2009 Kasm Anneleri

niye kııı seninki çok mu tonton

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
nan bi dene simit yiyom sabah ondan sonra bayılcak gibi oluyom bundan sonra yarım simit yiyem baarii mafoldumben

esas tonton bende dün 2200 geldi kaydirigubbakcemile3 anasına çekmiş lülülülülülü

len bu seferde açlıktan bitkin düşersin heee
yarısını ye simitin diğer yarısınıda accık soora yee o zaman emme yarım simit yetmez gıı

yok gıı ben kilo aldım hoş en son gittiğimde 2hafta önce 2.50gram demişti kilolu felan dedi ama iyi yanide ben kilo aldım onun için

hee öle yapem yoksa yetmez yarısı kaydirigubbakcemile3 kanı paylaştırmak lazım vüuttaki kaydirigubbakcemile3
yok gıı ben kilo aldım hoş en son gittiğimde 2hafta önce 2.50gram demişti kilolu felan dedi ama iyi yanide ben kilo aldım onun için

bişe olmaz gıı ondan dr. benim kiloma bişe demedi zaten senin kilondan nolcak doğururken en fazla sonra vermeye zorlanırsın

kaç kilo aldın gıı ve resimlerde öle tontonda deelsin niye öle deyon ki
en çok bende var 15 bide hamiş olmadan öncede kilo almıştım şimdi balon gibiyim yanee
oğlum da tonton olacak sen takma kız kiloyu felan

slm kızlar ebisce üzüldüm valla bir yandan gerçek yüzünü görmen iyi olmuş ama..

zaren gı sendemi o hastanede dogurcan bende özel oda tutcam ama sezeryan olcegi için vip odaya gerek yok diye düşündüm vip odanın en iyi avantajı dogumun orda olması ..biz özel oda tutcaz zaten dogum öncesi dogumun yapıldıgı yerde bekleme odası varmış hazırlanıp bekliyormuşsun sonrada özel odana bebeginle..

kartanesi gıı bebeişin maaşallahı var tosuncuk hee.benimki daha küççük bakalım doktor bana çok ye demişti erken dogum mogum olursa tedbirli olalım diye..

oy oturamıyoum yataıyorum ne yapcam sırtım bile agrıdı laptopta kucagımda yazamıyorum valla..mutfakta az işim vardı yorulmuşum bana müsade biraz dinleneyim..

ay kızlar yaaaaa, sizde fazla nazlı mı oldunuz ne!!!!!
oturdukça uyusuyomusunuz???????

sağol mavişimm seninki sezeryan mı şimdi kesinn
büyümüştür kızın merak etme zaten benimki de çok deel heralde yaa geyiğini yapıyoz da normal sınırlarda sanırım

aaaaaaakannehir vay manyak karı vaaayy... sen de cevap yazsaydın canım yaaa.içinde kalmasaydı.. böyle iki yüzlü insanlardan nefret ediyom

maşallah kartanesi ... tombik olcak senin kız demek ki.yumuk yumuk elleri ayakları olcak yani.oyyy yerim ben onlarıııııopuyorumnanaktan

dün ben senin işyerinin o tarafları talan ettim.. senin geceliğin pembesini aldım... işyerini bileydim gelirdim yanına:1ninca: ben kartanesi hanımı göreceedim derdimkaydirigubbakcemile3

maddi olarak bir sorun yoksa ben olsam vip yapardim dogumu. o anda hassas, duygusal vs... olucaksin. 8-10 kisinin gelenini gidenini cekemezdim.akannehir

maddi yönden şimdilik bi sorun yok ama doğum sonrası benm maaşım kesileceği için zorlanırmıyız diye düşünüyom...bilemedim wannacım bakalım zaman ne getirecek....

ben alcam bi tane... sen hangisini kullanıyosun canım... benim halamın vardı bi dene meyvelerin suyundan çok köpük çıkarıyodu pek beğenmedim... seninki nasıl, iyimi?

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
nan bi dene simit yiyom sabah ondan sonra bayılcak gibi oluyom bundan sonra yarım simit yiyem baarii mafoldumben

kartanem yemeklerden sonra maden suyu içsen bellki rahatlatır canım.... bence çok yemekle ilgisi yok..bebekler baskı yaptığı için az da yesek rahatsız oluyoruz.. sen yemene devam et sonra doğumda güçsüz kalırsın haaa...

Kartanesi maşallah tatlı kızına, inş. sağ sağlım kucağına alırsın. Bu arada bende yarın akşam doktora gidicem bakalım bana ne diyecek.

evet kartanem bebişim zaten ters duruyor zor döner dedi doktorum bakalım erken gelebilir sinyalleride var çünkü..

canim, kopeginiz icin uzuldum. cok cekmez insallah.:gitme:

saol wannammm...
bugün başka bi veterinere götürdü eşim... 3 aylık bi tedavi süreci vamış...ondan sonra netleşicekmiş... inş ötenazi gerekmez... aklıma geldikçe ağlıyorum... mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben hep gözümün önüne bebekliği geliyo mafoldumbenmafoldumben

ayy canım ben de seni özledim.... Şeniz benimki daha gün falan vermedi ... kontrolüm de 19 unda... o zaman söyler heralde artık ....

ayyy saaaallaaakkkkk kötükedihüso
üzülme dicem ama moralin bozulmuştur bi kere...çok sinir bi durum... ama o senden daha çok üzülüyodur emin ol...rezil oldu alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ayyy canımmm maşallahhh opuyorumnanaktan bi doğsa da tombik tombik ısırsak her yerlerini opuyorumnanaktan

kartanem sen zaten çok az yiyosun daha neyi azaltıcan be güzelim... ebru şallıyla yarışıcan nerdeyse yav kaydirigubbakcemile3

bu arada canım çok fena simit istedi ... akannehir

ayy bizim üst katta ikizler var 2 yaşında falan oldular...gün içinde 50 kere sokak kapısını açıp adddiiiiiiiiiii diye bağırıyolar.... opuyorumnanaktan 3 kişi içeri sokmaya uğraşıyo şimdi bıdıkları :roflol::roflol:

evet canım orda yapcam ben de... senin gün belli miii.. benim dr da dedi normal doğum olursa vıp oda tutabilirsiniz diye..... hastanenin girdiğim tüm odaları çok temizdi yalnız ben beğendim gerçekten... bakalım biz napcaz ...

abooooov saat kaç olmuş ben daha kahvaltıyla duruyom yaaa.. gidip yemek yiyim hemen... sonra kızım zayıf dye hayıflanıyom ne sorumsuz anayım heeee:mymeka:

ööff mıtfaa gitmem lazııımmmm heç halim yok
ben hiç mutfaktan çıkmıyorum ama yaptığım birşey yok hep mutfakta otururum ben büyük oluncaaa
kıs bu aralar hep yemeklerden yırtıyorum valla kociş aparatif şeyler istiyor benimde işime geliyor:1ninca:

arçelik kullanıyorum canım benim herşey arçelikkaydirigubbakcemile3
ama memnunum yaniii

aaaa ne güzeeeeeeel anam arasaydın görüşürdük gııı
geceliğini güle güle kullan ben de dün öğlen ordan ponponlu kurdelalı çoraplardan aldım ama benimkiler dize kadar orda öle vardı yaanii
Kartanesi maşallah tatlı kızına, inş. sağ sağlım kucağına alırsın. Bu arada bende yarın akşam doktora gidicem bakalım bana ne diyecek.
inşallah iyi haberlerle gelirsin ay bana sanki bikaç gündür hareketi azalmış gibi gelmişti bi korku sardı içimi gitmeden neyseki herşey yolundaymış
bundan sonra kontroller haftada bir 3 haftalık randevumu aldım
haftaya nst ye girecekmişim bi de
evet kartanem bebişim zaten ters duruyor zor döner dedi doktorum bakalım erken gelebilir sinyalleride var çünkü..

tarih verdimi peki sezeryan tarihi belli oluyo ya

ay kıyamaaaammmm unim gııı bilsem demezdim emmee şimdi benim de istedi nan kaydirigubbakcemile3

ben de zaten uzun süredir yemek yapmıyom da bugün yapem bari yaaa erken gelmişkenn
ayıp ayıp :hulya:

kartanesı maşallah kızına tonbiş olcak ben bayılırım tombiş bebeklere kaydirigubbakcemile3 benımkıde 1886 mıs bugun gıttım

anaaa unutttum haftaya vajinal muayene yapacamış bu kadıııınnn
akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…