yok itekciim daha doğurmadım daha da doğurmıcaamışım gııııı
kanala manala inmemiş benim hatın gız
dr bu suyun bolluğu nerden beele diii
çok sağlıklımışş maşallahh dedimki bana son günlerde hareketi azalddı gibi geliii
yuh daha nolsun bu haftalara göre çok hareketli dedi
kilosu 2845 olmuş 3500 doğar zamanını beklerse dedi
bakalım doğurtabilecemmi dedi akannehir
aboo o zaman ben yemeyem gari dedim kaydirigubbakcemile3
soracıma yemek sonrası çok halsizleşiyom dedim demekki çok yiyon az ve sık yicen dedi
tüm kan mide ve barsaklara gidimiş o zaman bu da hipotansiyona sebep olimiş bebeğe de zararlımış
ay gaaba ben çok ve sık yiyom yaa akannehir
izne de ayrılma daha iyisin 1 hafta daha dayan dedi gııı yarın gene işe gidiyik yaane
çok sağlıklımışş maşallahh dedimki bana son günlerde hareketi azalddı gibi geliii
soracıma yemek sonrası çok halsizleşiyom dedim demekki çok yiyon az ve sık yicen dedi
tüm kan mide ve barsaklara gidimiş o zaman bu da hipotansiyona sebep olimiş bebeğe de zararlımış
izne de ayrılma daha iyisin 1 hafta daha dayan dedi gııı yarın gene işe gidiyik yaane
hadi gözün aydın canım demek annene çekmemişsin haaakaydirigubbakcemile3
yuh nan 3500 mü doğurtamıyor:mymeka:benim dr.a gel o doğurtur haa:roflol::roflol:
selam kızlar...
ben dün hastaneye gittim kan ve idrar verdim... bi de hastaneyi gezdim...
doğumo odalarına baktım.. kararsızım yaa.. normal oda tutmadan yapılan doğumda sancı odaları 5-6 kişilikmiş.. vıp odalar tek kişilik oldukça konforlu..fiyatı 45 lira... sadece doğumdan sonra tek kalmak için tutulan odalar ise 300 liraymış...
bi yanım hiçbişe tutma herkes gibi git doğur gel diyo bir yanım da herşeyin en güzei ve özeli olsun istiyo...
bebişin kıyafetlei ütülenecek bugün.... yazlık kışlık olayına da girmem lazım
kızlar acaipp canım sıkkın yaa yaklaşık 1 saat önce bi arkadaş şirker içi msn den bana bişiler yazmış ama yanlışlıkla bana yazmışş zira yazdıklarında beni çekiştiriyodu gülimmi ağlimmi bilemedim yaaa çok üsüldüm ama oysa ben hep ona destek olurum arkasından konuşmam ne bilim işte bu raalar hassas die extra ilgilendim falann... annadıım kadaryla yanımda ki arkadaşıma beni çekiştirecekti yanlışlıkla bana attı mafoldumben
ya kıslar hani 4. 5.aylarda hapşurunca falan bi ağrı giriyordu yaaa bıçak saplanır gibi benim dünden beri kasıklarımda oluyor sağa yatsam sağ tarafım sola yatsam sol tarafım kıpırdayamıyorum bile neden olur ki acep sancı falan yok ama
kız maşallah bebeğinin kilosunaaaa
ben benimkine tombik olcak diyodum seninki benimkini dövcek he:))
yemeden de olmaz annem mutlaka ye güçsüz kalırsan hiç doğuramazsın zor olur diyuo aman korktum yav 16 kilo aldım kız ben
bebek de dün gittiğimde 2340 gr idi yanakları dolu dolu böyle şeker bişey:)
sık ye ekmeği azalt bari meyve ye bol bol ne bilem ben öyle beslenirken pek kilo almadıydım ama ne zamanki zaten almıyom deyip ne kaa tatlı varsa indirmeye başladım mideye o zaman aldım bu kilolarıı
ay canım gözün aydın gıı ne varmış o kadder çocuğu doğurtmakta ne antika dr muş beaayok itekciim daha doğurmadım daha da doğurmıcaamışım gııııı
kız benim zaten kiloyla sorunum yok almadım fazla
çok yemek yemem zaten
ama yemekten sonra halsizleşiyom birden
o da çok yemekten oluyo dedi doktor
hiç yemeyecemmi nedecem yaww akannehir
bak şimdi iki mandalina yedim gene aynı yaaa pöffff
canım kendini yormuş olmayasın?
ben de bi gün az temizlik yapayım dediydim fazlaca kalmışım ayakta ütü mütü derken o kasıklara giren ağrı bende de olduydu yatıyorum düzelmiyor en son zar zor uyuduydum da uyanınca geçtiydi yorgunluktan olabilir mi
niye kııı seninki çok mu tontonohh maşallaah canım size siz doğurursunuzda ben nasıl doğurucam bu kiloylakaydirigubbakcemile3:roflol:
ay canım gözün aydın gıı ne varmış o kadder çocuğu doğurtmakta ne antika dr muş beaa
seni gidi obur seni birden çok yeme öle
kız benim zaten kiloyla sorunum yok almadım fazla
çok yemek yemem zaten
ama yemekten sonra halsizleşiyom birden
o da çok yemekten oluyo dedi doktor
hiç yemeyecemmi nedecem yaww akannehir
bak şimdi iki mandalina yedim gene aynı yaaa pöffff
he cnm aynısını ben d eyapıyorum ütü masasını kısaltıp oturuyorum ama geçen gün perdeleri mecbur ayakta ütüledim hem daha çabuk oluyo die hem de utandım temizlikçi karıdan:) ne nazlı bu dicek die...walla ütüyü bile oturarak yapıyorum ütü masasını en kısa ayarına getirip oturuyorum
gün içerisinde enesle ilgileniyorum zaten o beni bir hayli yoruyor olsa gerekkaydirigubbakcemile3şimdi oğluşuma kokteyl yaptım havuç elma ve kivinin suyunu sıktım içiriyorum
kıslar katı meyve sıkacağı olmayanlar bence alsın çok güsel bi alet yaaa özellikle bebişler için
kız simit fena yapar tabeeeeniye kııı seninki çok mu tonton
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
nan bi dene simit yiyom sabah ondan sonra bayılcak gibi oluyom bundan sonra yarım simit yiyem baarii mafoldumben
dedim nan az yirim ben dedim ama bu haftaya göre daha da az yicemişimmm kafamçokkarıştıayy anam 2 mandalinaylada öle oluyosan dra niye demedin az yediğimde de oluyom diye
oda seni obur sandı şincik akannehir
walla ütüyü bile oturarak yapıyorum ütü masasını en kısa ayarına getirip oturuyorum
gün içerisinde enesle ilgileniyorum zaten o beni bir hayli yoruyor olsa gerekkaydirigubbakcemile3şimdi oğluşuma kokteyl yaptım havuç elma ve kivinin suyunu sıktım içiriyorum
kıslar katı meyve sıkacağı olmayanlar bence alsın çok güsel bi alet yaaa özellikle bebişler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?