niye kııı seninki çok mu tonton
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
nan bi dene simit yiyom sabah ondan sonra bayılcak gibi oluyom bundan sonra yarım simit yiyem baarii mafoldumben
hee öle yapem yoksa yetmez yarısı kaydirigubbakcemile3 kanı paylaştırmak lazım vüuttaki kaydirigubbakcemile3esas tonton bende dün 2200 geldi kaydirigubbakcemile3 anasına çekmiş lülülülülülü
len bu seferde açlıktan bitkin düşersin heee
yarısını ye simitin diğer yarısınıda accık soora yee o zaman emme yarım simit yetmez gıı
yok gıı ben kilo aldım hoş en son gittiğimde 2hafta önce 2.50gram demişti kilolu felan dedi ama iyi yanide ben kilo aldım onun için
yok gıı ben kilo aldım hoş en son gittiğimde 2hafta önce 2.50gram demişti kilolu felan dedi ama iyi yanide ben kilo aldım onun için
kızlar acaipp canım sıkkın yaa yaklaşık 1 saat önce bi arkadaş şirker içi msn den bana bişiler yazmış ama yanlışlıkla bana yazmışş zira yazdıklarında beni çekiştiriyodu gülimmi ağlimmi bilemedim yaaa çok üsüldüm ama oysa ben hep ona destek olurum arkasından konuşmam ne bilim işte bu raalar hassas die extra ilgilendim falann... annadıım kadaryla yanımda ki arkadaşıma beni çekiştirecekti yanlışlıkla bana attı mafoldumben
yok itekciim daha doğurmadım daha da doğurmıcaamışım gııııı
kanala manala inmemiş benim hatın gız
dr bu suyun bolluğu nerden beele diii
çok sağlıklımışş maşallahh dedimki bana son günlerde hareketi azalddı gibi geliii
yuh daha nolsun bu haftalara göre çok hareketli dedi
kilosu 2845 olmuş 3500 doğar zamanını beklerse dedi
bakalım doğurtabilecemmi dedi akannehir
aboo o zaman ben yemeyem gari dedim kaydirigubbakcemile3
soracıma yemek sonrası çok halsizleşiyom dedim demekki çok yiyon az ve sık yicen dedi
tüm kan mide ve barsaklara gidimiş o zaman bu da hipotansiyona sebep olimiş bebeğe de zararlımış
ay gaaba ben çok ve sık yiyom yaa akannehir
izne de ayrılma daha iyisin 1 hafta daha dayan dedi gııı yarın gene işe gidiyik yaane
maddi olarak bir sorun yoksa ben olsam vip yapardim dogumu. o anda hassas, duygusal vs... olucaksin. 8-10 kisinin gelenini gidenini cekemezdim.akannehir
walla ütüyü bile oturarak yapıyorum ütü masasını en kısa ayarına getirip oturuyorum
gün içerisinde enesle ilgileniyorum zaten o beni bir hayli yoruyor olsa gerekkaydirigubbakcemile3şimdi oğluşuma kokteyl yaptım havuç elma ve kivinin suyunu sıktım içiriyorum
kıslar katı meyve sıkacağı olmayanlar bence alsın çok güsel bi alet yaaa özellikle bebişler için
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
nan bi dene simit yiyom sabah ondan sonra bayılcak gibi oluyom bundan sonra yarım simit yiyem baarii mafoldumben
canim, kopeginiz icin uzuldum. cok cekmez insallah.:gitme:
canlız hadi bakalım gözün aydın dönmüş benimki hala çırpınıyor dönemiyor zavallım...uni gı nere gideyon özledim senide.valla benimki pek aceleci dktorum 10 kasıma gün vermişti ama daha erken gelecek demeye başladı bakalım uslu durursa bekler zamanını yoksa erkenci olacak..
kızlar acaipp canım sıkkın yaa yaklaşık 1 saat önce bi arkadaş şirker içi msn den bana bişiler yazmış ama yanlışlıkla bana yazmışş zira yazdıklarında beni çekiştiriyodu gülimmi ağlimmi bilemedim yaaa çok üsüldüm ama oysa ben hep ona destek olurum arkasından konuşmam ne bilim işte bu raalar hassas die extra ilgilendim falann... annadıım kadaryla yanımda ki arkadaşıma beni çekiştirecekti yanlışlıkla bana attı mafoldumben
yok itekciim daha doğurmadım daha da doğurmıcaamışım gııııı
kanala manala inmemiş benim hatın gız
dr bu suyun bolluğu nerden beele diii
çok sağlıklımışş maşallahh dedimki bana son günlerde hareketi azalddı gibi geliii
yuh daha nolsun bu haftalara göre çok hareketli dedi
kilosu 2845 olmuş 3500 doğar zamanını beklerse dedi
bakalım doğurtabilecemmi dedi akannehir
aboo o zaman ben yemeyem gari dedim kaydirigubbakcemile3
soracıma yemek sonrası çok halsizleşiyom dedim demekki çok yiyon az ve sık yicen dedi
tüm kan mide ve barsaklara gidimiş o zaman bu da hipotansiyona sebep olimiş bebeğe de zararlımış
ay gaaba ben çok ve sık yiyom yaa akannehir
izne de ayrılma daha iyisin 1 hafta daha dayan dedi gııı yarın gene işe gidiyik yaane
zaren gı sendemi o hastanede dogurcan bende özel oda tutcam ama sezeryan olcegi için vip odaya gerek yok diye düşündüm vip odanın en iyi avantajı dogumun orda olması ..biz özel oda tutcaz zaten dogum öncesi dogumun yapıldıgı yerde bekleme odası varmış hazırlanıp bekliyormuşsun sonrada özel odana bebeginle.
ben hiç mutfaktan çıkmıyorum ama yaptığım birşey yok hep mutfakta otururum ben büyük oluncaaaööff mıtfaa gitmem lazııımmmm heç halim yok
aaaaaaakannehir vay manyak karı vaaayy... sen de cevap yazsaydın canım yaaa.içinde kalmasaydı.. böyle iki yüzlü insanlardan nefret ediyom
maşallah kartanesi ... tombik olcak senin kız demek ki.yumuk yumuk elleri ayakları olcak yani.oyyy yerim ben onlarıııııopuyorumnanaktan
dün ben senin işyerinin o tarafları talan ettim.. senin geceliğin pembesini aldım... işyerini bileydim gelirdim yanına:1ninca: ben kartanesi hanımı göreceedim derdimkaydirigubbakcemile3
maddi yönden şimdilik bi sorun yok ama doğum sonrası benm maaşım kesileceği için zorlanırmıyız diye düşünüyom...bilemedim wannacım bakalım zaman ne getirecek....
ben alcam bi tane... sen hangisini kullanıyosun canım... benim halamın vardı bi dene meyvelerin suyundan çok köpük çıkarıyodu pek beğenmedim... seninki nasıl, iyimi?
kartanem yemeklerden sonra maden suyu içsen bellki rahatlatır canım.... bence çok yemekle ilgisi yok..bebekler baskı yaptığı için az da yesek rahatsız oluyoruz.. sen yemene devam et sonra doğumda güçsüz kalırsın haaa...
aaaa ne güzeeeeeeel anam arasaydın görüşürdük gııımaşallah kartanesi ... tombik olcak senin kız demek ki.yumuk yumuk elleri ayakları olcak yani.oyyy yerim ben onlarıııııopuyorumnanaktan
dün ben senin işyerinin o tarafları talan ettim.. senin geceliğin pembesini aldım... işyerini bileydim gelirdim yanına:1ninca: ben kartanesi hanımı göreceedim derdimkaydirigubbakcemile3
kartanem yemeklerden sonra maden suyu içsen bellki rahatlatır canım.... bence çok yemekle ilgisi yok..bebekler baskı yaptığı için az da yesek rahatsız oluyoruz.. sen yemene devam et sonra doğumda güçsüz kalırsın haaa...
inşallah iyi haberlerle gelirsin ay bana sanki bikaç gündür hareketi azalmış gibi gelmişti bi korku sardı içimi gitmeden neyseki herşey yolundaymışKartanesi maşallah tatlı kızına, inş. sağ sağlım kucağına alırsın. Bu arada bende yarın akşam doktora gidicem bakalım bana ne diyecek.
evet kartanem bebişim zaten ters duruyor zor döner dedi doktorum bakalım erken gelebilir sinyalleride var çünkü..
ayyy canımmm maşallahhhopuyorumnanaktan bi doğsa da tombik tombik ısırsak her yerlerini opuyorumnanaktan
kartanem sen zaten çok az yiyosun daha neyi azaltıcan be güzelim... ebru şallıyla yarışıcan nerdeyse yav kaydirigubbakcemile3
bu arada canım çok fena simit istedi ... akannehir
ayy bizim üst katta ikizler var 2 yaşında falan oldular...gün içinde 50 kere sokak kapısını açıp adddiiiiiiiiiii diye bağırıyolar.... opuyorumnanaktan 3 kişi içeri sokmaya uğraşıyo şimdi bıdıkları :roflol::roflol:
ben hiç mutfaktan çıkmıyorum ama yaptığım birşey yok hep mutfakta otururum ben büyük oluncaaa
kıs bu aralar hep yemeklerden yırtıyorum valla kociş aparatif şeyler istiyor benimde işime geliyor:1ninca:
arçelik kullanıyorum canım benim herşey arçelikkaydirigubbakcemile3
ama memnunum yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?