyom dedim demekki çok yiyon az ve sık yicen dedi
tüm kan mide ve barsaklara gidimiş o zaman bu da hipotansiyona sebep olimiş bebeğe de zararlımış
ay gaaba ben çok ve sık yiyom yaa akannehir
izne de ayrılma daha iyisin 1 hafta daha dayan dedi gııı yarın gene işe gidiyik yaane

hadi gözün aydın canım demek annene çekmemişsin haaakaydirigubbakcemile3
yuh nan 3500 mü doğurtamıyor:mymeka:benim dr.a gel o doğurtur haa:roflol::roflol:

ya kıslar hani 4. 5.aylarda hapşurunca falan bi ağrı giriyordu yaaa bıçak saplanır gibi benim dünden beri kasıklarımda oluyor sağa yatsam sağ tarafım sola yatsam sol tarafım kıpırdayamıyorum bile neden olur ki acep sancı falan yok ama

kız maşallah bebeğinin kilosunaaaa
ben benimkine tombik olcak diyodum seninki benimkini dövcek he:))
yemeden de olmaz annem mutlaka ye güçsüz kalırsan hiç doğuramazsın zor olur diyuo aman korktum yav 16 kilo aldım kız ben
bebek de dün gittiğimde 2340 gr idi yanakları dolu dolu böyle şeker bişey:)
sık ye ekmeği azalt bari meyve ye bol bol ne bilem ben öyle beslenirken pek kilo almadıydım ama ne zamanki zaten almıyom deyip ne kaa tatlı varsa indirmeye başladım mideye o zaman aldım bu kilolarıı

hadi gözün aydın canım demek annene çekmemişsin haaakaydirigubbakcemile3
yuh nan 3500 mü doğurtamıyor:mymeka:benim dr.a gel o doğurtur haa:roflol::roflol:

bhaktım doğurtamıyo kalkar gelirim gari doğum masasından akannehir

ohh maşallaah canım size siz doğurursunuzda ben nasıl doğurucam bu kiloylakaydirigubbakcemile3:roflol:

maddi olarak bir sorun yoksa ben olsam vip yapardim dogumu. o anda hassas, duygusal vs... olucaksin. 8-10 kisinin gelenini gidenini cekemezdim.akannehir

takma kafana diycem ama ben olsam bende takardim. su halinle kendini ve bebisini dusun, yaptigi terbiyesizlikten utanirsa ozur diler zaten. keske cevap yazsaydin.

hadi gosun aydin.zemuszemus

canım kendini yormuş olmayasın?
ben de bi gün az temizlik yapayım dediydim fazlaca kalmışım ayakta ütü mütü derken o kasıklara giren ağrı bende de olduydu yatıyorum düzelmiyor en son zar zor uyuduydum da uyanınca geçtiydi yorgunluktan olabilir mi

kız benim zaten kiloyla sorunum yok almadım fazla
çok yemek yemem zaten
ama yemekten sonra halsizleşiyom birden
o da çok yemekten oluyo dedi doktor
hiç yemeyecemmi nedecem yaww akannehir
bak şimdi iki mandalina yedim gene aynı yaaa pöffff

ay canım gözün aydın gıı ne varmış o kadder çocuğu doğurtmakta ne antika dr muş beaa
seni gidi obur seni birden çok yeme öle

ayy anam 2 mandalinaylada öle oluyosan dra niye demedin az yediğimde de oluyom diye
oda seni obur sandı şincik akannehir

walla ütüyü bile oturarak yapıyorum ütü masasını en kısa ayarına getirip oturuyorum
gün içerisinde enesle ilgileniyorum zaten o beni bir hayli yoruyor olsa gerekkaydirigubbakcemile3şimdi oğluşuma kokteyl yaptım havuç elma ve kivinin suyunu sıktım içiriyorum
kıslar katı meyve sıkacağı olmayanlar bence alsın çok güsel bi alet yaaa özellikle bebişler için

ohh maşallaah canım size siz doğurursunuzda ben nasıl doğurucam bu kiloylakaydirigubbakcemile3:roflol:
niye kııı seninki çok mu tonton
ay canım gözün aydın gıı ne varmış o kadder çocuğu doğurtmakta ne antika dr muş beaa
seni gidi obur seni birden çok yeme öle

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
nan bi dene simit yiyom sabah ondan sonra bayılcak gibi oluyom bundan sonra yarım simit yiyem baarii mafoldumben

ay ne bilem kızzzz ekşi die mi öyle oldu acep?
ekşi acı baharatlı pek yememek lazım
ben habire tatlı yiyorum ya nerdeyse toz şeker yicem avuç avuç durduramıyorum kendimi
hiçbi faydası da yok tatlınınnnn nie böyle oldum ben anlamıyorum

he cnm aynısını ben d eyapıyorum ütü masasını kısaltıp oturuyorum ama geçen gün perdeleri mecbur ayakta ütüledim hem daha çabuk oluyo die hem de utandım temizlikçi karıdan:) ne nazlı bu dicek die...
katı meyve sıkacağını valla biz de hamiş kalınca aldık mecbur die lazım bişey bi iki kere sıktık şimdilik ben meyve yiyorum ama bebeğe çok lazım olcak

niye kııı seninki çok mu tonton
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
nan bi dene simit yiyom sabah ondan sonra bayılcak gibi oluyom bundan sonra yarım simit yiyem baarii mafoldumben
kız simit fena yapar tabeeee
susamlı yaaaa
susam mideyi rahtsız ediyyy
ekmek arası peynir filan ye hem bastırır hem de kalsiyum ayol
evden çıkarken sarıver iki dilim arasına işte yersin

ayy anam 2 mandalinaylada öle oluyosan dra niye demedin az yediğimde de oluyom diye
oda seni obur sandı şincik akannehir
dedim nan az yirim ben dedim ama bu haftaya göre daha da az yicemişimmm kafamçokkarıştı

benim vardıı bozulduuuu
bi dene daa alak bariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…